Коментари - Случаите на COVID-19 за последните 24 ч. се увеличават, само в 3 области няма новозаразени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

който и да спечели започва яко боцкане, такава е цената

Хайде стига вече с тоя ковид! Направо дайте 20% и да се затваряме и пак да започне истерията с ваксинирането. Целта е ясна-трябва да се закупят милион ваксини за 1923 г,които Урсула е поръчала.И пак трябва милион да се дават. Как не ви е срам.

Почва се. Приготвяйте маски, шнорхели. Чакат ни бустери. Урсула е гладна.

Корона вируса спря да съществува, когато Русия влезе в Донбас.

ДОЛНА И МАЗНА ЛЪЖА,НАДРАСКАНА ОТ ОЩЕ ПО ДОЛНИ И ПРОДАЖНИ МАЗНИЦИ..НАРИЧАЙКИ СЕ сдрис бг

Я да си изгълташ цялото канче със седативите, наврещял си десетки кретенски поста само тук.

Лъжи, лъжи, лъжи и пак лъжи! Кой ли ви вярва платени журналисти?????? Още един път ме цензурирайте - да живее свободата на словото!

Ай стигс д тав простотия. То ясно че искате овцете да не забравят за коронсвируса и кст пуснете новия щам да ги фане шубето ма секи ден едни и същи тъпни

Интересно, че 40% от починалите за последното денонощие са "ваксинирани", а общо всички "ваксинирани" са около 30%.

Как не се спряхте бе, мамицата ви и тъпите журналя? Как не ви омръзна вече трета година да повтаряте едно и също всеки ден??? Дано умрете от чума.

Би трябвало да им плащат за това, иначе за какво - вече не е актуална темата, малко са посетителите и постовете, малко хора им гледат рекламите и т.н .Усилията обаче не помагат за реклама на ваксините

Джордж Сорос : Ами сега ???????????

Преди два месеца го повторих. Мислех че е грип. Оказа се Ковид. Брат ми също го повтори, личният му го проверил и се оказал ковид. Връща се, но е в лека форма. Все пак и двамата сме го карали преди две години. Ако човек го кара за първи път ще е по-различно.

С тестове ли доказа лекарят ви че е ковид ? За първи път го изкарах без всякакви симптоми , на крак Познавам лично човек с 3 ваксини и 3 пъти лежал в болница с ковид.

Отново стъкмистика

Вече почти 99% от населението е без активна ваксина ( направена през последните 9 мес.) Всички починали са без ваксина ефективно. 140 новозаразени - 5 починали: типично за България. Никакво модерно лечение, никаква медицина, никаква ваксинация. Но ние сме лъвове - юнаци и нас не ни е страх.

Ми който го е страх - отива, и си бие ваксина. Така няма да умреш от ковид, а я от инфаркт, я от инсулт, я рак ще хванеш...

Да сравним с Германия тогава? Вече почти 77% от населението са "ваксинирани". Имат 2,984 нови случая и 125 починали за последното денонощие: типично за Германия. Модерно лечение, медицина, "ваксинация". Но те не са лъвове - юнаци тях ги е страх. Затова в Германия нямат под 100 починали на денонощие за последните седем дни. костадин ангелов 25.03.2021 "Хората, които са ваксинирани с една и дори с две дози, може да са носители на заразата, но те няма да се разболеят тежко, да постъпят в болница и няма да загубят живота си от заразата"

Е ли медицински възможно, че ме мързи да ровя, короната леко да се активизира, понеже грипът поприключва? Звучи ми логично и ако наистина е така, моля да ни го кажете изрично, за да може тези, които сме уязвими групи, вместо да го подкараме през просото и после да се чудим как може да сме болни по никое време, да продължаваме сами да си се пазиме, защото иначе трябва Господ/Съдбата да ни пазят (от собствената ни глупост, де!).

Короната в българия е пряко свързана с изборният календар. Виж статистиките. Иначе не е повече от настинка. Интересното е че винаги облагодетелства безспорният победител в изборите - служебното правителство.

скоро ще разстрелваме зад ухото помиярите на срос! зарад такива статии, дори джурналяка да е е бил имунизиран от роботиката на сорос! радев също и оня тлъстосер джендърляк с масовите гробове! следим ви ежедневно. урси! Богг с нас

100+

"Починали са петима пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция." Колко от тях са били ваксинирани?

6

яко ще се мре!

Стига плашете хората ! Хайде сега пак агитации за внесените ваксини- който са пълна отрова!