31-годишен простреля 4 деца заради праскови

Бургаската полиция задържа 31-годишен мъж, който вчера е стрелял с пушка и наранил четири деца. Инцидентът е станал около 15.10 часа пред дом №10 на ул. Опълченска в бургаския кв. "Победа".

Обратно в новината

Коментари - 31-годишен простреля 4 деца заради праскови | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ei mahaite tiq izrodi ciganite wan.No ima i balgari kreteni

Съберете доказателства и свидетели и започнете да ги съдите. Ако всички само чакат и не реагират със съда, скоро няма да имате резултати. Може би точно това ги кара да си правят каквото си искат- вашето добродушие. Така не може да се живее. Разбирам ви, но сте тръгнали по погрешният път. В този случай вие сте виновни, а бедното малцинство ще бъде защитено от всеки европеец. Това е дива постъпка на един идиот,който вместо да помогне ви дърпа по-назад. Търсете си правата с полиция и съд! Това е единственният начин. Множеството оплаквания ще променят нещата, а не безграничното търпение на повечето и изригването на някой друг откачен. Поздрави!

За това си плащам редовно данъците И тука си плащаме данъците ама кой го е грижа.Циганите си правя квото си искат.

Не зная как да ви уверя ,че нямам нищо общо с платени коментари. Не живея в България, не съм журналистка, нямам нищо общо с Дир.бг. Това, че говоря български е от страна на майка ми, така както и работата ми като преводачка на български и руски. В този форум си потдържам вече ужасния правопис и словоред. Исказвам и собственното си мнение. Ако циганка ми открадне чантата първо ще пробвам да я хвана и да си я взема обратно. Любопитна съм, ще и задам няколко въпроса...защо?, не се ли срамува...,няма ли достойнство... подобни. Ако не успея да я хвана ще се оплача в полицията. Може би не съм първата... нека да го имат в предвид и да засилят наблюденията си. Ако синът ми или приятел или .... близък се влюби във ....която и да е....не мога да направя нищо. Не ме касае мен! Това са лични работи и аз нямам правото да се бъркам. Освен това мисля,че не е възможно да забраниш ЛЮБОВ. Освен това ЛЮБОВ не се купува. Ще ми е грозно ,ако трябва да купя лювовта на детето си. То няма нужда от проститутка ,а от съпруга. Бих му купила папагал,коте.... но не и човек с който той ще трябва да разделя чувства и живот. Това ми е трудно да го разбера, но зная вече, че цигани и турци си купуват жените. Може би затова имат по много жени - надяват се да открият любовта, и точно по този начин я губят. Ако реши някой да си изхвърли боклука в моя двор ? Определено ще ме шокира! Ще направя снимки, ще извикам професионална фирма за почистване и ще съдя съседа си за това. Ще спечеля делото, парите които съм платила, разноските по съда и обезщетението за нанесеният шок - ще поеме този ,който го е направил. Ако няма пари, ще му конфискуват нещо. Ако няма нищо - има си затвори с принудителен труд. Ще трябва да поработи за глупостта си. Никой не може да ме притеснява, още повече на вратата. Полицията е само до 1 минута при мен. Ако това се случи три пъти ,имам право да съдя досадника. Ще му забранят да се доближава до мен до известни метри. Ако това пак се случи - съд! Обезщетения и т.н. Всичко в реда на закона! За това си плащам редовно данъците, освен това ще ми е неприятно да си губя времето с нещо, което ме дразни- нека и полицията и съдът да спечелят пари. И на тях са им необходими. А пък аз с удоволствие ще седна на компа, за да си кореспондирам с вас - това ми доставя удоволствие!

Току - що се прибрах, но съм изморена и искам да си легна веднага. Ще ви отговоря утре. Моля за разбиране! Лека нощ!

За времето, което сте изгубила да отговаряте с постингите си на всеки индивидуално, и то през работно време, бихте могли да свършите много друга полезна работа. Значи професията Ви е такава - да изразявате мнения по форумите, но срещу пари! Следователно, това не е лично Вашето мнение, а чужда кауза на правозащитници, които искат да вменят на хората да не роптаем срещу провокациите и безчинствата на утайката на обществото. Да вземем следните примери: 1. Бихте ли защитавали тази кауза, ако циганка Ви дръпне дамската чанта и избяга с нея? Ако притежавахте поне капка достойнство, веднага бихте се отказали. Иначе ще живеете в постоянен срам - вътрешно затова, че са Ви ограбили и негодувате, външно затова, че трябва да следвате каузата, за която са Ви платили. Но ... такава е съдбата на почти всички които пишат срещу пари (не по собствени убеждения), какво да се прави! 2. Много е вероятно да твърдите наляво и надясно, че чантата Ви е открадната, защото въпросната ромка е нямала пари да нахрани семейството си. След няколко дни обаче позастаряващият и поочукан S600 на Барото е с две чисто нови предни лети джанти. В какво смятате, че са се превърнали принадлежностите от дамската Ви чанта? 3. Синът Ви (приятелят Ви) се е заплеснал по много красива циганка (любов, какво да се прави), но за да я има, трябва да плати 10000 лв. на семейството. Готова ли сте да дадете тези пари? И след това да установите, че всичкото Ви имущество изтича през знайни и незнайни канали? 4. Как намирате мисълта за това, че имате съседско ромско семейство, което тайно, но редовно си изхвърля нечистотиите във Вашия двор? В едно хубаво утро оградата е паднала (интересно как ли?), 3-4 кв.м от двора Ви са дали фира и върху тях се строи новият кимезарник на ромската фамилия? Или минат се - не минат няколко дни, циганката редовно стои на вратата ви с настоятелната молба да дадете своята скромна лепта от 1-2 лв., че няма пари за хляб за чааветата. Вие им я давате, след което сте събудена около 12 h през нощта от бодрите викове на попийналия ваш съсед-ром, който кой знае защо пак е объркал неговата врата с вашата и възхвалява на всеослушание в махалата телесните Ви форми? С пожелание да се замислите върху горе изложените казуси и да се поставите (само мислено, разбира се, защото обратното не мога да го пожелая и на най-големите си врагове) в положението на една обикновена българка, Искрено Ваш Антагонист

Здравей, и тук изгря! Сутринта беше намръщено, но сега е слънчево и приятно. Може би си прав! Понякога на човек му трябва разстоварване от проблемите и изливането на мъката по форумите облекчава. Страхувам се обаче, от малоумниците и комплексарите, които исползват това като повод за агресивност. Мен ме е жал за тези деца. Боже, едно 4 годишно решило да хапне праскова, и вместо да му я измият и дадът с усмивка, те го стрелят като животинче. Къса ми се сърцето! И то само защото е циганче. Предсави си сега, някой австриец да стреля по 4 годишно българче, защото е гладно и е взело нещо да яде. Няма разлика! И в двата случая са две различни националности или етноси. Никой няма право на саморазправа! Всички сме хора, еднакви пред Бога и закона! Няма първо и второ качество хора. Всички сме еднакви! Има само различия в характера, които ни отличават. А характера се гради с годините. Затова и апела ми към всички - Бъдете по -толерантни, поне към малките палавници. Възпитавайте ги, не ги стреляйте !Поздрави на всички!

При нас пече слънце,макар и не толкова силно,като предишните дни.Взе да ми се иска и тук да стане мрачно и хладно. Нещата,коит пишеш по принцип са верни,но няма скоро да станат практика. Техническ и научна изостаналост може да се преодолее,но тази в съзнанието и манталитета на хората, много по-бавно и трудно. А нашите съфорумци не бих определил като подстрекатели-спор мен са нормални хора,изнервени и недоволни от ежедневието.Има много интересни и умни сред тях.Това го приемам като някаква форма на разтоварване и отдушник от напрежението. Аз, лично бягам от реалносттачрез литературата и музиката.И фотографията,за мен тя е повече от хоби!Разсмя с този Стоян,дано успее да намали цигарите момчето! Аз съм ги отказвал безброй пъти,но като се ядосам - започвам пак.Мисля,че не съм се вмирисал все пак и ползвам по-качествени парфюми от неговия. Бъдете здрави,ти и семейството!

Добро утро! Надявам се при теб да не е мрачно като тук. А може и да вали днес. Разбирам мъката ти. Проблема с циганите не е лесен. Ескалирал е достатътчно, така че няма да е лесно, на което и да е правителство да се справи бързо и лесно. Само правителството обаче без помоща на населението няма да може. Трябва да се успокоят поне малко нещата. Тук във форума има само подстрекатели. Против жените, против правителството, против циганите...Те са по-опасни от тези ,които подтикнати от тях после правят глупости. Проблемите правят подстрекателите и малоумниците - за да се покажат колко са МЪЖЕ. По този начин избиват комплексите си - вижте колко съм смел стрелям по 4 годишни деца. Ако трябва обаче да отиде в квартала и да разговаря с нормален тон с родителите - тогава се крие като плъх. А сега вече е трудно да говориш с майката или бащата - какво ще им кажеш? Беше ми скучно в мозъка и реших да го застрелям? Пътят е друг Пища, с търпение и санкции от страна на полиция и екзекутив при сериозни нарушения, а към децата - с повече разбиране и ..... колко струва да нахраниш едно 4 или 10 годишно хлапе ? Те са също част от бъдещето на България. ТЕ не трябва да растат с омраза към българите. Стига вече комплекси и побоища. Родителите трудно ще възпиташ, но мъничките можеш. Дайте си взаимно шанс за по-спокоен живот. Със сила не става! Необходими са други пътища! Не е необходимо да им давате помощи, да им плащате тока, или каквото и да е друго. Те трябва ,така както всеки един българин да заслужат с работата си материалните си придобивки. Не е необходимо да им подарявате каквото и да е, но не трябва и да ги ощетявате. Тук са необходими спокойни хора, които да могат да успокоят и двате страни. Но без да взимат страната нито на едните нито на другите. Никакви привилегии! Сериозен ,но спокоен разговор за разясняване на проблемите. Такива хора са необходими навсякъде там, където са възможни конфликти. Българите са прави, че така не може повече, но пътят за оправяне на проблемите е погрешен. А новото правителство?.... надявам се да успее ! Които и да са, желая им успех! Но те без помощта на всеки един от вас също няма да успеят. Необходимо е разбирателство и взимане на бързи и конкретни мерки, равноправни за двете страни. За цигарите....аз не пуша и може би за това ми прави впечатление миризмата. Ох, честно.... Стоян мирише отвсякъде - стаята му, дрехите му, ако мине покрай теб не е необходимо да се обръщаш - вече знаеш ,че е той. Бях го помолила, като ходиме по монтаж в къщи където живеят хора да се парфюмира и да дъвче дъфка. Той си беше купил един сладникав по миризма парфюм.......УЖАС! А за останалите причина за смях. Чудех се как мухите не го нападаха. С дъфката също не се получи - дъвчеше я с отворена уста. Не става... трябва да ги намали поне на 10 на ден. Момчето, което е с него в стая също не пуши. Трябва да съм коректна и към него. А за теб.... не е необходимо да ги отказваш само защото аз или някой друг не ги понася. Ако усетиш обаче неприятна миризма от себе си - търси подходящ парфюм, и пуши винаги на открито, за да не ти миришат дрехите. Ако обаче искаш сам да ги откажеш - това е похвално! Те наистина влияят на здравето! Поздрав!

Да бе да , с ловно оръжие тия да са дали фира отдавна.Патроните за птици са с концентратор който води съчмите до 25-30 метра и попадението под тази дистанция е летално , от множеството наранявания се изпада в шок. Нещо май се послъгва в тази история.

Това пак бях аз ,но тогава никът ми беше Йети. Започнаха обаче много да го ползват и реших да го сменя. Зная,че вдигам много шум и ми е съвестно ,че ядосвам много хора изпатили от цигани. Съжалявам, че не мога да направя нещо което би оправило взаимоотношенията ви. В този форум забелязвам хора, които с подстреканията си са по-опасни дори и от извършителите на криминални прояви. Така не може да продължава ! Това е абсолютно безотговорно отношение! Това са ДЕЦА! Колко може да изяде едно 4 годишно детенце? Или другото - на 10 годинки? Боже, какви хора сте? Скарайте му се ако ви се свиди една праскова! Не е правилно да краде, ДА! Но има и друг начин за реакция! А този 31 годишен виксер, дали има деца? Дали с кървавите си ръце ще погали утре съпруга и дете и ще е горд като мъж ,че е ранил 4 годишно гладно детенце? Справил се е МЪЖКИ със ситуацията? И останалите хиени тук... какво удоволствие изпитвате, като подстрекавате към саморазправа? Трябва да сте много горди за мизерните си характерчета, че не сте способни да разрешите проблемите с добро и по ЕВРОПЕЙСКИ, и прибягвате към турски методи - ами да им бяхте отрязали главите!

Аз не виждам рани! Само идиот може да повярва, че с огнестрелно оръжие ще мине без убити. Вероятно е било въздушна пушка. Такива случаи ще зачестяват, защото циганите са много и са станали безобразно нагли. Държавата им води политика и ако това не спре, с нас е свършено. И вервайте ми, ще се появяват организации с националистическа идеология, пред които Атака ще е като мирна овчица. До това ще доведе циганската престъпност.

ако си прочела всички коментари, разбра ли защо съм песимист и скептик?Проблемът е сериозен и се изостря,в крайна сметка засяга и националната сигурност,но тези,от които зависи решаването му нямат нито ум,нито желание да го решат.Вече нямат и време,защото това правителство си отива.Следващото ще завари такова наследство,че дори и да има желание да направи нещо полезно за България/в което се съмнявам/, няма да може.Духът на престъпността, омра и етническата нетърпимост отдавна е изпуснат от бутилката и няма сила да го върне отново там. Поне в близкото бъдеще.От което ще страдат всички.За твоя работник - добре е ,че се е откъснал от средата или махалата си. И като не ти харесва миризмата,го посъветвай да мине на по- качествени цигари.Последното е опит за шега .Аз също пуша,но по- малко от него.Поздрави на колектива и лека нощ!

Кога ще се пристъпи към идентифициране на проблемите, които 90 на 100, ромите създават и всявяат страх и мизерия с исканията, кражбите, побоищата, които причивяавяат, а и не възпитават децата си нормално, но и никои не защитават многобройните жертви на циганите, и те се чувствуват често безпомощни -нека и ромите спазват конституционното частната собственост е неприкосновена и в някои държави се защитава и с оръжие, и се придобивяа само с висококвалифициран и производителен труд.

Права си и те подкрепям за отношението ти към тези хора и позицията ти! Знам, че е наивно, но и аз така разсъждавам и смятам, че добротата ще спаси света! А на твоя Манго Джери, му купи една електронна цигара и ще се спасиш от миризмата! (само се страхувам, че на нейно място ще се появи друга, още по-неприятна:)))))

Rali Milev,nabore,i az sam rodena v Bourgas.Ako stane nape4eno,ako blizkite te presledvat za otma6tenie zapovyaday pri nas na o.Malta.I az bih postapila taka,sigurno si 4esten i rabotliv,razbira se,4e ima6 pravo da za6titava6 svoeto.Ako ima6 problemi s vendeta-idbvai.Az 6te te 4akam na leti6teto,a drugite bulgari 6te ti nameryat kvartira.Za mazhe rabota ima predimno v stroitelstvoto i turizma.Za srevityor i barman se iziskva angliyski ez.Okolo 350-400euro sa dostata4ni na idvane.

ЛОВНИЯ СЕЗОН Е ОТКРИТ.ЧАКАЙТЕ ОЩЕ ОТСТРЕЛЯН МУРГАВ ДИВЕЧ!

ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ТАЯ СГАН НАРЕЧЕНА ЦИГАНИ ВЗЕМЕТЕ СИ ГИ ВКЪЩИ И СЕ ГРИЖЕТЕ ЗА ТЯХ.ЦИГАНИТЕ СА ПЛЕМЕ НЕ ПОДЛЕЖАЩО НА КУЛТИВИРАНЕ,ТЕ СА КРАДЛИВИ,МЪРЗЕЛИВИ,Н И БЕЗОЧЛИВИ.ТАЯ ГНУСНА ПАСМИНА САМО БОЙ И СТРЕЛБА ЩЕ Я КУЛТУРИЗИРАТ

като малък доста чужди праскови окрадах, след като пораснах поумнях и вече предпочитам сливите :)

До men (26.08.2008 г. 18:46ч.): Права сте госпожо, че това са преди всичко деца. Но преди това си помислете в каква среда растат и от кого взимат пример. Те още от сега са нагли и отови хулигани. Спомнете си какво стана в Ихтиман пред иняколко дни. Огледайте се около Вас и - надявам се - ще разберете, че това са хора, които никога няма да се променят. Това е заложено генетично у тях още от времето, когато са били прогонени от Индия и са се пръснали по света. От тогава насам, а това са векове, нищо в нрава им не се е променило. Останали са си все същите примитивни, крадливи и прости цигани.

Един нормален човек и ще го пратят в лудницата,не е честно.

Изненадана съм от участниците във форума/внушителна цифра-194/.Защо всички вие, които се произнасяте по случая,не отговорите честно на въпросите: 1.Аз крал ли съм като дете/а някои и не само като деца/плодаве от чуждо дръвче? 2.Колко пъти са стреляли срещу мен за това престъпление? 3 праскови равни ли са на три детски живота? 4.Как ще се помирите със съвестта си и как ще прродължите да живеете и да галите вашите деца,ако за три праскови сте простреляли деца? 5. ДЕЦАТА са ДЕЦА /без значение от етноса/и това ,че са си скъсали праскови за да хапнат,не ги прави престъпници. Престъ е извършено от големия 31-ГОДИШЕН собственик.

само да крадът знаят !

Не подкрепям саморазправата, но явно се очертава като единствен начин да се получи възмездие- тук на земята ! Иначе до циганите- да симпатични са, весел народ. И аз съм се опитвал да съм позитивен спрямо тях, но напразно! Една циганка 2-3 години докато почистваше офиса ни преджобваше хитро с дребни суми докато апетита и нарастна и я хванахме. Няма управия това племе. И блокове им построихме, а те пак си вкараха конете и прасетата вътре. Не съм видял някой от тях да е глобен в автобус, а за електроенергията да не говорим... При тях това си е поредния безплатен лукс! Абе дано не го осъдят момчето с пушката!

трябвало е да ги обезглави и да набоде главите им на колове до прасковата, за назидание на останалите. Е как може!!!!!!!!!!!!!!!! ДУМИ НЯМАМ ВЕЧЕ ЗА ТОВА - БЪЛГАРИЯ! НЕ СМЕ ХОРА НИЕ! Не е това България, която е била в миналото!- Сигурен съм, че ако са го помилили Чичо дай по 1 праскова той с радост е щял да откъсне и да им даде ... това е начина

Чета коментарите ... и си викам Божееее прости им. Абе хора, дали са цигенчета или българчета или турчета това са преди всичка ХОРА и още повоче ДЕЦА!!! Не може да сме толкова жестокииии...това ли е сме днес...

pone da beshe otrpal nqkoe

ni6to im nqma utre pak 6e sa pri praskovite

Трябва да му се даде орден стара планина първа степен.

Ами да, и аз го гледах по Animal Planet - селскостопански производител стреля по маймуни за да спаси реколтата...

Те са родени в Бг, и имат същите права и задължения както всеки друг българин. Трябва само да се научете да живеете едни с други и да се респектирате взаимно, за да няма подобни скандали. Дайте им възможност да се учат и работят. Така няма да са ви в тежест. Те и без това взимат само неквалифицирана работа. Какво ви пречат? Вашите работни места са сигурни! Е, крадяли .... има полиция и екзекутиви - оставете те да се разправят с криминалните. Не всички са такива.

Трябвало е не да стреля символично с въздушната си пушка (на обикновен човек кой му дава повече),а да ги остави да берат колкото си искат .Скоро щеше да се събере цялата махала и спокойно щяха да му изнесат всичко от къщи.В крайна сметка пожарната щеше да изгаси догарящите останки на имота му а на другия ден щяха да го намерят на някое сметище потрошен и уважени медиите щяха да пишат по някой ред а ние щяхми да цъкаме с език и да псуваме държавата и циганските безобразия заключени в къщи и поглеждайки на вън през собствените си решетки как циглетата вилнеят.

ОПИТИТЕ ЗА НАСИЛСТВЕНО ИНТЕГРИРАНЕ НА ЦИГАНИТЕ В НОРМАЛНО ОБЩЕСТВО ВИНАГИ ДОСЕГА СА ПРЕТЪРПЯВАЛИ ТОТАЛНО ФИАСКО. НЯМА ДА Е ПО-РАЗЛИЧЕН СЛУЧАЯТ И С БЪЛГАРСКИТЕ ЦИГАНИ. ТИЯ СА МНОГО ПО-ЗЛЕ И ОТ НЕГРИТЕ В ЩАТИТЕ, КОИТО СА СЕ ИНТЕГРИРАЛИ В ДЕМОКРАТИЧНАТА ДЪРЖАВА. ПРОКЛАМИРАМ ЗА ИСТИНСКО СЪБУЖДАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ, МАНГАСАРСКОТО КОТИЛО У НАС СЕ Е УВЕЛИЧИЛО ЗАПЛАШИТЕЛНО- ТРИ ПЪТИ САМО ЗА 8 ГОДИНИ. СЛЕД ОКОЛО 25 ГОДИНИ 40% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ НА ВЪЗРАСТ ДО 25 ГОДИНИ ЩЕ Е АБСОЛЮТНО ЦИГАНСКО. СЛОЖЕТЕ И ТУРЧЕЕЩИТЕ СЕ ПОМАЦИ В КАРТИНКАТА И ПОЛОЖЕНИЕТО СТАВА ПОВЕЧЕ ОТ ТРЕВОЖНО И КРИТИЧНО. КОЛКОТО И ДА НЕ ДОЛЮБВАМ АТАКА И БОЛЕН СИДЕРОВ, СМЯТАМ ЧЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА ВЪЗМОЖНА АЛТЕРНАТИВА ЗА БОРБА С ТИЯ ОТВРАТИТЛЕНИ ПАРАЗИТИ.

Мила Lappland Green, ако успееш да накараш някой циганин да свърши 1 (едно) от всичките неща които си изброила, лично ще дойда да му платя. До сега не съм видял циганин да работи! Може да пунтира работа, но няма да работи! Може да му е десет пъти по-трудно да пунтира работа, да лъже или да краде, но няма да работи. Това генно му е заложено!

Вижте до къде ни докара егоизма и частната собственост: За две прасковки - готов си да убиеш човек / тоя маняк не е знаел дали са цигани или българи/ - просто си стреля!!!И то само след 20 години демокрация, а какво ще е след още 20 г.??????

жертвите, гледам, пак мангалчета, не че оправдавам стрелеца ама ...

хахаахах браво на тоя юнак хахахахах мрете гнусни мангалиииии

жертвите, гледам, пак мангалчета, не че оправдавам стрелеца ама ...

КЪДЕ ЖИВЕЕМ ЩОМ Я ДОКАРАХМЕ ДО ТАМ ЧЕ ЦИГАНИ ДА ВИКАТ ПО УЛИЦИТЕ СМЪРТ ЗА БЪЛГАРИТЕ? НЕ ЖИВЕЕМ ЛИ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ МАЙ СЪМ СЕ ОБЪРКАЛА?

Здравей, когато човек иска нещо го постига! Въпросът е дали желанието е достатъчно. В моята фирма работи един циганин. Казва се Стоян Стоянов и е от Вълчи дол. Преди две години търсих общ работник по обяви. Той се обади ,но по телефона не ми каза ,че е циганин. Като отидох да го посрещам от гарата се изплаших. Първо,че е много черен и грозен и второ не знаех как да го представя пред другите момчета. Трябваше да го настаня в една стая с един сладур - Румен. Още от първият ден Стоян показа,че е силен и иска да работи. Интересуваше се от всичко и пробваше да направи всяко нещо,което правеха майсторите. Разреших му след известно време да работи с всички машини, освен - шестосовата СНС. Нея не я давах на никого. Дори да я мият. За една година научи много неща. Можех да го пускам дори сам на по-малки строежи- а трудно ще накараш някой да работи сам. Оставяла съм на масата често пари - дори веднъж 5000 евро. Нищо до сега не е изчезвало. Пускала съм го с нова фирмена кола да пътува за Бг. Връщал се е в точно определеното време без проблем. Независимо, че всички са ме предупреждавали,че циганите крадът и т.н. Единственното ,което ми пречеше при него е ,че много пуши. По цяла кутия на ден. Смърди ужасно! Аз не мога да работя с хора, които миришат. Това беше причината за да го освободя от работа за неопределено време. Обещала съм му да го взема отново на работа ако намали цигарите до 10 на ден. Сигурна съм и че тук ще успее. Касае се само за време. За това си мисля, че ако покажеш на някой ,че му имаш доверие, ако му помогнеш да бъде човек и покажеш,че си доволен от него, той ще ти се отплати с добро и ще се старае да ти доказва,че е добър. Ние всички сме социални животни, и търсиме признанието на останалите. Ако един друг се отблъскваме , то не ни очаква нищо друго освен омраза един към друг. А не е необходимо!

Трудно се определя кой е прав между един кретен и един крадлив циганин. Полицията просто трябва да си гледа работата и да набива канчето и на едните, и на другите.

neee tova ne sa deca ,a podrastva6ti mangali.Neka ot malki sde nau4at ,4e ako krade6-boli

Едно кученце, лъвче или хипопотамче се възпитава и дресира докато е малко. Същото със страшна сила важи за хората - първите СЕДЕМ са най-важни. Така че, тези малки CD ROM-чета са получили първия урок. Освен това е добре известно, че генният материал в конезаводите и развъдниците за кучета е изключително важен - доброто потомство идва от добър ген. Та да ме извиняват защитниците на циганските права, ама тази сган няма заложби за друго освен да краде. Да обобщим: стрелецът /ако наистина е стрелял/ не е бил прав, трябвало е просто да ги нарита. Но циганската паплач като цяло си плаче за една полицейска демокрация като в САЩ. Пък да видим тогава Цветелин Кънчев дали ще се вози в последната S-класа....

Много коментари,много думи!В началото,докато се разбере,че са циганета-стрелеца е идиот и изрод.Впоследствие се оказва,че са циганета-пушката що не била бойна.С АК е трябвало едно откосче да метне.Ей,нямаме угодия и туй-то.Само дето,ние чакаме и се надяваме на полицията да ни защити,а мангалите хващат сопите и почват.Чак дотам,че един миризливец по телевизията се плюнчеше как щял да изтрепе всички българи.Няма сила на Земята,която да ме накара да бъда толерантна към тая сган от необразовани,мързели и лъжливи твари.За мен това са едни пиявици,които ние изхранваме.Това е!

Някой ще кажат деца били, нямало доказателства че са крали !?? ... и какво като няма, цигани ли са значи все нещо са крали, ако не са крали ще откраднат, по добре да се стреля сега по малките циганета, отколкото по късно по дърти мангали.

ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ МАНГАЛИ ОТКРАДНАХА НАСИЛА КОЛЕЛОТО НА СИНА МИ, ПОДАДОХМЕ ЖАЛБА В ПОЛИЦИЯТА И ПОСОЧИХМЕ ТОЧНИТЕ ИЗЪРШИТЕЛИ И ДО ДЕН ДНЕШЕН НИЩО И ОТ ТОГАВА РАЗБРАХ ЧЕ САМО ПУШКАТА ЩЕ ОПРАВИ НЕЩАТА - ЕДНО ВРЕМЕ ЕДНО ВОЙНИЧЕ МИНА С ТАНК ПРЕЗ МАНГАЛСКАТА МАХАЛА ЗА КОЕТО ЕВАЛА МУ ПРАВЯ

Какви деца са това ? Щом да достатъчно големи да крадат, трябва да си понесат последствията. Циганин ли е да се отстрелва. Евала на тоя с пушката. Тия трябва да се изтикат в резервати и да се принудят да работят, друго решение на циганския проблем няма. Няма до сега случай в световната история циганският етнос да е интегриран. Единствено преди 65 години един немски ефрейтор с мустачки постигна частичен успех в интеграцията на циганският етнос, но резултатите бяха временни.