Коментари - Следователи: Пилотът на малайзийски боинг вероятно умишлено е разбил самолета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самолетът го откраднаха и разбиха в Украйна. Това отдавна се доказа. Въпросът е що още ни занимават с тая некадърна операция. Също като Скрипал. Не го убили в Русия и чакали да го вземат англичаните че да го тровят публично. Храна за тъполюдието.

Аз

Тъй, мчи кък... Набутай го на умрелите, те няма да се оплачат!

никога не са виновни за нещо.

свиквай...червен главоч. Така е било и така ще бъде.......а ти си брой копейките и си тролствай подсмърчайки.

Вариант 1 - най-логичната версия е, че някой е хакнал системата (автопилота) на самолета и го е командвал дистанционно. Това е работа на военните или ЦРУ. Скоро след трагедията се появи инфо, че на борда е била цяла група учени-биолози, които са пътували от/за някакъв конгрес, но после тази информация се потули. Имаше инфо и за ценен товар, не помня какъв, който вероятно е бил похитен. Вариант 2 - самолетът е отвлечен и после е разбит над Донбас, като е напълнен с трупове на умрели хора, за да се обвини Русия. Двата самолета са от една серия с близки номера - разлика една буква. О и D.

ценният товар са 6 кг. микросхеми за защитени с патент. Фирмата собственик е продадена после на холандци (!!!) и патентът преминава към тях след смъртта на авторите, загинали в Боинга.

Откъде го измисли това. Много ама много развинтена фантазия.

Аз

Добре, бе, ДИРник, това са що го изтри?! Спеално се старах нищо нецензурно да няма вътре...

истината е че си червен трол-шизофреник . Пишеш откровенни лъжи , намекваш за някакви въображаеми "истини" , развиваш няк'ви конспиративни теории ( естествено ЦРУ е намесено )....групи биолози ЛЕЛЕ , какво ли са разкрили/открили, че заради тях самолет ще свалят......МИКРОСХЕМИ УАУ ! Ама наистина ли са МИКРО или са големи като сАвеЦките ??? Излязла информация, после я потулили ама червеният папагал ВСИЧКО ЗНАЕ И ПОМНИ !!!

ехиден

ЗАБРАВИХ ДА ПИТАМ ЗА ВАРИАНТ 2 : Вариант 2 - самолетът е отвлечен и после е разбит над Донбас, като е напълнен с трупове на умрели хора, за да се обвини Русия. Двата самолета са от една серия с близки номера - разлика една буква Какво искаш да кажеш ? Че самолета е един и същ ли ? Отвлечен празен , напълнен с трупове (???) и разбит над Донбас ? А къде са пътниците ? Разликата била ЕДНА БУКВА В НОМЕРА ? И на какво разчитат конспираторите ? Никой да не забележи това ?

Евала пич!!!! Връх си!!! 98 0/0 си в целта! Остава да научиш, вариант 1 и вариант 2 са свързани. Самолетът е управляван дистанционно до най-близката и най-голямата военноморска база на .... И оттам скрит в хангара и подготвен за втората част операцията. За китайските компютърни специалисти на борда - те са ценната пратка. Кой го е направил? Хахаха който има ресурси и може да го прави глобално.....

вЕрвайте

Това сигурно са се сетили покрай онзи Андреас Лубиц, дето разпи самолет във Франция. Така и лесно ще се оправдаят.

Добре де аз не мога да разбера а втория пилот къде е бил? Сигурно капитана е изчакал втория пилот да излезе от кабината, изгонил е и главният/ата стюард/еса по някакъв начин, заключил е вратата и газ на долу!

Надолу се пише слято. А после може и да изказваш собствено мнение щото си запознат. Ибреее?