17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези човекоподобни същества трябва да бъдат изтрити от лицето на земята.Там обаче оправия няма и никога няма да има,освен ако не дойде някой диктатор.

Библейският принцип Око за око никой още не го е отменил, а философският въпрос кое е първично кокошката или яйцето все още няма отговор. Так, че с вашите съждения по същество не се различавате много от тези които осъждате

Като записват комиците на видео му се вика "спешъл" ако не се лъжа.

И д и о т.

Който се смее последен, се смее най-добре.

скоро и в лондон

Аз помислих, че са го убили щото шегите му били лоши. Сигурен съм, че тоя път добре са се посмяли.

Когато муджахедините кастрираха и обесиха про руския президент на Афганистан, американците хихикаха самодоволно, а сега същите тези муджахедини трепят техните подлоги реват на умряло!

Не е точно така, моджехидините и талибаните не са една и съща бира.

Колко много са загрижени всичките, все едно им пука за съдбата на Афганистан! Никой не иска единен и стабилен Афганистан, защото това ще прецака иначе евтината работна ръка и основното производство.

Талебани, какво да ги правиш.

Съветският Съюз и САЩ имат сто години извинения да дават на Афганистан, за дето разсипаха държавата и посяха семената на злото за поколения напред.

Е ко лошо има жените да не работят а да готвят :-)

Е, нищо. Тръгвай да се наслаждаваш на афганистански рай - жена ти ще готви на моллите, а теб кой знае каква чест ще ти окажат като бял християнин от Запада ;)

Човекът имаше предвид съвсем друго,ти къде изкриви въпроса!