Бутат 750 незаконни постройки в Слънчев бряг

750 незаконни постройки - временни обекти и масивни сгради, ще бъдат съборени в Слънчев бряг.

Обратно в новината

Коментари - Бутат 750 незаконни постройки в Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано неса само празни приказки г-н Министър.

Боклуците вече изпраха парите с тези постройки, така че не им пука.

бутат,ама ако бутнеш,може и да не те бутнат,както заснемат полицейските акции и ги излъчват по телевизиите,това да стане и за всеки един обект, запис на разрушаването и коментар за собствениците и лицата разрешили и узаконили строителството,директно длъжности и имена,стига инициали и недомлъвки.

Винаги в такива случаи събарянето е за сметка на т.нар. собственици или тия които са го строили незаконно! Но в БГ няма много прецеденти така че не се знае :)

Ами дано не е партенка, и като ще бутат да е по цялото море не само в СлБр, който всъщност се простира вече от Ахелой-Равда-Несебър-СлБр-СвВлас до Елените...и да не забравят че и в София е пълно с незаконни сгради - да не не се ослушват!

Нека държавата ги вземе и ги ползва по някакъв начин, това е народно богатство..Защо пак разрушения и разкопки?

Ами дано не е партенка, и като ще бутат да е по цялото море не само в СлБр, който всъщност се простира вече от Ахелой-Равда-Несебър-СлБр-СвВлас до Елените...и да не забравят че и в София е пълно с незаконни сгради - да не не се ослушват!

а варненските курорти за следващото правителство ли ги оставяте.или с тим не ви се занимава???

Когато казвах, че финансовата криза ще помете бедния балкански полуостров, всички ми се смяхте. Смяте ми се и като казвах че ще се бутат хотели за да се правят паркове. Сами виждате до къде я докарахме.

Прав си!Те много спецове прогнозираха и ръст на цените на имотите по врема на криза,а някой премиери дори лъжеха народа,че криза няма да има.Ама народа е прост и сега се чуди как да си плати кредитите към банките.

трябва до основи да го сринат!!!!

Аз съм ЗА

тия не знам какво 6те сабарят,ама да вземат и да строят.поне няма6е такава безработица като се строе6е слан4ев бряг.строят тапаците на 6опите магистралите и това е.аи да видим как 6те сабарят хотели.маи на кукув ден.750 хахахаха.4е тожа зна4и слан4ев бряг да остане само бряг

И за събарянето се искат хора на работа. Освен това незаконните постройки са предимно с прани пари от незаконна търговия, наркотици и ддр. такива, които са изяли и ядадт работни места

Крайно време е да бутнат незаконните постройки, имам предвид цитанските сиргии, защото тоя бит-пазар го няма никъде, а за хотели и на мен не ми се вярва!

Чета, чета и се чудя, - защо, Боже, си ни създал толкова тъпи...

Хотел "Вип Оазис" в южната част на курорта е на самият плаж.Абсолютно незаконен е.Пълно е уродливи престъпници с много скъпи коли.Ако Цецо мисли да събаря сергиите с дюнери, а не мутренските хотели, ще е предното порно.

ало варненски управници,какво ще предприемете вие по незаконното строителство,или ще се оставите и в тази сфера да ви изпреварят бургазлии.

A под чие правителство а к о и кметове "герои" са строени? Oрезелено е в с и ч к о природно и хубаво!!!!

Тия са ненормални, ше бутат ,вместо да измислят как да се изкарат пари .От тия построики а те ше бутат, и какво ше спечели държавата от това.

това го слушам от.......найсет години НЕ ми се вярва да се случи......

Ще бутнат 750 паянтови павилиона и сергии за шапки! Че то 1/3 от хотелите са незаконни, ама надали някой от тях ще бутнат!!!

А мен ще ме бутате ли ? Защото докато беше жив Илиев, полицаи и прокурори му правеха свирки под моя покрив...

правели му ама вече го изядоха червеите

Стига прости псевдо сензации сте писали. Ако бутнат 7 незаконни постройки ще е чудо, а 750 е пълен абсурд.

Че е слънчев - слънчев е; ама къде е брега, вече не се вижда от презастрояване на честни и родолюбиви политици, магистрати и бизнесмени. Както се казваше в едно стихче - "...всяка капка кръв ще роди нови хиляди борци", така и сега - на мястото на всяка бутната постройка /евентуално/ ще изникнат един бог знае колко пъти повече във времето, а може би гова е целта на скритата конкуренция.

"големи злоупотреби от бившото ръководство на" - любима фраза!!!

аааааааа... това е много вярно! :))))))))))))

Само толкоз? Чудно?

Май е време за бутане и на МООЛОВЕТЕ - или да стоят за паметници

От твоята уста в Божите уши

И какво ви пречат молловете бе селяци?

Да не искат да кажат, че там е по-опасно от София? Боже, какво беше и какво стана!

И казано ли е как ще се определя коя постройка да се бута и коя - не. Предполагам, че някои ще са по-равни от други :)

Да, наистина трябва да помислим на горките нещастници с какво да им помогнем. МАМИЦАТА ВИ.

Хотел "Дюн" ще го бутнат ли? Надали...

що не отидат в факултета там има повече

Никога няма да бутнат и една къща, защото всиките постройки в Слънчев бряг са на паралии, а както всички знаем много добре държавния бюджет е доста изтънял. Очаквам рекет от страна на правителството към собствениците на имотите, което е типично за българската действителност.

Имаш пред вид не "българската действителност" а ГЕРБАДЖИЙСКАТА НЕГРАМОТНОСТ може би????

Всички били богати, казваш? И как моля ви се забогатяха? От закуските? Или са супер умни и кадърни? Глупости... Престъпник до престъпника - наркодилъри, килъри и крадци... Дори и да не им бутнат постройките, ще е от полза хубавичко да ги издоят - та да има малко парички за пътища и здравеопазване. Пак е по-добре от нищо, нали?

Дано ......ама не вярвам и 5 да бутнат

И аз също

А например защо не се изземат в полза на държавата. Така ще има полза за бюджета - науми от настанени социялно слаби и други лица. 2-3 души да го контролират и готово. Иначе поредното сметище - ще има и дела......

Абсолютно правилно!

ДА бе, и аз седя и се чудя и не мога да се начудя. Какъв им е келепира да бутат нещо вече построено ?!?! А не е ли по-разумно да се приватизира в полза на държавата и тя да го експлоатира ??? Да направят например дом на сираците, дом на пенсионера, дом на студентите, дом на учителите, дом на надарените и най-успяващи деца, дом на раково болните, на болни деца..... има стотици идеи. Стига са печелили само мутрите в България.

Абе Вие до оня ден ревахте, че няма градинки, че много хотелите и бла бла .... сега заревахте да не бутат .... май хем Ви сърби хем боли :) Пример: На всеки 4 хотела бутат 3 правят на тяхно място градинка с хубава алея, пейки и 1 малко шадраванче - Сл.Бряг заприличва на истински курорт !

А казл ли е Негово Величество Министъра, за чия сметка ще е събарянето? А ДДС на балансовата стойност дали ще се взема от тея дето да го дръпнали навремето, като са го строили тва? И тем подобни мисли ми се въртят в главата..

Това са въпроси, които не са ми хрумвали. Много умно! ДДС-то, приспаднато при строежа на незаконна сграда, би трябвало да се вземе обратно от държавата!!! Предложи го на Дянков и ще стане :-)

"За сезон постъпленията от туристически такси в курорта са 15 милиона лева. За миналата година отчетените пари са едва 1,5 милион лева" - A значи имало откъде да дойдат пари за реклама, ама досега се спестяваха и само се искаше от държавата.