Загинал българин в пороя в Турция, търсят 2-ри

Един български гражданин е загинал по време на пороите в съседна Турция. Неговите близки вече са уведомени и пътуват за Истанбул за разпознаване на тялото.

Обратно в новината

Коментари - Загинал българин в пороя в Турция, търсят 2-ри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никои не злорадства но се вижда,че за пореден път има българи които са готови да се дупят на анкара.Точно тия помияри са срам за България. Как да съчувствам и да помагам на турците? Нима издавените в Цар Калоян не са благодарение на амуджите пуснали рибарниците? Нима горите сечи от дпс не отиват в турция и не се покровителстват от турската администрация? Нима турците не насаждат омраза към нас българите? Нима в смесените региони да си българин и да не си в услуга на дпс не те обрича на гибел? И вие се наричате българи? Вие сте еничари,такива който са по-лоши и от мангалите предавате себе си и родината на тези които са измислили най-жестокия данък кръвния. Имено алах ги на казава тези подобия на хора-турците за всичките им зверства и простотии през вековете.

АЛАХ ГИ НАКАЗА ТИЯ ЦИГАНИ!

Pyrvo İstanbul ne e stolica na Turcia. Stolicata e Ankara. İ niama zashto da zloradstvate. Dyjdyt na mesta dostigna 160 litra na kvadraten metyr. A dali İstanbul e ureden, ili ne, mojem da kagem nie, koito giveem veche ot godini v nego, a ne tezi, koto poznavat samo Kapyly chrshy i Aksatay, otkydeto do skoro si kupuvaha evtini dreshki. İ stiga s tazi zloba i omraza, bylgarite may ne mojem da gledame napred. Tuk horata rabotiat, vseki si gleda biznesa, a nie samo tyrsip prichini, za da se opravdavame, che drug ni e vinoven.

уж голям град с модерна инфраструктура а при наводнение май няма достатъчно отводнителни шахти!

Не разбирам всички онези /а те бяха много!/, които вчера при новината за ужасните наводнения злорадстваха или пък обясняваха какъв мръсен, неуреден и не-знам-какъв лош град е Истанбул. Злобата и липсата на човещина са ни национални черти, това е ясно. Виждала съм Истанбул и той определено не отговаря на тези описания. На този фон София е бедна и грозна паланка, така че се молете да не ни сполети нас нещо подобно, защото тогава ще разберем колко добър ни е градоустройственият план и колко са ни отпушени шахтите. Добре че засега Господ ни пази от големи бедствия, ама докога...

Когато мечката играе в съседа,ще дойде скоро и в твоя двор!

на кв. м паднало 185 литра дъжд това говори за какво става въпрос

Бе вие не разбрахте ли, че не е до шахти и тем подобните им оправдани по вкуса на акълите ви? Имате ли хабер какво е стихия, идиоти такива? Молете се да не разберете никога, ама много се молете!!!

При такива валежи коя инфраструктура би издържала нима не си виждал какво се получава при такива валежи в Европа и Америка които са с перфектна инфраструктура

Не говорете глупости за инфраструктурата и т.н. това е природно бедствие ... В София преди 10 дена, като валя един час и улиците се превърнаха в реки. Така е при всеки малко по-силен дъжд. На бул.Г. Софийски и бул.Цар Борис водата беше до глезените...всички шахти бяха затлачени от листа, клони, хартии и пластмасови бутилки... какво остава за такива количества вода, проливни дъждове от няколко дни, реки излезли от коритата си и т.н..

Господи! Защити ни!

Наистина на фона на Истанбул София прилича на бедно кварталче и нека се молим да не ни сполети същото. Със щетите нанесени от тези бури, Турция ще се справи много бързо и веднага ще бъдат подпомогнати пострадалите (жалко за жертвите) Но, да не дава господ, при едно такова бедствие България не би се съвзела и 20години ,да не говорим че хората ще се справят сами без никаква помощ от където и да било