ТИР се преобърна на Северната тангента в София, има огромни опашки към Казичене (видео)

Няма разпиляване на товар, както и пострадали хора вследствие на пътнотранспортното произшествие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И къ ш'съ приубърниш бе датийбамайката... Къде зяпаш?! :)

Не трябва да вижда книжка докато е жив тоя некадърник.

Че и злокобно. Още се помни авиокатастрофата от 60-те г. заради бае Тошо, не е забравено!Черна аура витае там, че и тъпа управа, и като се съединят работите, става лошо.

Gerb e vinoven

Професионал !

Шофьор-и-ди-от !

Дир-а, като пишете си прецизирайте информацията, Катастрофата е малко след влизане от Ботевградско шосе на Околовръстното пред Мото пфое. Поне посоката наистина е Казичене. Иначе тирът явно е взел с по-голяма скорост десния завой при навлизане в Околовръстното и се е катурнал, а и тогава валеше дъжд. Относно изказванията на "разбирачите", асфалтът там е идеален и е широк четрилентов път! Крайте умно, пълно е с идиоти по пътищата!

Че каква Северна тангента тогава?

Ами бяха забранили движението на тези идиоти тираджиите през уикендите и празниците , ама те трапища изкопаха само и само да бъде на тяхната и сега съответно правят каквото си искат

С тази тангента а и не само е доста весело. Ограничение 120 аз карам с 10 отгоре на автопилот демек 130 (не по километраж а по навигация че има тънка разлика) Е как кажете ми ме изпреварват редовно тирове, без значение регистрация и наши и турски и румънски. Нали са отрязани технически до 90. Или съм се объркал 90 но мили а не километри. ДАЙ висят като......аре да не казвам. Камион стържещ асфалта от претоварване не смеят да спрат.

В петък се прибираме по автомагистрала "Тракия" към София. В тунела "Траянови врата" се движа с 80 км/ч и ме изпреварват ДВА ТИР-а/български и турски/; които явно се гонеха и си правеха "мръсно"един на друг!!!Не исках да си помисля, ако се бяха ударили, какво щеше да стане в тунела!

Споко, аз съм го играл това...по-миналата зима се натресоха два такива пред мен точно и добре че спазвах няква що годе дистанция и имам светкавични и което е по-важното правилни рефлекси...щотооо...можеше сега да пиша от небето :D :D :D

Абе ти граматически грешки правиш, а книжка са ти дали, въобще.....

И какво не му разбра бе, гьотферен?

Има разлика, щото караш с нестандартни гуми!

Не е вярно...карам чисто нов автомобил с гуми и джанти поставени от производителя. По километраж на автопилот 140, а по навигация 136-138...

Всички тирове карат с превишена скорост, никой не спазва ограниченията. Ако тръгнат да ги проверяват, както трябва ще се позлати държавата. Но има кой да го пази, за да карат така, ДАЙ си затваря очите много години вече...

Явно пътищата в Бг-то са много качествени. Защо в Европа не се преобръщат товарни камиони ?? Тези хора трябва да съдят държавата.

Ти кога за последно си бил в "европата" бе гашник. Знаеш ли какво е в Словения и Унгария? И какви свирепи катастрофи съм виждал точно в "белите" държави. В повечето държави движението по пътищата на товарни автомобили е забранено в съботите и неделите.