17-11-2017 20-11-2018

Коментари

телефонните измамници да не се появяват и тристранкджииски измамници , та си отваряйте малко очите де :)))

то хората не доживяват до пенсия, парите им се усвояват, а тия ненаяли се искат още един стълб да вкарат на хората отзад щото 3-те сегашни са ни малко ... ама тоя ще е европейски, за да има кеш и за брюкселските изедници! Фу, паразити!

Ето поредната измама за милиарди на тези прости продажници ПП. Ще пуснат още един уж "европейски фонд" да събере парите на наивниците и да изчезнат после! Ще чакате пенсии от такива частни фондове точно на 31 февруари! Досегашният икономически и валутен модел се разпада и всичко, свързано с него отива в историята! Софиянци, ставайте час по-скоро изгонени тези мизерници!

Протестирайте вие селяни .Софиянци сме богати пич , вие му мислете . Все някой друг да ви оправя , затова мизерствате.

Като ще променят, да променят и начина на пенсиониране. Да става само по стаж и да е диференцирано , т.е. да можеж да се пенсионираш след 15, 20, 30 или 40 г. както е на Запад , както сега хем години, хем стаж и накрая вместо пенсия ковчег.

Ама нещо паметта ли ни е къса- как влязоха СЖ и Райфайзен, събраха парите, продадоха на супер цена и сега какво остана от великите марки...

Вие не разбрахте ли, че става дума за доброволно осигуряване? Никой никого не кара насила.

То доброволно, ама като ти оберат парите и си видиш "европейската си пенсия" през крив макарон, да не почнеш да виеш тогава на умряло, и да викаш : ама как така, държавата, защо не ме предупреди!?!?!

Едва ли не знаете,че най - голям страх у инвеститорите предизвиква вечната несигурност и вечно сменящи се правила. Няма друга такава държава! Ново двайсе. Спрете експериментите.

То на хората парите не им стигат вече да покриват ежедневните си нужди, та камо ли пък да отделят излишни пари за още един "пенсионен стълб"! И да чакат пенсия след 20-30 или повече години! Дотогава, я камилата , я камиларя, а и пенсионния фонд отдавна ще е фалирал и парите ще са откраднати!

Не е важно с колко ще ги увеличите михлюзи такива ,а какво може да се купи с тях.Защото на сегашните цени пенсия под 1000 лв не трябва да има.Вие в Народното събрание защо не си направите заплатите 450 лева ,да видите как се живее с тези пари.ХРАНТУТНИЦИ.

Като ти гледам изказа ми става ясно какъв и колко си софиянец.Ти си просто един обикновен тъпак ,където пиете бирата с големи бутилки по улиците и носите шапката си на криво.НЕГОДНИК.

Правят, струват и пак крайният получател на пенсия е прецакан. На мен лично на 3 пъти ми променят досега условията на пенсиониране и като чакам за пенсия - таратанци. Докога бе? В други държави условията при които си подписал договор си стоят до получаване на пенсия, а новите правила важат само за новите. България е единствената държава в света, където това не е така. Гаврите продължават.

Сънувал си нещо , я марш в кошарата при говедата !

Защо смятате, че някой Ви е длъжен за нещо?

щом никой не ни е длъжен, да спрем да внасяме данъци, да закрием армията от държавни служители и всеки сам да се оправя!

Ми тя точно такава беше "идеята".Мизерниците много добре знаеха че това са неизпълними условия при нашите реалности. Няма как да си на 65 и да имаш 40 години тр.стаж в условията и особеностите на родния честен частник-работодател.

Оставка на Асен кокорчото и Кирил простотоооо....От както влязоха в това скапано правителство тези мухльовци все се чудят как да ограбват пенцсионерите,марш в канада мухльовци,МАРШШШШ!

Защото НЯКОЙ ме е задължил да давам част от заплатата си в тези фондове.

Поредната голяма далавера и кражБа.Смех..