Коментари - Петкова: За ”Белене” има голям и реален интерес | Днес.dir.bg

Петкова: За ”Белене” има голям и реален интерес

За проекта "Белене" има сериозен и реален инвестиционен интерес. Има интерес и ще започнат разговори с нашите съседи на Балканите.

Обратно в новината

Коментари - Петкова: За ”Белене” има голям и реален интерес | Днес.dir.bg

Коментари

Това са национални предатели ,обслужващи крадливи и заробващи руски интереси.България се явява най -големият спонсор на грабливият Путинов режим,благодарение на такива национални предатели. Проклети да сте!

кой бе? Гинка ли пита за Белене!

Нали помните ЧЕХИТЕ как ни нарисуваха на картата на ЕС....КЕНЕФ.....Познали са ...

Ееех... Изродиии

Думата съвест е забранена в дира. Жестока цензура.

Не сега интереса е подплатен и от Патриотите,леле ,тоя цирк в БГ е на път да счупи и най смелите ми представи. В друга статия чета прочувствената реч на Пазарджишката стотинка с 8-ми клас ,сричайки и запъвайки като сина ми роден далеч от Майка България ,но с желание да говори и чете на български правилно ,за разлика от бурето джудже , което сега иска да продаде Белене на Тинка да речем от крайпътната стоянка. Теа , ако бяха в Цивилизована държава отдавна да гниеха по наровете , Вие ги приповтаряте , а сте и на път да ги потретите. И най лошото е ,че допуснахте в парламента Ония клоуни 2х1-Патраотите. Двамата Карата и Симеончо неадекватни единия с мрежата по границата , другия с Армията , тоя е виждам по македонско само кремъклийката на некой що е маке се е юнак, Сидерката нещо е умълчан,и се изпъват мирно пред тюфлека ,който е на по часово прослушване от Берлинската баба. Жална Ви майка Народе!

Явно ние се управлявае от мутанти. Затворихме реактори на Козлодуй без никой да го иска това. След това решихме да правим Белен. Цяла Европа каза че това е опасно занимание ( още сърбаме дима на Чернобил). И сега като се формираха "Балкански Съединени Щати" изведнъж ще си имаме и Балканска АЕЦ! Остава да поканим Северна Корея за инвеститор и всичко ще си дойде на мястото.

Кой се инересува бе Теменушке? Пак ли някоя "международна финасова инстуция" се крие зад Гинчето? Или тизи път ще някоя Петранка?

Как кой-бай Ставри от Централния проявява засилен интерес... interes ima

Сядам сутрин, отварям ДИР-а и Ви се чудя братя, как 8 години гласувате за едни дет и обувките не могат да лъскат на кажи речи милиона българи странствуващи по света. Оня ръб щял да ни върне , при кой при Гинка,Теменужка,рекетьора Горанов, цъ цъ цъ. Вашия мазохизъм е на първо място у Европата. Тая пачъ излиза тука и бръщолеви простотии,тоя пачъ която беше на хранилка предишното правителство и получаваше девиденти от двете пристанища Варна и Бургас, тая пачъ дето права е 1.20 и се подегра със другата пача с основно Гинка пазарджишката стотинка. Днес е Националния празник на изстрадалата ни Родина, докога ще позволявате двойкаджии ,Цецовци и простаци да Ви управляват , че Ние няма да се върнем в това не се и съмнявайте. Честит Ви 3 марти и честито Ви Белене!

....... имало мораториум за АЕЦ, не...не.... мораториума бил за държавата, че вече е умирала, ограбена, одрусана, разпродадена на Гинка, Нушка, Цвета... Минка и Калинка....

За ЧЕЗ -Гинка,за АЕЦ ,,Белене" -Минка,за АЕЦ ,,Козлодуй" Ненка.Вожда го галят по главата .Е как не,кой нормален управник ще унищожава народа си с 250 евро заплата на месец? И свирки ще му правят,нали народО се мъчи. Гласувайте за герб за да прокопсате.

На кого му трябват реактори и технология от времето на парните локомотиви,бре Теменужке

На Гинка и Гинко .

Aleko

Дано да излезе нещо от този иначе провален и недообмислен проект!

1. Леля Гинка от Горно Уйно; 2. Кака Пръдла от Долно Уйно; 3. Баба Гицка от "Големанов"

Над смълчаните БГ полета, пеят корупционни звънчета. Чешки валяк току-що мина сделката замина. Веселата теменужка светна вчера като крушка. A пък чешката vláda им подготви изненада. В сделката им топла, вкусна куп проверки спусна.

.....отпуши се откак Гинка купи ЧЕЗ, и група приятелки на счетоводителката са проявили "голям" интерес да закупят един гьол и да построет АЕЦ. Пророчицата беше казала, че "ще дойде една жена (приятелка на счетоводителката), която ша упра'и държавата....." Е сбъдват се предсказанията. Зад жената няма никой, отпред я водят, отстрани я пазят, отзад само трупове.... на туземното население....

Не Народен съд, а без съз и присъда за всички политици от 89г до сега.

Не ни трябва българска Фукушима. АЕЦ Белене е икономически неизгоден и сеизмично опасен.

"Имало реален интерес...." Ами що ручахме жабетата? Тикво, да мреш във страшни мъки! ГРОБари и вие всичките до крак!

3начи, това е била цуцуланка петкова като оставила тока в pацете, на Gинка а Tя фаза или нула не прави разликаta божке, пази балгария, от силата на женорята че мажете и се избиха, тук- там, някои остана, колкото за телевизията! bT

и тогава се оплетете в нова.

разпродадоха България. Тази, строена от труда на родителите ни, а нас наследниците на нашите родители, баби и дядовци вместо нейни стопани, ни направиха роби на грабителите на построеното от родителите ни. Проклети да са!

Искам си моята България! Искам си хубавото здравеопазване, образованието, искам да виждам повече честни, почтенни и добри хора, наречени българи. Не разпродавайте България. Тя е на българите. Защо токът от Козлодуй, която е централа строена от данъкоплатците, отива в частни фирми? Колко държавни фирми се съсипаха, за да ги направите частни? Кога ще кажете истината за КТБ. Цецо Василев сам ли фалира КТБ? Защо всичко, което е срещу държавата и българите е с гриф секретно. Защо не кажете истината за ЧЕЗ. Защо продадохте печеливши държавни бизнеси. Искам си България, но не тази, която ви е ще направите частна, а хората й роби на чужди капиталисти. А тази - моята, която откраднахте още от врем,ето на куфарчетата.

Когато живееш с миналото не може да изживееш настоящето.

Много хубава мисъл. Ама това, което искам го искам за бъдещето ми. Иначе миналото- лошо, добро- няма да се повтори. Все иска по-добро бъдеще, ако настоящето го убива като личност.

Не може да гледаш в бъдещето, ако не си познаваш миналото. Мисля, че всеки човек трябва да познава миналото си или неща, което са се случили там и са предопределили бъдещето. Например, куфарчета раздадени на другарите, липсата на пълна лустрация, разрухата на КТБ, разпродаването на печеливши държавни бизнеси и т.н са все неща предопределили бъдещето ни. Човек, ако не знае миналото си, не може да съгради и бъдещето. ПИтай за това хората, които са загубили паметта си.

Напълно е възможно АЕЦ Белене да бъде завършен. Бойко и Пеевски да си купят по един реактор, Гинка изпълнителен директор и всичко ще е на шест! Може и цех за суджуци и филе Елена да отворят на площадката , място има.

браво бе, да, ама пенсионера няма заби, за да жвака соджюка и купува скришом сланинка боико им я забрани, нямал $$, за болни! bT

Гинка щом с 10 клас ще управлява ЧЕЗ, като вземе висшу догодина, що да не купи и АЕЦ Белене. Колко му е, не се изисква да си професор!

Теменужка разбира от АЕЦ колкото Гинка от пренасяне на електричество. За едната ЧЕЗ и слава работят и двете. И малко комисионни-неколко милиона, щото повече на пионки не дават.

Тая бързо си изчисти името и започна да ръси мозък.

Иначе е права, женицата, голям и реален си е! И ще става все по-голям и реален до изчерпване на количествата.

опааа

30 юни, 59 юни и на края пак някой ни изпреварил и ни лапнал далаверата. Гербаджиите са кирливи мърди

тази, може би има и приятелка "павлинка", която е сред потенциалните инвеститори??;))

герб провали европейска инвестиция, сега ще ни осъдят в Америка за стотици милиони, борисов трябва да ходи в затвора, а мафията купи енергото. а тази продължава да бълнува вместо да тръгва към пандиза.

Тази още ли е министър? Дето изтърва мафията да придобие 1/3 от енергоснабдяването.

ИСКАМЕ да ВИДИМ репортаж поБТВ НАЖИВО как аджеба ИЗГЛЕЦДАТ РЕАКТОРИТЕ НОВИТЕ РСКИ за които БОИКО ПЛАТИ 2 МИЛИАРДА лева от вашите на ВСИчКИ бЬлгари джобове ДА ГИ ВИДИМ БЕЛИ ЧЕРНИ РОЗОВИ ЛИ СА ДА ГИ ПИПНЕМ ИНАче ше си посмислим че Бокио е ДАЛ МИЛИАРДИ за Виртуална РЕАЛНОСТ а руснаците НЕса ГИ ПРОИЗВЕЛИ

Даже ще е тесно в Белене за неколко десетки хиляди разбойници от 1944 година до днес

Анкор ещьо анкор Кремълски Хибридки ?! > Забравете !

Тука има, тука нема, .любимата игра започва наново, нали трябва да забравим поредното им безхаберие.

Пак ли Гинка?

ще се отваря май концлагера, днес полиция ходи по домовете на столичани писани за руския патриарх от КГБ

Абе за тоя проект не знам, ама за острова "Белене" бая народ има!!!

Шилo

Голям и реален има със сигурност, но не е интерес!

и Гинка ще удари едно рамо, а като намигне ще предизвика ядрена реакция

колко приятелки с "интереси" имаш?

Грузинската мафия ли?

Коментари - Петкова: За ”Белене” има голям и реален интерес | Днес.dir.bg

Петкова: За ”Белене” има голям и реален интерес

За проекта "Белене" има сериозен и реален инвестиционен интерес. Има интерес и ще започнат разговори с нашите съседи на Балканите.

Обратно в новината

Коментари - Петкова: За ”Белене” има голям и реален интерес | Днес.dir.bg

Коментари

Това са национални предатели ,обслужващи крадливи и заробващи руски интереси.България се явява най -големият спонсор на грабливият Путинов режим,благодарение на такива национални предатели. Проклети да сте!

кой бе? Гинка ли пита за Белене!

Нали помните ЧЕХИТЕ как ни нарисуваха на картата на ЕС....КЕНЕФ.....Познали са ...

Ееех... Изродиии

Думата съвест е забранена в дира. Жестока цензура.

Не сега интереса е подплатен и от Патриотите,леле ,тоя цирк в БГ е на път да счупи и най смелите ми представи. В друга статия чета прочувствената реч на Пазарджишката стотинка с 8-ми клас ,сричайки и запъвайки като сина ми роден далеч от Майка България ,но с желание да говори и чете на български правилно ,за разлика от бурето джудже , което сега иска да продаде Белене на Тинка да речем от крайпътната стоянка. Теа , ако бяха в Цивилизована държава отдавна да гниеха по наровете , Вие ги приповтаряте , а сте и на път да ги потретите. И най лошото е ,че допуснахте в парламента Ония клоуни 2х1-Патраотите. Двамата Карата и Симеончо неадекватни единия с мрежата по границата , другия с Армията , тоя е виждам по македонско само кремъклийката на некой що е маке се е юнак, Сидерката нещо е умълчан,и се изпъват мирно пред тюфлека ,който е на по часово прослушване от Берлинската баба. Жална Ви майка Народе!

Явно ние се управлявае от мутанти. Затворихме реактори на Козлодуй без никой да го иска това. След това решихме да правим Белен. Цяла Европа каза че това е опасно занимание ( още сърбаме дима на Чернобил). И сега като се формираха "Балкански Съединени Щати" изведнъж ще си имаме и Балканска АЕЦ! Остава да поканим Северна Корея за инвеститор и всичко ще си дойде на мястото.

Кой се инересува бе Теменушке? Пак ли някоя "международна финасова инстуция" се крие зад Гинчето? Или тизи път ще някоя Петранка?

Как кой-бай Ставри от Централния проявява засилен интерес... interes ima

Сядам сутрин, отварям ДИР-а и Ви се чудя братя, как 8 години гласувате за едни дет и обувките не могат да лъскат на кажи речи милиона българи странствуващи по света. Оня ръб щял да ни върне , при кой при Гинка,Теменужка,рекетьора Горанов, цъ цъ цъ. Вашия мазохизъм е на първо място у Европата. Тая пачъ излиза тука и бръщолеви простотии,тоя пачъ която беше на хранилка предишното правителство и получаваше девиденти от двете пристанища Варна и Бургас, тая пачъ дето права е 1.20 и се подегра със другата пача с основно Гинка пазарджишката стотинка. Днес е Националния празник на изстрадалата ни Родина, докога ще позволявате двойкаджии ,Цецовци и простаци да Ви управляват , че Ние няма да се върнем в това не се и съмнявайте. Честит Ви 3 марти и честито Ви Белене!

....... имало мораториум за АЕЦ, не...не.... мораториума бил за държавата, че вече е умирала, ограбена, одрусана, разпродадена на Гинка, Нушка, Цвета... Минка и Калинка....

За ЧЕЗ -Гинка,за АЕЦ ,,Белене" -Минка,за АЕЦ ,,Козлодуй" Ненка.Вожда го галят по главата .Е как не,кой нормален управник ще унищожава народа си с 250 евро заплата на месец? И свирки ще му правят,нали народО се мъчи. Гласувайте за герб за да прокопсате.

На кого му трябват реактори и технология от времето на парните локомотиви,бре Теменужке

На Гинка и Гинко .

Aleko

Дано да излезе нещо от този иначе провален и недообмислен проект!

1. Леля Гинка от Горно Уйно; 2. Кака Пръдла от Долно Уйно; 3. Баба Гицка от "Големанов"

Над смълчаните БГ полета, пеят корупционни звънчета. Чешки валяк току-що мина сделката замина. Веселата теменужка светна вчера като крушка. A пък чешката vláda им подготви изненада. В сделката им топла, вкусна куп проверки спусна.

.....отпуши се откак Гинка купи ЧЕЗ, и група приятелки на счетоводителката са проявили "голям" интерес да закупят един гьол и да построет АЕЦ. Пророчицата беше казала, че "ще дойде една жена (приятелка на счетоводителката), която ша упра'и държавата....." Е сбъдват се предсказанията. Зад жената няма никой, отпред я водят, отстрани я пазят, отзад само трупове.... на туземното население....

Не Народен съд, а без съз и присъда за всички политици от 89г до сега.

Не ни трябва българска Фукушима. АЕЦ Белене е икономически неизгоден и сеизмично опасен.

"Имало реален интерес...." Ами що ручахме жабетата? Тикво, да мреш във страшни мъки! ГРОБари и вие всичките до крак!

3начи, това е била цуцуланка петкова като оставила тока в pацете, на Gинка а Tя фаза или нула не прави разликаta божке, пази балгария, от силата на женорята че мажете и се избиха, тук- там, някои остана, колкото за телевизията! bT

и тогава се оплетете в нова.

разпродадоха България. Тази, строена от труда на родителите ни, а нас наследниците на нашите родители, баби и дядовци вместо нейни стопани, ни направиха роби на грабителите на построеното от родителите ни. Проклети да са!

Искам си моята България! Искам си хубавото здравеопазване, образованието, искам да виждам повече честни, почтенни и добри хора, наречени българи. Не разпродавайте България. Тя е на българите. Защо токът от Козлодуй, която е централа строена от данъкоплатците, отива в частни фирми? Колко държавни фирми се съсипаха, за да ги направите частни? Кога ще кажете истината за КТБ. Цецо Василев сам ли фалира КТБ? Защо всичко, което е срещу държавата и българите е с гриф секретно. Защо не кажете истината за ЧЕЗ. Защо продадохте печеливши държавни бизнеси. Искам си България, но не тази, която ви е ще направите частна, а хората й роби на чужди капиталисти. А тази - моята, която откраднахте още от врем,ето на куфарчетата.

Когато живееш с миналото не може да изживееш настоящето.

Много хубава мисъл. Ама това, което искам го искам за бъдещето ми. Иначе миналото- лошо, добро- няма да се повтори. Все иска по-добро бъдеще, ако настоящето го убива като личност.

Не може да гледаш в бъдещето, ако не си познаваш миналото. Мисля, че всеки човек трябва да познава миналото си или неща, което са се случили там и са предопределили бъдещето. Например, куфарчета раздадени на другарите, липсата на пълна лустрация, разрухата на КТБ, разпродаването на печеливши държавни бизнеси и т.н са все неща предопределили бъдещето ни. Човек, ако не знае миналото си, не може да съгради и бъдещето. ПИтай за това хората, които са загубили паметта си.

Напълно е възможно АЕЦ Белене да бъде завършен. Бойко и Пеевски да си купят по един реактор, Гинка изпълнителен директор и всичко ще е на шест! Може и цех за суджуци и филе Елена да отворят на площадката , място има.

браво бе, да, ама пенсионера няма заби, за да жвака соджюка и купува скришом сланинка боико им я забрани, нямал $$, за болни! bT

Гинка щом с 10 клас ще управлява ЧЕЗ, като вземе висшу догодина, що да не купи и АЕЦ Белене. Колко му е, не се изисква да си професор!

Теменужка разбира от АЕЦ колкото Гинка от пренасяне на електричество. За едната ЧЕЗ и слава работят и двете. И малко комисионни-неколко милиона, щото повече на пионки не дават.

Тая бързо си изчисти името и започна да ръси мозък.

Иначе е права, женицата, голям и реален си е! И ще става все по-голям и реален до изчерпване на количествата.

опааа

30 юни, 59 юни и на края пак някой ни изпреварил и ни лапнал далаверата. Гербаджиите са кирливи мърди

тази, може би има и приятелка "павлинка", която е сред потенциалните инвеститори??;))

герб провали европейска инвестиция, сега ще ни осъдят в Америка за стотици милиони, борисов трябва да ходи в затвора, а мафията купи енергото. а тази продължава да бълнува вместо да тръгва към пандиза.

Тази още ли е министър? Дето изтърва мафията да придобие 1/3 от енергоснабдяването.

ИСКАМЕ да ВИДИМ репортаж поБТВ НАЖИВО как аджеба ИЗГЛЕЦДАТ РЕАКТОРИТЕ НОВИТЕ РСКИ за които БОИКО ПЛАТИ 2 МИЛИАРДА лева от вашите на ВСИчКИ бЬлгари джобове ДА ГИ ВИДИМ БЕЛИ ЧЕРНИ РОЗОВИ ЛИ СА ДА ГИ ПИПНЕМ ИНАче ше си посмислим че Бокио е ДАЛ МИЛИАРДИ за Виртуална РЕАЛНОСТ а руснаците НЕса ГИ ПРОИЗВЕЛИ

Даже ще е тесно в Белене за неколко десетки хиляди разбойници от 1944 година до днес

Анкор ещьо анкор Кремълски Хибридки ?! > Забравете !

Тука има, тука нема, .любимата игра започва наново, нали трябва да забравим поредното им безхаберие.

Пак ли Гинка?

ще се отваря май концлагера, днес полиция ходи по домовете на столичани писани за руския патриарх от КГБ

Абе за тоя проект не знам, ама за острова "Белене" бая народ има!!!

Шилo

Голям и реален има със сигурност, но не е интерес!

и Гинка ще удари едно рамо, а като намигне ще предизвика ядрена реакция

колко приятелки с "интереси" имаш?

Грузинската мафия ли?