Станишев: Социалистите удържаха победа! Европейският съвет ще приеме целите на Социалния план

Икономическото възстановяване трябва да върви ръка за ръка със социални цели, заяви лидерът на ПЕС Сергей Станишев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС ОТПУСКА 3 МИЛИАРДА НА ТУРЦИЯ ЗА "БЕЖАНЦИТЕ" ЧАСТ ОТ ТЕЗИ ПАРИ ЕРВОГАН ЩЕ ИМ ВРЪЧИ КЕШ И ЩЕ НАТИРИ ЕВТИНАТА РАБОТНА РЪКА КЪМ ЕС.... А С ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ СРЕДСТВАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ АГРЕСИЯТА В СИРИЯ, ИРАК И ЛИБИЯ.....

За кои "социални цели" говориш бе - за педерастките и истанбулските ли, бе .... и за паричките, които ща направите от тях.... Може, ама ще видим...на Видовден...

На каква цена ЕС прие и назначи тази потомствена соц. номенклатура , заслугите ги чувстваме ние с провалени проекти и концесии ! Но ние не сме късопаметни и чакаме денят на покаянието и присъдата !

Вече ми става гадно като ближа спаружената кифла на Йон Чева

Тоз гей Сергей освен да смуче паре от данъкоплатците преди от българите сея от секаква европейска паплач па нареди даже и оня урунгел бившата му и само джвакат говна уж били нещо направили убаво за сите нас Абе бай педерас и вашто свършва нема кой вече да ви верва само си чешате исаналците да ви ебем макята да ви ебем.

На този му мина живота да разпределя чужди пари, и под формата на дайте да дадем за бедните и онеправданите бърка яко в кацата и той. Страшен лицемер и паразит.

буташ и ти бе български социалист в БГи социализъм ... та кьорав ли бе празноглавец че всички те сте Гешеви клиенти ???!!?? Дрънкало !

Тоа си живее в някакъв негов свят.....

Офф Серго, файда от тебе в ЕК не видяхме. И ти като Боко само лапаш евро пари!

тая червена гнида с лайняния памперс на устата му !

Ще стане хубава работа, ама социалистическа.

Даа, „благодарение на ПЕС и се ръководят именно от комисари-социалисти”. Така е. Докато някогашните социалисти и съвецкият съюз принадлежа на другаря Ленин, сегашните социалисти и европейският съвецки съюз са на другаря Шорош. Аман от социалисти и съюзи, голяма напаст!

И двамата евреи.

кой да ги изрие от там и да ги остави като общи работници да си изкарват хляба?

Гейропа. Начело със съсела полухазарски швестер. Комундетата са избили милиони невинни хора.

И какво направи социалиста за благото на българите ?

този продаде Европа и държавите на Банкерите!!!!! уникален манипулатор и инициара резолюция срещу България в подкрепа на македонското малцинство преди да подкрепи българите в македония ункален предател е този и на социализма и на България