Тръмп планира да промени дефиницията за пол

Мъжки или женски - това са двете положения, към които САЩ най-вероятно ще се върнат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво бе Тръмп, браво бе пич! Ама и на Путин браво, че явно не е сбъркал в избора си с теб!

Браво на Тръмп!

Очакваме реакцията на транс изрода Плевенлиев

Браво на Тръмп! Направо не мога да повярвам, че този джендъризъм ще отмре и хората ще се отвърнат от извратеността на греха към Бога! И даже гледам толкова положителни коментари и хора, които отричат дженфъризма ! Бог е наистина добър и слава Богу българите избраха да следват Бог! ризъм

Дончо е пич. Браво.

Само да кажа на незнаещите, че полът се определя от хромозомите - външните полови признаци са без значение.

Ето, това е водещ пример на Дони, който трябва веднага да подкрепим! Защото всякакви сбърканяци деформират мисленето на младите хора и парадирането на аномалии, на гей-паради, на лесбиянски форуми и прочие изгъзици, идват вече в повече на истинското мислещо общество! Само се чудя дали у нас ще се намерят смели политици, които да ударят юмрук по масата и да спрат всякакви излияния в защита на трети пол, на джендърски патологични изяви и какви ли не причудливи демонспрации... Дони Тръмп отново е с едни гърди напред и еврогейските безполови кретени сега ще надигнат вой до небесата...

За всеки има място под слънцето, стига да спазва законите и ътрадиционните ценности, които са гаранция за едно общество да не се изражда. Тук трябва да се подтразбира и забрана на разни гей паради и пр. открито афиширане на ненормалности.

Ако това стане Тръмп ще е направил нещо значително!

Амин ! Само Бог !

Е сега вече не му мърда импийчмънта на бай Доналд... джендърите не прощават.

А вече в европейски страни налагат, да може да се сменя пола в акта за раждане, който става документ с невярно съдържание. Тук даже една съдеше България. А парламента преди прие трети пол за нещо си, защото иначе ЕС щеше да ни накаже. Ако бе на самоопределяне, то може да се самоопределя за Бог! ;) Ако не го приемате, значи сте нетолерантни. А ако го приемате, значи трябва да слушате божиите заповеди. ;) Значи ако мъж каже, че е Наполион, то се приема, че е психично болен. Ако каже, че е кон, то се приема, че е психично болен. Но ако мъж каже, че е жена, то не се приема за психично болен. Къде е разликата? При всичките се счита за нещо което не е.

че то никога не е имало други полове, другото са някакви психически състояния

Начукаха ли ни го!?Направиха всичко възможно да приемем ДЖЕНДЪРА и сега вече се обърнаха към нормалното.

Евала на Тръмп.

Човек се ражда мъж, жена или хермафродит- носещ белезите и на двата пола. След като се опознаеш като мъж , както и да изглеждаш, каквото и да направиш с тялото си, това няма нищо общо с това какъв се чувстваш. Дори и да не се чувстваш мъж /жена, половите ти признаци са категорични и са оформили съществени признаци на психиката ти, а биологичните дадености и предаваната ДНК не може да бъде предадена по друг начин от заложения в наследствеността ти. В този смисъл измишльотината около хомосексуалността и правните лапидарии по никакъв начин не променят природните, биологичните дадености. в този смисъл никакви други правни постановки освен биологично дадените не може да бъдат заложени в закон, защото законът трябва да отговаря на живота, а не да води до някакви отклонения. Ако напишете стихотворение, то е поезия и като част от изкуството си остава там, но не е действителността. Действителността изисква честно отразяване иначе се явява изкуство, но не и действителност. Хомосексуалистите не желаят действителността и косвено отричат живота, но искат да се ползват с всичките привилегии на живота, които биха срещнали. Това не е справедливо, и не е повече от една измама. Тръмп просто е прав да отрече извращението което допусна администрацията на Барак Обама.

Та кой е Обама и коя е жена му! Хм-ммм...

Жена му трябва да е Майкъл! Поне такава е щатската мълва.

Джендърите в света си повярваха ,че могат да влязат в ролята на Бог и да го отрекат ! Интересно е защо зелените в ЕС се обявиха против християнството като защитават и лансират мюсюлманството в Европа и джендърството ,но здравият разум ще възтържествува и тази измет наистина трябва да бъде отмита !

Ами с това Зелените само се издават кой всъщност ги е финансирал през цялото време на тяхното съществуване...

“....определяйки го като непроменливо биологично качество, определяно от гениталиите при раждането,...“ това трябва да се редактира до варианта “...непроменливо биологично качество, определяно от вече формираният биологичен пол на бебето при раждането ..“. Така няма да има изобщо и сянка от оспорване и неразбиране за какво точно става дума....

Да видим сега дали кметицата Фандък Джендър ще разреши догодина София прайд на педерастите, педерастките, лезбийките и лезбосите.

Браво :)

ОБЯВИХА ТОКУ-ЩО ВОЙНА НА САЩ

ко си прав, да очакваме 1-2 млн. американци да имигрират в България ? От тия дето ще ги преследват консерваторите

ТОГАВА И ПОЛИТИКАТА НА ДИРНИЦИТЕ ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ . НЯМА ДА СМЕЯТ ДА ТРИЯТ СВОБОДНИ КОМЕНТАРИ :))

Най-сетне нещо смислено

и да срита джендерската мафия ,само дето ние в Европа сме под робството на збърканите- Макронесата и Меркелицата ,имаме си и наш представител -СЕР-ГЕЙ

Че то джендъризма е американско производство и там е най-напреднал, чак сега плзъва из Европа.....

Тръмп знае какво прави, откакто е започнал всичко, което постепенно излиза. Ние не знаехме.

нашите съседи макетата и те ми приличат на джендърите, и те горките не могат да се определят какви са , по рождение са си българи,ама по сърбо-руски внушения се чувствали нещо си неземно, да им пратим тръмп, с един указ ще им смени паспортите и какво напише у тях такова ще са.

Браво на откачалката. Този път е в съзнане. Ще е хубаво да се замисли и за ролите на жената и мъжа в днешния свят. Едно връщане назад от едни 100 години, хич няма да е зле. Тая работа при която мъжа стана страхливец и не създава семейство със своите отговорности и задължения доведе и до откачането на жените да си въобразяват че могат да надскочат природата си.

Значи искам да вземеш някои модерни анимационни филмчета и да ги изгледаш, ще видиш, как принцесета спасява принца... . Идеята на джендъристите за социалните роли е изкореняването им, като такива. Пренаписват се приказки, в новите филмчета и книжки за деца няма определени социално роли за мъж и жена в чисто консервативния смисъл в който ние ги знаем. Това че гейовете няма или ще пикаят в тоалетни на другия пол или ще се или няма да се извращават в казармите е второстепнно.

Браво ,а какво ще правят нашите либерални подлоги ,които искат да променят и българската граматика ,само и само да угодят на извратеняците ,май колежката пак ще стане колежка ,а не ...колега ...!

Почна се; съдията Кавано в действие: Бай-бай, джендъри! Нитвана ви очаква.

- И нали запомни колежке - мъжката букса се свързва само към женската! - А не може ли да ги оставим да се определят сами?! .... БУУУУУУМ!!!!

да оставим настрана джендъризма за момент... дано наистина не си електоинженер, че... това си е отговорна работа.

Похвално и правилно!

Сам не можеш да си определяш пола..... Сомо политиците могат да ти го определят! Тежко и горко на тези хора...луди ги направиха.

малката гъбка се прави на мъж...

И ко ша праим с останалите 34 или колко бяха там вида извратенци?

Лесна работа - ще ги редуцираме до 2 вида (мъжки и женски), но мога да гарантирам, че пак ще си останат извратеняци, за съжаление.

Ти да видиш...той Тръмп май произхожда от партия Атака... Впечатлен съм!

Това решение на Д. Тръмп и администрацията слага точка на всякакви усилия и домогвания децата и младите по света да бъдат превърнати в полово аморфна и лесна за манипулиране и използване за нечии цели маса от човекоподобни индивиди! Край на Истанбулската конвенция и опитите за внедряване и превръщането им в меродавни в социалният живот на всяко общество , чрез нея, на антиприродни по своята същност "третополови"! Край на политическите инсинуации по темата на "третополовите" дженджъри! Отрезвително за разюздалите се извратеняци връщане към биологичната определеност на пола като мъжки и женски по рождение и слагане край на безкрайните им фриволни хрумвания и искания всички от дадено общество да живеят и да се държат по техните норми на социален и сексуален живот! А който или която иска да бъде педал/ лесбиика или и двете едноверемнно си е негова/нейна работа и да си вършата извратеняшките работи насаме, без да се натрапват на никого и никой няма да ги спре да си "доставят удоволствие" като животните!

Ще ти се. И на теб казвам, гледай новите холивудски анимационни филмечта, вземи нови детски книжки, джендъризма в САЩ вече във фаза "Епидемия", няма удържане.......

какво ще стане като това намерение на Тръмп и администрацията му стане реалност! Приеме ли се този федерален закон ще свърши свободията за педали, лесбийки и всякакви други от този род, защото няма да имат място (работа) в държавните институции, банковия сектор, армейските и полицейски структури и съдилищата, а с това няма да има и кои да използват властта си за да защитават извратеняците! Разните гейове (казано по нашенски педалите) и лесбийките които са в прежде описанатите структури ще станат по-ниски от тревата когато пониква и по-тихи от водата в чашата, защото инак ще изхвърчат на улицата! За да предприемат такава мярка значи ножът не само е опрял, но и вече е започнал да реже и кокала и описваната от теб пандемия се е превърнала в заплаха за държавността, сигурността и икономиката на щатите, а това никой няма да търпи и ще го премахне с най-безпощадни мерки!

Удри бай Тръмпи!

Цък-цък,язък за напъните

ще почнат да се преследват от закона и закриват и наказват тези същества шорошки и техните НПО-та?

Много, много правилно решение!!!!

Впечатлен съм от в. Ню Йорк Таймс! Написали такава статия и нито веднъж не са споменали, че Путин или поне ГРУ на руснаците са замесени! Баси, ми така статията е непълна!

ти къде си спал последните 2 години? Мисля, че Ню Йорк Таймс в Terms of Use са написали, че където пише Тръмп трябва да се подразбира дългата ръка на Путин. Това е да си спестят утежняването на почти всяка статия с отдавна известни факти. ;)

Въх и сега всички американо лизачи ще хукнат да разправят как е супер да се смени...

Ай какво ще се стовари сега на главата на Тръмпи, не е истина;) Нещо като революция... ама няма да е "Пролетарии, от всички страни съединявайте се!", а "Джендъри...", макар че първо ми мина друга думичка с "п";)

За кой ли път изказвам възхищение към Доналд Тръмп. Не е за вярване че точно от САЩ тръгва нормализация на света. Това ще е съкрушителен удар върху смахнатите либерали и техните НПО по цял свят. Генетичните тестова ясно и моментално, при това безспорно показват САМО ДВА ПОЛА. Каквито са ти хромозомите, такъв ти е пола и точка по въпроса. Претенции само към Бог и към никого другиго. В САЩ има заведени стотици съдебни дела срещу Бог за различни неправомерни действия, които е Извършил според тях. Подобни дела се прекратяват обикновено, защото Бог не се явявал в съда. Заведени са дела срещу Него и за неуважение към съда, но и те са прекратявани поради неявяване. Така че претенции към Бог по въпроса за пола, а не към данъкоплатеца.

аф

За малко да ти сложа плюс, но с този измислен Бог, заслужаваш да идеш при джендърите.

затова демократи и платените им медии ще го изядат с парцалите, затова пак ще го изберем да пукат мръсните либерасти заедно с европейските соросоиди, меркелица и нашия мутропитек.

Ти да видиш...той Тръмп май произхожда от партия Атака... Впечатлен съм!

добро утро, Виетнам! това беше ясно преди 3 години.

онзи плужек който се е пекъл на слънце без чадър беше направил сума ти глупости още един път се доказва ,че когато се печеш на слънце си по глупав от тези който не се печат на слънце!

А, здрасти! Май са започнали да поумняват. Скоро ще разберат, че хомосексуализма (а и десетките му джендър разновидности) е психично заболяване и като такова би трябвало да води до ограничения при някои професии или дейности.

За "правна защита" ли става въпрос или за "правни привилегии". Защото, ако бяхме приели джендърската конвенция, мъж, самоопределил се, като жена, може да изнасили, колкото си иска жени от този биологичен пол, без да носи никаква наказателна отговорност по българското законодателство. Това престъпление е съставомерно, само ако извършителят е мъж.

аз съм противник на истанбулската конвенция, но това което си написал е пълна глупост. Нищо такова няма.

точно това е, бедна ти е фантазията какво се крие зад определенията им, същото е сега с малцинствата и бежанците, и за тях има едни закони, какви тълкувания има и какви привилегии им дава и колко са недосегаеми.

Тъкмо мислех да се пенсионирам по-рано ,като се представя за жена

ако транссексуалните активно бяха участвали срещу 'джендър' фантазиите в 101 мажор, щяха да си останат като 'хора с хирургически променен пол' и точка. но с безкрайните лигавщини (а това с 'джендъра' си е точно лигавщина) последните 4-5 години нещаа се осраха. Човек като не си постави сам граница, обикновено му я поставят, и тя не е точно тази, която иска.

Този път новината ми харесва. Полът е генетично определен и точка. Вече, по избор и според бръмбарите в главата, всеки луд с номера си. Така нещата са ясно определени - мъж и жена за пол, и всякакви според идеите. Но после всеки да си носи последствията, а не да се извинява с природата и чувствата си

Доживях, да направи нещо, което одобрявам

ТОЙ Е НАПРАВИЛ ОЩЕ МНОГО НЕЩА,САМО ДЕТО Т.Н.СВОБОДНИ МЕДИИ НАРОЧНО НЕ ГИ ОТРАЗЯВАТ! НО ИСТИНАТА ВИНАГИ ИЗЛИЗА НАЯВЕ!!! С БОЖИЯТА ПОМОЩ ЗЛОТО ЩЕ БЪДЕ НАТИКАНО ОБРАТНО В ДУПКАТА СИ!