Коментари - Товарен влак дерайлира между ”Чумерна” и ”Гавраилово” | Днес.dir.bg

Товарен влак дерайлира между ”Чумерна” и ”Гавраилово”

Вагон от композиция на товарен влак е дерайлирал между гарите „Чумерна” и „Гавраилово”, съобщиха от пресцентъра на БДЖ. Няма пострадали хора.

Обратно в новината

Коментари - Товарен влак дерайлира между ”Чумерна” и ”Гавраилово” | Днес.dir.bg

Коментари

И пак ли ще е човешка грешка? По-точно е човешка КРАЖБА граничеща с престъпление по НК. Докато масово се изкупува желязо без да се търси произхода му-това е резултата.Няма наказани за умишлени повреди по ж.п.линиите, вечно са "неизвестни" извършителите, защото са известни покровителите им-полиция,прокуратура,търговци на метали,депутати и все нагоре във висините....Рибата се вмирисва откъм главата!

Цялата инфраструктура на железниците е в окаяно състояние . Такива случаи ще продължават да стават и то все -повече. Дано само няма жертви , но това е също неизбежно. Хората дето управляват това БДЖ да слязат долу и да видят за какво става дума . Не да си стоят на креслата в София и да философствуват. Мерки се вземат у нас когато ножа опре до кокал , а не с превенция!

...ВЧЕРА ЕДИН ПЕДАЛ В КОМЕНТАРА СИ НАБЛЯГАШЕ НА ФАКТА ,ЧЕ У НАС ПРЕДИ 25 ГОДИНИ ..БАНАНИТЕ СЕ ПРОДАВАЛИ САМО ПО НОВА ГОДИНА... ...ДНЕС ГИ ИМА ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА,ЗАТОВА СМЕ ...БАНАНОВА ...ДЪРЖАВА....С 7 000 000 МАЙМУНИ...

Аз пък, от тук нататък, само ще седя, и ще гледам сеир. Омръзна ми да милея за една кочина. Мъже в тази държава НЯМА. Освен по форумите, и на маса, със салата и ракия. Има и крадци, измамници, тарикати, таксиджии, и лъжци. Ебла съм ви козунаците, дето от дете се уча да ги меся, плетките, дето съм ги запомнила от баба ми, и ви благодаря, че ме убедихте, че моите деца няма да са българи. Истински българи вече няма. Има само "роми", "помаци", и мижитурки по форумите.

Формално си права. Като искаш нещата да вървят по- добре се заеми с нешо много простичко . Почни да обяснаваш на приятелките си, че ще е добре да спрат да хленчат и да изизкват от мъжете. Защото как един мъж да е води 'война' за ползу роду, когато като се върне вкъщи го чака нон стоп бърборене и натякване с цел '' милото да се поправи'', да започне да обръща повече внимание на домашните задължение и да печели колкото може повече. И най- важното , подсещай ги и майките и съпругите на мъжете, че без обществена изява мъжете не са мъже и че старанието по женски не значи успех по мъжки.

А бе- затворете ги скапаните пунктове за изкупуване на краднато желязо- мислите ли, че не знаят какво изкупуват?! Трябва ли да стане голяма катастрофа с много жертви, за да се вземе най- накрая крайното решение?! Втори случай за два дни- какво повече искате?! Или и там бачкат много ваши хора, покрай които и вие живеете добре, господа управници?!

Тези поредни катастрофи с влакове не ви ли напомнят Американските кули навремето? Ама онези хитреци си го нарекоха терористични актове, обвиниха по-тъмнозелените, и им взеха здравето след това. В България няма ли кой?

компанията за превози е частна , но релсите и инфраструктурата са държавни. същото е като и при пътищата - държавни са. а по тях се движат всякакви частни превозни средства. защо и по релсите да не може да се движат частни влакове и вагони ??? предполагам ,че се досещам за коя частна компания става на въпрос и чии интереси обслужва. тази чужда фирма може би има повече вагони и цистерни от цялото БДЖ и се грижи за тях както БДЖ не го правеше преди. истината е ,че цръния недосегаем електорат (мангитата) крадат поголовно джелезо.

Pesh0

Ами като се лъже цялата страна , вместо да се вземат мерки . Вчера не питаха пътниците с колко е карал влака , гледаха някаква шайба . Една снимка на релсите и на локомотива не дадоха и хоп експертите , висока скорост . Да ама хората продължават да си берат желязо в района около жп линиите . Това е само началото , докато не се напълнят затворите и не се каже истината , няма да спрат , това пак по новото трасе ли е , че там лесно се свалят , не са като някой раждиви от бай тошо

Май, ще става като в У-крайна!

Всичко започна да дерайлира: БСП-без лидер, КТБ-без доста от финикийските си знаци, започва да става страшничко да се живее повече в оглозганата РБ, няма държава, държавата е капут! Гнила работа! Смърдим отдалече!Отвратен и отчаян съм!!!

Тъжно е че докарват честните и работливи хора до отчаяние, тези бездушни празни души, узурпирали властта и парламента. Разпродадоха държавата за без пари за да си осигурят охолен и изпразнен от съдържание живот на паразити за сметка на цял един народ и неговите невинни дечица. Колосално падение на морала и загуба на човешкото.

btw какво става с оставката?

Конкурентите на Правителството на БСП Разклатиха Банковата система, Разклатиха Политическият живот в страната, сега втори влак дерайлира . ... Има хора които Всичко биха направили за да управляват България . Биха я Разрушили и управлявали руини ...за да управляват .

Някой всячески се опитва да се задържи на власт. Ех, тази сладка власт.

Не някой иска на всяка цена да дойде на власт ,с методите на мутрите ,но те така и мислят като мутри.Представям си какво ще настъпи като дойдат.Само втори терминал

Частната инициатива без държавен контрол дава фира - катастрофи. Плаща се с човешки живот. Но важно е парата за онези, които в живота си сякаш не са виждали банкноти. Сякаш ще живеят три живота. За такива, преди да ги разследват и осъдят, трябва да ги натирят в гробищата, да видят какво ги чака дори да станат приживе милиардери. Българинът без контрол става свиня без подобие.

Българинът е изключително отговорен, съвестен и рядко добър човек, а контрол е необходим и в Норвегия, и в Русия и в Германия и в САЩ, така че не злословете срещу българите.

Трябва да се инвестира в държавни ЖП предприятия за производство на вагони от модулен тип и също такова за производство на релси.

А защо не частни такива?

Защото големи национални проекти не може и не трябва да са частни, но това на вас г-н Костов не мога да го обясня вие сте трайно увреден.

Нали приватизирахте товарните превози защо дерайлират? Майданците са объркали влака за саботаж? Ромите подкокоросвани от демокрадските организацийки правят поразии?

БСП май тренират за предстоящото хващане на гората и последващи саботажи, обири на мандри и т.н.

Като анатемосахте думата кредит, въпреки че вашите кумири американците са световни шампиони не по футбол, а по вземане на кредити така няма да имаме модерно здравеопазване и ЖП превози.

За какво внасяме здравни осигуровки? За да получаваме здравеопазване на кредит? Май по-добре да спрат да крадат, а?

Е, този поне не е бил пътнически! Казват, че на товарния само последния вагон се обърнал за разлика от пътническия.

НЕЩО, МНОГО ЧЕСТО ВЗЕХА ДА ДЕРАЙЛИРАТ ТЕЗИ ВЛАКОВЕ???? КЪДЕ СА СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОСТ? КЪДЕ Е ОВЧЕВ,ЛАЗАРОВ???ИЛИ СЕ ВРЪЩАМЕ В 1941-1944Г.КОГАТО ПАТИЗАНИТЕ-КОМУНИСТИТЕ ПРАВИХА ГРАБЕЖИ И СЪБОТАЖИ??

Саботажите идват от друго място, от организаторите на майданчета, виетнамчета, иракчета и други подобни събитийца с резултат жертви сред мирното население.

че не останаха!

Виновен е лошия матряль.Не могат влак да карат а искат държава да управляват..ха..ха

Българите са интелигентни хора и изключителни професиналисти. Но тези невероятни хора въпреки че правят чудеса за да се справят в тази извънредно трудна обстановка не могат да направят старите влакове - нови и не могат да опазят релсите от циганите /при положение, че след всяко действие с цел да отрегулираме ромите да спазват законите/ сме разкъсвани и разчеквани, заплашват ни с глоби и санкции, съдят ни в Брюксел. Нашата мила и окупирана Родина се нуждае от помощ и търси съюзници!

За сметка на това пък можеше да се закрият със закон пунктовете за вторични суровини. За съжаление това никога няма да стане, защото това е бизнеса на Дон Цеци, който от десетина години е неотлъчна част от Коолиция за (ограбване на) Бълграия.

Ми... имам само един коментар: "Държавата се разпада". Добре че преди година се изнесох ! Сградите се рушат, панели падат по главите на хората, защото всичко е занемарено. Влакове дерайлират, защото е занемарено, банки фалират - защото е престъпно- мошеническа схема. КОЙ КОЙ остана в БГ ?

Държавата НЕ СЕ РАЗПАДА, А Е ВЪВ ВРЕМЕННО ЗАТРУДНЕНИЕ - 30 ГОДИНИ СА НИЩО В ИСТОРИЯТА НА ЕДИН НАРОД, ТОВА ВРЕМЕ ЩЕ БЪДЕ ПРЕОДОЛЯНО И ИЗТРИТО ОТ ИСТОРИЯТА ЗАЩОТО Е САМО ЕДИН МИГ, В БЪДЕЩЕ НИ ЧАКАТ ГОЛЕМИ УСПЕХИ! АЗ ВЯРВАМ В БЪЛГАРИТЕ И В БЪЛГАРИЯ!

Черна душа как се радваш на чуждото нещастие?! Българите само спечелиха от изнасянето на такива като теб! Ти си типична мижитурка слагач, надяваш се че си се подложил на по-силният, а всъшност си се качил на Титаник - приятно давене!

То държавата отдавна дерайлира, тия пък за едни влакове. При това частни. Скотовете ще страдат. Този факт много ме кефи.

Да! Чуждото нещастие те изпълва с блаженство, ти що за нищожество си?!

На саботажи ли мирише ?

Мирише... на преминат пределният срок в които занемарените последните 30-40 години релси, вагони и съоръжения биха могли да издържат. В коя държава има такива влакове ?! модел от преди 50-60 години

Когато бях в Германия по улиците на града се търкаляха трамваи произведени малко след Втората световна война - предполагам по-старите са били унищожени във войната, които бяха на по милион километри и бяха в перфектно състояние. Нямаше нищо чупено, одраскано или изкривено по тях! Естествено новите бяха много по-красиви и удобни.

В една окупирана и ограбена държава, така е било в Индия като е била окупирана от англичаните, окупаторите влачат в къщи и вземат каквото могат от окупираните.

Вони чак. Но както преди 89-та, така и сега властите крият. Сега - заради страх от етническо напрежение.

братята роми са си брали жележо.....

Коментари - Товарен влак дерайлира между ”Чумерна” и ”Гавраилово” | Днес.dir.bg

Товарен влак дерайлира между ”Чумерна” и ”Гавраилово”

Вагон от композиция на товарен влак е дерайлирал между гарите „Чумерна” и „Гавраилово”, съобщиха от пресцентъра на БДЖ. Няма пострадали хора.

Обратно в новината

Коментари - Товарен влак дерайлира между ”Чумерна” и ”Гавраилово” | Днес.dir.bg

Коментари

И пак ли ще е човешка грешка? По-точно е човешка КРАЖБА граничеща с престъпление по НК. Докато масово се изкупува желязо без да се търси произхода му-това е резултата.Няма наказани за умишлени повреди по ж.п.линиите, вечно са "неизвестни" извършителите, защото са известни покровителите им-полиция,прокуратура,търговци на метали,депутати и все нагоре във висините....Рибата се вмирисва откъм главата!

Цялата инфраструктура на железниците е в окаяно състояние . Такива случаи ще продължават да стават и то все -повече. Дано само няма жертви , но това е също неизбежно. Хората дето управляват това БДЖ да слязат долу и да видят за какво става дума . Не да си стоят на креслата в София и да философствуват. Мерки се вземат у нас когато ножа опре до кокал , а не с превенция!

...ВЧЕРА ЕДИН ПЕДАЛ В КОМЕНТАРА СИ НАБЛЯГАШЕ НА ФАКТА ,ЧЕ У НАС ПРЕДИ 25 ГОДИНИ ..БАНАНИТЕ СЕ ПРОДАВАЛИ САМО ПО НОВА ГОДИНА... ...ДНЕС ГИ ИМА ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА,ЗАТОВА СМЕ ...БАНАНОВА ...ДЪРЖАВА....С 7 000 000 МАЙМУНИ...

Аз пък, от тук нататък, само ще седя, и ще гледам сеир. Омръзна ми да милея за една кочина. Мъже в тази държава НЯМА. Освен по форумите, и на маса, със салата и ракия. Има и крадци, измамници, тарикати, таксиджии, и лъжци. Ебла съм ви козунаците, дето от дете се уча да ги меся, плетките, дето съм ги запомнила от баба ми, и ви благодаря, че ме убедихте, че моите деца няма да са българи. Истински българи вече няма. Има само "роми", "помаци", и мижитурки по форумите.

Формално си права. Като искаш нещата да вървят по- добре се заеми с нешо много простичко . Почни да обяснаваш на приятелките си, че ще е добре да спрат да хленчат и да изизкват от мъжете. Защото как един мъж да е води 'война' за ползу роду, когато като се върне вкъщи го чака нон стоп бърборене и натякване с цел '' милото да се поправи'', да започне да обръща повече внимание на домашните задължение и да печели колкото може повече. И най- важното , подсещай ги и майките и съпругите на мъжете, че без обществена изява мъжете не са мъже и че старанието по женски не значи успех по мъжки.

А бе- затворете ги скапаните пунктове за изкупуване на краднато желязо- мислите ли, че не знаят какво изкупуват?! Трябва ли да стане голяма катастрофа с много жертви, за да се вземе най- накрая крайното решение?! Втори случай за два дни- какво повече искате?! Или и там бачкат много ваши хора, покрай които и вие живеете добре, господа управници?!

Тези поредни катастрофи с влакове не ви ли напомнят Американските кули навремето? Ама онези хитреци си го нарекоха терористични актове, обвиниха по-тъмнозелените, и им взеха здравето след това. В България няма ли кой?

компанията за превози е частна , но релсите и инфраструктурата са държавни. същото е като и при пътищата - държавни са. а по тях се движат всякакви частни превозни средства. защо и по релсите да не може да се движат частни влакове и вагони ??? предполагам ,че се досещам за коя частна компания става на въпрос и чии интереси обслужва. тази чужда фирма може би има повече вагони и цистерни от цялото БДЖ и се грижи за тях както БДЖ не го правеше преди. истината е ,че цръния недосегаем електорат (мангитата) крадат поголовно джелезо.

Pesh0

Ами като се лъже цялата страна , вместо да се вземат мерки . Вчера не питаха пътниците с колко е карал влака , гледаха някаква шайба . Една снимка на релсите и на локомотива не дадоха и хоп експертите , висока скорост . Да ама хората продължават да си берат желязо в района около жп линиите . Това е само началото , докато не се напълнят затворите и не се каже истината , няма да спрат , това пак по новото трасе ли е , че там лесно се свалят , не са като някой раждиви от бай тошо

Май, ще става като в У-крайна!

Всичко започна да дерайлира: БСП-без лидер, КТБ-без доста от финикийските си знаци, започва да става страшничко да се живее повече в оглозганата РБ, няма държава, държавата е капут! Гнила работа! Смърдим отдалече!Отвратен и отчаян съм!!!

Тъжно е че докарват честните и работливи хора до отчаяние, тези бездушни празни души, узурпирали властта и парламента. Разпродадоха държавата за без пари за да си осигурят охолен и изпразнен от съдържание живот на паразити за сметка на цял един народ и неговите невинни дечица. Колосално падение на морала и загуба на човешкото.

btw какво става с оставката?

Конкурентите на Правителството на БСП Разклатиха Банковата система, Разклатиха Политическият живот в страната, сега втори влак дерайлира . ... Има хора които Всичко биха направили за да управляват България . Биха я Разрушили и управлявали руини ...за да управляват .

Някой всячески се опитва да се задържи на власт. Ех, тази сладка власт.

Не някой иска на всяка цена да дойде на власт ,с методите на мутрите ,но те така и мислят като мутри.Представям си какво ще настъпи като дойдат.Само втори терминал

Частната инициатива без държавен контрол дава фира - катастрофи. Плаща се с човешки живот. Но важно е парата за онези, които в живота си сякаш не са виждали банкноти. Сякаш ще живеят три живота. За такива, преди да ги разследват и осъдят, трябва да ги натирят в гробищата, да видят какво ги чака дори да станат приживе милиардери. Българинът без контрол става свиня без подобие.

Българинът е изключително отговорен, съвестен и рядко добър човек, а контрол е необходим и в Норвегия, и в Русия и в Германия и в САЩ, така че не злословете срещу българите.

Трябва да се инвестира в държавни ЖП предприятия за производство на вагони от модулен тип и също такова за производство на релси.

А защо не частни такива?

Защото големи национални проекти не може и не трябва да са частни, но това на вас г-н Костов не мога да го обясня вие сте трайно увреден.

Нали приватизирахте товарните превози защо дерайлират? Майданците са объркали влака за саботаж? Ромите подкокоросвани от демокрадските организацийки правят поразии?

БСП май тренират за предстоящото хващане на гората и последващи саботажи, обири на мандри и т.н.

Като анатемосахте думата кредит, въпреки че вашите кумири американците са световни шампиони не по футбол, а по вземане на кредити така няма да имаме модерно здравеопазване и ЖП превози.

За какво внасяме здравни осигуровки? За да получаваме здравеопазване на кредит? Май по-добре да спрат да крадат, а?

Е, този поне не е бил пътнически! Казват, че на товарния само последния вагон се обърнал за разлика от пътническия.

НЕЩО, МНОГО ЧЕСТО ВЗЕХА ДА ДЕРАЙЛИРАТ ТЕЗИ ВЛАКОВЕ???? КЪДЕ СА СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОСТ? КЪДЕ Е ОВЧЕВ,ЛАЗАРОВ???ИЛИ СЕ ВРЪЩАМЕ В 1941-1944Г.КОГАТО ПАТИЗАНИТЕ-КОМУНИСТИТЕ ПРАВИХА ГРАБЕЖИ И СЪБОТАЖИ??

Саботажите идват от друго място, от организаторите на майданчета, виетнамчета, иракчета и други подобни събитийца с резултат жертви сред мирното население.

че не останаха!

Виновен е лошия матряль.Не могат влак да карат а искат държава да управляват..ха..ха

Българите са интелигентни хора и изключителни професиналисти. Но тези невероятни хора въпреки че правят чудеса за да се справят в тази извънредно трудна обстановка не могат да направят старите влакове - нови и не могат да опазят релсите от циганите /при положение, че след всяко действие с цел да отрегулираме ромите да спазват законите/ сме разкъсвани и разчеквани, заплашват ни с глоби и санкции, съдят ни в Брюксел. Нашата мила и окупирана Родина се нуждае от помощ и търси съюзници!

За сметка на това пък можеше да се закрият със закон пунктовете за вторични суровини. За съжаление това никога няма да стане, защото това е бизнеса на Дон Цеци, който от десетина години е неотлъчна част от Коолиция за (ограбване на) Бълграия.

Ми... имам само един коментар: "Държавата се разпада". Добре че преди година се изнесох ! Сградите се рушат, панели падат по главите на хората, защото всичко е занемарено. Влакове дерайлират, защото е занемарено, банки фалират - защото е престъпно- мошеническа схема. КОЙ КОЙ остана в БГ ?

Държавата НЕ СЕ РАЗПАДА, А Е ВЪВ ВРЕМЕННО ЗАТРУДНЕНИЕ - 30 ГОДИНИ СА НИЩО В ИСТОРИЯТА НА ЕДИН НАРОД, ТОВА ВРЕМЕ ЩЕ БЪДЕ ПРЕОДОЛЯНО И ИЗТРИТО ОТ ИСТОРИЯТА ЗАЩОТО Е САМО ЕДИН МИГ, В БЪДЕЩЕ НИ ЧАКАТ ГОЛЕМИ УСПЕХИ! АЗ ВЯРВАМ В БЪЛГАРИТЕ И В БЪЛГАРИЯ!

Черна душа как се радваш на чуждото нещастие?! Българите само спечелиха от изнасянето на такива като теб! Ти си типична мижитурка слагач, надяваш се че си се подложил на по-силният, а всъшност си се качил на Титаник - приятно давене!

То държавата отдавна дерайлира, тия пък за едни влакове. При това частни. Скотовете ще страдат. Този факт много ме кефи.

Да! Чуждото нещастие те изпълва с блаженство, ти що за нищожество си?!

На саботажи ли мирише ?

Мирише... на преминат пределният срок в които занемарените последните 30-40 години релси, вагони и съоръжения биха могли да издържат. В коя държава има такива влакове ?! модел от преди 50-60 години

Когато бях в Германия по улиците на града се търкаляха трамваи произведени малко след Втората световна война - предполагам по-старите са били унищожени във войната, които бяха на по милион километри и бяха в перфектно състояние. Нямаше нищо чупено, одраскано или изкривено по тях! Естествено новите бяха много по-красиви и удобни.

В една окупирана и ограбена държава, така е било в Индия като е била окупирана от англичаните, окупаторите влачат в къщи и вземат каквото могат от окупираните.

Вони чак. Но както преди 89-та, така и сега властите крият. Сега - заради страх от етническо напрежение.

братята роми са си брали жележо.....