Цвета Караянчева: Няма да замразим депутатските заплати, това е популизъм

"Ние дарихме и 100 000 лв. на МЗ, но сега е редно и в избирателните райони колегите да го направят за различни каузи", заяви председателят на Народното събрание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега електората на гроП сигурно умира от кеф, че техните избранници ще харчат повече пари, а той гладничък горкият. Всеки ден хилвди остават без рабита а тез. На изборите под строй за гроП.

Цвето, изобщо не си за там, където си. Поне някаква полезна работа да вършехте, хрантутници ниеди. Нищо, идват избори. Още наесен.

taya elementarnata ne zaslujava dori i minimalna zaplata dirjavni pari, a vzema 7051 lv. "AKOPALIPSIS" Kakto kazva tya

Как само се впрегнахме! А то било толкова лесно! Бащицата скръцна със зъби и псетата пуснаха кокала

Да се смееш ли, да плачеш ли?

Таз не мож са задави и от еееее толчав чекор! Алчна и безскрупулна ! Ма кат си ги избирате се таквиз да ви смучат кръвчицата....

Ииибре, пекинска патице! Да ти преседне дано!

Не те е ли срам в тази бедна страна да взимаш такава заплата, когато инвалидите взимат по 250 лева, пенсионерите по 300 лева, медицински сестри по 600 лева, а ти съдиш като пуйката, чат-пат лалаш, за което взимаш 18000 лева на месец??? Не те ли е страх от Видовден? ??

Браво г-жо председател, Хората остават без доходи, но за сметка на това вие депутатите ще си увеличите заплатите.

Парламентът има най - ниска степен на обществено доверие - 6-7 %. С такъв председател и това е много ... Караянчева - оставка !

Ще ги замразите и още как. Ама не защото сте популисти, ами по причина, че средната заплата в страната е на път да падне сериозно, оттам и вашите.

За такова изказване Караянчева,ако има някакъв морал,трябва да подаде веднага оставка.

Абсурд е! Те само знаят да крадат, да лъжат, да пълнят гушите си и да диплят недвижими имоти, които са получили в дар от изнудваните фирми. Те са унищожителите на българската нация, за което ще плащат до девето коляно.

Изказването на г-жа председателката на НС не е в тон с положението на всички хора в България в това стресиращо и непредвидимо време. Щеше да направи по-добро впечатление, ако в този момент бе си замълчала.

Мда, пополизъм е! Реалистично е на си намалите заплатите, а по времето на извънредната ситуация да ги дарите.

Цвето, сестро, пожелавам на теб и на себеподобните ти скоро живота ви така да се обърне, че да останете на една минимална заплата да преживявате. Така да е. И много други хора ви го пожелават.

Ами щом казвате, че не е редно да си замразяявате заплатите, понеже се очаква всеобщо намаление заради кризтата и сегашното ниво ше остане високо редно е още сега да си ги намалите на 60%. А дано, ама надали.

Добре бе Цвето! Значи си вдигате заплатите за да можете да дарявате?! Ами айде тогава направете ежемесечните доходи на всеки българин да са по 5 000 лева и аз съм сигурен, че всеки от нас с удоволствие ще дари по 1000 от тях. Всъщност, тогава от дарения не би имало и нужда.

Отврат! Да ги повръщаш тия пари!!!

Мили сънародници, защо само пишете та си губите времето? Не виждате ли, че от писане файда няма или ‘дума дупка не прави’. Най-вероятно не четат и писанията, защото им е ясно какви биха били. За такива нагли, безочливи хора без какъвто и да било срам не е изобщо достатъчно писането във форумите.

Вярно. Далеч по-важно е да си припомним това изказване когато следващият път застанем пред урните.

До довечера- ББ заплатите не да се замразят,а да се намалят. Така се прави рейтинг с активно мероприятие

Fenb

Какво да кажа освен - гнусни, безпардонни човекоподобни същества!!!!! Не само трябва да замразите заплатите си, а да спрете да ги взимате!!!!

Ами по-добре популизъм от колкото АЛЧНА НАГЛОСТ!!! Следващото тримесечие пак ги увеличете въпреки че ще има 300 000 безработни хора в безизходица - нали формулата си върви - уволници са 300 000 на минимална заплата значи средната се е вдигнала...

Какви 300 000 "безработни" ? На тях поне някакви помощи ще им изплащат... Ами ние "маргиналите" ...дето хем сме бачкали , хем сме внасяли в Бюджета от ДДС-то и Акцизите на това ,което сме потребявали със средствата дето сме изкарвали -макар и на "сиво" сме над 300 000 сигурно...При това си живеем в собствените домове, а не ,като ОНЗИ дето ни нарече такива и живее на аванта на "кръстника" си в ...ПАЛАТА !

Чак сега разбрах схемата 60/40 - 60% увеличение на заплатите на депутатите - 40% от работещите хора на Трудовата борса ... Евала Бойко, Евала Сачева, Евала Караянчева!!!

Много си готина, но внимавай в приказките, че Шефът току-що каза - ще се замразят, после даже 3/4 ! Та, готви се, понапълни хладилника.

Мислех, че това е партенка,но наистина тези наглеци, тези нищоправци ще си вдигат заплатите в време, в които хиляди българи остават без мизерните си доходи ? Баси наглеците !!!!!

Точно сега бъдете малко "популисти". Знаете ли какви заплати взимат лекарите и мед.сестри в болниците. Не ви ли е срам.

Не е популизъм госпожо Караянчева! Вашето е идиотизъм! Вместо да покажете съпричастност и съчувствие, вие сте се стиснали за 5 лева. Не се тревожете, от това няма да обеднеете.

Требе а се промени Конституцията на РБ и да са запише с голееееееми букви: - всички депутати, министри, "експерти", държавни калинки на МИНИМАЛНА работна заплата без право на "бонуси" от участие в "комисии", "съвети" и прочие! - като бонус за гореизброените - осигуровките им се поемат от бюджета на РБ Те тогава парвом ша са изчисти целата политическа "класа" у България, второ кат нищо ша са оправи и икономиката - щот тия главанаци ша разберат че на минималне не мое са живее и сас заби и нокти ша драпат да са подобри положението за да са вдигне и минималната работна заплата ;)

Алчна, креслива подлога. Това си ти, как не ви е срам по време на пандемиая когато много много хора остават без работа и препитание. Чудят се за кое по напред да мислят да си платят неотложните сметки , да си нахранят децата, да си запазят живота, а вие си увиличавате заплатите, които даже не сте ги заслужили. Има една турска поговорка буквално звучи така : " Когато селото гори, курвата си реше косата". Това сте вие.

Пекинската патка Караянчева трябва да се доохрани.Голяма част от българите остават без заплати ,сигурно за патката и това е популизъм.В тази Корона обстановка пролича ниския морал на депутатите, а най-вече на Караянчева и управляващата клика.

Да ти .б. .у..... ..й..!!! От сърце и с най-добри чувства /все ми е едно дали ще ме баннат/ ти пожелавам, на теб лично и на цялото ти семейство да се заразите с Коронавирус и да се срещнете с Създателя /не Бойко Борисов, създателя на магистрали и на такива кав..., като теб, обяснявам ти щото си т... п...../.

На всички депутати, министри, премиер и президент не да се замразят, а да се намалят с 50% заплатите и бонусите към тях за този период!

Да се бие алчното гове.о.Няма да ги замразите,а ще ги намалите и не си ти която ще вземе това решение.Има и над тебе проста..со.

къде се спотаиха "Павел", "Нексус" и подобните им, за да се изправят и "защитят" г-жа Цвета?

Който е гласувал за тази посредствена жена сега да ходи с наведена глава. Имали партия която да се е отказала от повишението?

Пенсиите над 363 лева да се намалят с 50 % . Пример : Пенсия от 800 лева , става 400 лв . За срок от 6 месеца .

Докато един е работил и си е плащал осигуровките, ти осигуровките си ги папал. И сега искаш изравняване. Да си мислил на времето. Как е казал народът: Хитрата сврака с двата крака.

Заплатите на държавните чиновници над 363 лв. да се намалят с 50%! За срок от 6 месеца!

а според твоите сметки пенсия от 364 лв да стане 182 лв? Браво, но тука става дума за нещо съвсем друго.

къде са Павел и останалите - ето го един от тях.

50 % намаление на заплатите на депутати,кметове и общински съветници . Всички държавни служители да си плащат осигуровките .

Да попитам- Президентът не може ли да наложи вето?

Аха,сега разбрах,повишават им заплатите,за да могат да даряват...НАГЛО!!!

Измислили са си оправдание. Ама не повишават пенсиите с 300 лв., за да могат пенсионерите да даряват, нали?

Оставка на тая самозабравила се селянка!

Арогантността, неадекватността и наглостта расте с всеки момент в държавната администрация. Но със същата скорост расте глада, страха и непукизма в хората. Колко още ще издържат да си седят вкъщи? Ще изкарат месец в социална изолация - края на който изтича скоро, а сметките вървят - ток, вода, наем, кредит... Повечето хора нямат спестявания, няма да има и от къде да вземат след това... и познайте какво ще стане... Думите, обещанията, патрулирането по държавата няма да ги спре и просто ще излязат на улицата и ще поискат някой да им плати сметките. Дано не се окажа прав, но не е като да не се е случвало в нашата държава. Според мен просто трябва да мине Великден, където като се съберат хората и ще започнат да се оплакват един на друг. А след това... след това времето и историята ще покаже какво ще стане...

Икономиката ни и пред колапс.Всеки разбира ,че идват трудни времена и се готви да ги посрешне.Само тази неграмотна жена не е разбрала за какво иде реч.Колко е платила тази с крадени пари ,за да стане депутат.То пък един депутат ,срам за цяла България.Тъпчи се ненаситна,но ще дойде ден да плащаш.

ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА. Сега и едни 10 милярда ще си гушнат. Овчи народ сме, заслужаваме си мизерията.

Цветке, кой Ви говори за "замразяване" бре голема бела птицо? Погледни у саседите кво праат депутатите - таме не "замразяват" там ги ФИКСИРАТ на МИНИМАЛНАТА ;) Схваташ ли с малкото си пилешко мозаче ква е разликата между Вас и "ония" ;)

Нали техните заплати са 3средни работни заплати . Сега при това освобождаване на хора, дефакто безработните получават 0 лева заплата.Така че пада средната заплата и вашите заплати трябва също да паднат.

Чудя се защо се тегли този кредит - 10 милиарда, след като непрекъснато се правят дарения и то не малки.

нагли , нахални , арогантни , нямат срам , побъркаха се от алчност , халал да са им парите , когато хората изнемогват , забравиха , че там .... всички сме равни

ЖАЛКО.САМО ТРИМА ЗАРАЗЕНИ НАГЛЕЦИ.А МОЖЕШЕ да се всичките 240 НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.Нямам друго определение за тези БОКЛУЦИ.Цяла БЪЛГАРИЯ е безработна,пред бюрата за трудова заетост,А ТЕ СИ ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!Май е време за НОВ НАРОДЕН СЪД за предателите на нашата Родина.

ЖАЛКО.САМО ТРИМА ЗАРАЗЕНИ НАГЛЕЦИ.А МОЖЕШЕ да се всичките 240 НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.Нямам друго определение за тези БОКЛУЦИ.Цяла БЪЛГАРИЯ и безработна,пред бюрата за трудова заетост,А ТЕ СИ ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!Май е време за НОВ НАРОДЕН СЪД за предателите на нашата Родина.

двете полу- кълба, под гърба, и от там я засегна, в Мозака*! Влоши се когато я пратиха на Шипка за свирка- Президента.