Коментари - Трудностите предстоят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да има баланс. Не може да се краде безразборно. Корупцията е двигателят на икономиката. Но трябва да има ред. Когато човек не знае. Колко. И на кого. Губи време. А може и да попадне на някой честен некадърник.

Делян Прасеевски ще е морален стожер и мозък на държавата, а съда оневини Боко тиквата по всички подозрения - кюлчета, Барселона, 60 милиона в чували. Нищо. За каква реформа говорите. Държавата ни не съществува като такава. Тя е машина за крадене на шепа боклуци. Пикая ви на реформите. Такава държава като нашате няма как да устои например 2 години на това, на което устоява Украйна. Дано не се наложи да проверим дали съм прав.

същото казаха и преди 30 години...

не само предстоят, ами се и множат. Докато не се изрине това гюбре от парламента, ще става все по-зле.

Никой простосмъртен български съдия,адвокат,юрист не може да устои на мощните парични извори! Парите купуват и подкупват всичко и всички!Това е,трябва да се примирим,да приемем нещата такива каквито са и да се спасяваме от България както можем!

Анализ на ИПИ - организация, издържаща се от "дарения" под условие ... Вярвайте само дали и 5% са истина или е чиста проба манипулация.

Забравих да кажа, че съм педераст и черни салами редовно масажират ауспуха ми !

Пу да ви ЕПМ

Руски сополи, Къде ще се скриете ? "Три дневната война", която започнахте преди две години НЯМА ДА СПРЕ докато Русия не се разпадне на много, по-малки лудници. ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА Я СПРЕТЕ А НИЕ НЯМА ДА Я СПРЕМ Предателите ще отговарят за кланетата през 1945 та. Семействата им ще бъдат изпратени на каторга за да възстановят онова, което руските им господари потрошиха. Милост няма да има ! ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ ОКО ЗА ДВЕ ПРЕГОВОРИ С РУСИЯ НЯМА ДА ИМА РУСИЯ НЕ СПАЗВА нито МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО нито МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ които разписва нито ТЪРГОВСКИТЕ СИ СПОРАЗУМЕНИЯ затова ПЪЛНА И БЕЗУСЛОВНА КАПИТУЛАЦИЯ И РАЗПАД НА АНКЛАВИ ще работят наказателно докато възстановят щетите на всички в цялост и ще говорят през посредник на китайски НЕ НИ ПУКА ЗА ВАС РУСКИ ДИВАНЕТА И ВАРВАРИ 1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език. НИКАКВА ПОЩАДА ЗА СИБИРСКИТЕ СОПОЛИ

При майка ти сме, много е доволна.

Леко да не се насереш от напъване, може и някой инфаркт да получиш, на тая твоята възраст всичко е възможно.

хапчетата

:))) Баксанова, всички ние дето четем тук сме наясно каква соросогнидна хранилка е така нареченият Институт за пазарна икономика. Защо ни засипваш с глупости, вместо да посочиш основното, което прави всичките тези реформи на рИформи отново обслужващи определени ОПГ и мафията като цяло?! Пишеш "Непрозрачните избори обаче или изборите на компрометирани лица ще означава, че вълкът реформите си мени, но нравът - не.". Да, така е, но и рИформите ги направиха ДС и ЦК на БКП отрочетата - Петков, Бойкикев, Атанасов в съюз с агент Буда и корумпирания (по Магнистки) Пеевски, подпомаган от Данчо Ментата и изпълняващ волята на Падишах Доган. Пък и какви "избори" - нали Петков и Василев го казаха в прав текст - "ала - бала по изборите", "ще изперем Борисов" (допълнително изпраха и Пеевски), "ще сложим наши хора, по списък одобрен от Посолството и съгласуван с посолствата"... Е, видяхме и първия избор - 9-тото джудже, Сарафов. Кви рИформи, кви 5 лева, ква топла вода! Защо се опитваш да ни будалкаш, Баксанова?

Баксанова е на руска хранилка.

Поради липса на факти вече почнахте да бъркате хранилките.

Какъв "анализ", какво 5 лв. ? Това си е тъпотия до шия ! Слугинаж и лъжи, нищо повече !

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

35 години без Бай Тошо , от година на година става по-лошо .

Бегай от тука с твоят тъп кравар бай Тошо. Ако бяхме 35 години без него нямаше да става по-лошо, а става по лошо защото го смени простият охранител на краваря Тошо, още по-простият пожарникар мутра Борисов

охранителя сами си го избрахте та ся нидейти рива

Вижте в clubZ, Гешето кви тоетички маа :)))) Много е hard :)

Не стават нищо!!!! Мърша са в парламента!!!

С тая сглобка, само теудни моменти ни очакват. Вече е време за Възраждане

Все едно да кажете - с тоя Ханибъл Лектър ни очакват само главоболия! Време е за Чикатило!

Трудно ще е само докато избесим първите 100 слуги на Посолството. После другите сами ще се избият един друг

Скоро европедерастите в България ще я приравнят с Wakanda!

"Трудностите предстоят Какво да очакваме през 2024 г.?" Бих леко перефразирал заглавието по-горе:: "Какво да очакваме през 2024 г. - каквото каже ПосолствоТО! Трудностите предстоят"

Защо ли нашите "източни партньори" живеят в България, щом тя е толкова черна - зя тях? Как едно нещо хубаво не намират в нея. Ако наистина нищо не могат да открият в България и българското общество, Светът е голям - ще намерят все някъде утеха и бъдеще! Но този тотален хейт е лош за пропагандата, не ли?!

Това е СРАМНИЯТ ТРИЪГЪЛНИК на БЪЛГАРИЯ!

Нова Ковид ваксина :)

Триъгълникът на властта трябва да се превърне в триъгълника на смъртта за всички обитатели на околните сгради.

Служебните правителства свършиха много повече за България от това на шарлатанската сглобка. Те не ви лъжеха ежеминутно, както прави фалшивият академик по сапунените балони.

1. Преврат в Украйна. 2. НАТО напада нова Украйна и Русия. 3. Финландия пярвата НАТО страна да настъпи мотиката. 4. Тайван става китайски. 5. Гражданска война в САЩ. 6. ЕС....Аллах акбар.

Само дето,т.2 от предвижданията ви,ще бъде с ОБРАТЕН знак - НАТО педалите, ядат РУСКИЯ Х"Й !!!

Според мен най-лошото е мигрантска криза изпратена ни от Австрия. Всичко друго някак си може да се оправи, но точно тази криза ще става все по-голяма.

Един бюлюк празни приказки.

Партийния дом - да ви еба майката комунистическа

Откога жълтопаветните педерасти сте ебачи?

"Какво да очакваме през 2024 г.?" Британското разузнаване какво казва по въпросът? :)

Костенурки... не само в небето, ами и да ходят по земята и да са си 'като у дома си" където и да отидат, щото света е техен' :)