17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е ко лошо има жените да не работят а да готвят :-)

Е, нищо. Тръгвай да се наслаждаваш на афганистански рай - жена ти ще готви на моллите, а теб кой знае каква чест ще ти окажат като бял християнин от Запада ;)

Съветският Съюз и САЩ имат сто години извинения да дават на Афганистан, за дето разсипаха държавата и посяха семената на злото за поколения напред.

Талебани, какво да ги правиш.

Колко много са загрижени всичките, все едно им пука за съдбата на Афганистан! Никой не иска единен и стабилен Афганистан, защото това ще прецака иначе евтината работна ръка и основното производство.

Човекът имаше предвид съвсем друго,ти къде изкриви въпроса!

Когато муджахедините кастрираха и обесиха про руския президент на Афганистан, американците хихикаха самодоволно, а сега същите тези муджахедини трепят техните подлоги реват на умряло!

Аз помислих, че са го убили щото шегите му били лоши. Сигурен съм, че тоя път добре са се посмяли.

скоро и в лондон

Който се смее последен, се смее най-добре.

Като записват комиците на видео му се вика "спешъл" ако не се лъжа.

Тези човекоподобни същества трябва да бъдат изтрити от лицето на земята.Там обаче оправия няма и никога няма да има,освен ако не дойде някой диктатор.

И д и о т.

Библейският принцип Око за око никой още не го е отменил, а философският въпрос кое е първично кокошката или яйцето все още няма отговор. Так, че с вашите съждения по същество не се различавате много от тези които осъждате

Не е точно така, моджехидините и талибаните не са една и съща бира.