Коментари - Цветанов: Смяната на Найденова е провокация към премиера | Днес.dir.bg

Цветанов: Смяната на Найденова е провокация към премиера

Смяната на Соня Найденова като представляващ ВСС е опит за провокация към премиера и политическата класа, заяви по БНТ Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Смяната на Найденова е провокация към премиера | Днес.dir.bg

Коментари

Абе цвъки до кога боко САМ ще си прави ''провокации'' срещу себе си благодарение на ''умните си' съветници,,Манипулациите и провокациите си ги правите САМИ за да има с какво да отвличате вниманието на хората от наболелите въпроси от вашите грабежи и разпродаване на България, Във всяка една демократична държава ОСТАВКАТА на премиера щеше да е ФАКТ след подобно действие като на боко,

Нищо в обществения живот на днешна България не става без знанието на премиера.

Цецо е прав.Колкото и да е била крива линията на БКП от Априлския пленум 1956 до сега тя винаги си е била права линия и ГЕРБ /БКП верни/ го доказва ежедневно. Който и да кривне от ГЕРБ /БКП верни/-бил окрал, взел апартаменти , станал мутра , Партията му прощава дори без да влиза в затвора.Там вече се пази място за докторите , учителите , синодалните старци. На там е единствения път и на добрия матрял- поне да поживее сред себеподобни.

Цеци, ти ли я направи тази провокация, бе маймуно палава?

Цветанов: Смяната на Найденова е провокация към премиера Точно така , провокация е, която премиера сам си направи към самия себе си .Бих я нарекъл "селфи" провокация.

Оправдаването на Цветанов по бруталния и безпардонен начин по който бе направено е също огромна провокация, но не към премиера , а към цялото общество!Но , Цветанов си цъфти по телевизиите и не му пука , ни за "оправдаването" , ни за апартаментите ......., типична мафиотстка наглост!

Кой ми сра в гащите? Това пита Цв.Цв. вместо вождо...Прекалиха и сега се мъчат да излязат с по-малко поражения от скандала. Иначе всички разбраха кой кара влака и за това нямат доверие. Чакайте по-големи протести..

И това ще бъде описано в очакваният доклад от ЕС.Жалко, че ония си пишат доклади, които малко се четат и изобщо не сеизпълняват.

00-Провержение: Смяната на Найденова е групов опит за КЛАТЕНЕ на Единствения в Европа, Нашия премиер бойко с Два мандата!

Не мисля, че това е най-важното в обществото. ?! Е как да не е важно, нали уж обществото има право да знае дали в съда има зависими от изпълнителната власт или просто са мижитурки. А Европата преди много време реши че обществените личности нямат право да се крият зад лафа че имат право на личен живот когато става въпрос за събития към които обществото проявява интерес.

Разбира се, че е много важно всичко в България да се ръководи централно, за да има единомислие! В този път върви реформата на ГЕРБ в съдебната система! Другите власти отдавна кандисаха и се оставиха да бъдат ръководени от гениалният ген. Бойко Борисов, независимо, дали е на власт или в опозиция. Скоро и последните неверници от Съда ще кандисат!

Наглите, 2сезон, 3 серия...

Смяната на Соня Найденова като представляващ ВСС е опит за провокация към премиера и политическата класа, заяви по БНТ Цветан Цветанов. Цурко! Физкултурнико мой любим, нЕкои съображения все пак: 1. "Провокацията към премиера" би могла много лесно да излезе наяве с едно-две простички действия от негова страна - показва КОЙ му е изпратил смс-а и ако това е лудото Яне - изисква от "съветника" си инфото за източника му; после го "осветлява"! 2. Алоууу - каква е тази "политическа класа", към която и ти, физкултурнико мой, явно се причисляваш?;о)) - дай и тук повече инфо, че нещо ми се губи тази "основна клетка на обществото";о))

подиграФка с нормалните хора!Демонстрация на просташко ,съдийско самочувствие и е време смел човек ,с запушен нос да рине,да рине ,наред тази съдебна помия,без да пази дори читавите единици,защото е сигурно ,че и за тях другарите са приготвили бушончета!

И още:спомняте ли си, че преди години имаше приказка ГЕРБ да издигне кандидатурата на Цв. Цв. за президент? Правилно казваше Бойко: "Магаре да е , щом е от ГЕРБ, ще го изберат". "Матриялът" си мисли, че избира, но ГЕРБ всъщност назначава.

Така, така, трябва да се отблагодарите на къртицата...

Цветанов: Смяната на Найденова е провокация към премиера !!!!!!!!. Самото заглавие подчертава пълната независимост на институцията ВСС . Добре че някой все пак е предупредил "премиера" та поне той да не е много смешен . Но въпреки това !!!!

Борисов не се месел в работата на съдебната система ,ама праща заплашителни SMS-и на шефовете на и.

Сега плюете дружно Цветанов, но не забравяйте КОЙ го "отгледа" и КОЙ се възползва от него -тези, които сега претендират да са чисти като планински сняг. Това са десните евроатлантици, това са такива като Й. Соколов, който даваше съвети на ГЕРБ как да не повтарят техните грешки, ДСБ, разни политолози като Огнян Минчев, реваншисти като Методи Андреев, Ат Атанасов, Икономедия, Медиапул, Антоанета Цонева и още и още. Използвахте ГЕРБ за ракета-носител, а сега се чудите как да се отървете от тях. Между впрочем това е известна революционна техника - някой ти свършва "мръсната работа", а ти после идваш на власт целият в бяло.

А фондация "Конрад Аденауер"...дори не крие топлите си връзки с ГЕРБ.

Дали свещената крава ГЕРБ не е вече за касапницата? Първо статистичката понастоящем шеф на МВР обяви за посегателство върху националната сигурност всяка критика към МВР Второ Цв.ЦВ./който не знае какво е Цв.Цв./ обявява за провокация върху друга свещена крава смяната на един говорител на ВСС. Толкова им е ниско нивото, че не виждат колко им е ниско нивото! ГЕРБ са измамници като БСП. Но за нещастие само с това разполагаме.

То държава вече няма.Хората едвам отцеляват ,а тези гадове цял ден нищо не вършат ,освен интриги да плетат.Наистина СТИГА ВЕЧЕ!

кога българия ще се освободи от терора на ченгетата кога ще стане истинска държава

Когато цветанов ,тиквата и всичките 240 боклука бъдат разстреляни на стадиона

Не искам да съм досадна, но моля, пишете "есемес" грешно. Има само два начина на правилното изписване: есемес (думата е в Официалния правописен речник) и SMS-а; -и; -ът! Не учете хората на глупости.

казва Цвъки!Никакво отклоняване от априлската линия на Партията!

Умен, Цецо, умен!

ИСТИНАТА Е ЧЕ НЕ Е УМЕН А МНОГО ХИТЪР И ЛОВЪК СЛЕД ТОЛКОВА МНОГО ШМЕКЕРИИ И БОГАТИ БАБА И ДЯДО КАКВО ИСКАТЕ ОТ ЕДИН СЕЛСКИ ХИТРЕЦ,,,,,

Докато се бореше народа срещу КОЙ, друга не по-малко одиозна фигура набираше сили, следеше, подслушваше, правеше записи. Кой е той, че да се опитва да дърпа конците на държавата, вкл. и на съдебнат власт, която би трябвало да е независима

Къртиците се награждават!

Paklenite planove na dragalevskiq murgaelko.To biva zloba...

Абе тия само МАНАФИТЕ останаха да не са ги провокирали !!! Цвъки, пожелавам ти да те провокират АНАДОЛСКИТЕ РУСАЛКИ !!!! ПЕДАЛ НЕЩАСТЕН !!!

Единственият изпит с глава, който е държал Цветан Цветанов, е челна стойка, доказва разследване. Днешният шеф на т.н. "герб" е влязъл по втория начин в бившия ВИФ Георги Димитров, носещ днес името Национална спортна академия. Роденият през 1965 година студент се е уредил да следва, без да се явява на кандидатстудентски изпити като своите набори. Бившите служби са дали рамо на сина на един от шофьорите в МВР да попадне в академията с бележка-искане от община Кирково, Кърджалийско. Чрез тази бележка Цветан Цветанов влиза без изпит във ВИФ, но се задължава впоследствие да отиде на работа в общината като учител по физическо.

тоя и другият идиот ,са ненормални !!все някой друг им е виновен,те нищо не знаят,за тях е казана приказката "кой ми с*а в гащите "!!пълен провал и некомпетентност във всички области !!

Този се изпусна съвсем!От кога имаме "политическа класа"?А може би е по-вярно "политическа каста"?

Абсолютно прав си! Аз също се зачудих какво означава "политическа класа", но какво ли може да се роди в главата на този примат?! Това първо, второто го цитирам: "По думите му в момента се цели да се отклони вниманието от важни неща, от правата линия ..." Тя правата линия беше очертана още на Априлския пленум 1956 година и всички отрочета на комунистите я следват до днес. Еййй, нЕма отърване от тези гадове!!!

този е големят гад в дарзавата но се питам засто тиквата го тарпи остте и не го изгони *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не мога да разбера защо този червей въобще се изказва гласно и пред медиите за каквото и да било относно правосъдната система,която в последните години се грижи за него и го обгрижва старателно!Явно наистина се страхува, да не станат някакви промени,защото той ще е първият от Гроб,който с нисък старт ще излети към пандиза и то трайно!!!Толкова е противен този плазмодий,че не трябва да се качва въобще физиономията му в медиите!

Ти защо не си в затвора бе Цецо?

Тоя подсъдим още ли не е в затвора.

Абе Цецо още ли е на свобода?

Съдебната ни система се управлява от роднини и кланове...по наследство.Може ли случаен кандидат за съдия или прокурор да спечели конкурс....никога...А ролята на ВСС е да прави подбора на най-актуалните и влиятелните в момента в законов...с конкурс...Всички са за затвора , но няма кой

говньо, и ти ли се причисляваш към "класата" бе смръдливец?

Цецо да влиза в пандиза и от там да не излиза!

След като на всички вече е ясно, че Митьо Гестапото и Доган стоят зад Писанчев, Цв. Йовчев и Св. Лазаров , и след като на всички е повече от ясно, че Б.Б. ги назначи на съответните постове , нека повторя един факт от 2012 г. ! На 20.10.2012 г. в СУ имаше 'научна конференция' относно творчеството на Л. Живкова и там официален гост беше Митьо Гестапото ... Който умее да разсъждава, нека си направи изводите относно това кой кой е и кой с кой управлява задкулисно ! Повече от ясно е, че Б.Б. е в скрита коалиция с Доган и мамин Делянчо . Доказателствата за това са назначените от тях лица - цацата, Цв. Йовчев, Св. Лазаров, Писанчев, Иван Искров, Стоян Мавродиев. Сега виждаме, че Б.Б. си пази Св. Лазаров и Писанчев . Да видим кои лица са близки с Брендо ! 1. Сергейчо Сталинишев и Брендо имат общ счетоводител ; 2. Брендо е ползвал един от хотелите на Доган като офис ; 3. Цв. Йовчев продава апартамент на Брендо / корупция или пране на пари ? / ; 4. Стоян Мавродиев е свързан с Брендо - беше казано в съдебна зала ; 5. Б.Б. назначава Стоян Мавродиев на поста му и въпреки кражбата в КТБ не го сваля от поста му .

И Боко, и Доган са свързани с Маргините от сик . Защо им казват коалиция 'бостан' ? Не е ли по - правилно да им казват коалиция 'сик' ? Сергейчо Сталинишев също е свързна с Маргините. Боко, Доган и Сергейчо са свързани с Брендо. Как тогава въпросните лица да искат реформи в съдебната система ? Та нали те са оплетени като свински черва с лицата от ъндърграунда ... Боко, Доган и мамин Делянчо Пеефски си назначиха корпоративно - търговската цаца, за да им прикрива престъпленията . Аз пък съм убеден, че корпоративно - търговската цаца ще си подаде оставката и след това официално ще стане дпс - там където му е мястото ! Имаше един полуграмотен бостанджия от дпс, който каза, че тяхната партия щяла да стане 7 милиона ... Оказа се, че цацата слугува на мафията, която разтваря чадър над Пешо сумиста, Маргините, Златко баретата, Брендо и която е свързана с Йосич ... Не е ли повече от очевидно, че Доган, мамин Делянчо Пеефски и Митьо Гестапото са главните сикаджии в държавата , които разтварят чадър над Пешо сумиста, Маргините, Златко баретата и Брендо, а цацата е техен верен слуга ?

Дай Боже всекиму такива провокации.

Коментари - Цветанов: Смяната на Найденова е провокация към премиера | Днес.dir.bg

Цветанов: Смяната на Найденова е провокация към премиера

Смяната на Соня Найденова като представляващ ВСС е опит за провокация към премиера и политическата класа, заяви по БНТ Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Смяната на Найденова е провокация към премиера | Днес.dir.bg

Коментари

Абе цвъки до кога боко САМ ще си прави ''провокации'' срещу себе си благодарение на ''умните си' съветници,,Манипулациите и провокациите си ги правите САМИ за да има с какво да отвличате вниманието на хората от наболелите въпроси от вашите грабежи и разпродаване на България, Във всяка една демократична държава ОСТАВКАТА на премиера щеше да е ФАКТ след подобно действие като на боко,

Нищо в обществения живот на днешна България не става без знанието на премиера.

Цецо е прав.Колкото и да е била крива линията на БКП от Априлския пленум 1956 до сега тя винаги си е била права линия и ГЕРБ /БКП верни/ го доказва ежедневно. Който и да кривне от ГЕРБ /БКП верни/-бил окрал, взел апартаменти , станал мутра , Партията му прощава дори без да влиза в затвора.Там вече се пази място за докторите , учителите , синодалните старци. На там е единствения път и на добрия матрял- поне да поживее сред себеподобни.

Цеци, ти ли я направи тази провокация, бе маймуно палава?

Цветанов: Смяната на Найденова е провокация към премиера Точно така , провокация е, която премиера сам си направи към самия себе си .Бих я нарекъл "селфи" провокация.

Оправдаването на Цветанов по бруталния и безпардонен начин по който бе направено е също огромна провокация, но не към премиера , а към цялото общество!Но , Цветанов си цъфти по телевизиите и не му пука , ни за "оправдаването" , ни за апартаментите ......., типична мафиотстка наглост!

Кой ми сра в гащите? Това пита Цв.Цв. вместо вождо...Прекалиха и сега се мъчат да излязат с по-малко поражения от скандала. Иначе всички разбраха кой кара влака и за това нямат доверие. Чакайте по-големи протести..

И това ще бъде описано в очакваният доклад от ЕС.Жалко, че ония си пишат доклади, които малко се четат и изобщо не сеизпълняват.

00-Провержение: Смяната на Найденова е групов опит за КЛАТЕНЕ на Единствения в Европа, Нашия премиер бойко с Два мандата!

Не мисля, че това е най-важното в обществото. ?! Е как да не е важно, нали уж обществото има право да знае дали в съда има зависими от изпълнителната власт или просто са мижитурки. А Европата преди много време реши че обществените личности нямат право да се крият зад лафа че имат право на личен живот когато става въпрос за събития към които обществото проявява интерес.

Разбира се, че е много важно всичко в България да се ръководи централно, за да има единомислие! В този път върви реформата на ГЕРБ в съдебната система! Другите власти отдавна кандисаха и се оставиха да бъдат ръководени от гениалният ген. Бойко Борисов, независимо, дали е на власт или в опозиция. Скоро и последните неверници от Съда ще кандисат!

Наглите, 2сезон, 3 серия...

Смяната на Соня Найденова като представляващ ВСС е опит за провокация към премиера и политическата класа, заяви по БНТ Цветан Цветанов. Цурко! Физкултурнико мой любим, нЕкои съображения все пак: 1. "Провокацията към премиера" би могла много лесно да излезе наяве с едно-две простички действия от негова страна - показва КОЙ му е изпратил смс-а и ако това е лудото Яне - изисква от "съветника" си инфото за източника му; после го "осветлява"! 2. Алоууу - каква е тази "политическа класа", към която и ти, физкултурнико мой, явно се причисляваш?;о)) - дай и тук повече инфо, че нещо ми се губи тази "основна клетка на обществото";о))

подиграФка с нормалните хора!Демонстрация на просташко ,съдийско самочувствие и е време смел човек ,с запушен нос да рине,да рине ,наред тази съдебна помия,без да пази дори читавите единици,защото е сигурно ,че и за тях другарите са приготвили бушончета!

И още:спомняте ли си, че преди години имаше приказка ГЕРБ да издигне кандидатурата на Цв. Цв. за президент? Правилно казваше Бойко: "Магаре да е , щом е от ГЕРБ, ще го изберат". "Матриялът" си мисли, че избира, но ГЕРБ всъщност назначава.

Така, така, трябва да се отблагодарите на къртицата...

Цветанов: Смяната на Найденова е провокация към премиера !!!!!!!!. Самото заглавие подчертава пълната независимост на институцията ВСС . Добре че някой все пак е предупредил "премиера" та поне той да не е много смешен . Но въпреки това !!!!

Борисов не се месел в работата на съдебната система ,ама праща заплашителни SMS-и на шефовете на и.

Сега плюете дружно Цветанов, но не забравяйте КОЙ го "отгледа" и КОЙ се възползва от него -тези, които сега претендират да са чисти като планински сняг. Това са десните евроатлантици, това са такива като Й. Соколов, който даваше съвети на ГЕРБ как да не повтарят техните грешки, ДСБ, разни политолози като Огнян Минчев, реваншисти като Методи Андреев, Ат Атанасов, Икономедия, Медиапул, Антоанета Цонева и още и още. Използвахте ГЕРБ за ракета-носител, а сега се чудите как да се отървете от тях. Между впрочем това е известна революционна техника - някой ти свършва "мръсната работа", а ти после идваш на власт целият в бяло.

А фондация "Конрад Аденауер"...дори не крие топлите си връзки с ГЕРБ.

Дали свещената крава ГЕРБ не е вече за касапницата? Първо статистичката понастоящем шеф на МВР обяви за посегателство върху националната сигурност всяка критика към МВР Второ Цв.ЦВ./който не знае какво е Цв.Цв./ обявява за провокация върху друга свещена крава смяната на един говорител на ВСС. Толкова им е ниско нивото, че не виждат колко им е ниско нивото! ГЕРБ са измамници като БСП. Но за нещастие само с това разполагаме.

То държава вече няма.Хората едвам отцеляват ,а тези гадове цял ден нищо не вършат ,освен интриги да плетат.Наистина СТИГА ВЕЧЕ!

кога българия ще се освободи от терора на ченгетата кога ще стане истинска държава

Когато цветанов ,тиквата и всичките 240 боклука бъдат разстреляни на стадиона

Не искам да съм досадна, но моля, пишете "есемес" грешно. Има само два начина на правилното изписване: есемес (думата е в Официалния правописен речник) и SMS-а; -и; -ът! Не учете хората на глупости.

казва Цвъки!Никакво отклоняване от априлската линия на Партията!

Умен, Цецо, умен!

ИСТИНАТА Е ЧЕ НЕ Е УМЕН А МНОГО ХИТЪР И ЛОВЪК СЛЕД ТОЛКОВА МНОГО ШМЕКЕРИИ И БОГАТИ БАБА И ДЯДО КАКВО ИСКАТЕ ОТ ЕДИН СЕЛСКИ ХИТРЕЦ,,,,,

Докато се бореше народа срещу КОЙ, друга не по-малко одиозна фигура набираше сили, следеше, подслушваше, правеше записи. Кой е той, че да се опитва да дърпа конците на държавата, вкл. и на съдебнат власт, която би трябвало да е независима

Къртиците се награждават!

Paklenite planove na dragalevskiq murgaelko.To biva zloba...

Абе тия само МАНАФИТЕ останаха да не са ги провокирали !!! Цвъки, пожелавам ти да те провокират АНАДОЛСКИТЕ РУСАЛКИ !!!! ПЕДАЛ НЕЩАСТЕН !!!

Единственият изпит с глава, който е държал Цветан Цветанов, е челна стойка, доказва разследване. Днешният шеф на т.н. "герб" е влязъл по втория начин в бившия ВИФ Георги Димитров, носещ днес името Национална спортна академия. Роденият през 1965 година студент се е уредил да следва, без да се явява на кандидатстудентски изпити като своите набори. Бившите служби са дали рамо на сина на един от шофьорите в МВР да попадне в академията с бележка-искане от община Кирково, Кърджалийско. Чрез тази бележка Цветан Цветанов влиза без изпит във ВИФ, но се задължава впоследствие да отиде на работа в общината като учител по физическо.

тоя и другият идиот ,са ненормални !!все някой друг им е виновен,те нищо не знаят,за тях е казана приказката "кой ми с*а в гащите "!!пълен провал и некомпетентност във всички области !!

Този се изпусна съвсем!От кога имаме "политическа класа"?А може би е по-вярно "политическа каста"?

Абсолютно прав си! Аз също се зачудих какво означава "политическа класа", но какво ли може да се роди в главата на този примат?! Това първо, второто го цитирам: "По думите му в момента се цели да се отклони вниманието от важни неща, от правата линия ..." Тя правата линия беше очертана още на Априлския пленум 1956 година и всички отрочета на комунистите я следват до днес. Еййй, нЕма отърване от тези гадове!!!

този е големят гад в дарзавата но се питам засто тиквата го тарпи остте и не го изгони *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не мога да разбера защо този червей въобще се изказва гласно и пред медиите за каквото и да било относно правосъдната система,която в последните години се грижи за него и го обгрижва старателно!Явно наистина се страхува, да не станат някакви промени,защото той ще е първият от Гроб,който с нисък старт ще излети към пандиза и то трайно!!!Толкова е противен този плазмодий,че не трябва да се качва въобще физиономията му в медиите!

Ти защо не си в затвора бе Цецо?

Тоя подсъдим още ли не е в затвора.

Абе Цецо още ли е на свобода?

Съдебната ни система се управлява от роднини и кланове...по наследство.Може ли случаен кандидат за съдия или прокурор да спечели конкурс....никога...А ролята на ВСС е да прави подбора на най-актуалните и влиятелните в момента в законов...с конкурс...Всички са за затвора , но няма кой

говньо, и ти ли се причисляваш към "класата" бе смръдливец?

Цецо да влиза в пандиза и от там да не излиза!

След като на всички вече е ясно, че Митьо Гестапото и Доган стоят зад Писанчев, Цв. Йовчев и Св. Лазаров , и след като на всички е повече от ясно, че Б.Б. ги назначи на съответните постове , нека повторя един факт от 2012 г. ! На 20.10.2012 г. в СУ имаше 'научна конференция' относно творчеството на Л. Живкова и там официален гост беше Митьо Гестапото ... Който умее да разсъждава, нека си направи изводите относно това кой кой е и кой с кой управлява задкулисно ! Повече от ясно е, че Б.Б. е в скрита коалиция с Доган и мамин Делянчо . Доказателствата за това са назначените от тях лица - цацата, Цв. Йовчев, Св. Лазаров, Писанчев, Иван Искров, Стоян Мавродиев. Сега виждаме, че Б.Б. си пази Св. Лазаров и Писанчев . Да видим кои лица са близки с Брендо ! 1. Сергейчо Сталинишев и Брендо имат общ счетоводител ; 2. Брендо е ползвал един от хотелите на Доган като офис ; 3. Цв. Йовчев продава апартамент на Брендо / корупция или пране на пари ? / ; 4. Стоян Мавродиев е свързан с Брендо - беше казано в съдебна зала ; 5. Б.Б. назначава Стоян Мавродиев на поста му и въпреки кражбата в КТБ не го сваля от поста му .

И Боко, и Доган са свързани с Маргините от сик . Защо им казват коалиция 'бостан' ? Не е ли по - правилно да им казват коалиция 'сик' ? Сергейчо Сталинишев също е свързна с Маргините. Боко, Доган и Сергейчо са свързани с Брендо. Как тогава въпросните лица да искат реформи в съдебната система ? Та нали те са оплетени като свински черва с лицата от ъндърграунда ... Боко, Доган и мамин Делянчо Пеефски си назначиха корпоративно - търговската цаца, за да им прикрива престъпленията . Аз пък съм убеден, че корпоративно - търговската цаца ще си подаде оставката и след това официално ще стане дпс - там където му е мястото ! Имаше един полуграмотен бостанджия от дпс, който каза, че тяхната партия щяла да стане 7 милиона ... Оказа се, че цацата слугува на мафията, която разтваря чадър над Пешо сумиста, Маргините, Златко баретата, Брендо и която е свързана с Йосич ... Не е ли повече от очевидно, че Доган, мамин Делянчо Пеефски и Митьо Гестапото са главните сикаджии в държавата , които разтварят чадър над Пешо сумиста, Маргините, Златко баретата и Брендо, а цацата е техен верен слуга ?

Дай Боже всекиму такива провокации.