Снежни неволи: Тирове закъсаха на "Хемус", камиони се преобърнаха на проходи (видео)

Движението на магистралата между тунелите вече е възстановено след снегопочистването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам какви обяснения ще даде киселото бабе Комитова?

От Президентството казаха, че който първи обръсне портрета на Ботев - него първи ще извадят от блокадата...

Ако се сещате, на протестите на строителните работници есента, те казаха, че зимното почистване не е подсигурено... Май се оказаха прави. Защото след дъжд, завалява снега и мокрия асфалт ледясва. Този лед не може да го остържеш с кофата на снргорина. Трябва да се сложат химикали. Обаче шофьорите казват, че те сол не хвърлят какво остава за по-скъпата химия, разтворите и т.н....

Зимата ни изненада!

Не позна, заети сме да чегъртаме

вий имати подобия на магистрали, които ако се блокират по някаква причина, трябва да имаш хеликоптер. Ама вие и хиликоптер нямати. И кораби нямати. И пари за гориво нямати. Имати всезнайковци, крадци и корумпирани чиновничета. Затуй се търкаляте всеки ден я с коли, я с дейности, я с други работи.

Абе кой ги пуска по границите тия турски и румънски тирове по галоши? Нас куките ни скъсват от проверки за грайфери, светлини, чистачки, зимна течност и т.н., а ония си джиткат по галоши!

Каквито и да са гумите на лед не става. С вериги също не става. Ледът иска недопускане да се образува. Тези веднага да почват да обработват магистралите.

3 см сняг, блокаж и мнооого смех. Обичам ЕС, обичам Беге, най вече обичам Африка! Все пак има и весела страна. Няма възможност за пожари с тия снегове. Радост!

Гeрбeрaститe сa лъжливo и крaдливo плeмe!

Прав си, от тях по долни са чалгаризираните фатмаци

КОЙ НЕ СИ Е ПОЧИСТИЛ ПЪТИЩАТА https://btvnovinite.bg/bulgaria/snjag-pokri-prohodi-i-magistrali-zasega-sa-otvoreni-za-dvizhenie.html

!!!!!!!

https://btvnovinite.bg/bulgaria/snjag-pokri-prohodi-i-magistrali-zasega-sa-otvoreni-za-dvizhenie.html

Дантелените гащи да не се спотайва ами да хваща лопатката. На критики сме велики но когато трябва да се действа я няма никаква.

Ми промяната дойде с 2см. сняг. Прехвърчаха няколко снежинки и държавата блокира. Бойко ловеше снежинките във въздуха. Въобще не падаха на земята.

не думай, че снимки в мрежата на уловени снежинки бол. Не само е смешно, ами е леко трагично. Лайф стори!

Малко сняг капна и се започна. Само да кажа, че когато не се биехме за зелена енергия сняг си имаше даже повече. Ама трябва да питам татко как са живели тогава. Той си спомня как Дунав е замръзвал и вълци са идвали от Румъния.

Идваха карпатски вълци.

пак са налазили.

Ти пък, ко се тюхкаш? Нали червените боклуци са налазили управлението и скоро ще ни набиват канчето по казармен почин. Ако обръснеш портрета на Ботев - ще ти опростят една сметка за тока - от Президентството така казаха

https://btvnovinite.bg/bulgaria/snjag-pokri-prohodi-i-magistrali-zasega-sa-otvoreni-za-dvizhenie.html

При Бойко куките спираха тировете долу в ниското докато почистят магистралата. Сега милицията пази кенефите на Рашков за да не му ги задигне Гешев.

Това не е магистрала, а посмешище. Тунелите не ги помня да работят всичките поне от 15г. 80км е смешно за магистрала. Ама ти си селтак, не си пътувал, не знаеш.

Унгария има една единствена магистрала. Строиха я 97 -2001г. При Това Унгария е равна като тепсия. Няма планини. По това време Живков отдавна бе построил Хемус до Правец и Тракия до Пловдив.

Тролка ливадо! Само че тировете са закъали в часта на Хемус строена от БКП/ БСП и Бай Тошо

Ясно, Ото. Стой си в Подуяне и не мърдайот там. В Унгария очевидно не си бил. Ми поне гугъл мапс има за тая работа, комуняга дърт!

Представяте ли си ако фържавата беше опасана с магистрали като Унгария и Австрия ко щеше да е? БЛОК ДАУН ЗА СЕДМИЦА!

Унгария има една единствена магистрала. Строиха я 97 -2001г. При Това Унгария е равна като тепсия. Няма планини. По това време Живков отдавна бе построил Хемус до Правец и Тракия до Пловдив.

Тъй, тъй кисело е грозденцето. За Австрия няма ли да напишеш кви дупки има по пътищата и как падат лампи от тунелите. А един мармот завива шоколадите у станьол! селтак!

Промяната много се извинява, но е закъсала в преспите и няма да може да достигне България...

хубавите магистралки за които се хвалеше толкова. 12 години...... 12 ГОДИНИ!!!!!! магистралки ми прави

Тя магистралата е там, ве Ален Прост... Почистването го няма.... Тръгнали да стържат, а леда под снега как ще го махнат? Със стъргане няма да стане.

Тази магистрала барбар с тунелите ги строи Тодор Живков. Бойко ги ремонтира, че гинеха хора.

е така...

Чести първи сняг, радвайте се, снега е здраве....но уви и от това се опитват да се правят политически мелодрами, внушават кризи, апокалипсиси и т.н. и преди и сега.......Сипете си по едно вино и се насладете на гледката и не обръщайте внимание на тези, които не мислят за вас !!!

Разпоредби за зимно оборудване на камиони и автобуси в Европа АВСТРИЯ Зимните гуми са задължителни от 1 ноември до 15 април. Риск от забрана за шофиране и тежки глоби при неспазване (от 35 до 5000 евро). Тежкотоварни автомобили с над 3,5 тона брутно тегло трябва да бъдат оборудвани с „M+S“ гуми на поне една задвижваща ос с минимална дълбочина на протектора от 6 мм (напречно) и 5 мм (радиално). Зимните гуми са задължителни за автобуси (категории M2 и M3) от 1 ноември до 15 март. ГЕРМАНИЯ Превозни средства с над 3,5 тона брутно тегло трябва да бъдат оборудвани с гуми, маркирани с алпийския символ (3PMSF) от 1 януари 2018 г. на всички позиции на осите. Превозни средства с над 3,5 тона брутно тегло трябва да бъдат оборудвани с гуми, маркирани с Алпийския символ (3PMSF) ХЪРВАТИЯ Зимните гуми са задължителни от 15 ноември до 15 април. „M+S“ гуми са задължителни на задвижващата ос на превозни средства с над 3,5 тона брутно тегло. РУМЪНИЯ При зимни пътни условия са задължителни „M+S“ или зимни гуми за задвижващата ос на всички превозни средства с над 3,5 тона брутно тегло, превозващи хора (с повече от 9 места). ЧЕХИЯ Зимни гуми са задължителни от 1 ноември до 31 март в зависимост от пътните условия през зимата или ако е означено от знак „зимен комплект“. „M+S“ гуми са задължителни на задвижващата ос на превозни средства с над 3,5 тона брутно тегло с мин. 6 мм дълбочина на протектора.

с много различен климат от нашия и много по на север. Все едно да сравняваш Гърция с Норвегия

Климат различен, време еднакво... Точно тировете по джапанки заръстват магистралите, защото пречат на снегопочистващата техника!

А къде пропусна задължителните вериги в Австрия от 1.10 май до края на март?

мажоретка-Виолетка!

Гарантирано от хунтата на Радев!

Верно ли бе. Тоя Радев начи и снега командвал. Айде спрете се бре тролове. Боко успешно беше нахлупил цензура на всичко 12 години, само Севда тиви с преференции. Ходи се думни Гордия Тъпак. Тука сте енда клика кретени дето когато и да ви прибие човек е късно.

Разбира се, че Радев го командва! Все пак военна фуражка. Преди ги командваше ББ, сега вече Радев Невнятния. Кое не ти е ясно

Няма кой друг да е

Хахах, на два пръста сняг, в края на ноември и пак изненадани, къде е оная с костюмчетата и дантелите, дето от всичко разбира, къде е промяната ....?

Много се извинява, но промяната е закъсала в преспите. Отлага се пристигането ѝ

Тир с палмова мазнина. отрова! в канавката му е мястото за тор!

100% съм сигурен, че всички тези тирове са все още с ЛЕТНИ ГУМИ, т.е. вината е на фирмите и шофьорите!

Пусни си видеото към статията, вместо да говориш празни приказки

Пусни си ТИ видеото и си отвори ушите и зъркелите! Шофьора казва, че гумите са НОВИ, но това не значи че са ЗИМНИ! Виж видеото! Гумите нямат страничен профил, т.е. НЕ са зимни, а ЛЕТНИ!

Ей, не се научихте толкова години, че за тировете няма зимни, летни гуми. Не коментирайте глупости, в този мокър сняг и непочистен път нищо не те спасява.

Станишев е виновен.

Ееех Бойко, как ги ловеше снежинките във въздуха. Какво разбират сегашните изобщо

Какви гуми, я погледнете колко сняг има на пътя. Нали се сещате, че първо е валял дъжд и отдолу по всяка вероятност е лед.... Щото трябва да се полива със специални неща, не само да се стърже. Но пък специалните неща струват по-скъпо - та от там идват неволите на шофьорите.

Изпусната работа отвсякъде.

ВСЯКА ГОДИНА едно и също - зимата пак ни изненада. ВСЯКА ГОДИНА закъсали тирове, блокирано движение. Как пък един началник на КАТ не се сети да тури по един катаджия на всеки митнически пункт и да спират тия със скапаните гуми.

В страната нямаше ли акция за износените гуми? На митническите пунктове е трудно да сложат по един ктаджия и да отбива тези тирове?

Какви гуми, я погледни колко сняг има на пътя. Нали се сещаш, че първо е валял дъжд и отдолу по всяка вероятност е лед.... Щото трябва да се полива със специални неща, не само да се стърже. Но и специалните неща струват по-скъпо

От Тоя камион с ПАЛМОВОТО МАСЛО-КОЛКО СИРЕНЕ И КАШКАВАЛ ЩЕ ИМА НА ПРОМОЦИЯ! ЛАПАЙ,НАРОДЕ ЕВТИНИ ОТРОВИ.АФРИКАНСКА ДЪРЖАВА СТАНАХМЕ.

С летни гуми е така. Затова: затвор за всеки каращ с летни галоши зимъска!

Летни гуми за тирове НЯМА, запомни го.

Наглите турски тираджии НЯМАТ зимни гуми! Искат да минат на магия през България и Румъния и нататък всичко е почистено.

под нулата сцеплението на летните гуми с асфалта клони към нула... Така че и със, и без сняг, по летни гуми зимата лошо ти се пише.

Последните ти думи посочват проблема, почистването а не ,,летните" гуми, които за тирове просто не съществуват

Пак ни натресоха най некадърната част от човечеството , едно посолство ! Комунистите

Ще почистват , ама тая седмица не са теглили половин милиард заем !?!? Другата ,ЩЕ

Честита промяна. Така се променяме, че трябва да обикаляме по селата докато стигнем до София. С промяната ще имаме само летни магистрали.

А бе "журналисти", каква е тази дума "самокатастрофира"?

Що не е очистено? Да не би да е Девети Септември, че не работят?

Хохохо, комунистите не стават даже и да почистят пътищата, камо ли да построят нещо! Къде е служебното недоразумение на Радев Изявлението? Къде е АПИ на Комитова? Що се обръщат камионите, те са професионалисти, никой от тях не е с летни гуми? Що не е изчистено?

Мразиш комунистите-жив и здрав.Аз не те мразя.По същество:Какво ме интересуват частните тир-ове,като плащат мижави такси и винетки?През "Комунизма" имаше предприятие "БДЖ-Товарни превози".Турските тирове си претоварваха стоките на нашите влакове и влизаха пари в Държавата.А и палмово масло не се превозваше тогава!Но снегорините наистина трябва да излязат.И ако ръководствата им са все старите от ГЕРБ и саботират-да се изчегъртат.

Комитова им спря парите за почистване, сключи договори с други фирми, които не са чистели досега

Комунистите не стават даже да очистят пътищата, камо ли да ги построят! Къде на Радев Изявлението служебната му пача Комитова? Къде е АПИ на Комитова?? Ко стана? Да не е Девети Септември, че никой не бачка?

До Сф Времето полудява и подлудява неграмотника Сф !!!

Пак ги изненада снега. Може би очакват да падне юли-август, пък то виж...сега вали.

Времето подлудя ,превърнахме се в Русия

Айде, времето пак ни изненада. То вече почти няма сняг през зимата и пак зор!

Малко се пие в тая държава

Зимата по летни терлички, и с натежало дупе, си е кофти!

По-добре затрупани под 5см сняг, отколкото още 5г. затиснати под дебелия палец на ББ. Снегът ще бъде изчистен, също както ГЕРБ бяха изчегъртани. Трябва малко търпение, защото хубавите неща стават бавно - особено в България

хахахахахаха

Мислиш, че Борисов не е комунист?!?