Коментари - ЦГМ пише фишове за неправилно паркиране, пикът е от 10 до 14 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦГМ за година, краде над 100 милиона лева от джобовете на столичани

Кога най- сетне ще се наказват тези, които злоупотребяват с правата за инвалидност? Тази градска мобилност е едно недоразумение! Н Пред блока на паркинга има тоставен знак за паркомясто за инвалид, НО ползвателя спира напряко и заема две места и по този начин пази място и за втората си кола! Звъняхме многократно на тая « мобилност» и нищо! И Къде да се паркира, като не са осигурени паркинги?

Инвестират до 30% от приходите? Бастуни...

Даже знаем колко добре ги инвестират тези 30% , който не вярва да се разходи из Бояна, Драгалевци, Симеоново

Някой някога ще освети ли бездънната яма на потъващи в корупционни схеми и безумно завишени цени на разходи от паркиране и подържане на системата. Паркирането е платено от години, а нито местата за паркиране се обозначават и маркират ( боята се изтрива за седмици и никой повече не обновява с години). Още по-малко от местата за паркиране биват поддържани, почиствани от растителност, плочките и местата около паркингите подновявани. Повечето места са същите, както отпреди 30 години с единствено забучен знак за платено паркиране и някакъв жалък опит за очертаване.

Целта е да оберем парите за да храним администрацията

А останалите 70 процента ги инвестират в къщи, куи и бело. Мафиата само може да се учи от нас!

Ти броиш и кражбата от незаконните билети

Нищо не разбрах, какво означава неправилно паркиране в зоната за платено паркиране?

Като за начало трябва да отнемат служебните автомобили и привилегиите на служителите на ЦГМ, както и многото служители на кметството. Качете ги на градски транспорт - това са просто служители, а когато твърдят, че транспоста и схемите са чудесни, то нека ги използват. Колко автомобила и защо са необходими на ЦГМ и на кметството? Защо реално само прегласуват същите бюджети, но с повече пари, а няма грам структурни промени. Колко от парите събирани за паркиране реално достигат общината и защо толкова много са разходите? Публично-частното партньорство си е чиста проба узаконено източване, преоблечена корупция и безконтролна намеса в бази с детайлна информация. Говорим за огромен приход генериран ежедневно. А за самоуправството на редица, които злоупотребяват със зоните за служебно паркиране и времевото им ползване, а нито един не е санкциониран с години от същите контрольори на ЦГМ не искам и да споменавам. Стига се дори някои да изменят знаците и претендират, че и в неделите местата им са само и единствено за тях

разходи се. Огледай се и ще разбереш.

не саза хвалба. Полицията също. Но си о припомни когато ходиш по улицата, защото на тротоара няма място за теб и детската количка от паркирани автомобили.

Разхождал съм се, паркирал съм и пак не ми е ясно, коли паркирани една до друга или една след друга и където има свободно място се паркираш ти, изпращаш SMS или си купуваш талон, ако не го направиш ти слагат скоба, като си платиш я махат и си тръгваш.

Намираш едно "защриховано" с боя място, накяква си пешеходна пътека, по липса на друго място тротоара, който не е разчертан и слизаш за 5 минути да си свършиш работата. А и смс. Евала.

Няма такава пародия на паркиране никъде в Света. Едни облечени с анцунзи и мръсни жилетки раздават правосъдие пез дори да са праоохранителен орган. Няма маркирани места за паркиране , няма знаци, пълна безхаберност и без ОТЧЕТНОСТ НА ПАРИТЕ ОТ ЦГМ. Това нещо със зоните ако някой не купен власт имащ го разбута ще се установи че краденето е било повече от парите за развите отпуснати от ЕС. Как веднъж тая офца на ЦГМ не излеле да кажи колко са взели колко са дали и тн.... Хора ЦГМ ни краде с една измислена наредба на СО а не със закони...

Приходите май ще отидат в нечие чекмедже. Както досега.

Тя Фандъкова вече не знам от колко години "влиза" в кварталите...

Това е начина, а не паяците и скобите, но защо само тези които не са си платили? Трябва всички в нарушение.

Има една тенденция в София копоите на герп и фъндъчето, като наближат избори и трябват пари минават и по крайните квартали където не е зона и почват да лепят фишове за щяло и нещяло. Дядо ми и баща ми лека им пръст цял живот са паркирали отстрани на блока, а сега ми викат там минавали майки с колички. Съседката паркира сваля количката и пита копоя как се минава от там като от всякъде е оградено за паркинг не за тротоар. Копоя мълчи и пише фиш така са му заповядали господарите от ЦГМ. Два пъти им режем гумите ама се светнаха единия да седи в служебната кола другия да лепи фишове.