Мъж уби жена си, наръга племенница и се самоуби

Мъж уби съпругата си, рани племенницата си и се самоуби.

Обратно в новината

Коментари - Мъж уби жена си, наръга племенница и се самоуби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма значение-циганин или българин,трябва мъжете в България да свикнат с мисълта,че българката има права и не може да я бие!Мъжете в България имат жените за слугини и то безплатни-Трябва да разберат,че това не е така и ако малтретират жената ще бъдат наказани справедливо!Това зависи и от жените-Защо не си търсите правата и се оставяте да ви тероризират!Няма значение,дали е българка,туркиня или др.!А вие мъжете не се правете на удерени / с нещо тежко/какво възкликвате-Цигани!В сте по-големи боклуци!Българи!Леку се!

И сега циганите се веселят по 3 дни на сватба,на кръщене,на сарандисване и когато им кефне.Голям празник е и като им пуснат детските по банкоматите.Не работят/защото не искат/,крадат,плодят се,не плащат нищо и се веселят.Случват се и такива скандали с трагичен край,но къде ли ги няма?

Това за причините и за това, че е починал и убиеца е добавено после, след като сме писали ние!В първоначалната новина го нямаше, затова не ни казвайте какво да четем!

Живял съм 10 години в Сливен. По времета на социализма. Там и тогава имаше работа и за полуграмотните цигани и се бяха интегрирали с българите. Нямаще просяци по улиците. Учеха и в училищата. Веселяха се на свадбите си по три дни. Сега .................... вижте по-големите кръстовища, там децата им си изкарват прехраната. Разбирате, че следващото стъпало в тяхното социално развитие е кражбата. Кое е първичното за престъпленията - социалната среда или ....................

А за оня боклук където наряза момичето на скоро - таткото се оказа в общинския съвет какво ще кажеш , а за полицая където застреля момичето ...

Най -доброто в тази ужасна история е ,че убиеца също е отлитнали няма да се влачи по съдилища и затвори и докато се усети да е отново на свобода и тогава печалния списък да продължи.

прочетете всичко. убиецът е починал

да ме прощавате,ама не можете ли да четете?! не видяхте ли,че побойникът е умрял на път за болницата?!и наистина,как можете да мразите хората само заради факта,че са цигани?жената като се е раждала да не мислите че си е избирала каква да се роди?! нямате право да слагате всички под общ знаменател! я си представете че вие бяхте на нейно място и някой безмозъчен идиот като вас в момента ви обижда?мир на праха й!!!! това е човешко същество!!!...

ЯСНО НАРОДЪТ Е ПОЛУДЕЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

бе направо отначало казвайте, че са мангали, да не се стряскаме. Иначе хубаво, двама мангали по-малко.

Поредната РОМСКА вендета...сигурно нямат и здавни осигуровки...простет за предположението

трагедия!!!!!!!!!!!!

Аз познавам един изверг от Велико Търново, които живя 30 год със съпругата си и я биеше на лягане и ставане - изверг отвсякъде откъдето и да го погледнеш - близките и я отведоха и я спасиха буквално от лудост - българин - работещ в АТЦ на Български пощи - така, че не само роми бият и сред българите има изроди......

М......мка му,всички сме хора!На някой да му се умира?Бил той циганин или Българин или Византиец!Колко сме жалки и слаби хората,колко и трябва на една човешка душа,един последен дъх и това е.Аз видях смъртта в очите и коренно ми се промени погледа върху живота,бил той циганин,евреин,армен умираме,не някои да са с орлите(да живеят)Абе хора,живейте,радвайт се,не се мразете,обичайте се,може да е клише но е вярно!

Пак ли вие, бе, резилите страната и народа ни...крадете, изнасилвате и убивате в страната ни българска и в Европа...ама така е,като няма съд за тях...ехооо...Борисе си, и къде са твойте затрупани с работа / и пари/ прокурори и къде са осъдените за убийствда и кражби...лесно се разтягат локуми по медийте, ама ха да те видим за тия години какво си направил...

Циганин, българин, този явно не е с всичкия си! Лудостта не признава нито раса, нито националност, човек просто изтрещява и толкова! Лошото е, когато има невинни жертви като в случая!

Сега пак ние ще плащаме да му спасяват живота и после да го храним години наред в затвора.Такива заслужават да ги оставиш да умрат като куче и никаква милост.

Драми има не само при циганите и при българите Aurora . За убийствата пред дискотеките нещо да кажеш.. а за пияните шофьори... И не ме нервирай ,че ще взема да открадна слона от зологическата градина и ще си тръгна за Индия

на такива изроди трябва да се налага смъртно наказание,чрез разстрелване.няма значение дали е мангал,или не.законите трябва да се прилагат еднакво за всички.

Имал сили да убие жена си и да наръга племенницата, а да се самоубие не могъл!

Хайде сега е моментът всички еснафи и плиткоумни расисти да прокламират омраза на основата на различните етноси. Цигани са и какво от това? Нима човешкият живот има различна цена за различните раси? Нима чистите българи такива неща никога не са правили? Боже, колко е лесно да мразиш някой само защото е различен, а умственият ти запас е твърде ограничен.

ПРИ ЦИГАНИТЕ СЕГА КАТО ИМ КАЗАХА, ЧЕ ПО-МАЛКО ЩЕ СЕ КРАДЕ И ЯВНО ИМА ПРОБЛЕМИ

Заглавието много прилича на филм на ужасите.Градацията на жертвите обаче не ми харесва.По-добре щеше да бъде ядосаният чичко първо да прободе себе си - като японец, а не да налита първо върху тези женици.

iskam da otbeleja chi tia gnusni tziganiori v momenta sa v bolnitza i za tova se plashta s moite pari - tolkova li ne mojahte da poizchakate malko s pomoshta dokato puknat vsichkite

Добре, че е оцелял! Сега до живот в панделата.

Хайде сега прочети поне последното изречение.

to se znae 4e za vsi4ki ludi nqma mqsto v ludnicata ama ,,,,

Чети до края преди да коментираш -уточнено бе само, че става дума за ромско семейство.

Поредната циганска драма. Хайде, да не се увличаме в преекспонирането й. Два мангала по-малко, и това е нещо.

За такива изверги място сред нас в обществото НЯМА!!! Ако от мен зависеше наказанието без колебание бих му присъдил 90 години затвор при първоначален строг режим в период от 10 години БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА!

Цигани??

Бъгаринът е изкукал. Ясно е.

циганин - личност ! Тия хора от селото май наистина са селяни? За умрелия циганин или лошо или нищо.

da mrat tezi cigani

А циганите чии граждани се водят според тебе? Поне по паспорт.

Няма значение, че е циганин. Това е ужасно. Представете си какво са преживяли жертвите ............., но е истина, че е по-често при циганите, защото те си живеят в 19 век още. Има го и при българите разбира се, но слава богу сме по-грамотни и независими ние жените, а мъжете вече се комплексират та ни се разминава(

Абе маймуни, пишете циганин направи това и това. Стига сте заблуждавали. Затова на запад като гледат румънските и български цигани смятат, че всички ссме такива.

Мръсен циганин,само смърт за него

от сиромашията е изперкал човечеца :(

мангаля.. а стиа с новини за тях де