17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така средната заплата в РЗИ да е само 600лева.Нали в България минималната заплата е 710лева.Значи средната заплата няма как да е под минималната.Тези 600 лева средно ,да не са за половин работен ден.?

Кога ще се заемете с шефовете на тези болници,които си вземат увеличените пътеки,но не вдигнаха заплатите на персона ли? Няма ли кой да провери ,къде отиват тези пари?

А кога ще започнете да съкращавате държавни служители? 3 години кризи - корона, енергийна, война, частниците изпофалираха. Държавните като богоизбрани - седят си на топличко, чоплят носа и само им вдигат заплатите с нови и нови заеми.

Са паразити и хрантутници . Неслучайно стоят на тези ниски заплати от години, папат яко и децата и внуците си уреждат на благи работи. Раграден двор е тази държава. Идете във всеки град, обикновените хора им викат изроди. Няма истински проверки, яко подкупи, и никой не ги контролира. Телефони- не вдигат никога, ако ще президентът да им звънне. Държава в държавата.

По-гадно нещо от държавно РЗИ НЯМА. Дай на простаците власт и им гледай сеира. За спешното, малко е

На тия даваме, ония кучета ги яли... Единствените разлики със ситуацията при Бойко е че няма кой да каже "АЗ давам..." и тези за разлика от него имат оправдание, че са служебно правителство. Не че се държат като такова...

Такааа, вдигаме заплатите на юруш ама пари от къде за какво, после ще мислим. Бързи сметки: Преди 10 години настъпи проблем с тазобедрената ми става. Нищо трагично, сменя се и съм пушка. Срам, не срам, аз нямах и нямам 6 000 лева кеш да я платя. Здравно осигурен отвсякъде. Та, за 10 години аз получих от държавата около 100 000 лева инвалидна пенсия. Колко е загубила държавата от невнесените ми пенсионни и здравни осигуравки даже не ми се смята. И да подчертая - става дума за едни мизерни 6 000 лева. За да се върна на работа, да плащам данъци и осигуровки.

А единственото което ни се предлага са отново празни думи и декларации, че да не спират парите от Брюксел от които дебелеят едни хора, докато изпълняват плановете на наши и чужди чекисти. Реформи не са необходими на перфектната ни държава.

Изчкаха да видят резултатите от изборите, дали ще има нова пландемия и ето виждате, ще има.

Не, няма да спасяваме повече идиоти. Да ги дупчат и сертифицират до последно. Никога повече протести и съпротива. Тези избиратели трябва да се ваксинират. По 3 пъти на година

А пенсионерите работещи в РЗИ, също ли ще получат компенсации към заплатите си?

За спешноте медици + ясно, но за охранените , мазни, лежачи от РЗИ?!?!?!?! Тези корумпирани паразити ме заслужават нищо и крайно време да се разформирова това престъпно рекетьорско котило!

тъкмо на време защото от както минаха изборите почват да подготвят новата пландемия... Ама виновните си сами...

Тези допълнителни пари не се облагат с Данъци и Осигуровки - Тоест - ще реват след години че са работили 42 години и имат 420 лева пенсия .

Облагат се . На 600 лв се взимат около 19%

Ли какво прави един РЗИ служител. Седи на един стол и пише в един тефтер кой кога се отчита.Това е.На какво основание им вдигате заплатите?? За медиците разбира се,но за тея...

А тези които изкават бюджетите на лечебните заведения - кучета ги яли ...

За кое по-точно ще им дават повече пари? Те и досегашните не са заслужили.

Значи ни готвят, нов Ковид тероризъм.

Какво толкова вършат, че да им се увеличават заплатите? Не стигат рушветите, които взимат, че и допълнително заплащане ще получат!

От 2005 г. до сега, бюджетът за здравеопазване е нараснал 10 пъти, а заболеваемостта се е увеличила 3 пъти....

Ти май не си разбрал директивата от чичко Шваб и Световното ЦК: Колкото повече болни, толкова повече пари за ЧеКа.