Раниха търновски бизнесмен при нападение в Хаинбоаз

Маскирани и въоръжени мъже нападнаха и простреляха търновски бизнесмен в Прохода на Републиката - Хаинбоаз близо до село Въглевци. 45-годишният Атанас Атанасов е ограбен, съобщи БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Раниха търновски бизнесмен при нападение в Хаинбоаз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво се впечатлявате - просто имаме случай на разчистване на с/ки. В тези динамични икономически времена, изобилстващи на материални изкушения, такива случаи не трябва да ни впечатляват. Те са по-скоро изразител на принципа: От сто печени гъски, една може да хвръкне от тавата!...

А, че нали бяхме забравили магистралните обири. Сега пак надълго ще ни обясняват как не е това което ни казват, а онова което си мислим е грешно и става дума за съвсем друго нещо. Язък за човека

това не са магистрални престъпници , а си е чисто разчистване не сметките- не си е платил...

Двамата са облечени с черни дрехи и маски с прорези на очите.Значи ако видим хора с черни дрехи и маски с прорези на очите това са бандитите. Не ми е ясно само кой посмя да пусне първи новината в медиите.След десетките може би стотици магистрални обири,заради и които западни застрахователи препоръчват на застрахованите от тях лица да не преминават през БГ,кой се осмели да наруши заповедта на Боко.Само телевизия СКАТ отразяваше малка част от информацията до която успяваше да се добере.Но от репортажите ставаше ясно,че става... още въпрос за много магистрални грабежи,но за които БГ полицията беше наложила пълно информационно затъмнение.Комунизма се върна,престъпления бол но не се показват по медиите.

Ха ха, през комунизма да те нападнат маскирани и да те прострлелят? Ти на кого ги разправяш тези бе, нещастник? Ако си младок е ясно, ама ако си набор защо лъжеш като циганин?

НАЛИ ЦЕЦО-ЛЪЖЕЦО БЕШЕ ПРЕБОРИЛ МАГИСТРАЛНИТЕ БАНДИТИ???

сбъркал е! с пари не се ходи сам дори "до кенефа"!!! а това са не "приятелчетата" му! а може и някойо от родата.... в бизнеса в с и ч к о може. тука един се самоокраде....но номера не мина... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе, главанаци смотани, утре, ако някой служител на фримичката Ипон хване за г*за съседката, а мъжът й се окаже лют и вземе, че го гръмне - какви ще са заглавията и коментарите? "Мутра застреляна за отмъщение", "Бизнесмен прострелян по неизвестни причини", "Човек на Борисов гръмнат, цели се дестабилизация на държавата" и ....? Смееешници жалки, да бяхте гледали и новините! Човекът е най-обиновен шеф на 5-6 човека, които монтират антени и веднъж на седмица или две ходи до Стара Загора да връща повредена техника и да взема нови приемници/антени. НИКОГА НЕ Е ПРЕНАСЯЛ И ЛЕВ ПАРИ В КЕШ ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО!!!

Или тия нападели са много тъпи, или твоето инфо е грешно. Времето ще покаже.

Чети де, най-новото по случая. Май аз съм прав...

Магистрален обир. Да видим колко време ще отнеме на полицията да арестува заподозрени. Разликата е, че сега арестуват заподозрени. Преди 3-4 години нямаше никаква реакция. Властта има трески за дялане, въпроса е, че до сега властта беше треска за дялане!

ами аз да ви кажа Булсатком като телевизия са номер едно в България и на всичкото отгоре единствената с българи собственици, а не някакви офшорки и еврейски фондове. Наскоро се намесиха и в интернета и то доста добре. обрали са спецовете от другите фирми конкуренти и ако им потръгне като телевизията може да станат нещо много голямо. може и работа на застрашени конкуренти да е или просто криминално деяние , което няма нищо общо с фирмата. в новината пише , че пострадалия е дистрибутор , а не служител на фирмата. той може да е дистрибутор и на още 10 фирми.

където играе Калашник,там работата е сериозна!!!

Дано лекарите възстановят здравето на човека ! Малко анти-тинтири-минтири : -Започнаха да стават недопустимо-големи разликите между официално-изхождащи-се и реалноста какво-що у нас ( И обяснението го знае всяко хлапе .) ; -В случая се касае за с-л-у-ж-и-т-е-л ... което вече е просто ... беден ми е речникът ! ------- ..... А ако на "някои" печално-добре-известни воистине им се иглае на пим-пам-пум с нас данъкоплатците -- няма как !, ще ги наковладим до ен-то коляно

При всяка власт има престъпници и убийства, но ГЕРБаджиите сами я толерират. И как няма - избори идат. Дръж народа в шок и ужас и казвай, че само ти можеш да го спасиш от вълците. А те самите са вълци. Като почнеш от първия пожарникар и стигнеш до последния кметски наместник от ГЕРБ в Долно нанагорнище. Тежко ни, ако не им направим да им е тежко

От престъпността печели точки опозицията.Според мен в случая има замесени бизнес или лични мотиви.Освен това чисти пари се превеждат по банков път.

наистина я толерират макар да незная причината!

по времето на др. тодор живков немаше такива работи

По времето на Т.Живков имаше концлагери !!!

Нямаше защото се водеше превантивна борба с престъпноста.Умните решават проблемите а мъдрите ги предвиждат.За съжаление управляващите немогат да ги решат камоли да ги предвидят!

А НАЛИ ВСИЧКИ МАГИСТРАЛНИ БАНДИТИ БЕХА НАВРЕНИ В МИША ДУПКА- ТИЯА ОТ КЪДЕ СЕ ВЗЕХА-ИЛИ СА ПУСНАТИ ПРЕДИЗБОРНО-КАЗВА ЛИ ТИ НЕКОИ

падна рейтинга на герб и пак почнаха магистрални бандити , обири на трезори и банки , следва да отвлекат някого .

Бандата на Крокодилите може би??? Кроки и Гейзо. Активираха се нещо струва ми се. Ей Гейзо, болкук такъв, помниш ли в Кремиковци в двора на 156то даскало как ти избих три кътни зъба??? Когато идавах на гости на леля и чичо вие с брат ти Емил-Крокодил на пътя се родил.... ме тормозихте постоянно, щото мразихте софиянците. Мародерства за пари, бой, и накрая се престраших и...ти разказах играта през 80те. По късно до ушите ми стигна как си се заканвал, че само планина с планина не се срещала.... Ами ела и ще си уредим сметките с теб. Поздрави от Жоро!!!

ДА БЛИЗКО ДО АКЪЛА Е,ЧЕ ТЕХНИЯ МОНОПОЛ НЯМА РАВЕН ЗА ТЕЗИ ТЕЛЕВИЗИОННИ ПРАВА И ПРОСТО ИСКАТ ТЕ ВСИЧКО ДА ЛАПАТ И ДА НОСЯТ НАЙ ВЕРОЯТНО В ГРОБИЩАТА... ТАКА Е ЛАКОМИЯТА ДО ТОВА ВОДИ ,АБСОЛЮТНО ЛОГИЧНО Е.АЗ МИЛЯРД ПЪТИ СЪМ КАЗВАЛ И ПАК ЩЕ КАЖА ,ЧЕ БОГАТИТЕ СЕ САМОИЗПУШКВАТ ИЛИ СЕ РАЗЧИСТВА ПРОСТОРА ОТ ТЯХ,ДА ДОКЪДЕ ВОДИ ЛАКОМИЯТА,АЛЧНОСТТА И ЕГОИЗМА??????

лакомята прятелу, е двигателя на човешката еволyция

АМИ ТО АКО НЕ Е СМЕШНО Е МНОГО ТРАГИЧНО.МОМЧЕТАТА "БИЗНЕСМЕНИ" СИНОВЕ НА БАЩИТЕ СИ КОМУНИСТИ - ТЕСНИ ТАКИВА В НАШАТА СТРАНА НАПРАВИХА УСПЕШНА ГОРБАЧОВСКА ПЕРЕСТРОЙКА.ТА РЕЗУЛТАТИТЕ СА ТАКИВА - КАТО ВИЦА ЗА ТУРСКАТА БАНЯ - С ЕДНАТА СЕ ДЪРЖИМ НЯКОЙ ДА НЕ НЕ ПРЕКАРА ОТЗАД С ДРУГАТА ГЛЕДАМЕ ДА ПРЕКАРАМЕ НЯКОЙ ОТПРЕД И КАКВОТО МОЖЕМ ДА ИЗТЪРКАМЕ С ЛЕВИЯ КРАК.

А БЕ МОДЕРАТОРИТЕ - НАПИСАХ ТОВА ВИДИМОТО - НА КОЕТО ИМАШЕ ОТГОВОР.СЛЕД ТОВА ВИ ОТГОВОРИХ.А СЕГА ПРЕДНИТЕ ДВЕ ПРЕДИ ТОВА НЕ СА ВИДИМИ.ЗАЩО?ЗНАМ ЧЕ СТЕ СЪЗДАДЕНИ С ЧЕРВЕНИ ПАРИ - КРЪВТА НА "ДОБРИЯ МАТЕРИАЛ" ЗАТОВА СЕГА Е САМО ЛОШ.АМА СПРЕТЕ СЕ.ЗАЩОТО ЩЕ ЗАГИНЕТЕ КАТО ВИЦА ЗА СКОРПИОНА И ЖАБАТА НАЛИ ГО ЗНАЕТЕ.

Абре, ....! И имаш нахалството да нариваш, че нещо било изтрито??? Моята реплика към тебе изтриха!

Току що отговорих на някакво злобно и завистливо човече. МОЛЯ НЕ МЕ ТРИИТЕ И ВЗЕМЕТЕ СИ "ПОИЗЧИСТЕТЕ" ЗАГЛАВИЕТО, ЗАЩОТО ЧОВЕКЪТ Е СЛУЖИТЕЛ ВЪВ ФИРМА!!! Ако служителите в частни фирми се наричат "бизнесмени" - моите извинения, недоразбрал съм!

да би мирно седяло - не би чудо видяло. колкото по скоро и повече "бизнесмени" бадат изтребени, толкова по скоро ще се оправи и живота в балгаря. би трябвало у нас бизнесмените да се наричат с истинските им имена: "червени бандити" или "мутротоваришчи"," или "komunisticheski razboinici".

Ти, моето момче си долен, прост и завистлив кре*ен! Човекът е служител във фирма!!!

Служител е, разбира се. Не се разбира на кого служи? "Фирмата" на която служи служителя от нашите ли е?

да би мирно седяло - не би чудо видяло. колкото по скоро и повече "бизнесмени" бадат изтребени, толкова по скоро ще се оправи и живота в балгаря.

да би мирно седяло - не би чудо видяло

прост ли си или се правиш на такав? полюцята в бгто е изключително жестоко корумпирана и спира не за да се заяжда или за да проверява, а за да гушнат пари, да си напалният джобовете, и да правят пачки.простаците, които работят там и не стават за нищо друго им е през кура безопасността на патуващите. грижата за безопасността на патуващите (давещите се) си е тяхна лична работа.

Това са плодовете на безупречната борба на Правителството и лично на Цвъ с престъпността.От днес,тази новина,младеж пребит с БУХАЛКИ на търг,старец малтретиран зверски с цел обир....изобщо цветуща битова престъпност.А колко от случващото се в страната,не е отразено в сайтовете...Бавно,но абсолютно сигурно се връщаме към славните мутренски времена,така близки до същността и сърцето на някои водещи политици.А МВР отчита сериозен ръст в бюджетното финансиране.Съвсем скоро,поради липса на доказателства,заподозреният зя убийството в Борисовата градина,ще бъде на свобода.Иначе,заклинанията и приказките от 1001нощ,по правило са повече от много.

Само дето до преди 2 годни това се случваше всеки ден, а сега всяко полугодие. Малка разлика, но тр. да имаш мозък повече от пуика, за да я схванеш.

докато не бадат изтрепани всички "бизнесмени" няма да има мир и добар зивот в балгаря, защото "бизнесмените" са набедени за такива комунистически разбоиници. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само едно ще кажа: Навремето живях 5 г. в чужбина. Имам над 100000 км навъртяни с кола. НИКОГА не са ме спирали полиция за каквото и да било, а и съм виждал не повече от 2-3 пъти патрулка по пътищата. Дойде ми един приятел от чужбина на гости. Взех го от летището и така 300 км. път. Спряха ни 11!!!!! пъти, без нищо, просто за проверка (като всеки път се чудеха как да се заядат с мене). Заедно с изумения му поглед той плахо попита "Да няма терористичен акт в България, или имате военно положение, че има толкова полиция?". Не знаех какво да му отговоря. Ето това е БГ-мутро-мафиотска и бандитска държава, където нещата се решават както през средновековието, и ГЕРБ усилено се борят това да продължава.

За съжаление , това е истината , но тук лудите не я разбират...

къде етова което написах..отвратена съм..от това да се изтъкват че се строят магистрали..а всеки дане да има обири и този жив труп от хасково какъвто и да е случея...мизерията на хората от този етнос някои региони е страшна чу ли Борисов Мутро??и Догане продажнико??

хубаво пишеш имена,ама бъди обективна,дай целият списък..

Вече се знае, че са отмъкнали голяма сума пари от бизнесмена...

еми така е с мрусните пари - иначе путаш си в банката и ти е мирна главата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да петнят Проходът на Републиката, хайманите му с хаймани. Абе да не е като обирът на пощата и парите от Д. Общи в другия, Аралбаконак, по турско, на такова ми мяза. В съвременен вариант :) :) :)

Нашта полюция,пардон полиция ни пази ... ахахахах.. цирк буш .

И какво, точно, искаш да направи полицията, мъдрецо? Да тръгне след всеки ли??? Да варди всеки идиот, тръгнал с торба пари??? Странни хора сте вие!

Истината я знаят само тоя "бизнесмен", и стрелците. Ако се е заял нещо на пътя, щото са го изпреварили, направил се е ма мъж.. и те безмалко да му видят сметката. Да бе карал нормално, не бе чудо видял. Ддано се оправи, и това да му е за урок..

да ,да,дааааа ...те сааа даа лекарите саааа ....

товарищи снайперьi :o)

еееехааа ... ебати кефааа , пак се започнааа ....Не са ме гонили магистрални бандити от 2000-та година...умрях от скука последните 10 години...Ама то е защото , Булгаристан е с ръст на икономиката(това Дянков го каза), криза няма, безработица почти няма ,всичко ни е наред и гейберастите спряха престъпността.....

Да ... За това от 7,5 милиона работят само 3,5 милиона. Няма безработица и криза няма. Все пак имаме 250 милионера с активи над 10 милиона. Що не ги казахте кои са а???? Щото май ще видим имена на хора от правителството и свързани с него.

Аве на тебе не ти ли омръзна от сутрин до вечер да плещиш едни и същи глупости , ве .Нито един смислен коментар не си написал до сега и се БСП-то ти е виновно .Намери си някоя жена да те обгрижва и престани да си избиваш комплексите по форумите .Или викаш и за това неставаш ... Ходи си земи хонорара от при Цецо- полираният мозък , напий се с тия пари и се гръмни и ни освободи от нежеланото си и досадно присъствие .

Ей, дЖурналисти, прости като глисти - казва се ПРОХОДА НА РЕПУБЛИКАТА това "Хаинбоаз" е от времето на ....

И за коя реПУблиКа говориш???

Взети мерки (акция) за противодействие на опасни престъпници не следва да се разпространяват в новините. Говори за много нисък професионализъм в МВР ...

А Цвъ Цвъ, обясняваше покрай вота на недоверие, как били спрели магистралните разбойници. Сега най-вероятно Цвъ Цвъ ще набеди опозицията за направена постановка, за да го компрометират за пореден път, само че тези вече сме ги чували....

Не, ЦЦ просто ще си го премести от единия крачол в другия. Защото ако слушаше идиотизмите на дришльовци като Станишката и Антон Куте, нямаше да може да си върши работата. А грабежи и убийства стават в цял свят. Важното е да ги хванат. И да ги осъдят. Е, обикновено ЦЦ ги хвяаща, ама "независимият" български съд не може да ги осъди. На него му дай да защитава престъпници, закононарушители и бандити, особено ако са свързани с БСП - като почнем от доц. д-р Тракторов и завършим с "Лукойл".

Нищо не хваща, само правят филми и симулират дейност.

Кой знае, колко като Кадир Мехмед е завлякъл? Ако си бе гледал работата честно и не е ламтял за много, дали някой щеше да му посегне, а ?

Ти не си гад. Ти си просто тъп.

Също като в хайдушкия епос! Само, че сега хайдутите са въоръжени с автомати и вместо калпаци и ямурлуци носят качулки и бронежилетки. А парите от богатите вместо с коне се пренасят с леки коли. Какво да се прави - модерни времена!

ха това ми хареса

Да, точно като хайдутите, разликите са просто технически. И само на Балканите тези юнаци се смятат за "народни защитници", навсякъде другаде ги описват като разбойници, бандити, терористи и пр. А у нас се радват на всенародно одобрение, както виждаме и в този форум - поне 80 % от пишещите са на тяхна страна и против бизнесмена и полицията /държавната власт и закон/.

Ясно, пак се почна, бяха поспряли за около година докато се разпредели пазара и сега наново. Чисто бандитски истории, сега остава да прочета някъде че Румен Петков или Станишев са го организирали за да омаскарят Цвъцко. Но нищо чудно и подобно слабоумие да избие отнякъде

Требе да са били бедни пролетарии - тип ,комуноиди - охарчили са се на Бузлуджата - то ток за звездата , кебапи , дрога за "Чегевара"-та ,валидол за електората и нови червени прашки за СерГей :)))

По-скоро са от Гладения Електорат на Бойко. То не може 2-години и половина да се яде само асфалт и ленти. Трябва и хляб. Скоро тея с автоматите ще се увеличат и по къщите ще почнат да ходят.

Като чета къде са го ранили, най-вероятно е бръмчал по чуждо и рогоносеца е платил да го гръмнат. А кинтите са само бонус.

тия от Булсат и преди и сега все така си работят, парите в торбите, няма данъци всичко е черна каса. Това за никого не е тайна, само, че НАП какво правят ? Дане спят ами да ходят и да ги разпощят...и рекламния клип по телевизията им е фалшив, изкопиран от чужд оператор. Eто линака: link

Излиза, че само НАП не го знаят. От две години все ги питам кога ще може да се плаща по банков път, за да не ходя да плащам на крак в офиса им и всеки път всеки момент са го направили.

проблема си е твой ..от години си плащам Bulsatcom през epay. Потърси в Гугъл, попитай как става, помисли, преди да врякаш глупости

Ами като сте толкова принципни, защо не повдигнахте този въпрос преди 5, 6 и повече години. Копгато управляваше Станишката с мадата ан ДПС. По онова време такива убийства бяха ежедневие. И бяха УБИЙСВА, а не само грабежи. И тогава имаше вотове нба недоверие, ама Тройната коалиция се задържа. Или вие от БСП-то си обичате вашите престъпници - Станишката, доносник Гоце доц. д-р Тракторов, братя Галеви. Много са бандюгите, свързани с БСП-то все ще изпусна някогио.

Защото ония не се появяваха всяка вечер да разправят колко сме добре, и каква работа вършат и ще свършат. Защото ония не дойдоха на власт след грандиозните изказвания, че са нещо ново, с нов морал.....ето затова...

Е, защо са на власт Бойко и ЦвЦв? За да е пак същото ли?

Не, за р5азлика от дришльовците като Станишката и М. Миков, ББ ги лови. Като плъхове. Да, съдът ги пуска някои, ама полека-лека започнаха да им свиват сармите. То не може един да трупа с лъжички, а друг да осира с лопати.

Не те разбрах какво тчоно искаше да напишеш. Дори да допуснем че "преди" е било както казваш, от това следва ли че сега трябва да се случват такива неща?!

Не може постоянно да се бият в гърдите по телевизията, какво са направили по магистрали, по мазета и колиби... спрели тези, спрели онези а като се огледаш реално то не било така. Не става само с приказки, трябва и акъл. И не може когато хората питат това защо не е направено а е обещано веднага да ги етикирате като комуняги и тем подобни. Когато си обещал нещо ще го спазваш иначе ставаш същия лъжец като всички останали....

Може би съвсем случайно мина ...

Моля от НАП да прерят Булсатком!!! още като Верея кабел имаше яка черна каса. И сега е така.Леля Богдана преди с торбичките изнасяше парите.И до ден днешен имат черна каса.Дори нито един от служителите им не е осигурен на истинската си заплата.Дори скоро си говорих с техен човек- "на директорско "ниво ,който изрева,че тая простотия с черната каса от преди време продължава и се укриват милиони както по време на кабелният бизнес, който имаха. До колкото се предполага от НАП има техен човек и не ги пипат както си трябва.

Как такава голяма фирма като Булсат, прехвърля огромни суми без инкасо или по банков път. Освен опита за убийство и грабежа в разследването да се включи и икономическа полиция и НАП, каква е тази сума, чия е и защо не е спазен закона суми над 10000Е само с инкасо автомобил и легитимна фирма за тази услуга.