Ново лого рекламира България

Ново лого и слоган “Открий и сподели“ ще рекламират България като привлекателна туристическа дестинация. Това стана ясно по време на официалното представяне на новия бранд “България“.

Обратно в новината

Коментари - Ново лого рекламира България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам за лого до се избере= гайда с компресор и манометър,която надува цървули кръстосани с нанизи от лук и чесън и поставени върху буре с домашна пърцуца.

Бих предложил следното лого: На фона от хотел до хотел, където можеш да се здрависаш с летуващ от съседния хотел без да ти се налага да напускаш своя, в далечината под балконите се виждат бездомни кучета, ръфащи старци измежду осеяните с дълбоки дупки улици. Малко по-надолу се вижда мастит мутро-бизнесмен с две чалгарки под ръка (на гърдите им щамповано "powered by EU"), а зад него управителя на едно от заведенията му - точи огромна брадва, символизираща цените в курортите. В лявата част се виждат багери и фадроми, които заравняват дюни, а от дясната страна хотели, които се довършват по време на сезона. За фон можете да изберете най-мазната възможна чалгия.

Логото не е лошо, но 1 400 000!!!!????!! Това си е обир! Ако се пусне като конкурс в някой от фриланс сайтовете, ще излезе 1000 пъти по-евтино и със сигурност колегите ще извадят поне 10-ина по-добри варианта. Някой пак е прибрал хубава сумичка в джоба... за наша сметка!

"Проектът за изготвянето на туристическия бранд "България" струва 1 400 000 лв. По Оперативна програма Регионално развитие са отпуснати 2 800 000 лв. за изготвянето на туристическия бранд." Май не са 1400000, а 2800000 ЛВ.!!!! Обърни внимание- той струва 1400000 лв., а са отпуснати двойно повече!!! Къде ли е разликата няколко месеца преди изборите? Въпросче с понижена трудност за 1400000 лв.!

Или как ще прелеем едни пари от ЕС в ЕС чрез едни наши момчета, а за шибания народ само глад и мизерия- не ви ли е срам бе? Ние знаем колко сме бедни и гледаме лошо!

много отворени са тези дето правят това ЛОГО,,,що не се вгледат в логото на БЪЛГРАРИЯ на ФИТУР 2008 ,ТОЛКОВА Е ДОБРО !!!!А.... нали тябва да вземат нови и чисти парички,да бе!!!!

Ей, писна ми днес от недоразумения. Какво било бранд? Абе тъпунгери, я седнете и с пръстчета драснете в бачо ви ГУГЪЛ какво значи тази КОНЦЕПЦИЯ и какво се крие зад нея. Я потърсете какво е НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЯ и така нататък. Боли ме х..я дали харесва на вас, важното е да съвпада с цялата конкцепция на българския туризъм. Щото по форумите мрънкате, ама лятото на морето дали си спестявате за Българската Коледа за смс-че или си гледате кефа. Логото е България, на мен ми допада (без жълтъка в средата). Четох тъпотии за "завъртулките" - я потърсете глаголицата и вижте, ако това не е автентично, то освен да мразите, май друго не умеете. И накрая, българинът май и пари да му дадеш в устата, пак ще ти каже, че е направено като хората. Писма ми от мрънкащи подкачащи бездушни хорица. Като сте идейни в критиката колко от вас променят действителността около себе си. Роптаещи безподобия. Писна ми!

Коя е тая Бранда не разбрах от цялата новина. Ама тези наистина си вярват, а дали са им ръколпяскали в залата, а? Марш навън от България!

Господа управляващи - мислите ли, че народът е тъй глупав, че да не знае, че не новият бранд ще опр ави нещата, а нови иконимически технологии в туризма и икономиката

Прилича на RGB изпражнение!

В Булгаристан едно лого и един сайт, струват общо 3 млн. лева! В същото време пари лечение на няма ...

"Открий какво изобразява логото и сподели в нета." Може да е някое еднооко създание, ако се сещате накъде бия...

Гладна укротителка, еднооко създание сънува!

Питоня на Митьо Пищова ми се чини на мен :-D

Гледам и се чеша ... какво символизират малките кръгчета преди Б-то и след я-то? Някой знае ли? И все пак, можеше да ползваме логото на Дейвид Черни -- клекалото. Като го види някой чужденец, ще си каже "Б*си логото, не може да е истина, това трябва да се види наживо" ... и ето един турист повече.

Не ме грабна новия вариант. Щом се налага да се обяснява какво означава, значи не е добро. Много е натруфено, най-вече като форма. Трябва да е нещо, което да е разбираемо и разпознаваемо най-вече за чужденците. За протокола -- не съм дизайнер и не разбирам от такива дейности.

1 400 000 лв ZA EDIN BRAND????????? TOVA E LUDOST??? A ZA BOLNITE DECA PARI NIMA?????

Па ако знаеш колко пари са заминали за мултимедия посветена на шопската салата направо ще се гръмнеш!

Това е пълна глупост и на тези, които са го измислили трябва да им се отнеме българското гражданство. И без това са спечелили достатъчно пари да изчезнат някъде по света, но не и у нас.

Ето ви един слоган Where the beauty meets tehnology Какво мислите?

Малко е длъжко, а правописната грешка се правя, че не я виждам. Но не е лошо.

Louis

Предлагам в логото да включат и един хубав бетонен блок, който ще олицетворява нашето черноморие и планински курорти едновременно. Може и образ на пират, символ на управляващите и на мафията, които непрекъснато ограбват народа и мафията.

Louis

...които непрекъснато ограбват народа и държавата

Открий дюни и сподели

голяма грозотия ... старото беше много по-стилно

България - тренировъчен лагер само за най-специалните специални части. Курсът какво представлява: пускат те от високо с начален капитал от 2000 лева. Ако успееш да оцелееш 3 години - връщат те в родината и те повишават в адмирал-фюрер-генерал-фелдмаршал-супермен.

Слънце с Цвете си звучи добре, ама я по-полека с безразборното пилеене.

Без тиква и пъпеш в логото сме заникъде.

България - Добре дошли на борда на влакчето на ужасите

Това новото лого шопска салата ли изобразява, или бъркани яйца?! И така като гледам това зеленото нещо отдолу слогана (каква хубава българска дума) "Открий дупето" е по-подходящ.

Това е жалтък на яйце от свободна кокошка. Всичко около него показва , че кокошката е свободна.

И на мен първото ми впечатление беше някакво яйце, гарнирано със салатка :)

За мен яйцето е леко рохко, щото се е разтекло, но доматчето и марулката ми харесват.