ИД готвела бомбена атака с микровълнови печки в Истанбул

Членове на "Ислямска държава" са били планирали триетапно бомбено нападение в мол в Истанбул, съобщи в."Хюриет дейли нюз" като се позовава на турската полиция.

Обратно в новината

Коментари - ИД готвела бомбена атака с микровълнови печки в Истанбул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aвстрийски граждани?????

неможем да си кривим душата, браво на турците , американците да го духат , а българите да взимат опит.

Откакто Турция разкара агентите на ЦРУ вече хич не им е лесно да направят терористични операции там!

мноого са напред с ,,тока,,...!!! при нас ще връщат ,,чугунени,, за дърва но с по голям ,,заряд,,...!!! с ,,претенции,, че не ,,дърпа,,...!!! да им изпратим някои ам.тец да минат на ,,дърва,,....!!!

Украинците дадоха на ИД добра идея-мотоциклет бомба. Една кутия багажник може да побере 30-40 кг тротил и моторите могат да се доберат много лесно до уязвими места, недостижими за автомобили.

Путиноиден рубладжия - нали наскоро твоите господари - рашките - направиха подобен атентат в Украйна. Толкова сте гнусни - платена лизаческа сган. Пардон - комунисти!!!

Това не са терористи. Това са бунтовници ....

а жертвите им в какво са обвинявани ??

Мадлин Олбрайт би казала: Косвени жертви.

От статията се разбира, че терористите имат доста по-добра организация от турската полиция. Само късмета или случайността ги е отървала.

Представям си катапулт с микровълнови печки в стил Властелинът на пръстените, как изхвърля микровълновата и тя полита в свой собствен полет и се пръска в небето, а някой извиква гърлено мазно и леко суинг Аллах албааааррр...

Как може да убиеш някого, който нищо лошо не ти е направил и дори чието лице не си виждал? Това са някакви непознати същества в човешки тела, но не са хора. Хората не убиват по този начин.

А ако те мобилизират и отидеш на фронта, тези отсреща познаваш ли ги и направили ли са ти нещо.Едни загиват други печелят,това е лицето на войната.

На фронта даже ще иска да ги убива от разстояние, без да им вижда последните издихания или проклинанията предсмъртни. Много народ, вече цената на живота е нищожна. Ето в България умират българи, от мизерия, не само от простотия и ние сме толкова битово смачкани в ежедневието, че нямаме време да си зададем въпрос, е добре този човек, сънародник, защо се самоуби, примерно.

Няма война в случая.

Бе, интересно - тез ИД, Сирия нападат, Ирак нападат, Афганистан, Либия, Турция... Русия заплашват, Аржентина чак, палестинците от ивицата Газа... пък за Израел, дето им подръка, ни дума, ни вопъл, ни стон... Просто няма такава държава. Е що тъй, а?

Да бе от една религия са и бившата османска империя,ега ти и политиките ега ти и мръсните игри.А защо МОЛ с невинни хора а не презденсво или парамет.

Че то има ли някаква разлика между ИД и ЕД ?

сенатът каза че само ,,ал-каида,, били терористи, а останалите са хора на маккеин и хилари...!!! израел лекуват отдавна джихадисти...!!!

Леле! добре, че не са забелязали дърветата с череши в Кабул, че плод няма да видят.

Ти пак ли си на черешата? Съвсем ти е станало на айрян в канчето, тъпо.