17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този норвежец се казва Ахмед, нали? И се дупи в джамиите там по 5 пъти на ден, преди да седне в линейката? В Осло преди 20 години нямаше джамия, тогава се започна с първата, сега са няколко, постепенно се пръкнаха и вестници на арабски, откриха се десетки техни магазини, израстна цял квартал зад гарата, където виждаш само зачулени жени с по десетина деца зад тях... Горко им на норвежците, и там ще стане както в Южна Франция или Белгия и доста части от Германия.

Ако може в допълнение към новината да бъде уточнен етносът на камикадзето , това ще изясни всичко.

Те никога не пишат КОЙ го е извършил,но не е трудо да се сетиш

в очакване дойче веле да направи следния анализ на ситуацията: полицията в норвегия има проблем с расизма и е ксенофобски настроена! жената и детето просто са колатерални жертви на войната за спасяване на крехкото душевно състояние на безименния ползвател на линейката. трябва да се отчете още, че безименният пострадал от полицията е спазил съвестно всички точки на истанбулската конвенция. така, че очакваме той да бъде пуснат на свобода за да продължи неравната си борба с ксенофобите и расистите... :-/

Терористите вече пестят и от автомобилите с които терориризират местното население... хубаво е че колегите на шофьора са блокирали откраднатата линейка за да може полицията да си свърши работата, поне наполовина,иначе полицията нямаше да издирва жената която е била с терориста;)

Психично болен от Афганистан ще да е.Веднага да му се даде убежище и да му се построи джамия насред Осло да му е по удобно.

"Мотивите за нападението засега не са известни." Mда, добре....

Нека позная - баща, на когото е отнето детето. Защото силом го е карал да решава задачи по математика

Не позна, отказал е да му купи сладолед в МОЛ.а

автора, и тебе яко са те "блъскъли" май...

"Блъснъл" в заглавието... Добри сте! Драскачите имат ли завършен 8-ми клас?

Имат, но с това образование...

Ядрен физик от Афганистан! Не е тероризъм, ама изобщо! Нее!!! Крещял е Алах Акбар, но това няма нищо общо с религиозен фанатизъм и расова омраза. НЕЕЕЕЕ!!

Блъснъл, баце...

БлъснЪл ли е?

ъхъ и първо се е избръснъл

Ко напраил, ко ко?

Някой от новодошлите инженери или атомни физици е правил някаква научна постановка най -вероятно! Категорично изключвам това да е опит за атъентат, нали?