Тръмп обмисля да прати посланик в Москва своя спецемисар за Северна Корея

Това би оставило очевидна празнина в усилията на Вашингтон да поднови преговорите с Пхенян за ядрения арсенал

Обратно в новината

Коментари - Тръмп обмисля да прати посланик в Москва своя спецемисар за Северна Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И визуално прилича на руснак.

Явно го наказват и го пращат на заточение. Русия е враждебна среда-радиация,престъпност,руски терористи дебнат от всякъде,заразени проститутки ,глад и руски канибали. Даже нашите русофили им плащаме билета и не искат да идат да живеят в руската кочина.

Е, какво му е неочакваното?! Руснаците изловиха Джон Хънтсман че плаща за митингите на опозицията и за да избегнат обявяването му за персона нон грата от Държавният департамент на САЩ му предоставиха привилегията да си направи политическо сепуку... А кой ще отиде в Москва зависи от това на кого руснаците ще дадат агреман;)

Тоя му негов спец емисар се вижда как е накривил капата на СК дето продължава да мисли върху сигурността си заради такива като тръмп:((((( Сега вече и Русия ще да ''оправи''.....Той толкова ''усилия'' е положил при самите преговори дето ги чуваме бая време че няма защо да се безпокоят за ''празнината'' ами да вземат и да се вслушат какво им казва Пхенян - няма как да има преговори когато сащ се вземат за единствените собственици на света....

Поредната гавра с джуджето нещастно

джуджета, нещастник!