Слави Трифонов обвини Кирил Петков, че говори неистини

Лидерът на ИТН е възмутен от изявлението на бившия икономически министър, че "Продължаваме промяната" водят разговори с членове на партията му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако слави не беше спал в часовете по български щеше да знае че лъжа и неистина са синоними....

"Говорим и с членове на "Има такъв народ" Славчо, научи се да четеш.

Да настигнете баце,той си е природен талант.Тва Слави Кирчо че и чехльо рята да ядат.То е Ганьо ама класика.Затва ББ е велик представител на прехода

ПП не е партия, а политически проект. Проектът е начертан на основата на популизъм, лъжи и измами.

Ами Кирчо може да е имал в предвид,че скоро ще говори и с ИТН,то май скоро няма да има правителство от Новите партии и ще требва Герб и ДПС да го съставят.Дали Трифонов е толкова заблуден или играе някаква игра.Както и да е и в двата случая,народа е потърпевщт.Явно в ИТН още не са си извадили поука от провалените мандати,та искат още един да провалят.

Установявам че има автоматично поставени плюсове/минуси при мен

Продължаваме Промяната имат сайт и ютюб канал - "promeni.bg" и "продължаваме промяната"

Предлагам нито един български гражданин да Не гласува за тази партия и да ги оставим тия хора да правят най - доброто което могат а именно шоу с лафове от фейсбук, че съвсем си повярваха, че са фактор в политиката! А дано!

Слафенчо, тоз Кирил Честната не е излъгал, ама хич, да знайш! Човека правилно го е казал, ама ти не искаш да вденеш, щото не ти уйдисва! Ясно и на чист български с канадски акцент, честната кира ти казва, че води разговори с членове на партията Ти, а не с ръководството. Нищо чудно да се е опазарил дори със самият ти соулта6ак Тошко Африкански и оня, другия там... кой беше? Партитята Ти е изкупувана "на парче", докато ти раздаваш "Мисли от дивана". Ще купят всички, които си поставил на избираеми места. Честното Кире каза, че ще търси "121 почтени дупетати"(оксиморон?), без значение от коя партия са! Разбра ли ве какво ти гласят "честните и почтените"?

Стани Славчо лежи на дивана, но е абсолютно прав.

Ива Митева казва ние " протестните партии " вместо правилното "ние от партиите на маймуните". Та точно ТИЯ не се усещат, че си изядоха хляба и отрязаха клона НА КРЕДИТ и сега имат да наплащат. Толкова са зле горките, че задачата да направят ДЪРЖАВА НА МАЙМУНИТЕ е непосилна за тях.

Абе пловдивчанин ли е , е@и го в зъ@за и толкоз Геврек Лъжливо копеле Престъпник Толуп Мошеник Човек се ражда престъпник. още от сега са му се изкривили джуките от свирки У леву

Дългият е натрупал толкова дългове, че безусловно приема всяка политическа поръчка на спонсора му Пеевски . Всички удоволствия се заплащат, идва време да се разплаща за услугите.

Прави ми впечатление атаката срещу всички, които не са от ГЕРБ, ДПС, БСП и чалга партията . Да сте чули нещо за тях? Или те са ангели, непорочни личности? Или борбата е толкова жестока, че всичко трябва да се омаскари?

Сига с тоя суверен, бре! Цитат от Уикипедиа: "Суверен (от френски: souverain – „висш“, „върховен“) е лице, на което, без каквито и да е ограничителни условия и в течение на неопределен срок, напълно принадлежи върховната, висша власт в държавата. Терминът е въведен в обращение в науката с неговото съвременно значение от основоположника на теорията за държавния суверенитет, френския юрист, политик и философ Жан Боден. Често „суверен“ се превежда като „монарх“, „господар“ или „владетел“, обаче носител на върховната власт в една държава може да е не само един човек (такава държава Жан Боден нарича монархия), но също и група лица или даже мнозинството от населението на страната (аристокрация и демокрация, съответно – според терминологията на Ж. Боден)."

Ти си го написал но също и група лица или даже мнозинството от населението на страната

Хъм...Мнозинството на нацията ще ви покаже отново и отново въпреки интригите, клеветите и лъжите, че е за ГЕРБ. Тоест суверена ви го казва, но вие си пълните ушите с чалгарска мръсотия и сте нечистоплътни ! Факт.

Продажник от дпс2!

А Мунчо няма ли да даде декларацията на КС?

той нали им каза да прекратят делото!

Може да си всякакъв, но поне не цепиш басма на боклуци като Киро Ментата и Лайняна Дончева!

Неистина означава лъжа.

нов триъгълник на глупостта: Курчо, Сливчо и Кокорчо.

Интересно ми е двете дежурни дами, които винахи стоят като фон зад Кирил Петков, какви са му! Метреси, любовници или някакви съветнички! Защо е необходима винаги да бъдат снимани зад него! Какво се цели с това!

ПР-ки. Кирчо е медиен продукт. Първия политик издигнат чрез корпоративна реклама. И ние сме дали нещо на света.

Едната е тази, която разпределя парите на Америка за България към НПОтата на Прокопиев, поДАй България и Кирчовата и Денкова фондация.

Че и той може да има Харем,като доскорошните управляващи

такова разочарование от Слави, че направо не съм си в кожата! Съжалявам, че два пъти, ДВА ПЪТИ гласувах за Теб!

А нима не си личеше от самото начало, че е въздух под налягане? Друг път мислете преди да гласувате, за да не ревете след това.

ГЕШЕВ ПРЕЗИДЕНТ!

Вярно ли за толкова прости ни вземате? Толкова ли е трудно човек да се замисли, КАКВО му е било предложено на Кирчо в Канада и с какво му е било гарантирано, за да вземе да се откаже (ако се е отказал) от канадското си гражданство? Това е решение, което не се взима лесно. При това много преди изборите през Април месец, вече някой е бил сигурен, че ще има служебен кабинет и Кирчо ще го раздава министър. Но заради 1 месец министерстване никой няма да направи подобна стъпка. Та въпроса ми е, кой клати държавата?

Мунчо, подлогата на олигарси!

И Мунчо е като Кирчо. обикновен изпълнител, продал душата си за шепа жълтици.

Браво ИТН ,най коректната партия след прехода..ГУСТООООО

Има такива Наивници

Много е кофти ареста. Аз бях там, но искам Кирчо, който е нарушил закона, да прекара там поне едно денонощие. Той е извършил престъпно деяние по член 313“, това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров по повод скандала с канадското гражданство на Кирил Петков. "Ако обича генералът Радев да дойде и да обясни защо е назначил този. Радев се е скрил в кула от слонова кост“, допълни Сидеров в предаването "Панорама“ по БНТ.

И ти ли Брутен,и ти ли Славчо.Защо те е страх да го наречеш лъжец?,може би ,защото сте от котилото на зеления чорап,така ли?.Става наистина лошо за демокрацията.Всичките там назначени са мръсни в душата превратаджии начело с отявления милиционер Рашков.Как така сменят всичко живо,това трагично,нали утре когато бъде избрано правителство тия всичките,включително и от тях назначените,ще трябва да си ходят.Порочни са и не знам как Слави им се връзва и подкрепя този долен Каун за президент.Вие от ИТН така ли ще пазите демокрацията? Мислех да гласувам за вас в началот и добре,че не го направих.Явно Боко ще се окаже прав

САМО ГЕРБ-СДС!

лъжите скоро ще го отведат далеч от политиката. Заедно с неговата Партия на Лъжците.

сценарист при Сливчо.

Ако Георги Гергов ходатайства за него и пред Славуца.

От самото начало се знаеше че Славчо нищо няма да направи това не означава че като има група артисти ще има и политическа група

дол дренки ментета и двамата .... Любител на прашеца и долен лъжец и въздухар! Но ! Еднакво лакоми за власт,пари почести!

Слави е вече употребена кукла на БСП, докато Кирчо е новия им проект. Георги Гергов е зад гърба му..

Едни дебили два пъти гласуваха за Слави, сега мислят ,че са поумнели и ще гласуват за WS Teleshop

След като вече 30 години всичко кадърно напуска страната, тук са останали над 80% катили. И по политиката си личи. И по изборите си личи. И по ваксинацията си личи.

бегаха да мият задници,читавите се опраеят навсякъде!

Успяват да работят, да си хранят семействата и да си изучат децата в нормална обстановка. Живеят нормален живот. Утре вие ще им прислугвате. Парапитеци.

Какво е било преди 30 г като са бягали е едно, къде живеят децата им днес е друго.

Трудно е да се отсъди кой е по противен от двамата ментарджии, Славчо и Кирчо, кандидати за държавната софра, но със сигурност и двамата се съревновават кой да се гаври по умело с търпението на народа

....... Господин Петков, от АБВ продължавате да настоявате да бъде публично показана декларацията, с която Кирил Петков казва, че отговаря на условията за служебен министър, но защо няма реакция по искането Ви? Публичната измама в нормалното общество буди отвращение, а у нас като че ли се радваме. Имам предвид професионалният лъжец и измамник Кирил Петков. Той онагля до степен да иска Конституционният съд да го конституира като страна. На големия артист му трябва голяма сцена и той използва сцената на правителството, за да блесне чрез медиите, а сега иска по-голямата сцена на Конституционния съд. Метреси като Кирил Петков имат едно място и то в България е отдавна затворено. Но хронологията е следната - на 10 юли Кирил Петков подписва пред медиите меморандум с онзи албанец, маскиран като немец за завода в Ловеч. На 15 юли правителството взема решение да упълномощи Кирил Петков да подпише такъв меморандум и на въпроса, който аз зададох до министъра на икономиката Кирил Петков, той отговаря, че меморандумът е подписан на 20 юли. Значи, на 10 юли е подписал салфетка или нещо друго? Питам и настоящия министър на икономиката, в чиято енергия вярвам, какво е подписал на 10 юли пред медиите. Второ, Кирил Петков на 13 август обяви, че се е консултирал с конституционен съдия относно казуса с двойното си гражданство и конституционният съдия го е посъветвал, че няма никакъв проблем. А сега иска да отиде в Конституционния съд - лъжец. Не се е консултирал с никой конституционен съдия. Аз апелирам оттогава до сега да каже с кой конституционен съдия се е консултирал, но той мълчи, защото няма такъв. И България трябва да разбере, че лъжците нямат място в обществения живот. И в публичните регистри на България до ден днешен Кирил Петков е български и канадски гражданин.

Да му оближеш захарния гъз и топките му да посмучеш на Кирето

Бивш кадър на ИТН?

И НИЕ АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ГОВОРИМ С НАРКОНАРКОМЧЕТА ... ... А КИРО Е ЖИВЯЛ В НАЙ- НАРКОМАНСКОТО МЯСТО НА ЦЯЛА КАНАДА - ВАНКУВЪР

Вярно е

оОо за Слави, 2 залепени за Кире, аре разотивайте се

Продължаваме Подмяната е партия-проект на ББ. Стари номера познати, да разцепи вота на протестните партии и най-вече на основния си полит. опонент - ИТН. ББ още го боли дупенцето от последните избори. Ще видите после, ПП+ГЕРБ+ИзмекяриБГ+ДБ ще има коалиция. В името на спасението на България, разбира се :)

Бръкна ви в гъзовете Киро, а? Боли ли или ви става хубаво? Мрете, чалгари!

Точно днес фъфлата от неговата партия каза, че са водили разговори с ПП.

Не знам дали Петков говори неистини, но Трифонов говори неумни неща. Дъвче СУВЕРЕН във всеки Фейсбук пост, суверена реши това, суверена реши онова... глупости на търкалета. СУВЕРЕН е мнозинство или владетел. Ако няма мнозинство, за какъв суверен говориш?! ХОРАТА СА ВАЖНИТЕ, НЕ СУВЕРЕНЪТ. РЕСПЕКТ, че бутна тиквата, но познания по политика - нулеви.

Не знам защо не използва думата народ, но едва ли ще влезе в парламента, провали се като проект.Кирчо е следващият проект.

Няма зелен сертификат да напуска форума И по-бързо Да няма после сълзи и заекващи

Ние Що трябва да им вярваме Аре писра

"Тука трябваше да са Кирчо и Асен, политическите "Иван и Андрей"? Защо срещу Кирил Петков няма още повдигнато обвинение след като е попълнил декларация с невярно съдържание? Защото има двоен стандарт", сам си отговори Сидеров и добави: "Където седнат, където станат говорят за върховенство на закона, а сега не се обаждат", коментира още той.

Кирчо действа напълно в съответствие със състоянието на безправовата държава България. Явно някой му е обещал нещо и то в голямо количество. Изобшо не му пука. Ако постъпва така в Канада или някъде в Европа......?

Курее, моли се на Канада да ти върне гражданството и бягай от тук, разкрит си и те чака пандиз..

Пандиз за Кирчо в България???? Не ставай смешен.

Никога не съм предполагала, че у нас има толкова много простаци-дебили, с амбиции за власт: чалгаджии, ментарджий, двойни граждани, селяндури, шутове, шуврантии, цървули с лампази, резиденти, шпиони,

За всичко ставащо в България, си има своето логично обяснение.

Най нова та партия ПП ПП. ПОЛИТИЧСКА ПАРТИЯ ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ. ХА ХА ХА.

Канадския ментарджия и лъжец няма ли най после да бъде закопчан за лъжа и нарушение на Конституцията заедно с мунчо?

ЩЕ, ЩЕ. МНОГО СКОРО.

Все пак сме в България.

Славчо параноята здраво те гони. Диван паша спри да друсаш ,че това е един от симптомите.

Един лъжец и грандоман заклеймява друг лъжец и ментарджия