Стойчо Кацаров: Отменям всички ограничения, ако се ваксинират масово хората над 60 г.

С третата доза ще се подобри имунната защита, ще има по-малко болни и починали, отбеляза здравният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

“Затваряме ви само за две седмици…”

Само за днес ви е вече сигурно десета статия за ваксини.... Бая трябва да са ви платили за тая пропаганда? Нищо де: от тези пари хубаво няма да видите. Всичко по доктори и попове да дадете дано.

Айде сега да ги видим наборите?? Децата ни пазеха като рохки яйца , ние - какво ще направим за тях. Аз съм готов и за третата - пада се някъде ноември да я направя .За секунда не се колебая.

После ще има четвъта, пета, шеста.... и те така.

Моят дядо се е бил на фронта, аз от ваксина ли да се плаша? Ми, да се гръмна, ако е така.

Тъпак, ако се бяхте ваксинирали навреме, щяхме вече да си живеем както преди без ограничения и МНОГО МО-МАЛКО ХОРА ЩЯХА ДА СА ПОЧИНАЛИ.....МАЛОУМНА КУХА КОНСПИРАЦИЙО....

Няма да се ваксинирам и не ме интересуват твоите ограничения! Не ходя по барове и дискотеки.

И щеше да има 100 000 умрели повече от претоварване на здравната система. За 2020 смъртните случаи са 15 000 над нормалното. За 2021 вървим и по-зле.

" Дори хората само над 60 години да се ваксинират масово, аз съм готов да отменя всички мерки, защото смъртността е там." Не думай, смъртността след 60 години била най-висока! За коя смърт говорим - за физическата или за духовната? Защото ти духовно отдавна си умрял като може да приказваш такива неща. Като ваксинираш 2,5 милиона пенсионера ще се окаже че 50% от населението на България е ваксинирано и ще те потупат по рамото и ще ти кажат :"Браво ти се справи". Пази Боже от такива управляващи.

Като гледам поне 20% са под 60г от смъртните случай. Ама нищо, явно имаме нужда от отрезвяване.. Или сме най-умните на света като не се ваксинираме, а другите държави стигат вече 75% и повече или най-глупавите. Като ни гледам общия стандарт на живота, политиците ни, шоумените и медиите, надали сме толкова умни. Дания и Норвегия имат по 2-3 смъртни случая на ден, ние като по умни 70, Разликата е в нивото на ваксинация.

Поредния разединител, овластен от зеления чорап! Не може с манипулации и интриги да се опиташ да излезеш от блатото, в което ни вкара некадърнико! Държавата до седмици ще е затворена за Европа- ще ни наричат "прокажената нация" и тогава песнионерите ли ще ти са виновни?! А младите, разюздани келеши да си развяват байряците и да се зараза! Та как лекарите от повереното ти министерство ще ти вярват и служат часове наред , с мизерно или липсващо запалщане, като ти чертаеш разделителни линии за ваксинацията?

Някои хора като теб май не са се и раждали

Ето зади този индивид и такива като него нацияна ни не става за нищо. Има една стара българска приказка, която показва цялата същност на този див народ - ТИ МУ КАЗВАШ КУМЕ БАЙ ИВАНЕ, ТО ТИЧА ЗА Х.Я ДА ТЕ ХВАНЕ....

А преди глобалната ваксинация какво е било съотношението на умрелите в Норвегия и в България?

Че е трол. Какво му се ядосваш. И вероятно е ваксиниран. Кандърдисват другите да не го правят но те си се пазят. Бизнес, нищо лично. А кой умрял да е мислил.

Алоо по полека малко, колко възрастни хора починаха до сега знаеш ли ? Европейските държави които отказаха да се ваксинират знаеш ли кои са ?? Колкото и гадно да звучи, поне голяма част от пенсионерите ще имат по добър живот след това …

Тези над 60 са ненужни и да ги ускорим...

Много нагъл Стойчо! С шизо усмивка. ДБ

Не вярвайте на Сатана Кацаров. Утре ще има друг министър на здравеопазването Ще има още по-тежки мерки ,за да инжектират деца и родители. Кацаров иска да избие 300 000 пенсионери . Защото пенсионната система ще гръмне. Който иска да има родител пенсионер да го убеди да не приема инжекцията. Безплатен обяд няма.

От 2019 г. някой да е чувал за сезонен грип, грипна ваканция ? Няма да стане !! ПЛАНДЕМИЯ !!

Еий вярно било ,че за простотията почивен ден няма..оставете хората на мира поне събота и неделя..Хитлер и Гьоринг може само да ви дишат праха..

ДНЕС ЗА 60 + ГОДИШНИТЕ, А КАТО ГИ ИЗЛЪЖЕМ ТЯХ ПОСЛЕ И ЗА ДРУГИТЕ......... ПО СЪЩИЯ НАЧИН ЩЕ ЛЪЖЕМ И МАЖЕМ! СМЕШНИ СТЕ, ТО И МАЙМУНИТЕ РАЗБРАХА ЧЕ ВСИЧКО Е КЙОР ФИШЕК. ТОТАЛНА ЛЪЖА И МАНИПУЛАЦИЯ, ЗА ДА СЕ ПОТУЛИ ТОТАЛНОТО ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА КАПИТАЛИТЕ В СВЕТОВЕН МАЩАБ. ЦЕЛТА - ТОТАЛЕН КОНТРОЛ НАД НАСЕЛЕНИЕТО И НАМАЛЯВАНЕТО МУ , САМО ДА НЕ СТАНЕ ТАКА ,,ЧЕ НЕ ВАКСИНИРАНИТЕ НАРОДИ ОТ АФРИКА И АЗИЯ ДА ОТЦЕЛЕЯТ , А ЗОМБИРАНИТЕ И С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ ЕВРОПЕЙЦИ И АМЕРИКАНЦИ / РАЗВИТИ ДЕМОКРАЦИИ/ ДА ........... АБЕ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧЕСТИТО!

си. Даже има такъв лаф в България - неродена мома и нероден момък. А не е лошо да се мисли с главата а не само да се ползва като основа за прическа.

Ами провери де, статистиките ги има а в България си личи как се увеличава смъртността драстично !!!

"Ваксината на "Пфайзер" може да се използва за трета доза, бустерна доза или реимунизация, дори преди това да сме си поставили други видове ваксина, каза в петък по bTV зам.-здравният министър Димитър Петров." СЗО: Смесването на различни ваксини е "опасна тенденция" Няма достатъчно данни за въздействието върху здравето Доктор Сумия Сваминатан, главен учен на СЗО: "Тук сме в зона без данни, без доказателства, що се отнася до смесване и съответствие. Има ограничени данни за смесването на препаратите. Ще се получи хаотична ситуация в някои страни, ако гражданите започнат да решават кога и кой ще приема втора, трета и чет

Тук става въпрос за умрелите в повече от обичайното . И тук и там.

На 65 съм ,тоя урод иска да ме убие две години преди пенсия. Няма да стане . Не купувам лекарства защото съм на село и се храня с истинска храна. Нямам нужда от ваксина. Млади хора от село починаха точно седмица след ваксинация. Младо семейство.

Че по-бързо да се трупясат възрастните и старите. То полза от тях нямате, а и пенсионните фондове остават ваши, нали! И Лианчето Павлова го каза това, че от пенсионери и стари хора има само загуби и тежест. Майн,,,та ви!

Много ваксинирани-малко починали. Малко ваксинирани- много починали. Всичко друго е задълбочаване на плитко с користна цел. За вчера у нас: 11.19% (213) ОТ СЛУЧАИТЕ ЗА ДЕНЯ СА ВАКСИНИРАНИ 1.37% (1) от починалите за деня са ваксинирани 635 НОВОПОСТЪПИЛИ В БОЛНИЧНО ЗАВЕДЕНИЕ 7.87% (50) от тях са ваксинирани

Ебаси измамника излезе и тоя... Д-р Менгеле ряпа да яде пред него.

2021-09-25 10:41:10 Лили (нерегистриран) Безплатен обяд няма. ----- СЛЕД КАТО ТИЯ ДЕТО СМЕ "НА ЗАПЛАТА" В ХРАНИМ 10 000 ГОДИНИ ! БЕЗПЛАТИНЯТ ОБЯД ОТДАВНА Е ПЛАТЕН И ПРЕДПЛАТЕН В ПЪТИ ... ЗЕДНО С ВЕЧЕРЯТЯ ! ЗАПЛАТИТЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ МАКСИМУМ В НАЙ-ДОБРИЯТ СЛУЧАЙ 20% ОТ СЪЗДАДЕНАТА СТОЙНОСТ... 80% МИНИМУМ Е ГРАБЕЖ! Т.Е. БЕЗПЛАТНО ВИ ХРАНИХМЕ ЦЯЛ ЖИВОТ НИЕ ДЕТО СМЕ "НА ЗАПЛАТА" ! ВИЕ СТЕ НИ ДЛЪЖНИЦИ ... ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА ЗА ТОВА ?! НЯМА ДА ВИ СПАСЯТ РОБОТЧЕТАТА ...

Дали ще имат по-добър живот след това?

А представихте ли на хората вредния химически състав на ваксините? Там има даже канцерогенни вещества!!

2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007[3] 2008[3] 2009 2010 2011 2012 2013[4] 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Общо 115 087 112 368 112 617 111 927 110 110 113 374 113 438 113 004 110 523 108 068 110 165 108 258 109 281 104 345 108 952 110 117 107 580 109 791 108 526 108 083 124 735 Норвегия не е интересна.

IDIOD , PALEN IDIOT. USPEX NA TEBE I NA TVOITE RODITELI

върта доза" Да говорят за четвърта доза. Ще има и такава. От сега се знае.

Над 60г. Масово да се ваксинират! Хората над 60г още от началото на годината са ваксинирани. Ваксинирайте антиваксари и ще се подобри положението :)

В Япония умреха хора заради частици неръждаема стомана в "Модерна" "ваксината".

и владей, яко

Как, когато всички имаме поставени всички задължителни и тествани с десетилетия за безопасност ваксини и сме антиваксъри? Защото сме против ковид ваксините ли? Но ковид ваксина няма все още, защото са експериментални препарати, които са в трета фаза на изпитание до 2023 и затова производителите им са освободени от отговорност за проява на странични ефекти, тоест все още няма пълно разрешение за ковид ваксина в Европа.

Мухльо! Преди едно говореше, сега обратното! Не е лесно да си мъж, не ти се отдава.

ех каруцаров , що ти трябваше да се изагаш заради единия кокал

Много тъпанарско тролене.

Твоят мандат е за 75дни какво толкова се напъваш

Абе нали беше, че щом си "ваксиниран" няма да умреш, а вече има умрели "Ваксинирани"? То беше и че няма да се раболееш, после стане, че няма да се разболееш тежко, после стана, че няма да умреш, а сега?

И какви са страничните ефекти? Говорим за такива, застрашаващи здравето и живота.

Не можах да разбера кой кого храни със заплатите си? А тези, които са се пенсионирали и са работили най-малко 40 години, дали не са ви хранили, когато вие сте били деца и сте учили, докато започнете да работите? Не настройвайте едни хора на други!

Бахти скапания трол. Хардкор на 65? :) Прокуратурата няма ли да се самосезира и да го издири този хубостник за фалшиви новини? Младите съседи умрели след ваксинация, а?

И какъв е химичния състав?

Главен учен на СЗО? Пхахахах!