Коментари - Скандали и вендета тресат военното ръководство на Русия | Днес.dir.bg

Скандали и вендета тресат военното ръководство на Русия

За кратко време петима високопоставени служители, включително няколко генерали, се озоваха зад решетките

Обратно в новината

Коментари - Скандали и вендета тресат военното ръководство на Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Така е в демокрацията. Щом крадеш айде в затвора.

Мда...парадоксално, но реални усилия и резултати в борбата срещу корупцията, както и реформи в системата имаме само при Путин :-)

други коментари има ли?!

Делата са по силни от думите казват всичко Путин е №1 от пропадналата Русия след Елцин, Путин я направи водеща в света. За което сега Аангло-Саксите ще питат къде серат гладните (без ресурси)

А при нас кога?

Перфектният мъж - господин Президента на РФ! Желая го безумно интимно сега и завинаги и му гарантирам, че именно аз съм жената, която може да му донесе и осигури само имащата стойност, приятна и носеща наслада сфера на живота, която все още е непозната за него. Никога не е късно да се открие. Гарантирам! Нека ми се довери и няма да бъде разочарован, а само безкрайно удовлетворен от мен като ибор за неговия интимен живот. От все тази искренна, млада, страстна, лоялна, преданна, дискретна, всеотдайна, слаба, спортна фигура и безумно желаеща го интимно жена-българка. Ще смеся в постинга ми, че го трият и ми блокират често ИП-адреса: Не е време да се правят чиски в РА. Не е време да се дестабилизирате сами, ами се дръжте! Моля, от РА не излизайте от рамките на законивите ви маневри на отбрана. Трябва да запазите цялостта на РФ и да ви се признаят така или иначе вашите върнати земи. Но трябва да запазите икономическа, социална, и политическа стабилност. Досега действията са ви перфектни и законови. Това трябва да се подчертае, защото РА сте гарант за световния мир и сигурност. В частност - гарант за стабилността и сигурността на Европа и Балканите. За силна Русия!

Русия се разпада, ситуацията е зле, Путин е мъртъв и болен. Зеленски, Соломон Паси и Рики Мартин са на форума в Швейцария - "Джакузи за мир" ще решават съдбата на близо 2 милионната руска армия, въоръжена със оръжие достатъчно да 'спаси' света по Американски няколко пъти. Ще откраднем яхтите на Путин и ще ги дадем на Зеленски за бъдещи доходи. Ще ги почиства, зарежда и забавлява гостите си - основно бенефактори от ЦРУ и ко. Г-жата ще върти нощната смяна с новите дрешки от турнета. Това ще обърне ситуацията на фронта. След това назначаваме Мравояда за стратег-адвокат и Шиши за кебапче-войвода и осраинското възстание обръща още един път ситуацията на фронта. Путин буквално ще загуби всякаква ориентация за нашата стратегия. А ние през цялото време само крадем... Няма начин да загубим. И ние да ги онодим и те да ни изпреварят - все ще станат от нашите ЛГБТКЮ++ братя.

Ние тия работи от тях ги научихме.

Мда, правилно отбелязаха колеги по-долу - очевидно само при Путин може да има арести на висши функционери бъркали в кацата с меда! А в "демокрацията" всичко е по мед и масло, пардон по сух хляб, щото меда и маслото ги крдат до шушка... Иначе като чета категоричните писания на авторЯ имам чувството, че това е самият Путин с друго име - толкова подробни и категорични данни какво бил правил, какво мислел, как станало и ще става .... само Путя ще да е!!

След тия ще дойде нова група крадци, винаги е така.

А в Пентагона при трилион липси няма един арестуван…

Ма много информиран тоа бе

Аз залагам на Дойче Веле, те са шампионите по малоумие.

как са си стегнали вратлето с тия попски якички ! . свободно ве ...не се се стягай ве, робот !

Щерев, ти ли си бе, гълтач козяшки ? Не се ли намери някой с голяма паламарка да ти сцепи анала и после да ти го набута в устата, че да млъкнеш !

Ти и ти стягаше халката, ама накрая го пое черния змей !

Къде сте, за какво ви плащам !

Това е напълно нормално. Утвърдена и ефективна практика на Сталин. Периодично , голяма част от елита се корумпира и освинва. Изхвърляш ги и ги избиваш заедно със семействата им. Ефективност, каквато един демократичен режим не може да си позволи. Всъщност, разпада на СССР се дължи в голяма степен на това, че 53-та година на Сталин за малко не му е стигнало времето да направи поредната чистка. И оцелелите и потомството им съсипаха 40 години по-късно СССР, едно от последствията от които е и тази безумна война сега в сърцето на Европа.

Описанието отговаря на действителността.

Галина бланка балбук, балбук ...

Русия е пред разпад. Победата е близко. Още един напън и гордите войни на светлината ще дефилират на червеният площад.

Изглежда е почерпил от безценният опит на другаря Си. Един разстрел върши много повече работа отколкото сто закона срещу корупцията.

Микола, внимавай, че при голям напън стават и грешки :-)

В компанията на Немо и Кончита Вурст :)

Цензорите сега недолбват думата ПРЕСРОЧЕН, трият, ....бандата...

Цитат: "В действителност той служи на режима преди всичко за контрол над военните и за налагане на безусловна лоялност" Друго нещо е демокрацията в Украйна. Нема избори, парите за укрепления са откраднати, а военните вместо да се бият на фронта ловят цивилни по улиците и ги прашат на фронта да се бият вместо тях. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

2024-05-26 19:07:06 1234 (нерегистриран) Путин го убиваха всеки ден по едно време, Русия я фалираха стотици пъти. =========== да фалира, като то реално няма санкции ! . "налагащите" санкцииу продължават да продават на блядовете нау-хау през "трети страни4, като - султания, и жълтурия ...а в същото време купуват от блядия - нефт и газ - пак през същите тия страни, и в добавка на "американски" втечнен газ ! . е как да спре войната? как ?. . ако имаше инситнскки санкции, ембарго в букваният смисъл, при което нито 1 евро да не влиза в блядия и нито 1 капка нефт и газ - да не излиза ....варварите щяха да са капут - на 6-ия месец ..или най-много на деветия ! . "убиването" на касапина, бе дело на кгб по линията на деизформацията ! на това даже самите тъпи блядове не вярваха !

Шило

Ами чисти тези, които крадат. За разлика от Украйна, където тези, които крадат, съдят онези, които е трябвало да построят отбранителна линия, ама не е имало с какво, щото е откраднатото от първите.

Който е крал, да отговаря пред закона!

Шило

Ами сърди се на тези, които ги налагат, щото те ги нарушават.

Медии: Путин нареди на ФСБ да изчисти екипа на Шойгу Източници, близки до Кремъл, обявиха арестите на стотици военни. Безпрецедентната кампания за арестуване на високопоставени руски генерали, която беше стартирана от силите за сигурност след оставката на руския министър на отбраната Сергей Шойгу, се провежда със съгласието на Кремъл. И най-важната му причина — е желанието на специалните служби да поемат вината върху армията за провалите в Украйна, както и да получат контрол върху огромните бюджети на военния отдел.

Шило

То е ясно, че на соросоиднята не и харесва, ама точно Дир публикува статия за разследване на 28 украински офицера, щото видиш ли, не са изградили отбранителната линия в Харковска област. Ами не са- няма бетон, няма желязо, няма нищо.

Една от големите грешки на Хитлер, е че е давал статус на генералите си, което няма никаква връзка с усилията които полагат на бойното поле. Тях ги интересува само статуса, сал един Модел, Рундщедт, Ромел, Кеселринг, Майнщайн и Гудериан са си давали зор Затва кочината на държавната хранилка следва да се разтуря от време на време, просто за напомняне на обстоятелството те какви са, къде се намират и защо са там, хахаха, Герасимов също ще изгърми за слаби резултати след време, хахаха

Ама тук Тиквата и тиквениците крадът пък не ги гонят

Тези боклуци с лампазите трябва да имат два избора-или да побеждават или да умират.Трети вариант няма.

Не плачи, САЩ, Канада и Австралия имат огромна площ и ресурси.

Путин чисти генералите Аресты и отставки в Минобороны. Чистки генералов Шойгу продолжаются https://youtu.be/wnwsrh-DJB4

Събитията напомнят малко периода след смъртта на Сталин. Но в днешно време в резултата води ФСБ(НКВД). Проблемът е ,че военните нямат силна личност ,като едно време. А на Путин точно това му трябва: слаби и нерешителни генерали,което пък води до неуспехи на фронта... получава се омагьосан кръг!!! Ще видим джуджето какви ще ги надроби още...

Шило

А дали на полевите офицери им харесваше Шойгу?

ленин освободи рассияните от богатите! сталин освободи рассияните от умните путин освободи рассияните от съвест!

не ме интересува кво пише "Нойе Цюрхер Цайтунг", вие само да преписвате ли знаете?

А ти част от кой боклук си?

палачинката ти още не се е опекла, и вече я обърна, крепостнико!

Сигурен съм че не,Шойгу дори не е бил в казармата. Точно защото е некадърен и послушко изкара толкова дълго начело на армията.

2024-05-26 19:13:09 Шило Ами чисти тези, които крадат. ============== *тези, които утре могат да му забият ножа и да ми пратят един "щауфенберг" , защото негласно са против цялото това самвоубийство, които прави касапина с просия ! . защото просия е обречена ...и ти го знаеш ! . путьо и избран, да я унищожи ! . погледни им историят на блядовете, започнала от 16-и век . . възход са имали тогава и само тогава, когато просия е била управлявана от ...чужданци - екатерина, ленин, сталин, хрушчов и брежнев . и се разпада и запада, когато е била управлявана от москали - александърчо, ...черненко, андропов, горбачов, елцин ...и касапина ше я довърши , като практиката показва, че кога куките са влизали на червивят площад - следва разпад !

Ех, кога ли и в България ще видим арестувани и осъдени хора от висшите ешалони - политически, военни, предприемачи.

Явно не познаваш историята.

Путин хвърля генералите си в затвора https://youtu.be/7Ikm3UvVIoE

мафията "очисти" - трактора и нотариуса ...щошо можеха да я заковат !

Де късмет и у нас да има такива чистки за генерали, политици и всякаква крадлива гняс.

Коментари - Скандали и вендета тресат военното ръководство на Русия | Днес.dir.bg

Скандали и вендета тресат военното ръководство на Русия

За кратко време петима високопоставени служители, включително няколко генерали, се озоваха зад решетките

Обратно в новината

Коментари - Скандали и вендета тресат военното ръководство на Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Така е в демокрацията. Щом крадеш айде в затвора.

Мда...парадоксално, но реални усилия и резултати в борбата срещу корупцията, както и реформи в системата имаме само при Путин :-)

други коментари има ли?!

Делата са по силни от думите казват всичко Путин е №1 от пропадналата Русия след Елцин, Путин я направи водеща в света. За което сега Аангло-Саксите ще питат къде серат гладните (без ресурси)

А при нас кога?

Перфектният мъж - господин Президента на РФ! Желая го безумно интимно сега и завинаги и му гарантирам, че именно аз съм жената, която може да му донесе и осигури само имащата стойност, приятна и носеща наслада сфера на живота, която все още е непозната за него. Никога не е късно да се открие. Гарантирам! Нека ми се довери и няма да бъде разочарован, а само безкрайно удовлетворен от мен като ибор за неговия интимен живот. От все тази искренна, млада, страстна, лоялна, преданна, дискретна, всеотдайна, слаба, спортна фигура и безумно желаеща го интимно жена-българка. Ще смеся в постинга ми, че го трият и ми блокират често ИП-адреса: Не е време да се правят чиски в РА. Не е време да се дестабилизирате сами, ами се дръжте! Моля, от РА не излизайте от рамките на законивите ви маневри на отбрана. Трябва да запазите цялостта на РФ и да ви се признаят така или иначе вашите върнати земи. Но трябва да запазите икономическа, социална, и политическа стабилност. Досега действията са ви перфектни и законови. Това трябва да се подчертае, защото РА сте гарант за световния мир и сигурност. В частност - гарант за стабилността и сигурността на Европа и Балканите. За силна Русия!

Русия се разпада, ситуацията е зле, Путин е мъртъв и болен. Зеленски, Соломон Паси и Рики Мартин са на форума в Швейцария - "Джакузи за мир" ще решават съдбата на близо 2 милионната руска армия, въоръжена със оръжие достатъчно да 'спаси' света по Американски няколко пъти. Ще откраднем яхтите на Путин и ще ги дадем на Зеленски за бъдещи доходи. Ще ги почиства, зарежда и забавлява гостите си - основно бенефактори от ЦРУ и ко. Г-жата ще върти нощната смяна с новите дрешки от турнета. Това ще обърне ситуацията на фронта. След това назначаваме Мравояда за стратег-адвокат и Шиши за кебапче-войвода и осраинското възстание обръща още един път ситуацията на фронта. Путин буквално ще загуби всякаква ориентация за нашата стратегия. А ние през цялото време само крадем... Няма начин да загубим. И ние да ги онодим и те да ни изпреварят - все ще станат от нашите ЛГБТКЮ++ братя.

Ние тия работи от тях ги научихме.

Мда, правилно отбелязаха колеги по-долу - очевидно само при Путин може да има арести на висши функционери бъркали в кацата с меда! А в "демокрацията" всичко е по мед и масло, пардон по сух хляб, щото меда и маслото ги крдат до шушка... Иначе като чета категоричните писания на авторЯ имам чувството, че това е самият Путин с друго име - толкова подробни и категорични данни какво бил правил, какво мислел, как станало и ще става .... само Путя ще да е!!

След тия ще дойде нова група крадци, винаги е така.

А в Пентагона при трилион липси няма един арестуван…

Ма много информиран тоа бе

Аз залагам на Дойче Веле, те са шампионите по малоумие.

как са си стегнали вратлето с тия попски якички ! . свободно ве ...не се се стягай ве, робот !

Щерев, ти ли си бе, гълтач козяшки ? Не се ли намери някой с голяма паламарка да ти сцепи анала и после да ти го набута в устата, че да млъкнеш !

Ти и ти стягаше халката, ама накрая го пое черния змей !

Къде сте, за какво ви плащам !

Това е напълно нормално. Утвърдена и ефективна практика на Сталин. Периодично , голяма част от елита се корумпира и освинва. Изхвърляш ги и ги избиваш заедно със семействата им. Ефективност, каквато един демократичен режим не може да си позволи. Всъщност, разпада на СССР се дължи в голяма степен на това, че 53-та година на Сталин за малко не му е стигнало времето да направи поредната чистка. И оцелелите и потомството им съсипаха 40 години по-късно СССР, едно от последствията от които е и тази безумна война сега в сърцето на Европа.

Описанието отговаря на действителността.

Галина бланка балбук, балбук ...

Русия е пред разпад. Победата е близко. Още един напън и гордите войни на светлината ще дефилират на червеният площад.

Изглежда е почерпил от безценният опит на другаря Си. Един разстрел върши много повече работа отколкото сто закона срещу корупцията.

Микола, внимавай, че при голям напън стават и грешки :-)

В компанията на Немо и Кончита Вурст :)

Цензорите сега недолбват думата ПРЕСРОЧЕН, трият, ....бандата...

Цитат: "В действителност той служи на режима преди всичко за контрол над военните и за налагане на безусловна лоялност" Друго нещо е демокрацията в Украйна. Нема избори, парите за укрепления са откраднати, а военните вместо да се бият на фронта ловят цивилни по улиците и ги прашат на фронта да се бият вместо тях. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

2024-05-26 19:07:06 1234 (нерегистриран) Путин го убиваха всеки ден по едно време, Русия я фалираха стотици пъти. =========== да фалира, като то реално няма санкции ! . "налагащите" санкцииу продължават да продават на блядовете нау-хау през "трети страни4, като - султания, и жълтурия ...а в същото време купуват от блядия - нефт и газ - пак през същите тия страни, и в добавка на "американски" втечнен газ ! . е как да спре войната? как ?. . ако имаше инситнскки санкции, ембарго в букваният смисъл, при което нито 1 евро да не влиза в блядия и нито 1 капка нефт и газ - да не излиза ....варварите щяха да са капут - на 6-ия месец ..или най-много на деветия ! . "убиването" на касапина, бе дело на кгб по линията на деизформацията ! на това даже самите тъпи блядове не вярваха !

Шило

Ами чисти тези, които крадат. За разлика от Украйна, където тези, които крадат, съдят онези, които е трябвало да построят отбранителна линия, ама не е имало с какво, щото е откраднатото от първите.

Който е крал, да отговаря пред закона!

Шило

Ами сърди се на тези, които ги налагат, щото те ги нарушават.

Медии: Путин нареди на ФСБ да изчисти екипа на Шойгу Източници, близки до Кремъл, обявиха арестите на стотици военни. Безпрецедентната кампания за арестуване на високопоставени руски генерали, която беше стартирана от силите за сигурност след оставката на руския министър на отбраната Сергей Шойгу, се провежда със съгласието на Кремъл. И най-важната му причина — е желанието на специалните служби да поемат вината върху армията за провалите в Украйна, както и да получат контрол върху огромните бюджети на военния отдел.

Шило

То е ясно, че на соросоиднята не и харесва, ама точно Дир публикува статия за разследване на 28 украински офицера, щото видиш ли, не са изградили отбранителната линия в Харковска област. Ами не са- няма бетон, няма желязо, няма нищо.

Една от големите грешки на Хитлер, е че е давал статус на генералите си, което няма никаква връзка с усилията които полагат на бойното поле. Тях ги интересува само статуса, сал един Модел, Рундщедт, Ромел, Кеселринг, Майнщайн и Гудериан са си давали зор Затва кочината на държавната хранилка следва да се разтуря от време на време, просто за напомняне на обстоятелството те какви са, къде се намират и защо са там, хахаха, Герасимов също ще изгърми за слаби резултати след време, хахаха

Ама тук Тиквата и тиквениците крадът пък не ги гонят

Тези боклуци с лампазите трябва да имат два избора-или да побеждават или да умират.Трети вариант няма.

Не плачи, САЩ, Канада и Австралия имат огромна площ и ресурси.

Путин чисти генералите Аресты и отставки в Минобороны. Чистки генералов Шойгу продолжаются https://youtu.be/wnwsrh-DJB4

Събитията напомнят малко периода след смъртта на Сталин. Но в днешно време в резултата води ФСБ(НКВД). Проблемът е ,че военните нямат силна личност ,като едно време. А на Путин точно това му трябва: слаби и нерешителни генерали,което пък води до неуспехи на фронта... получава се омагьосан кръг!!! Ще видим джуджето какви ще ги надроби още...

Шило

А дали на полевите офицери им харесваше Шойгу?

ленин освободи рассияните от богатите! сталин освободи рассияните от умните путин освободи рассияните от съвест!

не ме интересува кво пише "Нойе Цюрхер Цайтунг", вие само да преписвате ли знаете?

А ти част от кой боклук си?

палачинката ти още не се е опекла, и вече я обърна, крепостнико!

Сигурен съм че не,Шойгу дори не е бил в казармата. Точно защото е некадърен и послушко изкара толкова дълго начело на армията.

2024-05-26 19:13:09 Шило Ами чисти тези, които крадат. ============== *тези, които утре могат да му забият ножа и да ми пратят един "щауфенберг" , защото негласно са против цялото това самвоубийство, които прави касапина с просия ! . защото просия е обречена ...и ти го знаеш ! . путьо и избран, да я унищожи ! . погледни им историят на блядовете, започнала от 16-и век . . възход са имали тогава и само тогава, когато просия е била управлявана от ...чужданци - екатерина, ленин, сталин, хрушчов и брежнев . и се разпада и запада, когато е била управлявана от москали - александърчо, ...черненко, андропов, горбачов, елцин ...и касапина ше я довърши , като практиката показва, че кога куките са влизали на червивят площад - следва разпад !

Ех, кога ли и в България ще видим арестувани и осъдени хора от висшите ешалони - политически, военни, предприемачи.

Явно не познаваш историята.

Путин хвърля генералите си в затвора https://youtu.be/7Ikm3UvVIoE

мафията "очисти" - трактора и нотариуса ...щошо можеха да я заковат !

Де късмет и у нас да има такива чистки за генерали, политици и всякаква крадлива гняс.