Топ инфекционист: Оптимист съм, че COVID-19 скоро ще се самоунищожи

Проф. д-р Георги Попов поясни, че основният симптом на Омикрон е силната обща отпадналост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да ве ще си направи сепуко тоя и оня математик шарлатанин ковидист и стотина други да скочат в някоя варница ДВГН!

той вярвал че вируса ще се самоунищожи; а дали може да посочи един грипен вирус дето в последните 100 години се е самоунищожил? вярата е хубаво нещо, най-вече щото е доста по-заразна от вирусите, но иначе за нищо не става

основният симптом е силната обща отпадналост. Жива да не бях! Те африканците до сега бяха едни пъргави, чевръсти работливи... Направо се зачудих защо в последно време са така отпаднали. Прав ще излезе Мут@фчийски, че това е една яростна заплаха!

Не ви пожелавам да се заразите, но ви уверявам, че само ако това се случи ще разберете какво значи "много силна отпадналост" - значи да не можеш да станеш от леглото, да не можеш дори да пиеш и ядеш. Изпитал съм го на гърба си и това беше основният симптом.

Псинà ми на топа от тия глупости!

Като знам как се раздават професорски титли в БГ и преди (син на партизанин - значи минимум доцент) и сега - дарение от "бизнесмен" - и хоп - академик..... а той/тя завалията хал-хабер си няма от материята с която се гуши от моите данъци. Дано този не е от големия %.

Дори и да намалеят случаите на Ковид ще ни ваксинират насила. Здравите дето не са преболедували ще са виновни защо са здрави, ваксинираните ще се питат ами ако се разболеем или имаме бъдещи здравословни проблеми какво да правим? Милиардите държавни кредити ще ги плащат и нашите пра-пра внуци и изобщо от сега нататък влизаме в една спирала пред която и най-мрачните прогнози на футуристите за бъдещите поколения бледнеят

Не ти ли минава мисъл, че трябва ,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ОПАЗИМ ДЕЦАТА И БЪДЕЩЕТО ИМ !!!! ДРУГОТО Е , КАТО ПРАСЕТА НА ЗАКОЛЕНИЕ САМО ДА КВИЧИМ !!!

А не ти ли минава и мисълта ,че гените от шимпанзе във вакцините ще предпазят бъдещето на децата и са жизнено необходими , та чак до фашистки мерки стигнахме ?

Предлагам насила да Ви евтаназираме за общото благо. Добре ли Ви звучи? На мен не, защото никой няма право да решава вместо Вас. Омръзна ми от субекти, които искат насила да лекуват здрави хора. Значи Вие предлагате насила да причиним миокардити и перикардити на децата, и все пак да могат да се заразят от модерната болест. Тестовете на децата в училище показаха, че са ненужни. Правят се по около 40 хиляди теста и едва десетина положителни, не болни. Модерното здравеопазване е в персонализирания подход, а не в масово бодене с едни и същи недоказани бъркочи.

Като ви чета и се убеждавам, че повечето сте или ИТ сектора. Така на кратко: Ако имаше пандемия както е бил Испанският грип, сега нямаше да пишете тук, а щяхте да ровите из кофите за боклук за храна! Защото всички щяхме да се изпокрием или разболеем. След като вие офис мишки ( според Атали - излишни) пишете тук, значи нещата не са точно пандемични. Не разбирам, защо се карате, ако е толкова страшна болест едните ще оцелеят другите не. Кво ви пука и в двата случая?

на нас нищо не ни пука, но всички над нас са изправени пред 2 варианта: да спечелят ли покрай паниката на стадото или да не спечелят. :) Това е въпросът и информираният им избор :)

Официално в интервю шефът на Пфайзер заяви, че ежегодната ваксина става задължителна !!!! При това, не всеки ще може да си я плати ! А тези , които не плащали , щели да платят с живота си !! Еех Адолф , защо им показа пътя!

Ако продължават да приемат Африканци, Европа ще усети и Ебола, което е удобно за изродите, причинили геноцида !!

ще има и вирус

Вируса, дори да се опита да се унищожи, бялата мафия ще го възкреси. И дори и да не може, само слуха че на третия ден е възкръснал ще е достатъчен бялата мафия и яхналите я политици да го използват и да продължат да слагат маркучи в гърлото на неверниците. Симптома ще бъде: не вярва във възкръсването на короната.

ама като се разболеете от нещо и веднага скачате в болницата нали? Аре сега като си толкова отворен, когато те хване някъв рак, ходи да се лекуваш у фейсбука

Защо се занимаваме със снегът през следващата зима вместо да ринем този дето е в момента? Имаме си 700 в реанимация и 114 в чували и днес. Иначе казано огромен проблем за решаване днес. Сега и тук. Предлагам да оставим теориите на учените и да се съсредоточим върху настоящите си проблеми с делта варианта. Заради делта е двойна смъртността у нас напоследък и този вариант ни е проблема за решаване в момента.

Наивничето ми, няма да е толкова бързо. Ние го пускаме, ние решаваме

"Джендър" дава "компетентно" мнение за КОВИД 19... Заразен, опасен, като хората имат само обща отпадналост, но ваксините "работят", ще се самоунищожи в близкото бъдеще, но профилактиката е във "ваксината", няма естествен имунитет, ще трябва да видим във времето как работят "ваксините", но днес те са "ефективни"!, Лаладжия, заработва си поста и заплатата в Цюрих...

Мда, Ковид ще изчезне, "ваксинацията" остава. Задължителна при това. "Ползите" още не ги казват. Отворете последната книга на Новия завет: "Откровение на Йоан".

При тая ниска ваксинация, страшен оптимист майна. Деца вече умират в България от незнайни вируси, които криете! Идиот!!!!

почнете да пишете глупости....

Просто не е вярно. На децата, слава богу, освен прости родители и калпаво образование, нищо лошо не се случва в момента.

организира сбирка. Допускат се само Бустери!

К У Р З А В А К С И Н И Р А Н И Т Е

Знае ли някой как е бухал на цигански?

Не, ама въпроса ти е доста интересен :)

инфекцията е в инжекцията

ще има снирк на Свидетели на Пфайзер.

...сбирка ще има. Ще говори Върховния Бустър.

Целта на корона истерията беше да редуцират населението с отровната субстанция. Е направиха го сега може вече да затворят кранчето на истерията. До няколко години ще останат около 2 милиарда.

С тези мутаций при ваксинираните, едва ли…..

Мутаций, батерий,..... Човек не трябв да пише повече от колкото е прочел. Много си написал.

Не му се карай. Конфуций за пръв път е боледувал от мутаций.

И бактерий: )

Да пусна ли надписа?

Сайта ви залязва И вие сте доволни

Тук много скучно

Ти Караганева ли си?

Са силни сутрин Вечер тиху под юргана Да не стане някой сакатлък

Лайквали дизлайквали Коментирайте или ви се спи вече

Знае ли някой как е бухал на цигански?

Но няма да ти кажа

Защо?

Нямаш пари

400 евро?

бан

Като се самоунищожи вирусчето гледай какво ще става със сатанистите които налагаха отровната течност. Лампите няма да стигнат.

Значи Омикрон не е толкова страшен. Значи остават Делта и Делта, както и другите варианти на вируса, които са в обръщение. Как Омикрона ще ги надвие? Има ли специалисти във форума?

По Омикрон ли... Найс

Статистика за умрелите от “ваксините” Би било политкоректно :)))))

Как да няма. VAERS в УСА съобщават 20 000 умрели директно от ваксата, като това е само 1%-10% от истинската цифра, според самите VAERS. Осакатени но живи да около 2,2 млн само в Щатите.

VAERS не е база данни, която трябва да се използва за доказване на безопасност на ваксините. Там може всеки да записва негативни реакции появи ли се до определен период след поставянето на ваксина. Описаните случаи се проверяват след това и резултата от проверката не се вижда там. Така че, от тази база данни, никой не може да каже действителен ли е случаят и дали проверката е доказала връзка с ваксинацията. Освен това, нали ви е ясно кой поддържа тази система, същите тези, които одговаеят за одобряването на ваксини и лекарства - CDC и FDA, нали на тях не трябва да се вярва, тия са си баш фарма мафията, що сега когато си мислите, че ви изнася, смятате, че данните в една от техните системи са достоверни!?

На Аспарух Гея от Берн Каза: “Колегите в България разпостраняват разнопосочна информация за Омикрон” Цитирам дословно Нещо много координирано ми звучи... Нали

Важното е да не ви лови ковида.То пак може да ви хване ама това са подробности.Сега за едно инсултче,инфарктче или емболия ли сте.Айде по сериозно!

Инсулчето, инфарктчето и емболията са едно от честите случки, които им се случват на болните от Ковид. Не само докато боледуват, ами за около 6 месеца след като оздравеят. Преболедувалите Ковид средно до тежко, са с повишен риск от тези неща месеци след като се възстановят. Ваксините ги дават тия странични реакции в 10ки хиляди пъти по рядко. Ти ако трябва да си избираш какво да те блъсне - колело или влак, какво би си избрал? По твоята железна логика, ще тряа да е влак, нали?

Не се замисляйте Никаква ваксинация Малко остана Цял живот ше съжалявате...

поне няма да съжаляват дълго.

Е преди да се боцнете да запалите една свещ.Че я тромбче я нещо друго.Като зрънчо с играчка

Опасност да сежгътнеш от ваксината 1/1000000, опсаност да се гътнеш от Ковид 1/100 (ако си под 50), е хайде сметни кое е по-страшно.

Нещо H2H A? Да те успокоя малко

Вирусът ще се самоунищожи, когато бройката умрели достигне 100 000. Още сме на 30 000, така че ще вълните ще продължат до 2024-та и през 2025-та ще приключи. Една Стара Загора ще е погребана, а България ще е 6 милиона с мангалите.

Засега са доказани две такива - тромбози и миокардит"...Шансът да се излекуваш от рак е по-голям. Миокардитът е необратим! Тромбозите няма да коментирам, може на умреш за секунди

Умря мой приятел 7 дни след ваксинация От инсулт на 44 години

Да и мой колега. Почти на същата възраст. Най тъпото е, че беше прекарал ковид

Съжалявам, Бог да го прости!

имам 1000 колеги всичките вакдинирани и са сиви и здрави, нищо им няма. Чичо ми за съжаление умря от Коеид, неваксиниран. Наши приятели, твърди против ваксината, мъжа на 43 години, здрав, як, спортяга, умря от Ковид, е жена му бра душа 3 седмици в болница, поне оцеля и се ваксинира, преди 5 месеца, нищо ѝ няма от ваксината, но има теайни увреждания на дроба от прекарания Ковид. На един мой приятел умряха брат му, майка му и баща му от ковид, неваксинирани. На една позната детенцето на 12 гидини, 6 седмици след прекаран Ковид умря от мултисистемен възпалител синдром. Една от учителките на дъщеря ми почина от белодробна емболия по време на Ковид, миналата година преди ваксините. На майка близка приятелка и мъжа на друга умряха миналата година от Ковид, пак преди ваксините. На моя колежка умря баща ѝ от Ковид, неваксиниран, на 65 години. На една позната баба ѝ, неваксинирана, вярно на 90 години, умря от Ковид. Имам приятели, колеги и познати заразили се след пълна ваксинация - без проблем го изкараха, няма някой дал фира. И сега какво? Като гледам, може да се определи Ковида като много по-опасен от ваксината, не мислиш ли така, дадох ти толкова много примери подкрепящи това твърдение, трябва да се съгласиш, иначе си купен, нераздъждаващ, офца, стадо и т.н. Та те така, и аз като теб, давам примери около мен и очаквам цял свят да се съгласи защото те са безспорно вярни и доказани!

До “аз”: Лъжеш.

Днес беше последният ден на Меркел И решила - Задължителна ваксинация на всички немци от февруари... 16 години терор

И та пукнеш дано...

:)))))) Не се съмнявам в Теб

Шефа на СЗО е бивш терорист.

Още е следствен. Но Били Прозореца го издърпа и му осигурява чадър.

Приеха закон да боцкат англичаните на всеки три месеца, после на един и стават за торна пепел.

Люк Монтание ( откривателя на СПИН ) - Covid19 не е изолиран,сниман,наблюдаван. Ковид 19 е вирус който се излъчва само от телевизора. Умните знаят ,че Ковид 19 е познатия грип. След като няма изолат на вируса ,не е възможно да съществува ваксина. За всеки вариант на корона вируса трябва отделна ваксина.

Тебе с какво са те облъчили?

Това го каза нобелов лауреат, но явно до злите духове не стигат тези новини. Като те боцнат след 3тия - 4тия месец и си все още с високи антитела, тогава наистина ще си дух!

Може да е топ, ама у дома. В СЗО може евентуално да мие прозорци

Сънувах кошмар - че ме ваксинират...

Тръба в задника да сънуваш дано...

Можеш повече Не се съмнявай в теб Разгърни се

Все за мечтите си

Много се кефя, когато от мухата се прави слон. Също ми е адски готино, когато ми казват, че трябва да се предпазвам от нещо безсимптомно, което даже и няма да разбера, че е наоколо. Върховен кеф ми е разни "светила" да ми обясняват колко е страшно положението и как "фсички ша омрем"...

Те по кутиите на цигарите направо си показват какво се случва на някои хора, но пушачите са преобладаващото население на България. Нали знаеш кои се давят, тези, които си мислят, че могат да плуват; а, кои се засилват с 200 и се очистват - тия дето си мислят, че могат да карат. А, кои умират най-вече от Ковид? Да ти отговоря ли - тия, които си мислят, че са от готините герои в някой филм и на тях лоши неща като Ковид със симптоми не им се случват или, че животът за тях е романтична комедия и в нея всичко е само любов и щастие, и такова нещо като Ковид изибщо липсва в сюжета.

Април 2022, но управници и демагогията им ще ни баламосват още 2 години. И само от нас зависи - ще останем човеци или ще станем стадо овце?

Ковид 19 ще изчезне,но инжектирането ще бъде доживот. Антиваксърите знаят това. Овцете се надяват след втората доза всичко да приключи.

Коя втора? Двадесет и втора? Двеста и втора? Две хиляди и втора? ... и втора?..

Учените от цялата галактика не са изолирали нито един вариант на корона вируса. Няма нито една аутопсия да видят как поразява вируса. Само с фалшивите PCR тестове правят диагностика. PCR не е средство за диагностика на корона вируса ,това е заявил откривателя на PCR теста. Скоро след това е убит. Реално погледнато няма Covid19 , защото не е изолиран , сниман , наблюдаван. Затова няма как да има ефективна ваксина срещу вируса. Неслучайно всички лъже ваксини не работят.

Да го стигне децата му Мангъров това което стигна хиляди които го послушаха...

Не кълни, човече, че грях си вземаш на душата. Какво са виновни децата на Мангъров? Просто него трябва да го съдят и полежи, защото благодарение на него ситуацията в България е такава. Подведе много хора. И затова си заминаха много хора, съболезнования на близките им. Но децата на Мангъров нямат вина.

Използването на думата "топ" ми е много смешно като се сетя какви олигофрени го правят: топ цена, топ промоция, топ състояние, топ тъпанари...