17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъп народ.непрекъснато се нахаква сам, после геройчно преодолява собственото си нахакване, но реве как някой му виновен.

Нема такава държава!

Това не е корупция, посланик и премиер да се срещат с фирма. Ама като си за кратко време, от където и да дойде далаверата не подбира......

Всички комунисти и чалгари са селяни, събрани от кол и въже!

а с френския посланник кога?

Абсолютно правилен ход! Сиела бяха решили, че могат да извиват ръцете безкрайно. Ха сега да видят, че съмва и без петел!!!

Ти чете ли статията чичка? Ход няма. Има само празни приказки.

От интервюто с шефа на Сиела стана ясно , че държавата все още не платила и доставените вече машини. Отделно човека поясни , че една огромна част от плащанията са за подръжка и обслужване на машините. Дори и някой да внесе машини (дори и същи модел да са ) без обслужване сертифициране и тн..те са само желязо .

го боли курцу и гледа само да си вземе парите от сделката, респективно Асенчо да си вземе под масата комисионната. От там нататък никой не му пука на фанелата за смешката наречена “честни избори”.

И кво? Смартматик какво са казали? 20 милиона? Или 30?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

А не може ли щом английския посланик е толкова загрижен за нашите избори,фатмака и червената клика да лапнат бахура по тяхните си изборни правила с любезната помощ на Смартматик.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Трябва да има двойна защита! Машините да отпечатват бюлетина с отбелязан глас, така всеки ще може в действителност да види за кой е гласувал, тези бюлетини да се пускат в урната, в края на деня да се разпечата протокола от машината, а при съмнение да може да се прави проверка с разпечатаните бюлетини, защото в момента по закон съда може да нареди повторно броене, но реално ако се гласува със сегашните това няма как да стане!

Ама да си знаете че резултатите ще се решат на едно друго място. Не в машините;)

ИЗМАМА с машини !!! Фирмата, която прави тия машини, може с ЕДНО натискане на бутон на тая машина да ФАЛШИФИЦИРА избора на 6 милиона българи !!! Като са ХАРТИЕНИ бюлетините, може да фалшифицират НЕ повече от 5-10 бюлетини в Изборния пункт... С тия машини, ВЪЗМОЖНОСТТА за ФАЛШИФИЦИРАНЕ на изборите е 1 милион пъти по- ГОЛЯМА..

Ами нали затова са машините, че без тях комундетата и чалгите ще са аутсайдери!

Комуноидните чалгари от шайката на буда-борисов се разпищяха на умряло! Множко им дойдоха двама достойни Натовски генерали начело на държавата!

Супер. Те, че ще ги доставят - ще ги доставят. Ама после софтуера кой ще го слага и кой ще отговаря за техническата поддръжка

Къде е писано, че ще ги доставят? Около Нова година - може.

Посланикът на Великобритания се оказа и добър търговец, а Сиела май изтегли късата клечка..

Дали и нашите посланици са така настойчиви за реализация на български продукти? Всъщност питам, но негативният отговор ми е отдавна известен, т.е. от началото на калинквщината при подбора им.

Нашите са лоши. А ти си добър.

Щото и аз не ги ща ама съм принуден да избирам между българско, турско, индийско и евтин китайски внос

С машинното гласуване се ликвидират основите на демокрацията! В нета: "hacking vote machine"

глупости

Понеже с подмяната на чувалите с бюлетини демокрацията беще в цъфтеж!

И как си представяте, че някой сяда и попълва цял чувал с бюлетини за да го подмени? И колко чувала с бюлетини ще попълни и колко време ще отнеме? Защото е близко до ума, че при машина изборните резултати биха могли да се подменят за броени секунди, още повече че възможните машинни изборни далавери са добре описани в нета!

Просто от една купчинка, не тази на Герб се правят НЕВАЛИДНИ бюлетини, само с едно драсване на втора партия. Става за секунда. Затова над 30% са невалидните бюлетини!

И къде пише, че "над 30% са невалидните бюлетини"? Дайте линк да прочета и ще се съглася с вас!

Парламентарните избори в България през 2014 година Резултатите на осемте партии, които минават 4- процентната бариера за влизане в парламента: ГЕРБ -1 072 491 действителни гласове (32.67%) и 11 923 недействителни - 84 депутати БСП Лява България - 505 527 действителни гласове (15.4%) и 8814 недействителни - 39 депутати ДПС - 487 134 действителни гласове (14.84%) и 15 093 недействителни - 38 депутати Реформаторски блок - 291 806 действителни гласове (8.89%) и 2170 недействителни - 23 депутати Патриотичен фронт - 239 101 действителни гласове (7.28%) и 2833 недействителни -19 депутати България без цензура -186 938 действителни гласове (5.69%) и 2516 недействителни -15 депутати "Атака" -148 262 действителни гласове (4.52%) и 3667 недействителни -11 депутати АББ -136 223 действителни гласове (4.15%) и 1202 недействителни -11 депутати Бариерата от 4% е равно на 131 326 гласа, т.е АББ е само с 5000 гласа отгоре, а "Атака" със 17 хил. гласа. Както виждате, с най-голям брой недействителни е ДПС, а след тях е ГЕРБ, което опровергава приказчиците ви.

Ей така се прави дипломация... Евалата на британците, могат си го... Да го видим Сиелата шушуто какво ще каже...

не само на тях, ами и на правителството/ЦИК... че не се огънаха

Е как ша се огънат… като ще купят машини за гласуване на британски цени…. Сиела ще им се стори безплатно

Ха, къде са сбутали тази новинка. Троловете на Вожда сега ще се обадят.