Слагат камери в такситата

В такситата вече ще има камери, които ще следят за безопасността на шофьорите.

Обратно в новината

Коментари - Слагат камери в такситата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tука в такситата няма музика: пътника плаща за превоз не за друго!!! Hикога не можеш да бъдеш измамен от таксито: затова има камера и никой пътник не е против, защото знаем защо! B колата на прозореца има голям номер, снимка с данни на водача точно "пред очите" на пътника. Tой никога не може да каже "апарата ми е развален"-тогава той рискува да му се вземе правото да работи. Aко вероятно стане нещо от негова страна, фирмения номер веднага показва в централата кой е бил, кога и къде е бил. Bсичко се следи от централата им: има камери, защото измамата е от страна на клиента. това са повечето от младежи - пияни или дрогирани... а и докато "има разправия" е подаден сигнал и полицията е на място за кратко време. A и нали вижда на какъв адрес води "проблематичните"? 3аписаното в камерите със закон се използва само ако има проблем и записа систематично се изтрива.

Сложете ги под жабката, да се гуедат на момеата прашките...аъъ

Скапаняка лобист, дал предложението да се разследва от всички възможни комисии, имащи отношение към защитата на човешките права. И пут..вците от правозащитните фондации да не спят, а да вземат отношение когато нарушават правата на мнозинството, не само на малцинствата. Скоро някакви хостинг провайдери ми обясниха че ще ми записват разговора с оператора БЕЗ НИКОЙ да ме е питал искам ли ! Разкарах ги незабавно !

Само така. Кажи кои са, та и аз да не ги ползвам.

Камери, казвате..... Само да не са газови....

Броят на такситата трябва да се намали и контролира. Така тези на които ще разрешим, ще печелят повече, че и на нас ще плащат по нещо. Какво е то това свободен пазар и конкуренция. Който иска свободен пазар, да ходи в Америка.

Да има камера, ама да снима само шофьора, а не пътниците. Още малко и лична карта ще трябва да представяме при качване в такси, а може би и платени здравни осигуровки ще ни искат. С тия камери става все по-лесно да бъдеш изнудван и е изключително лесно да се правят манипулации

Съгласна съм за тавана за такситата. Онзи ден за едно и също разстояние ми взеха в едната посока 30 лв., а в обратната 5 лв. Не видях да има разлика в качеството. Нито ми направиха маникюр, нито ми предложиха закуска и питие. Не ми стана ясно защо единия път платих с 6 пъти повече. Ако ще е законно то поне да въведат категоризация на такситата, както е с хотелите. А това в момента е пладнишки обир - озаконен при това.

И като въведоха касовите апарати да не би да спряха измамите ?

Всички съзнателни хора трябва да имат предвид, че сатанинската конспирация на новия световен ред е силно зъстъпена у нас. Има много и добре организирани привърженици, нещо повече - те определят накъде ще се развива обществото. Глобализацията, полицейската държава, липсата на свобода на бизнеса, отменянето на трудовите права, въвличането на децата от съвсем малки в институции - това са все някои от лицата на тъмната страна на силата. Проблема е ,че май силата няма светла страна... Кризите ще продължават до унищожаването на световната финансова система, тогава идва ред на терора и чиповете в главите. Не е фантастика за съжаление.

НЯМА ПОВЕЧЕ ДА СЕ КАЧА В ТАКСИ!!! СНИНАМЙТЕ ОВЦЕТЕ, НЕ МЕН!

Подкрепям идеята за камери в такситата за да се вижда как се отнасят с клиентите си.Това е наложително защото понякога попадаме на изнудвачи, които се самозабравят в исканата цена за услугата. Попаднах на шофьор , който от Автогарата в Пловдив до хотел Марица се опита да ме изнуди за 20 лв. Багажа беше в багажника и нямаше как да го стопирам и да слезна веднага от таксито.Сами разбирате, че без багажа си за никъде. Мислех да се обадя в полицията и да поискам тяхното съдействие. Трябва да има ограничения на цените на услугите им. От София до Пловдив билета ми струваше12 лв., а той от автогарата то хотела си е определил цена 20 лв. Това е вандалщина, всяко нещо си има граници! Крайно време е да се спрат тези безобразия в тази държава!!!!

Докато не се махнат циганите от такситата няма да има оправия.Всички те са с менте книжки, смърдят ужасно и ти надуват главата с глупавите си приказки, а да шофират въобще не умеят.Нарочно минават по обиколни маршрути, за да расте сметката.Махнете циганите!

ама така е де,всеки е против шафиорите,ама като клиента ти извади нож какво правим?!и какво правиш горски в 3 през нощта по улиците -прибираш се от пиянско парти,ако ли не е така защо не си караш собствения автомобил а търчиш по таксита? иначе това за камерите е пълна безмислица

поредно грубо нарушение на конституцията

а кои ще промени закона, че нямат право да те снимат на работното място ?!?

абсолютно съм съгласна, като се качиш в техния автомобил и си мислят че могат да се даржат с тебе както си искат А понякога нарочно объркват посоката за да ти навътрят още по голяма сметка Нямат никакво възпитание

Очаквайте включване с договор за обществени поръчки или натрапено от кой да се купи оборудване с камери, та някой пак да се напка от немотията на шофьорите

стъпка към новия световен ред, в който всеки ще бъде следен и контролиран. RFID имплантантите са в напреднал стадии, в мемента се изгражда инфраструктурата и целта е да се поставят на всяко едно човешко същество. Те са имат GPS излъчватели така че да може да се установи локацията ви моментално. Камери ще се разположат където се сетите, дори и в домовете ви за да имат директна визуална връзка по всяко време. Ако ви се струва фантастика това ще ви кажа че изобщо не е. В Америка вече слагат инплантанта на новородени бебета и убеждават хората чрез пропаганда да го приемат доброволно. Тук е Европа също пропагандата силно навлиза, в момента чиповете са в някои държави задължителни за вашия домашен любимец. В България доколкото знам не можеш да изведеш животното си от страната ако няма инплантиран чип. Изкушават хората по всевъзможен начин. Че ще живеете по дълго, че ще ви помагат за вашето здраве и здравен картон. В България чиповете навлизат бързо, в личните ни карти за сега, в каритите за градския транспорт в софия. Просто наблюдавайте как инфраструктурата на този ред се изгражда пред очите ви.

и на теб май са ти монтирали чип, брато. Да не са ония, със странните бели дрехи?

За всички неинформирани - потърсете информация за чипа в гугал със RFID и Digital Angel. Разберете, инвестирани са милиярди долари в тази технология и тя е направена да подмени цялата система на идефикация, парична система, система за контрол и т.н. Знаете ли главната цел, след това много лесно ще си давате отговорите защо това или онова се случва в нашия свят, въпреки че не ни харесва. Защо мислите че ни наложиха тази финансова криза? Помислете добре! Новия Рим и новия Вавилон се вдигат пред очите ни, а тайната на Валилон е как да контролират всички останали.

Никакъв ред не може без нас да стане! Няма да я бъде тая.

АМИ МНОГО ЛЕСНО ДА ОСКОЧИ КМЕТА НА СОФИЯ ДО КОЛЕГАТА СИ В ИСТНАБУЛ И ВИДНАГА Е РЕШЕН ПРОБЛЕМА ТАМ ЗА ЕДНО ТАКСИ ЛИЦЕНЗА Е 10000ЛВ И ВЕДНАГА ЩЕ ДЕ ОПРАВИ ПОЛОЖЕНИЕТО

Не ни ли следят малко,че сега и в такситата.... а после като стане някое убийство, мобилните оператори "нямат" право да предоставят разпечатки, а записите от камерите винаги изчезват....тъпа държава, ама ние сме още по-тъпи, че си мълчим и им ходим по свирката на тези с новите закони....

Онтово поредната простотия...аз не знам в Щатите, или европейстките страни да има камери! Защита за шофъора? А кой ще защитава клиентите от тях?От задимените им коли, от надуването на музика, от полузаспалите в 3 през нощта такс. ш.? Някой от тези тъпаци, които си измислят нови правила замислял ли се е какво е да се прибираш в 3 през нощта от Студенстки град към Красно село с човек, който не само ти говори мръсотии в колата, а освен това брояча му върти като за световно? По улиците е пусто, а ако те свали насред гората преди семинарията , как ще се прибереш? Единствения вариант е да си мълчиш и кротко да чакаш да те остави пред блока. Да си платиш надвишената сума и да се радваш, че си се прибрал жив и здрав!

Не знбам ти какво си чувал/а, обаче в щатите има камери в такситата. Например в Сан Франциско със сигурност има, а шофьорите изключително рядко ти дават да седнеш на предната седалка.

Преди години за водач на такси се изискваше категория С,а сега всеки може да стане,а за квалификацията никой не следи. А това с камерата е поредната глупава измислица на чиновник . Може би него трябва да следят с камера как и колко работи.Все пак такситата са частници .

Това поставяне на камери на какви ли не места сериозно нарушава човешките права. Още малко и по тоалетните ще сложат, за да се вижда кой как ходи по нужда!

проблема с кадрите е безспорен , в 1280 са само мангали а някои да е видял циганин в учебна кола