17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хахаха баси и нещастника, подарява часовник от хуманитарни помощи на червения кръст и червения полумесец - две организации за оказване на помощ при бедствия. Не дъно, тинята на дъното е този жалкар.

Този кой беше? С излъчване на плъх, прилича на плъх, значи е плъх

Заради асансьора е не може да вдигне пет процента.

Паричките миииииииии

Само две думи - Нагъл Нещастник

Този поне сам си върши работата, А не ползва Тошко и Гошко, като слави. Но 7те апартамента му пречат!

И надупения на герберасите с радост прие часовника че защо да не мнамаже от две места.. Да си правиш облози в ефир е наистина много доходоносно като знаеш неща от ''кухнята''....

Цвъкчо Лютви Местанчов, на следващите избори 0,1%. Оптимистично.

С 0,1 % колко апартамента могат се купят, че търси 8 и 9ти

обяснява с вдигнат пръст на публиката колко е прост. И публиката аплодира и скандира "бис, баси, бис...".

Тоя сме сигурни,че е ПЪЛЕНС СЪС ЗАПИСИ И ДОКУМЕНТИ,ама не ги пуска,щото и той е ВЪТРЕ!

Апартамент и манипулации

Моля някой да пусне казанчето.

Изпусна момента за парламента очакват ви много високи огради

ebasi gnusnite hora sa v kenefa BG, edin normalen nema

Оня тираджия от Америка ще даде ли пак милиона

Стига с тия часовници. На другите избори заложи апартамент с асансьор

че кой неплатен човек ще гласува за "Готованци от Гъзария"?

Тъкмо де чудех този червей кога ще се покаже ...

Е ... Сега вече ще влезеш ... Обратно на макя ти у мекицата ...

Много, много не се показвай на общедтвени места, защото гледам напоследък има много снайперисти по покривите на сгради, особено на тези с лични асансьори.

Само у нас с манипулации от вън и вътре се реанимират политически трупове !

Цецоу

Смешник !!!

Оф, баш заради манипулации точно па ти остана извън НС. Иначе хората тооолкова те харесват и масово гласуваха за теб. Ти си като жабата от вица, дето рекла "ааа, аз по принцип съм една такава беличка, една такава пухкавичка, ма днес не знам какво ми става". Всички те подкрепят, ама ей на, зарад пустите манипулации как хартиса.

Цвъки няма по долно нещо да си предател и и мека китка къто теб

Няма страшно, следващия път ще развържеш бездънната кесия още повече и ще успееш да купиш достатъчно, че на минеш 1%.

Аз аз мисля, че високият резултат на Цвък се дължи на големи изборни манипулации.

Казваш, кокала е кисел, понеже е високо а ? Мазна проста мутра, поне ти останаха едни апартаменти от АРТСТРОЙ, до тези на Ц. Цачева. Грозни и нагли боклуци, хората помнят бе помияр недъгав !

Ако помнеха хората, много боклуци като този нямаше да ги има. И те го знаят това. Знаят също, че хората нищо не могат да направят освен да говорят.

Този пък мухлез още се надява да влезе в парламента. Едно свясно нещо дето Бойко свърши е, че изхвърли тази воняща дрипа завинаги на боклука.0

и тоа е тулуп от герп

па тоя.

Ей, келеш пъпешоглав, когато ти манипулираше изборите, те бяха "ама много честни", нали? БЕгай при БайГън, да обираш остатъците от молитвената закуска, ама май и там не те щат! От мен да знаеш, безродниците никой не ги оважава, дори и тези, на които се подлагат!

Замина момента в ПАРЛАМЕНТА

ЕГАТИ ТЪПИТЕ КОМХАНИ ДАВАТ ГРЕШНИ ПАРИ!

Наркоман! Юда! Тоя чобанин за власт и пари ще продаде и майка си и баща си!

по-голям бандит от тоя е само ББ

Грешиш, защото тоя не е бандит, тоя е проститутка -- има разлика

Я, тоя се събуди. От изборите мина месец, Цецо. Ама ти сигурно си бил на закуска нейде по чужбина, та затуй не си разбрал. А партийката ти не влезе не заради манипулации, а защото лидерът ѝ се казва Цветан Цветанов.

Цецо, Цецо ... страшно много ми напомняш на Местан. Знаеш ли защо? А знаеш ли къде е той сега (на политическата сцена)?

Заплаща се предателството, да знаеш

Основната причина да не влезеш в парламента, другарю Цветанов, е отвращението на хората към тебе самия поради маниакалната ти лакомия за повечко и по-евтини апартаментчета. Изчакай изборите с фалшифицираното машинно гласуване и ако резидентът те включи към групата за подмяна на вота, може и да влезеш.

По колко разцелихте с Агата за Ф 16

ти си по изборните цаки.Твое дело са. Сега изборните гимнастики са срещу теб.

Господина, няма и една трета от потенциала на Борисов (въпреки, че му беше дясна ръка) ама зорлем се напъва. То като цяло и партията на Борисов (ГЕРБ) не струва пет пари без него - на избори без неговото име ще идат в дъното на таблицата.

а виждаме ЦЦ какъв потенциал има ..ха.ха изборите говорят

народа не е проста а чете това: Щерката на низвергнатия вечен втори в ГЕРБ Цветан Цветанов Гергана е решила да напусне благата си длъжност като младши анализатор към Световната банка във Вашингтон. Вечно усмихнатата мома от година и половина работи със завиден успех в институцията на Кристалина Георгиева, но е решила да се откаже от кариерата си там, за да отиде при… сина на Корнелия Нинова. Разбира се, не става въпрос за романтичен трансфер, а за професионален. Гергана е получила няколко оферти от частния сектор с възнаграждение, многократно надвишаващо сегашната й заплата в СБ. За своята длъжност мис Цветанова получава около $4500 на месец, докато големите финансови компании й предлагат суми между $15 и $30 000.

АМА ТЯ Е С ЧОЯ АКЪЛ, ТИЯ КОМПАНИИ ДАВАТ ГРЕШНШ ПАРИ!

ама кой те иска тебе бре какво си повярва ???

на тоя с особената форма на главата въобще не трябва да му се дава думата. защото е отдавна в кацата с л???а. бързо забрави как манипулираше резултатите на гробарите...и се хилеше малоумно.

Нещастник, и следващия път няма да влезеш! Ще се постараем!

Явно заради дейността на някои хора от мвр.

Цецо, стига увърта, пусни някой запис :)))

"Основната причина "Републиканци за България" да не влезе в парламента бяха големите манипулации" Сега Цецо трябва да обясни овчите си мисли! Значи манипулации попречили на Цецо да влезе в парламента! Същите тези манипулации обача са вкарали болшевикът Трифонов, чекистите на Мая Манолова и комунистите на Христо Иванов-Бойкидев в парламента, които пък не се оплакват? Нещо не се връзва!

Хахах боклук...