След 3-часово заседание Съветът по сигурността не излезе с окончателно становище за Украйна

Министърът на отбраната Стефан Янев готви националната позиция, ще я представят пред парламента в сряда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На троянският кон му е трудно да вземе решение.

Самата Украйна казва, че заплахата от Русия е от 2014, а ученията до границата ѝ е от май мин. година. Всъщност сега Радата има проблем с митингуващи и депутатите едвам са напуснали сградата. Проблема е касовите бележки, които трябва да издават /ВЕЧЕ/. Там да отидеш някъде и да видиш касов бон е голяма рядкост.

Как да вземат решение като не зависи от тях? подлоги на САЩ и ЕС.

Няма такива смешници!Незабавно разолагайте Пейтрит зенитни системи и ескадрила с противокорабни ракети Харпун.

_stankow

Батарея Пейтриот струва 1 милиард. А не е нещо повече от C-300, каквато имаме на въоръжение. И която си е разположена където трябва.

Как ще излязат с решение, като по време на КСНС си чатят в Гриндера. Куролират, така да се каже.

Само виждам как в скоро време ще плачете за Бойко. Държавата потъва с 200 километра в час!!!

Буклуци какви българи сте вие бе Кавали , русороби с кафяви смърдящи гащи.

Много рано си станал бе, муци. Чакай малко, пий едно сутрешно кафе, разсъни се, отпусни се, направи преглед на сутрешната преса, виж си опорките за деня, после си удари една сутрешна злобарка и чак тогава сядай зад служебния лаптоп, купен от шефовете ти на промоция от Technopolis.

в съвета на Кирчу му се е появило видение и не е чул дрънченето на войната ... мдааа ... така каза той .

Вече се изясниха нещата - козяците са ги гепали киретата за мъдята през Grindъr-a. Xaxaxaxa. Якоооо. :-)))))))

Кире, не мой с лошо..., не се прави на хитър, че може в много скоро време да усетиш как народната любов изгаря ! Повечето дето гласуваха за теб, ще се обърнат ПРОТИВ теб ! Опичай си акъла ! България няма нищо общо с онези дето си мерят патките насред Европа... Аз лично не искам да бъда мишена на каквито и да е руски оръжия !

За сметка на това си размениха контактите в Grindr.

От 2014г мислим.... 1ден повече, какво е, бре

Сега ще анализираме. Следващите години или докато ни изритат. Анализа му е майката. Боклуци.

Ама разбира се. Все пак чакат заповед от Кремъл.

Много лързо се сдоби с охрана като на биби. Май е разбрал, че народа може скоро да му покаже любовта си.

А бре, къде е Мунчо-Гадев?

Подготвя болният за заседанието.

БГ лоялен партньор, сиреч от нас фронта и градовете където да хвърлят бомби,от тях бомбите и оръдията,ай да ви е честито на всички!!!!!!

Тъй като с това поскъпване лой не остана, ще слагат неваксинирани като първа линия пред френските войници и урките или руснаците. Па който остане.

Украинците са католици! Ние и руснаците сме източноправославни! А НАТО няма работа в този конфликт!

Абе да си прост и необразован в ерата на Гугъл и Уикипедия е непростимо! "Общее количество католиков (всех обрядов) на территории Украины, по данным Annuario Pontificio (Папского Ежегодника) за 2009 год, составляло 4 801 879 человек .." Т.е. малко над 10%, тъпак!

То и гласувалите за Кирчо са толкова, ама е много повече канадец, отколкото българин.

Добре нарита мазния му русофилски гъз Кефиш

Че някой друго ли очакваше?

Абе Русия на нашите граници ли струпва войски, че министър-председателят продължава да се прави на ощипана мома и да възлага на военния министър да му докладвал как България щяла да укрепи сигурността си? Ясно е, че този Петков е научен да го играе шаран -хлъзгав и нищо не казващ. Един фашистки цар, през 1943 година е имал кураж да не прати нито един български войник срещу руснаците, тези страхливци нямат сили да кажат конкретно, че Русия е на границата на Украйна (ако изобщо е вярно това), и България няма нищо общо с това. С всичката ни мизерия, сигурност ще "окрепваме". Аман от плужеци в политиката. И Рдев къде е в целия този фарс? И от къде им дойде това свръх чувство за лоялоност към НАТО? Освен, че ни ограбват НАТО и ЕС друго не виждаме от 20 години насам. И да мислят какво ще кажат, защото ако посмеят да пуснат Натовски кораби, самолети или други оръжия срещу Русия от наша територия, Киро ще си ходи директно в Канада да се хвали с харвардските си дипломи, ако успее да се измъкне от хорски гняв.

Чемадан, вакзал, Масква!

Радев е на отчет и инструктаж в ЦРУ. То за какво махна Бойко.

"На заседанието на Съвета по сигурността присъстваха също и министърът на отбраната Стефан Янев, министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, министърът на външните работи Теодора Генчовска, както и представители на службите за сигурност." Интересно дали някой от тия титани на мисълта ( стари и нови) знаят какво е национална сигурност и как тя да се поддържа?

…та понеже Виждам че Колегата ОппааРа - Е Големичък …(ама ннннещо Се пппритеснявааа :-) - та нали Се работи Дистанционно/онлайн ?! …и Е В сила И за Управлението на ЗемитеНи ! Е, та то Фасулска работа да Се включваме от …ГорноНанадолнище я ! (…примерно де ;-)

Каква армия с тези псевдо-мъже родени след закриването на военната служба? Скубани вежди,бръснати крака,маникюр и нежна психика.

Ако ни въвлекът във война на фона на беднтията ни ужаса ще бъде истински

Ами Момичетата ? …ами Ако им Осигурим Директен тренинг от ИзраелКИ ?

Не си стрижат храстите!

Чичко евреин прави това повече от 300 години. Настройва 2 държави една срещу друга, продава им оръжия и суровини, дава им заеми, за да ги купят. И им дава нов заем, за да се възстановят след войната изпитана марка. Странно, че все още има кой да им се връзва, или им се връзват онези вързаните политици

Оставете Антисемитизма, Колега ! …е Зараза. …и то - Летална. (Успех !)

Лорелчо, ти ли си бе, чифутче :)

След три часа съвета за сигурност излезе през задната врата.

НАТО са убийци. Лоялни към убийци?

И най лошият мир е по добър от най добрата война. И нашите малоумници 3 часа заседават, и не могат да решат какво искат мир или война . Но, ако бяха чели война и ли мир, щяха поне да знаят, че мирът не може да се постигне с война

Какво четене, Куролацията е сертифицирана от Харвард, напомпани са със зелен капитал, Его до небето и всичко това подплатено с огромни Лъжи...

Кире”Харвардо” (и Сье) - Е “лебедовата” Частушка на задунаистизъмъ на Ясно#Кой .

Путолизци, посещавате ли често Арт инсталацията с Улянов, край стените на Кремъл ….. Купувайки билет, подпомагате директно икономиката на Путан Първи - Къси А когато добавят към композицията и балсамирания Путан, със записване ще се влиза …. Оххх, размечтах се ….

"Води се пропаганда с цел да се убедят българските граждани, че всяко наше пълноценно участие в структурите на НАТО е насочено против българския национален интерес, защото ще ни вкара в конфликт с Русия. Това е една много неприятна лъжа, която повторена хиляда пъти, се превръща в истина за част от българските граждани. Истината е точно обратната". "Източна Европа не се превръща в плацдарм за война, както тръби русофилската пета колона в България": "Нито пък България се превръща в място, откъдето ще се водят едва ли не военни действия с Русия. Вече 18-а година, откакто сме в НАТО, официалната руска политика, провеждане чрез нейната пета колона у нас, е да редуцира българското присъствие в НАТО до номинално присъствие - без да имаме армия, без да имаме въоръжение, без да имаме ясна стратегия за това как участваме в колективната отбрана на Съюза, в който сами сме избрали да членуваме". "Политологът изказа мнение, че и президентът Румен Радев би могъл да участва в Съвета по сигурност при премиера, както и би могъл да свика КСНС по темата. Той прогнозира, че много трудно ще се постигне споразумение от представителите на властта по темата, защото пропагандното говорене против включването на България в обща система за сигурност в източния фланг на НАТО стимулира русофилски политически сили у нас да се отърват със символични мерки по отношение на българската национална сигурност в контекста на нарастващата криза около Украйна. " https://bnr.bg/horizont/post/101591197/ognan-minchev-vodi-se-propaganda-che-uchastieto-ni-v-nato-e-protiv-nacionalnia-ni-interes

Ми що нямаме войска, а ? Тези защо се наричат Съвет за Сигурност, като ние нямаме Национална сигурност Нямаме стратегия, нямаме войници, нямаме генерали.. Разграден двор, Територия за експерименти...Прости политици и Корупция до небето... После като стане нещо почваме с лизане на на задници и снишаването... Какво падение само. Партньорите щели да ни оправят, а някой пита ли на каква цена? Щото май безплатен обяд няма ...

Вижте ако обичате по-долу… намирам че Имаме Решение.

…което Доказва че Имаме Форсмажор ! : - да Отстраним НЕзабавно Вси”наште” от Управлението на ЗемитеНи ! …което Ще има Очевидната подкрепа от Всички Наши Партньори.

Мнение не могат да имат щото нямат гръбнак.... Те са просто послушковци...плоски червеи... Бог да пази България, защото тези ще ни харизат на сатаната и изобщо няма да им пука Ще се изпокрият докато летят бомбите...Пука им за народа, нали си имат протекции от партньорите

Именно Те, т.е. Вси”наште” - Нямат АбсолютноНикакво Протекции от ПартньоритеНи, Колега ! ..и то Отдавна. - което ДоЗасилва Форсмажора да ги Отстраним НЕзабавно от Управлението на ЗемитеНи !

Този Янев е ясен! Ще продаде Родината за жълти стотинки. Ще посрешне с хляб и сол малките зелени човечета с Калашников в центъра на Варна и ще твърди, че са руски туристи!

Кирчо и д.билите в парламента ги е страх и гък да кажат че ако някой ни нападне никой от народа няма да отиде да ги защитава, който и да ни нападне ни е превзел за 1 седмица .

Една седмица?!! За един ден драги ще ни вземат..

Коля, аз ще съм пръв доброволец ако някой нападне България. А от твоето име, което е руско е видно, че ти няма да защитиш Родината, защото просто не си българин!

Каква подготовка, бе? Войната ще трае няколко часа само. Ние докато научим и тя ще свърши. Планът е следния: 1. укрите атакуват Донбас. 2. след 1 час Путин праща ултиматум на Киев да спрат и им дава 30 минути срок. 3. След 30 минути руската армия пуска от своя територия 100-200 ракети по огневите точки на укрите около Донбас. 4. Ракетите пристигат след 3 минути! и всичко спира. 5. След още 20 минути в Киев научават са случилото се на фронта и се предават. 6. Звънят в Москва и искат да преговорят за мир! ОБЩО ВРЕМЕ - под 2 часа.

Предлагам да НЕ разглеждаме Вариантът С война, Колега ! …И ! - да Сме Единни за НЕдопускане Продължаването на КремълВонята у Нас !

Един въпрос само, какво общо има НАТО с Украйна? Ако САЩ и Великобритания искат да се бият за Украйна с руснаците, да си го правят, защо ни замесват нас?

Украйна - Е изразила Отдавна своето Собствено желание да Е НАТО, Колега ! …което - Автоматично Задейства член5 при Необходимост.

Смешнооо. Сорос ли ти го каза това?

Лъжеш дървосекачо лъжлив.

Фют казвате…- ами то И на Фют - Предците СА Изклани от ДоказаноЛошите, Колега !

Член 5ти се задейства, когато стане член на НАТО, а когато на някой му се прииска.... За да стане член на НАТО, Украйна не трябва да има териториални претенции със съседите си, което означава да признае Крим за руски. Това автоматично премахва санкциите срещу Русия и израза "руска агресия" губи смисъл.... В момента се наблюдава едно шизофренично поведение от страна на НАТО и опит за разпалване на война в Европа!

Се Счита за дефакто Член.

това е ако си член на НАТО а нас не ни броят са слива даже.

НАТО е личната бухалка на САЩ за рекетиране на всички които отказват да плащат рекет. Рекет плащат и насила набутаните в кошарата НАТО овце. Рекете го наричат 2% от БВП за оръжие...в повечето случаи е Американско. Те така

Омръзна ми това напрежение. Да нападаме Русия, и да приключим за 2,3 дена самолети имаме, подводници имаме и една испанска фрегата идва на помощ. Няма време за губене, чакаме прилива, и по пъври петли на абордаж

Против. …но че Трябва Да Отстраним Вси”наште” и то НЕзабавно от Управление на ЗемитеНи - напълно Ви подкрепям !

Приличаш на пиян руски хулиган, който с друго не може да блесне, и все налита на бой. Умните/Запада/ се доказват на друго поле, а не във война, но ако се наложи и там ще покажат какво могат …..

Дреме му на Радев за Украйна! Нали взима по 15 000 лева на месец и по цял ден си прави лицеви опори. А пък Стефан Янев си уреди децата на държавна служба в БЕХ и НЕК с по 5000 лева ма месец. Обикновените хора да мрат от глад. Това е промяната!

Каквото каже Херо това ще е, Кире му погнаха да дойде на власт Хамериканците. Нямаме думата и никога не сме я имали. Да имат тези муньовци топки трябваше да не бяха финансово зависими дали от САЩ или Русия все тая, в случая е САЩ. Да се надяваме, че нещата няма да ескалират

Глупоствате. …та тея Поредни “наши” “избранници” ДъСъ Ачик послушковци на Ясно#Кой ! ..и то Енторазредни !

"финансово зависими дали от САЩ или Русия " - какви глупости говориш ?! Ти да си видял поне един финансово зависими от пPocuя да е прокопсал ???

Щерев.. Лягай си вече троле.. Чичо Байден ще ти купи зайче..

Не бе успял, сръбската армия редом с германската, щеше да се окаже пред вратите на Москва. Сърбия е била много по-голям приятел и поддръжник на Германия от България! Тогава руснаците са щели да видят истинското лице на сърбите!

превратът е успял... значи сърбите не са били авери с германците-)

И пак лайното Щерев

А Мустафа питахте ли Я ?

Херо Мустафа кво се мота?

Съдбата на Украйна поне за следващите 50 години е като на автономна република на Русия. Както е Тибет на Китай. Това в случай че мислите че украинците ще имат превез при евентуален конфликт (Недай Боже, все пак.)

Съвсем скоро, след смъртта на джуджак Путан Първи - Къси, Украйна ще е част от НАТО, а след това и от ЕС. пPocuя като бита кучка ще вие, но това няма да промени логичния ход на нещата.

Украйна са една държава и един народ с РУСИЯ. В Киев всичко е спокойно. Паниката е в Белият Дом

ИдетеВижте Изявлението на г-н Зеленски…

Е кога станахте един народ - нали ги наричахте "фaшucтu" …. Това ще рече, че и руснаците са фашисти ….

Война няма да има.. обаче тъпите украинци ще ги насъскат да направят някоя беля и после изненадващо по западен стереотип ще ги оставят на произвола на съдбата..т.е на Путин. А него ще накажат безмилостно с някакви санкции и обявят за "лош,лош, палавник"

Учудващо е Становището Ви, Колега ! …никой Досега НЕ се изказал Окончателно… - но Е Факт че Освен ВечеРазположените Над 100К подразделения (и то Чак до Балтика и ЧерноМоре) — - Кремъл - Започна И “маневри”.

Ами тогава 3 от 5 съдии, трябва да бъдат уволнени.

Тия ги тресат хормони - янев е замаен от зам.министърката, доскорошна стажантка, Ленчето оправя Кирето, ген Деси и синоптичката се бият за Муньо - на тия акълът им е съвсем другаде. Ако бяха хитри, Киро бива да каже "Дайте" на натовците преди да ги настани или да иска нещо от руснаците, за да не ги настани, но...неутралитетът го владееше само н.в.Цар Борис III. Тия шумкарски каскети не стават за чеп за зеле.

Имаме натрупано близо78годиини проКремъл Хибридеене&ТриянскоКония от Вси”наште”, Колега… - та Ни трябва Човек Бетер Борис3 Обединител !

В грешка си от векове е и за векове !

войната е започнала през 2014 ,днес още не са взели решение ха-ха

мъка,мъка,мъка.... като яхна белия кон,взимам по бързи решения. леле,леле,леле..... 5G ха-ха

Няма нужда от такива съвети ! Няма да има Война и точка ! Лятото съм на Черно Море , там съм много добре ! А Укрите , укрите да мивърнат пръстена и 3 кила Ръкия , която гадовете. през ь1985 година ми взеха ЕМ !

Когато двама си мерят онази работа, не си бутай задника между тях.

…и когато Знаете че …палцъй у Късака - нннеежжжно “галят”Ви изотзадека между тамтаковата —> НЕ Ми Се моткай наоколо .

не трябав ли да го ръководи Главнокомандващия?

Има Такъв “съвет”, Колега…ама Има И-онакъв, т.е.при дондю2 … - като И-двата “съвета” ги Плащаме НиеВсички Н.В.Данъкоплатецът ! …та Затова Казах - Говеда .

Стоите в бойна готовност по границата, без да помагате нa украинци по никакъв начин с военна сила. Предоставят им се оръжия и да се оправят сами. Отбраната е в случай, че руснаците минат границата на Украйна. Тези хора са една държава и един народ вече 70 години и сега не можели да се понасят. Пълни глупости. Я вижте Киев какво представлява, пък сравнете със Сифия.

А преди са били пруска империя...пак един народ и една държава...и все проблеми на Европа създават.

Колега ! - ама те тея “наште” Замислят как да Саботират ! ..т.е.да се “извисят” до Съвършенство в Хибридеенето проКремъл.