Истанбул лекува раните от природното бедствие

Истанбул лекува раните от природното бедствие, което порази европейската част на мегаполиса и тракийския регион.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Bayganyovci sled izdavenite v Ohridskoto ezero vi chaka potop,shte se izdavite do posledniq ganyovec!Gospod shte vi nakaje za zulumite,koito izvarshihte nad turcite v Balgariq!

до катаклизъм що не си ебеш майка ти смотана

Турците ще се оправят бързо, сигурна съм. Преди две години в Истанбул видях как от 1 часа през ноща да 6 часа сутринта смениха половин километър трамвайна линия и сутринта трамваят вървеше. Пази боже на нас да се случи такова бедствие - ще се разчистваме поне година.

така е ,турците са голяма работа държавата стой зад тях, но ние да му мислим.

Дано се справят бързо хората с този кошмар.Голямо нещастие!

Поне имат полиция и спасителни служби. Ние спасителни вече нямаме, а полиция отдавна!

страшно е,съчествам им на хорицата,но те поне имат правителство на мяст

Дано да се оправят, те имат армия, тя помага при всяко бедствие, стискаме палци! Пази, Боже у нас да се случи - години ще трябват след това, и всички ще ореват орталъка, а никой няма нищо да прави и само ще чака на държавата и на Бойко да дойде да премете пред неговата къща! Голяма сила е водата, и в огромните мегаполиси е ужас такова бедствие!

Амуджи след наводнението чакайте трус,той ще ва срине тотално. Алах ва наказва за зулумите които вършихте през вековете и продължавате да вършите.

Ей, малоумник, я направи една услуга на обществото като се гръмнеш!

С единството и взаимопомощта която имат, доказват че са народ,а не мърша... Заслужават уважение, впрочем мисля,че напразно се опитват да ни настройват едни срещу други.