Служебният кабинет предложи полк. Ивайло Сотиров за директор на "Военна полиция"

Службата е без шеф от януари, когато тогавашният Борислав Сертов спечели конкурс за военен аташе в посолството ни в Москва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мунчо Шпаклата Само след месец новите ще го изгонят

Личи си кои лиже на Лудия Шапкар задника.

Малеееееей. Ще изгоря. При този няма да минат номерата ми. Следващата Сертовска подлога, която ще бъде уволнена съм аз. Май сам се сготвих с това слугуване на Боби Сертов. Толкова глупости и поразии направих. Съжалявам Боби, аз бях до тук. Преди лъжехме и правехме далаверите заедно, но сега останах сам. Ти ми правеше чадър пред прокуратурата, но вече си нейн клиент. И мен ме чака същата съдба след като ме уволнят и не мога да държа подчинените си на каишка и да контролирам показанията им при извършваните проверки. Всички ще ме предадат, както предадоха теб. Да знаех, че така ще се развият нещата, нямаше да ти подарявам златното кюлче.

Чачо. Чачо. Не те знам какво ще правиш, като бъдеш изритан заедно с мързеливата ти и претенциозна жена от службата. Ще останете на улицата, след като за толкова години служба не можахте да съумеете да си купите поне една панелка в София, а получавате две заплати от службата и една прилична пенсия – близо 7000лв. общо месечно и живеете във ведомствено жилище. Но алкохола не прощава. Мъчно ми е за теб. От най-голямата мъжка к......./както сам се оприличаваш пред колегите/ остана един прецакан слуга. Наистина те чака съдбата на идола ти Сертов. Поне дано имате късмет да сте в съседни помещения в Пазарджишкия или Софийския.