Цяла нощ гасиха пожара в Казанлък, в борбата се включват и 2 хеликоптера (видео)

Екипи на пожарната, военни, горски и доброволци изграждаха периметър около пламъците, за да не допуснат разрастването му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най много вицове има за военните. И в Италия вицовете са за карабиниерите а те като контролен орган принадлежат към войската. Факта че в 2 различни държави военните са прицел на присмех говори ясно за тяхното интелектуално ниво.

Кога Господ е давал акъла на моста, овенните са форсирали реката отдоле....

Сметката я пратете на началниците им със зелените чорапи и на дежурните на полигона, които сигурно все още търсят пътния лист инак да са го потушили още в началото

Само преди няколко седмици пожарната забрани всякакви работи по полето, заради опасност от пожари. Обаче за воените глупаци няма закони, няма мозък. Сега да скъсат пагоните на генерала или полковника, който е наредил да се обезвреждат точно сега боеприпаси. Българските воени нямат мозък, дидциплината в съветското военно училище им е избила от главата и малкото мозък, който са имали като деца.

А помните ли га беше бат' Бойко тогава такива пожари га че ли по- нямаше, а??

Се съ чудим отде тез какавани е Арсенал зимът изкустве тор за барутя кат по света е кът, пък и нафтата скъпа?

Добе, че някой е мислил навремето и е купоил зилове и газки да има с какво да се гаси пожари. Ако рачитахме на Боко Маймуната щяха да гасят с магарета и каручки.......

тъп си, като антична брадва.

Античната брадва е достатъчно остра, така че да ти отсече малоумната гаванка......Ще ти сцепи простата глава на две и ще се види, че е кухо отвътре....

Лилия Рачева изтри неграмотната си статия за МъглиШ, сега очаквам нов неграмотен " бисер" като Казалнък.

ако вместо няколко псевдоизтребителя з а милярди трябваше 120 многоцелеви хеликоптера в съвременния бой 3 хеликоптера свалят всякакви изтребители стават и за транспорт стават и з а пожар

Боко Маймуната и тия истребители нямаше да вземе, ако не беше бай Ганьо Тръмп който му ги натресе. ТОй няма акъл да купи нова техника =- беше планувал българската армия да минава на магарета, коне, лъкове със стрели......

Този път руснаците няма да дойдат да гасят, ще чакаме само на нашите приятели и партньори от ЕС дето ни оставиха да изгорим преди 10 г.

Даже не е необходима реформа в БА - те ще се самовзривяр ;)

Зелен чорап гаси пожар, който сам е запалил. Някой трябва да иде на съд ми се струва. Утилизирането се прави по правила. Сега кой ще покрие щетите на хората и изгорелите гори и площи. Мозъка като са го давали отгоре, чорап е бил под моста на учения.

Утилизирането, имаме си точна бг дума ИЗПОЛЗВАНЕТО. Никой народ от латинската езикова група не използва и една бг дума, обаче вие " фешъните" на големи европейци се правите, но пак в ориента Бг си оставате.

Не се прави на умен. Има си терминология и терминът е утилизация. И не се набутвай в латинския, защото съвсем се оплете. Ако трябва да се преведе утилизация, в конкретния случай ще е унищожаване, а не използване.

се превежда destruction на англ и distruzione, demolizione на итал. Така че утилизиране няма нищо общо. Утилизиране идва от итал език, utilizzare, utilizzo, utile- полезен.

и, познавам перфектно езика от който идва чуждицата, която и на родният си език значи Използване. Така че фешън отворко иди да се пънеш пред който не говори чужди езици.

Ум и женски род на едно място? Не думай. И от кой език идва утилизация?

шъ устани Окрайна без боеприпаси ли? Ньие, туй немойм да сторим на славните ВСУ.

в Крим взривовете са дело на "елитно украинско подразделение", а в България? и в Крим , и в България е много горещо и сухо в момента.

Хубаво, че тоя път обвиниха собствената си некадърност, а не руснаците. Но дебъ и по биха птвдшжили да изгоним малко дипломати.

По информация от медиите : пожара е възникнал при КОНТРОЛИРАНО обезвреждане на боеприпаси ! А кажете ни от ДИР-а -КОЙ точно ИДИОТ подпали пожара дето сега не могат да угасят !?!

Пожарът е "контролирано" запален и сега се гаси "контролирано". Абе всичко е "контролирано", така че нема страшно!

Готви се най голямата избирна измама , с машинките на мадуро !!! Ай ти специалистите от промяната и дай бг , ни готвят резултати нямащи нищо общо с действителността

Тази опорка я пишете вече под всякакви статии. По принципа на Гьобелс, че една лъжа повторена 1000 пъти става истина. Машинките ги вкара Баце ви. Ако има да протестирате за нещо отидете пред зайчарника в Банкя.

По същия начин запалиха около змейово преди месец тъпите зелени чорапи

нещо не мога да разбера, Казанлък е обстрелван с хаймарси ли че е толкова трудно да се справят с пожара? или няма с какво освен с лопати и кофи?

Ми 17 с тая кофичка от 200 литра ефективността е нула

Изказа се прост Ганьо дето си е турил псевдоним на професия за която няма топки.

Ако беше на Гебрев досега ДАНС,МНР,АПИ,НАП, Киро ,кокорчо и сие щяха да са хванали гадните руски терористи.

Земеделския министър забрани косенето с моторни косачки поради пожарна опасност преди месец, тия обезвреждат боеприпаси. Баси кухите водоноски.

Под фуражка ,ум не вирее!!!

Военните имали само 2 мозъчни гънки и те били направени от носенето на фуражката. Защо не се търси отговорност на идиотите? Що пари и човешки ресурс се хвърли, за да се замаже идиотията им.

Ръководителите /собствениците/ на заводи "Арсенал " не са военни!

123 пъти си тъп и неграмотен. Арсенал няма нищо общо с пожара. Нашите НАТОвски военни при учение запалиха пажора

По тъпо от военен нема,да обезвреждат в тая жега и суша,от лъв зор.бати кухите манерки

Смешник. Ти и за военен не ставаш с единствената си мозъчна гънка.

ас ша кандидатствам за полицай ,за там не трябват хора да мислят а да изпълняват

БРАВО на ХОРАТА