Цвета Караянчева упрекна президента в липса на диалог с институциите

Председателят на парламента каза още, че заявката на Румен Радев за нов мандат е изпреварващ ход

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що е рекла ПКП.Амчи да погледне шефа си на когото по конституция тя му е шеф.Е наглоста й няма край.

Всички поддръжници на герб са пкп-та, смазани от живота нещастници, които ближат гъзовете на шефовете си докато те им серат на главите.

Вярваш ли си на тъпотиите, които си написал?

Има липса на диалог с главният си мозък, изгубена душа живееща от илюзия за власт и хранещ се от простотия и омраза търтей!

Откога поцинковани кофи или по-познаваемото - ПКП, започнаха да разсъждават на глас? И то пред медиите? Наздраве!

Кат всяка Потка и тя от диалог има нужда!

Цвето, още малко остана до 4-ти април, когато ще ви бием шута . А дотогава все някак ще ви изтърпим .

Ще поживеем и ще видим.

Назначена ТПК,дава акъл на избран.

Проектът на ген. Решетников за троянския кон във ЕС и НАТО се нарича Румен Радев. Същия този Радев пое ангажимент пред Решетников да извади България от ЕС и НАТО както и да предотврати изграждането на интерконекторната връзка със Гърция и да блокира инвестициите на България във разтоварището за втечнен газ в Александруполис от където във Европа ще пристига газ без контрола на руснаците. Същият този Радет - т.нар. пРЕЗИДЕНТ успя да назначи любовницата си на 3 сочни държавни длъжности със фантастични заплати и да я уреди със държавен апартамент за без пари. Същия този радев изостави семейството си заради любовницата си секретарка и ПР. Същия този радев успя да вземе 50 милиона евро за да направи сделката със Грипен. Същия този Радев предава свръх секретни сведения на секретарите си за да ги предават на руските тайни служби за което му е отнет достъпа до класифицирана инхормация - негласно за обществото. Същия този Радев продава посланнически места за по 200 000 евро едното на олигарси както и им урежда концесии в африкански страни. Същия този Радев омаловажаваше опасноста от Ковид 19 и на съвеста му тежат над 5000 души починали от коварната болест. Същия този Радев наруши многократно конституцията размахвайки юмруче като червен терорист призовавайки за сваляне на законно избраното правителство и цяло лято и есен насъскваше платените от Черепа и руското посолство башибозуци предвождани от Лайняното трио да осерат и опикаят столицата, да палят полицаи, да рушат сгради, да оскверняват паметници на културата и да тормозят 2.5 милиона софиянци - хората обаче го разбраха що за руска сволоч и божково мекере и вече никой не подкрепя т.нар. протести - останаха 10-15 ненормалника а и те ще се изядат един друг за пари. Същия този радев опозори страната си когато пристигна в Естония със цяла армия - 38 на брой на държавна сметка - клакьори журналисти и бе изгонен позорно тъй като не счете за необходимо да се карантинира след контакт със заразения митьо Есемеса. Същия този Радев ни залива по време на всеки прозник със мрачните си надгробните слова . Същия този Радев е дребнава, самовлюбена, тесногръда, злобна, завистлива парсона със болезнена мания за величие - опасен нарцис. ТОВА Е ОТЧЕТЪТ НА РАДЕВ ЗА 4 ГОДИНИ - ДАЙ БОЖЕ ТАЗИ ТА МУ Е ПОСЛЕДНАТА. ХОРА - ПРОЯВЕТЕ РАЗУМ. ИЗПРАТЕТЕ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ В ИСТОРИЯТА. НИКОГА ПОВЕЧЕ РУСКИ ШПИОНИН И ЛАКЕЙ НА БОЖКОВ ДА НЕ СТЪПВА ВЪВ ТАЗИ АБСОЛЮТНО ИЗЛИШНА ИНСТИТУЦИЯ.

Наизлязохте хлебарките. Страх ли ви хвана?

Съгласен съм с теб.

колко прости хора са се изредили да си покажат лиспата на култура, виж се Радев това олицитворяваш, най низките страсти

феновете на Радев са грубияни и недоялани без грам кавалерство или обнсоки на мъже! Радев няма нищо общо с воените от едно време. Никви обноски, нивки маниери, вижте му само феновете и ще разберете кой е Радев.

А винету е жентълмен, вика курви дома и те му плащат.

още ли се вихри в парламента ве. Това е унижение и гавра с народа когото има претенции да управлява. Таз кузъ ........... зъ в наштъ мъзъ зъ инъ бузъ.

верно че шпиц командите на Радев са някви уникални имбицили....

четеш коментарите и място не си намираш как може да са такива простаци феновете на Радев?Избрани катили, като идола си

ПГ/гербераски/П да го казват това може да бъде само комплимент за разумните и мислещите, защото тях да ги именуват женски полов орган е много голяма награда от ментора им и я носят с гордост че поне едно нещо са развили...

ей Дирчета мнооого следите за съгласни и несъгласни в изреченията:) и лекичко блокирвате :)))

С ПКП напред към светло европейско бъдеще!!!! :)

П или Пу кое е правилно??

ПКП се опитва да мисли ли?! Не се пъни, чадо, не ти се отдава!

Айде още 1 месец и пак в завода за поцинковани кофи.

с гащички или не си е ПКП

Е тая простакеса винаги като се изказва ,трепе рибата.Да ви е жива и здрава.

Цветке,цветке.До гроб ще си носиш псевдонима.Струваше ли си.

Тъпа овцо. Ти грам достойнство имаш ли. Тиквеника те осра и те омаза с л@йна и всякакви мръсотии и тя пак се мазни и лигави. Ако беше застанала зад собственото си достойнство, ако беше отсвирила Борисов в онзи момент, когато те кръсти, ако...ако...ако беше Българка. Сега можеше да се кандидатираш за презедент. И много хора щяха да те подкрепят. Но сега си една развята тоалетна хартия.

А Пекин още ли е във Виетнам... ???

ПРИЗНАХ ГО! А ТИ КАЖИ ПЪРВО ТОЙ ОТ КОГА НЕ Е ХОДИЛ НА РАБОТА, НЕ Е СТЪПВАЛ НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО! ПО КОДЕКСА НА ТРУДА, ПОВЕЧЕ ОТ 2 ДНИ НЕЯВЯВАНЕ НА РАБОТНОТО МЯСТО,БЕЗ ПРИЧИНА, Е ПОВОД ЗА ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ. ВПРОЧЕМ, ТОЯ Е УВОЛНЕН ОТ НАРОДА СИ ПРЕДИ 7 МЕСЕЦА!

Не мога да разбера, тази защо толкова много държи да се доказва всеки ден, че наистина е ПКП...?!

Какъв диалог с ТКП? Шибаш и не питаш!

Една фраза много ми хареса която Цветанов каза и тя е : "Аз работя с факти".

С изключние на един-два ПГК(прости герберски кура, които няма как се разсърдят че ги наричаме така) , всички свързват г-жата с ПКП. Има ли друг на подобна длъжност по света да буди подобни асоциации и да си трайка?

ПКП знае ли,че диалог е невъзможен, щото с тъпи герберасти нема кво да си кажеш. И сега е момента да атакува президентският пост с леген за щит, метла за пика и поцинкована кофа за шлем. Желая успех на тази силна кандидатура!

ПКП да не се обажда! То бива липса на срам!!!

Какви институции, бе мила ми ПКП? Има една институция и тя е капо ди тути капи, за която претендира ББ, но не е ясно дали е той. А с мафия не се преговаря. Тя се изтребва като плевел.

Кажи и ПКП и не я обиждай повече тази простакеса.

Цвета разбрала, че Боко плющи мис гащи, и решила да стане мис безгащи

Тази особа, известна като ПКП , освен това дърта ,грозна и без грам достойнство .Другата уж институция окупирана от една криминална мутра с престъпно минало.Така че всеки нормален човек не би искал да се докосва до подобен миризлив боклук.

- Аз не съм ПКП, а председателят на парламента - Цвето ма - ти пак си без гащи - Уф, к'ва съм ПКП

Единствената кандидатура на ГЕРБ за президентските избори се знае от 5 години. ГЕРБ не могат да номинират никой друг освен топкрадеца Борисов, защото той е най-достоен да води глудницата крадци. Това няма да го направи по-малко крадец, защото народа няма да забрави лилавите пачки и кюлчетата злато под възглавничката. Както и това, че Караянчева ще си остане в историята с точното съкращение ПКП, термин който се оказа част от речника на съвременния депутат. Това безволево и без достойнство мекотело трябва да знае кога да си отваря и кога да си затваря устата, защото е много вероятно да оди пеша с метрото на Борисов, както сама се изразява. Чудя се само оня с мустаците как не и е отвинтил тъпата тиква.

Ти мълчи ПКП.

Яко ПКП е таз оФца..

Другари ,много сте прости,сори.

пеша бе!!!!!!!!!!!

Един път ПКП, цял живот ПКП :)

Да живеят всичко комундета в БГ,за да дърпат държавата в калта.

Никой нормален няма да иска диалог с ПКП

С тази може да се води диалог, но темите не са държавнически.

Тъз е от рода на простотокърджалийскопутананчевите...

ПКП- начело на Парламента, Мутра- начело на Правителството.

Коя беше тая?Да не би оная дето стана известна,от един телефонен разговор?

Айде и ПКП отбелязвала жертвите на комунизма! Абе патко, ако не беше комунизма и до днес щеше да береш и нижеш тютюн под стрехата! Нямаше да си инженер, макар и сега да не си! Ама поне тапия за завършено ВИШО имаш. Прав е Тиквата, че си ПКП! Кой те бърка в ПКП-то, че се изказваш по въпроси, за които нямаш нито акъл, нито образование!

Цвета ли ще е кандидат на ГЕРБ?

Не, Боко.

Ще бъде смях на дебатите, въпроси за столиците.

ПКП