Тодор Чобанов отстранен заради минералните бани в "Овча купел" и "Горна баня"

"Ще продължа да си сътруднича с него за археологически обекти", каза кметът на София Йорданка Фандъкова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

една песничка за банята. Абе хубаво е да се избаняш за Рождество и Възкресение в голяма баня в махалата. Като се напариш, по-леко става. Ноктите омекват. Хубаво нещо си е градската баня.

Чобанов е от малкото свестни от администрацията. Защо е освободен точно сега? Ще ви кажа: не е заради баните,ами е заради изникналия сега скандал с общинския стадион в Бояна,който тихомълком общината щеше да подари на Даниел Боримиров за да строи тенис корт, ресторант и др. търговски обекти.Мутренска история... Та жителите на Бояна вдигнаха шум,осуетиха грабежа и в случая за да се замаже излагацията Чобанов се явява като изкупителна жертва...Той бе зам кмет по култура и спорт... та точно спорта е връзката.Иначе кмета и гл.архитект на район Витоша нямат вина, нищо,че са крили от обществеността поне две години тази сделка,Фандъкова също няма вина... дис ис Бългериа...

Глупости, ясно прозира настъпените интереси в Бояна за спортният терен на Боримиров, който пропадна, благодарение на активността на хората от Банкя и сега трябва изкупителна жертва. Фандъка може да намери 1 мил причини, тя само на думи проекти осъществява, ако махаше по 1 човек от администрацията за всеки нереализиран проект който по думи започва, да нямаше администрация въобще. ОСТАВКА САМОКОВСКИ КОМПИР!

Благодарение на живущите в Бояна

И какво да правим сега без тоя незаменим селски талант?

Чобанов е наистина интелигентен човек, не знам защо се хвана на работа в общината, а не си работеше по специалността, където е един отличен специалист!

На ползу роду ! И по комсомолско поръчение.

наште хора не можаха да усвоят едни пари.

А за Западния парк кой ще бъде уволнен? Това по-скоро е оправдание - основателното предположение е, че не е усвоил в достатъчни количества по експресна поръчка.

бавил е за да не навреди на концесията

Пуф, бушон. Слагаме нов на негово място и "системата" продължава да работи.

Предполагам ,че към двете интересни постройки се протягат алчни демократични и неолиберални ръчички. Хубаво е такива ръчички да се режат

Да бе ! Вервайте ми....

на тъкъпъ да я направи резервна баня за заседания към партийния дом.

Ако е доцент няма как да пише докторантура, а по-скоро пише голяма докторска дисертация. Така че ще е по-точно да се каже да се съсредоточи върху дисертацията.

Амито... Абе направо... Зелен кон !

Това е абсурдно, в цялата страна има забавяне, заради коронакризата, някъде по 4-5 месеца...ползват го за бушон-

Тук забавянето е с 20-30 години...

"В същото време ни трябва човек, който да е много енергичен,..." че време за крадене не остана. Трябва да се действа бързо и енергично.

Toшо Чобанов от ученик го познавам колко е тъп и прост, до 7ми клас смяташе с пръсти, а след това с калкулатор, как може да има толкова тъпи хора, да му дадат да е земестник кмет на софия не знам

Може да е смятал с пръсти, но се ориентира добре. Първо беше виден кадър на СДС, после се премести в ГЕРБ. Сигурно съвсем скоро ще го видим на още по-висок пост.

Точно заради тъпите бани ша знайш. Дори и да е така, най-вероятно с "огромното забавяне" някоя бокова/пеева фирма не е лапнала кинти от поръчката и сега го изритват.

Бойкикев на 19 април: "Ние с 27 депутати не смятаме, че можем да сме носители на претенция за трети мандат." ЗА 10 дни Бойкикев еволюирал :)))

бе троле.

Толкова много други поразии, и го отнесе заради банята! Ех баня, ох кеф!

Герберския Чобанин стъпил накриво и не се внесъл в Чекмеджето. Резултат - уволнен герберски чобанин.

Доколкото чета с разбиране - не е направил на Баце банята и го уволняват?

Ах тия ДИРници колко удобно заравят такива новини,нали?

Защо Фандъкова никога не пое политическа отговорност? Колко зам. кметове се смениха?

Ако някой разрови далаверите на Фандъка ще се намерят кражби за милиарди евро. Голяма част от европрограми. Да се надяваме, че Кьовеши ще я отстреля скоро.

...знаеш ти на Фандъкова далаверите

Бързо, че останаха само 2 години за крадене по общините и чао. Герберите си подговят парашутите.

Най-вероятно е спънал някоя далаверка на Тиквун и Фънди, другия вариант е, че е правил късо съединение и не е отделял 30% за Чекмеджето на Фънди (разбирай Тиквун).

Така са се насапунисали гербаджиите. Само са за баня.

Веднъж случайно бях свидетел на изключително грозна сцена пред общината: отивайки към колата в компанията на госпожица, последната отнесе от този човек едни от най-грозните псувни, които съм чувал. Дожаля ми за момичето. А, той беше видимо горд от словоизлиянието си. Отвратителен ми е от тогава.

Septimius

Ама верно си случаен!

Чобанов е твърде интелигентен за поста, който заема. Чобанов е твърде честен за поста, който заема и обръчите на Доган /Мулти/ ще загубят от намаляване на дебита на Горна Баня. Не знам кое точно е, но поне гербаджиите признават, че е умен, затова му вадят абсолютна простотия със забавянето. Просто не смеят да скалъпят нещо друго. Винаги когато умен и честен човек пречи на далавера за милиони се "справя твърде бавно". Надявам се скоро да разберем за какво точно става въпрос.

Интелигентен гербероид няма. Има гербероиди, които имитират интелект, както и хитри гербероиди. Интелект и ГЕРБ са като материя и антиматерия.

явно не го познаваш

Ако си интелигентен,както казваш за Чобанов,означава да имаш и придружаващия морал,етика,достойнство и не на последно,СЕБЕУВАЖЕНИЕ...А тоя ДОКАЗА за тия години,че НЯМА НИ ЕДНО...както и много мои приятели,работили за Фандъка,между другото...

Айде и кметицата "на баня".

Този пишчан "историк", който още счита, че българите са тйрки и са имали ханове и т.н., трябваше отдавна да отиде там, където са предателите на Родината. Беше едно недоразумение!

Работи в най-модерната област - история чрез генетични изследвания на останки. Това е нещо ново и точно.

Septimius

Богомилчо, идея нямаш за становището на Тодор Чобанов по въпроса! Да не си Веселина Вачкова, ама да те е срам да си признаеш?

Septimius

Наппротив, тролче! Точно Чобанов НИКОГА не е говорил и писал за ханове, а за КАНове! Не слушай какво ти казва бай Сотир пред входа на панелката!

Много щети нанесе в образованието. Но му мина времето но тоз индивид

На Фандъкове все някой и е виновен. Крусев, Чобанов, това е реалността. Тя си има заместници по всичко. Целият град е презастроен, мръсен, претоварен, но продължава да се строят огромни сгради във всяка градинака или на място на малки такива. Само минете по Цариградско в час пик и погледнете какво се случва на 4ти - 5ти км. Ужас!

Нали вече по-умните са на власт. Да променят Конституцията и да забранят на хората да се разпореждат с имотите си. Действайте!

Герб точно това направиха с промените в ЗУТ - забраниха на хората да се разпореждат със собствеността си.

Айде пак овчата купчина бабаронки им виновна........ А чичко Венци по-надолу, как е със здравето, ще прескочи ли трапа да му апне и пийне по Великденски? Него кой ще пита за квартала, или той няма нищо общо? И вие, свине, защо карате хората да ви плащат по-високи данъци, водейки квартала за "курортен"? Въпросът е много сериозен и вече пътува за където трябва, та внимавайте........

Дрисла пак не е виновна

Оставка на наглия Фандък веднага!

оставката за Западен парк,който глътна милиони ,няма дренаж и всичко подгизва във вода при дъжд...пък и не е готов още..... Вече не е ясно колко години има забавяне в пуска.

Дренаж на цял парк.. абе, вие така глупав ли се родихте или ходихте на допълнителни курсове?!

минералната баня в Горна Баня, ходих често там като дете. Беше прекрасна.