Тежка катастрофа: Камион смаза кола край Девня, има загинали

Разследват техническа неизправност на ТИР-а или заспиване на водача

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извадете бройка на загиналите и ранените при ПТП спрямо тези заразени с Коронавирус. И мислете. Безумието е пълно.

Пръво-не е ТИР, второ "ТИР"а е влязъл в платното на леката кола. Тъ, защо коментра на джурналистат е фейк. Платено му ли е, както и на КАТ или природно си е тъп.

Интересно,каква маневра на леката кола може да накара камиона да пресече път в който могат да се разминат 4 камиона и да блъсне лявата мантинела?Нещо ухае работата.

Мир на прахът им. Има само едно обяснение на ситуацията, отдясно се вижда, че има включване, погрешна маневра на леката кола може да е само от това включване дедото да е решил да прави обратен завой, а камиона много късно да е разбрал какво следва, и да е решил да запази скорост и да изпревари включващия се, и в един момент вече да е късно и за спиране.

Като гледам спирачния път не е заспал със сигурност

Тишина, в България колко умират в катастрофи не е важно, короната е важна. Корумпираните катаджии също не са важни.

Да се обяви извънредно положение по пътищата изравниха смъртността с коронката

Баси, пусни двама на националния стадион и пак ще се бутат:) баси селяндурския народ!

Простият и малоумен вулгаристанец няма нужда от коронавирус. Той си е такъв на самия себе си.

Абе хората са много претоварени психически, сега преди половин час под прозореца ми успяха да се блъснат две коли в квартална улица. Разчитайки движението да е по-малко, единият се засилил, другия не дал предимство и така стана катастрофата. После какви викове и крясъци имаше.

Кога ще регулират времето и пътищата по които да се движат тежките 4 и 5 осни камиони с които е пълна и столицата! Да им сложат един дебел пътен данък и да ги приключат, освен че са опаснои за другите и съсипват улици и пътища които не са разчетени за такъв тонаж, а накрая сметката за разрушената инфраструктура я плаща народа

Бихте ли проверили дали водача на камиона дали може да чете и дали разбира това което е прочел г-н Гешев .

Да,той Гешев е Като Бойко,да огрее навсякъде !

по тъп е и от Боко.

Техническата неизправност е в главата на водача, все едно дали е заспал, гледал в телефона или си е отклонил другояче вниманието си.Просто е подценил важността на това което върши за безопасността на другите, а и собствената си. Затова в САЩ при каквато и да е катастрофа, извадка от мобилния оператор з времето до момента на удара.

Сега на фокус е крона вирусът. Това, че у нас загиват всеки ден по двама души в катастрофи са бели кахъри.

в трудоспособна възраст

И само днес починалите при катастрофи изравниха броя на починалите от коронавируса.

Чудя се как да реагирам на коментара ви. И е да одобрение, защото е истина, и не е, защото пък става въпрос за две пандемии-световната от вируса и локалната от безотговорно и самонадеяно поведение на пътя. Жалко за загиналите в катастрофата, жалко и за починалите от вируса. Не е лесно да се простиш с близък, независимо от начина по който си е отишъл. Пазете се хора и останете здрави.

И при двете пандемии заради безотговорността на малцина, страдат мнозина.

Не е задължително да реагираш на коментар !