Куба и България са новите топдестинации за туризъм

Британците обръщат гръб на традиционни ваканционни дестинации след неотдавнашните терористични атаки в Западна Европа.

Обратно в новината

Коментари - Куба и България са новите топдестинации за туризъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не зная за вас ,но още помня как в един "жълт вестник" имаше снимка как анличани правят секс пед всичките гости в ресторант на Сл.бряг,а също и пияните им физоономии по улиците на курорта.Сигурни ли сте,че само българите сме виновни за мръсотиите по улиците.Чужденците идват при нас надменно,че са велика раса,а ние техни слуги и трябва да чистим след тях.Били ли сте по улиците на Сл.бряг вечер-грозно и страшно е.

Днес бях в Созопол. Хубаво - лошо, всеки с неговото си мнение. Не разбирам, обаче, защо е мръсно. Пристанището, около лодките; скалите под крайбрежните къщи; частните паркинги, всички тези обекти са видимо мръсни, като изчистването им е въпрос на ден-два работа. Следващия път мога да направя компромис да платя 8 лева за 350 грама миди с черупки, ама искам като седя на терасата на кръчмето да не виждам пластмаси и други боклуци по скалите и във водата. Дотогава ще си ги купувам по два лева килото, ще си ги варя и ям на терасата вкъщи.

нЕ САМО В СОЗОПОЛ, НАВСЯКЪДЕ ПО МОРЕТО В МАЛКИТЕ КУРОРТИ. И ВЪВ ВСИЧКИ СЕЛА. ОТГОВОР: Мръсно е щото сме си мундари. Местните по морето знаят само да реват. А да почистят - не. Туризъм не се прави с грозотия. Не обичам гърците, но те не сядат цял ден - по дворовете са, режат, дялкат корени на кактуси, плевят, чистят. Дворовете им са пълни с цветя и всички цветове. Не е само в политиците проблема. Един такъв, отгледан в мундарлък политик като иде в парламента гледа само да печели и краде, защото така е пораснал. От себе си, за другите - нищо не е дал. От красотане разбират и за нея не работят.

А, може ли Черно море да поема толкова много обем от алкохолни фекалии. После се чудят защо умират делфините.

Добре се чудиш, ама да знаеш, че и делфините акат и пикат. И го правят в морето, щото още на никой еколог не му е хрумнало да им строи тоалетни по проект. Ама не бой се. И това може да стане. Между другото, морето е в пъти по-чувствително ако се намажеш с плажно масло и влезеш след това във водата, отколкото да влезеш и да се изпикаеш и изакаш вътре.

Явно не си схванал, че се намеква за количествата алкохол и наркотици, които се изливат в морето като отпадъчен продукт от летовниците

СЛ. БРЯГ плажът е в ТОП 10 НА СВЕТА. ТУК НИКОЙ НЕ ГО ЗНАЕ. Но на пияните, дрогирани англичани може да им служи към 16 ч. след като се събудят. Бреговата ивица- гора от бетонови постройки! ЗА НЕЗНАЕЩИТЕ БЪЛГАРИ: 1. Имаме прекрасна брегова ивица- широка, дълга, със златист пясък като брашно. / в Ница видяхме френската Ривиера с бряг от камъчета. За сведение - Франция е първенецът в света по печалби от туризъм./ 2. Морето е по-малко солено от средиземното и океанското. 3. Дъното е гальовно, постепенно задълбочаващо се, охранявано от спасители за разлика от каменистото не охранявано море на гърците, осеяно с камъняци, морски таралежи, достъпно само със сандали., продавани на всеки ъгъл и бензиностанция. На Черно море няма сандална индустрия. 4. Климат - прекрасен, температура на водата - прекрасна. Исторически забележителности и природни феномени в близост ! 5. Има прекрасни 5- и 4-звездни хотели с прекрасна архитектура и условия. 6.НЕДОСТАТЪЦИ: МАФИЯТА е разперила октопода си върху фалшивия алкохол, месата в 5-звездните, дето нямат гълтане, замразени преди 30 години, някъде по света. Предлага дрога и е пълно с неадекватни туристи и несигурност.

Социално слабите англичани винаги са предпочитали България като страна с евтин фалшив алкохол,където е разрешено да се държиш както си поискаш.За Куба има само да мечтаят. За съжаления сами сме се позиционирали за този нискоцениви сегмент и в скоро време не виждам как ще привлечем платежоспособни туристи с това,което предлагаме

Куба и България са новите топдестинации за туризъм Чета че английските алкохолици са се отказали от Турция и ще идват принас да почиват, извинете ,да пият.Само си представям в Слънчев бряг как ще се тренира новият олимпийски спорт- Балконинг/скачане от 15 -тия етаж на хотела в пияно състояние/.

Топ-дестинации - дестинации топки.

Са толкова много,че с лекота може да превземат атия преди да е дошла истинската им армия,така че кротко. Платежоспособни са и не са режимлии...

Тук някакъв се оплаква , че малко били мужиците . Не , неса малко , а направо са завладели Черноморието ни ! Няма по-нагло същество от руския турист !!! Лошото е , че не са само туристи , а имат много имоти по морето и целогодишно са тук . На тази напаст не трябва да им се издават визи за повече от 1 месец !!!

Ами купи си и ти имот бе село!

Гладна кокошка просо сънува.

Бях на Приморско, чисто и топло море, пълно с пасажи от дребни рибки. Забавления и храна на народни цени. В някои заведения има в обслужващия персонал девушки и малчики....?, А ПО УЛИЦИТЕ, - ЧЕШКА ГРАДСКА ПОЛИЦИЯ, невъоръжена.

Кръстосвал съм Черноморието, но не съм чувал такова прозвище. Не се казва, къде е била известна тази "Червената ривиера". А дали България е свободна от заплахата от ислямистки фанатици, зависи от създателите на ИД.

Мутрите пак пръскат пари за реклама, ама Митьо им направи безплатна..

Ангелкова, сигурен съм, че живееш в някакъв свой свят или около теб има група хора, които изкривяват информацията. Все има ръст с космически размери, а на края на сезона все излизат криви сметките и се оказва, че резултатът е изсмукан от нечий среден пръст. Сезона е по-силен не за друго, а защото започнаха проверки на данъчните. Изведнъж се оказа, че дискотеки и ресторанти не правят по 100лв оборот на ден, нито пък хотели я карат с по няколко нощувки на месец.

Червената Ривиера хахаха.вие луди ли сте бре....най гнусното море

Морето не е гнусно! Хората които го осраха са гнусни.

Това явно де случва само е сънищата на министърката. Реалността е съвсем друга. Този сезон, що се отнася за чужди групи в България е много слаб, отпадат доста групи. За руснаци на морето вече се писа в Дир. А и не може да мамиш т.е. да грабиш чужденците, цените да са ти двойни на морето, качеството да е никакво на храната в ресторантите и да нямаш персонал защото плащаш жълти стотинки и да ти идват туристи, след като в другите държави не е така.

Това не са нови дестинации, а Куба е много по-напред от България в това отношение. Освен доброто обслужване , здравните услуги за туристи са безплатни. Абсолютни глупости се публикуват, вместо да прочета нещо за повишаване на качеството на услугите в България

Защо непрекъснато я цитирате Николина? Да не би да си плаща нещо? Спрете, жената плещи само глупости, това ще ви го каже всеки, който има нещо общо с туризма. В България пристигат пари комай само от туризъм и износ на селскостопанска продукция и е неудобно безотговорно подобна неадекватна госпожа да ръководи отрасъла туризъм. Чудно е колко време му трябва на премиера да схване това. Или там на когото трябва и може да схваща...

someone

британците още при тодор живков идваха на море в българия, не са тръгнали чак сега.

Отвратителна колония сме където се гледа само туризма и асфалта. Писна ми да слушам за туризма и Черноморието,и асфалт.

За съжеление заради нашият мил президент не насочиха и руснаците от турция към нас, имахме възможност и естествено я пропиляхме с нашета глупава външна политика.

с руснаците. бях в Гърция преди 2 седм. и е пълно с тях. И не говоря за Халкидики, Гърция не е само там, говоря за Йонийското крайбрежие, където цените са доста по-високи. Та искам да кажа, че заради уср*о море и бетона си оставаме единствено нискобюджетна алтернатива! За съжаление!

Навсякъде по света присъствието на руснаци в хотел/курорт отблъсква нормалните туристи.

Това ще е най-добрият туристически сезон в сравнение с последните 10 години, заяви вчера министърът на туризма Николина Ангелкова.

Стига с вашите глупости. Като си нямаш хабер от туризъм поне се излагай. Да не мислиш че туристите идват със семействата си заради дрогата и алкохола. Пълно е с деца от Русия Полша Чехия.И те ли са тук за алкохола Глупак

Стига с вашите глупости. Като си нямаш хабер от туризъм поне се излагай. Да не мислиш че туристите идват със семействата си заради дрогата и алкохола. Пълно е с деца от Русия Полша Чехия.И те ли са тук за алкохола Глупак