17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как корави убийци обикновено ги намират под полите на майките им...

този път удобно са спестили името на списвача на статията

Забравили сте да напишите името на тройният убиец,а също и имената на убитите! Така журналистика не се прави.Справка: Западните Медии.Като ви чете човек,все едно му разправят за някаква случка в Мозамбик,случила се преди 100-години.Сякаш ви плащат да дезинформирате хората под знаменател на ,,новинари".Дори и преди 10-ти Ноември по времето на светлото бъдеще,когато се пишеше за такива битови инциденти,винаги са се пишели и имената на ,,героите".Да ви пикам на ,,свободните медии".

Бих искал да обясня на автора и редактора, че полицейският израз "той е бил установен" означава на нормален език "той е бил намерен/открит/локализиран" /"сгашен", казано на разговорен език/. По принцип новините, излизащи от полицейските дирекции се нуждаят от сериозна редакция. Между другото, четейки написаното забелязвам едина доста необичаен дизайн на буквата к в настоящия шрифт. Никога в българския език печатното малко к не имало такъв вид /имам предвид удължената начална вертикална черта/.

Буквата в също никога не е била изписвана по такъв начин.

след тричасово издирвателно мероприятие....

Пише, че са го нападнали с колове. Полицията какво иска - да стои и да гледа докато го убият като животно? Помиярска държава.

Защо не пишете, че гръмнатите са нападнали с колове този в дома му и тогава ги е гръмнал?

При ПП по- не ставаха такива работи, като че ли. Върнаха се хората на Радев а с тях и анархията в страната

Всяка нощ в съня му ще идваш, Джалма! Спомен-рана ти ще му бъдеш, Джалма! Циганин как обича зная, но още знам, циганин как страда щом остане сам. Тя ще замине утре, някъде там на юг, обречена да е жена на друг.

Последно пушка или пистолет е било оръжието, че в предишния ви материал бяхте писали отначало пушка, а след това пистолет. Тук не уточнявате, но очаквам в следващата статия да изтърсите, че в крайна сметка се е стреляло с балистична ракета земя-земя.

Възниква въпросът каква е пушката инструмент на престъплението. Наличието на 4 жертви предполага минимум 4 изстрела. Да допуснем че изстрелите са точно 4. Следващия въпрос е кои са най достъпните пушки за незаконно притежание, без съмнение ловджийските. Приемаме че иде реч за ловджийска двуцевна пушка. Да проследим действията на стрелеца. С предварително заредените две цеви възпроизвежда два изстрела по синовете, логично е да се стреми да елеминира първо по опасните опоненти. Презарежда много бързо и прострелва бащата, който вече е старец и жената, т.е. по слабите жертви. Вероятно последният изстрел е бил именно по жената, която е успяла да реагира и да съхрани живота си. Все пак деиствията на стрелеца показват висока степен на рутина и професионализъм, придобити при многократно боравене с оръжието. Най вероятно вещината на стрелеца е резултат от бракониерска дейност при отстрелване на дивеч, защото с незаконно оръжие едва ли стрелецът ще участва в ловна дружинка. И сега финалният въпрос, къде са спали компетентните органи, оторизирани за борба с бракониерството.

присъединявам се, каква е тази стрелба и как така се борави с оръжие, по какви норми и закони??? И що за логика, като ги гръмне и иде в затвора какво наследство оттук нататък?????

Ако няма други наследници, то ще остане за неговите деца или внуци.

Ще получи наследство, колкото и Венци Караджов ще получи.

Не е много трудно да се купи помпа и то легално

не е инструмент, а оръдие на престъплението и съответно начин, метод на действие и цялостна картина. Много разсъждавате инспекторе, но медиите удобно спестяват всички факти, така че разсъжденията ви са съчинение по картинка. С толкова малко факти, само това сте успели да сглобите, но има още доста фактори, влияещи върху цялостната картинка на извършеното, които могат да преобърнат тезата ви.

ЗАЩО премахнаха смъртното наказание а и от ц и г а н и т е по СЕЛА ГРАДОВЕ е страшно те сеимат за недосегаеми

ДРАГИ ЗРИТЕЛИ, КАКВА ПОРЕДНА ЦИГАНСКА ДРАМА! преди убиваха българи, ама вече ги избиха и почнаха да се трепят помежду си ахахах

Имам съсед, чийто род навремето са имали къща и 2 декара в изоставена отдавна махала в еленскиа балкан. Като казвам балкан, имам предвид ултра черни пътища и махали където няма ток. Обаче сега са обощ 63 наследници на тази къща, накои от които отдавна са по чужбиня. Е, тези сага ако почнат са делят какво става.

В момента водим спор /засега несъдебен/ за едно дворно място, което има около 50 наследници, от които около 10 са в чужбина, част от тях вече дори не са български граждани.

При 50 наследници толкова малка част ще се падне на всеки един, след разходите по адвокати и след инфлацията, че да застанат с по един каскет в ръка на светофара, ще съберат повече.

Става така че парцела дървета и т.н както и постройките на 63 мата късметлии

ДА СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!

Най-големият Исторически парк в света до Варна настоява за доживотен затвор без право на замяна!

Ами точно така-къде да бъде миличкия освен при мама. Това не са мъое а пютювци

d

България щеше да е чудесно място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите. Престъпността ще намалее с 90%, с парите за развъждането им, пенсионерите БЪЛГАРИ, щяха да живеят ДОСТОЙНО.

Каква драма драги зрители! Не виждана до сега ЦИГАНСКА драма, драги зрители!

"липсата на превенция" я отчитаме всички в работата на полЮцията! Само човек, който не е стигал до тях не знае колко нехайни са тези плазмодии! И винаги чакат да се случи престъплението! СРАМ СА ЗА ДЪРЖАВАТА!

Българи от старо време.