Коментари - Плевнелиев призова парламента да обсъди ситуацията около Сирия | Днес.dir.bg

Плевнелиев призова парламента да обсъди ситуацията около Сирия

Президентът Росен Плевнелиев призова парламентa да проведе заседание по повод кризата в Сирия, да активира дебат и да се вземат отговорни решения.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев призова парламента да обсъди ситуацията около Сирия | Днес.dir.bg

Коментари

Този индивид открито е за участие на България в евентуални действия в Сирия! Този индивид се изживява все едно се намира в президентска република! Този индивид е най-некомпетентния, зависим и некадърен президент на Република България!

Ако имаме Армия , тогава да се правим на голяма работа ....но сега по-добре да си налягаме парцалите и да не надаваме глас....ПАРЛАМЕНТА ИМА МНОГО ПО-ВАЖНИ НЕЩА ЗА РЕШАВАНЕ !ИДЕ БУНТОВНА ЗИМА !

А бе защо този като се опитва да говори мъжки ми звучи смешно???

Роско очевидно е ненадминат кретен. Някой да е чул за заседание на парламента на Финландия, на Швейцария, Австралия. Канада. И да не изреждам. Този идиот се опитва да ни наблъска във война. Има ли желаещи българи да ходят на война с такъв главнокомандващ. Аз, като българин, пръста си няма да помръдна. Дори ако дойдат тук, лично ще ги заведа при него. Лична да отговаря за безумията които твори. Бойко Борисов, ти ни натресе този идиот. Обуздай го. Няма нужда да заставаме на губещата страна. Три национални катастрофи ни стигат. А Плевнелиев, ако продължава така, по-добре да си търси място за живеене в чужбина. Бог да пази България от такива като Росен Плевнелиев.

абе муульо,стига си се правил на американски президент.забрави ли как щеше да се изтъркаляш като тиква в министерството като имитираше обама. знаеш ли ти бе грък долен колко невинни убити ще има от умните американски бомби и безпилотните самолети които не правят разлика кой какъв е. англичаните като хитреци вкараха Франция в убийствена война в северна Африка и близкия изток да свършат мръсната работа на американските убийци. докога нашият чифутин ще обикаля телевизиите и ще лъже като дърт мангал?

Да фактите сатакива, но пропусна да отбележиш, къде са сега същите тези общества. Колко много са еволюирали и са се еманципирали от всички изброени предразсъсъци и спирачки пред взаимния им прогрес и къде сме ние ,продължаващи здраво да ближеме руския, турски и какъвто и задник да ни се поднесе. Всякакви простотии приемаме,продават ни политиците ни за жълти стотинки и ние пак тях избираме. Срамота е за нас,че не си оправяме дъжавата. Най-бедни в Европа и посмешище за всички.Другите не ги мисли.

Президентът сам дава поводи за подобни писания. В България ежедневно влизат от Турция бежанци без документи или с фалшиви такива. Опасността да се промъкнат и фундаменталисти хич не е за пренебрегване. Погледнете Гърция, там границите се пазят.

До драскачите платени които са едни и същи двама или трима най-много, я кажете какво ви обещаха че ще ви дадът за да пишете гнусотии по президента от сутрин до вечер в дира?

ТОЯ ЧОВЕК НАИСТИНА Е СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!! Толкова се е компрометирал със всичките си действия , че се чудя как има очи изобщо да се появява пред Хората а още повече да менторства в типичния за простака стил..... ВЪН , ВЪН , ОСТАВКА докато не ни е навлякъл огромна беля с всичко , което говори и прави

Болен и платените му драскачи са срам за България не президента

За щастие мнението ви не е меродавно. Само простак не би оценил качествата на президента ни-фин, образован, принципен и способен човек с европейско мислене и действия. Със сигурност много, много нива над вас пишещият/та подобна гнус.

Марче, Иванова, ти ли си ма

Тоя не става за домоуправител, камули за президент.

Значи ООН още не са потвърдили дали е ползвано химическо оръжие, наш Плевньо обаче иска да посочва виновни ...

Дебат около участие на България в този конфликт не може да има, защото ние нямаме работа там

Ох завалията те всички големи държави вече прекроиха света той тепърва ще прави дебат.

Ейй, ще го съсипете този човек психически. То бива злоба, то бива алчност, то бива лъжи то бива писачи и драскачи по партийна линия. Вярно е Атака и Бсп, както и новите с начело от Орлов мост движението сте много. Сигурно докато чакате да се освободят свободните работни места сте решили тук да си запълвате времето оплювайки президента. Аз го харесвам много и мога само да му пожелая да не обръща внимание на злобните коментари, защото интелигентния човек си остава и такъв въпреки цялата напаст от празноглави лизачи и интересчии.

Не слушайте празноглавеца президент, подкрепете декларацията за мир, внесена от Атака!!!!

никога повече БОЛЕН

Каква е разликата между Плювньо и к-урвата: К-рвата дава след като и поискат.

Няма защо господин Многознайко да се прави на Обама, защото зад Обама стои военно-промишления комплекс на САЩ и еврейските интереси. А зад нас българите стоят само крадливи кариеристи.

Винаги този който казва истината и си служи с нея е бил тооолкова много оплюван и мразен, винаги...защото пречи

Едно време баба ми на село казваше- "миризливо лайно, колкото повече го ръчкаш, повече мирише". Въпросът е: кой е лай-ото?

Лай_ата са в правителството и парламента и мно-о-о-го силно миришат.

Президентът ни е хитър пълшок, заградил задничето си с лукс на гърба на... /знае се на чий гръб/. Единственото нещо, което се иска от него е да брани интереса на нашия има,няма останал седем милиона народ в родината. Ако и това не може ... поне да си мълчи!

на чий гръб, за не знам.....бил е зет на някакъв от партията и после е работил в Германия....Не съм чувал да е лижел задник на партийните глашатаи навремето да влиза в партията и да се изкачва по стълбицата на партийната линия за директор. Умен да, но лизегъзец не, ето затова го мразите толкова много.

Не зет, а син на първия секретар на окръжния комитет на БКП в Благоевград, след това е бил Първи секретар на Комсомола в Благоевград (платена длъжност), заминава в Германия като един от първите удостоени от министър Емилия Масларова с възможността да изнасят работници за строителството в Германия и т.н. А понастоящем трябва да му се възхищаваме на сълзливите глуави и заучени реплики пред медиите.

Офшорлиев да не дава акъл на НС какво да прави, защото ако не е знаел БГ не е нито премиерска (както беше по времето на БУДА, когато Роско беше един послушко), нито президентска (както вероятно се иска на кукловодите му в момента) република, а е парламентарна. И когато се изказва по тези въпроси и ръси малкото си мозък трябва да знае, че БГ има достатъчно институционална практика по въпроса как да реагира. Той вместо да изразходва не многото си акъл нека да свика КСНС и да предприеме някаква своя инициатива за допълнително синхронизиране на БГ институции. Но как да го стори като вече не смее да събере на едно място хората, които сам насила разделя?

България е най-бедната страна в ЕС, а за хилядите бежанци се отделят милиони за година. Това е едната страна на въпроса. Другата е, да се изясни въпроса, как тия бежанци изминават 1600 километра през Турция, без да бъдат забелязани от турските власти. Остава да се предположи, че Турция преднамерено организира доставянета на бежанците до нашата граница, за да не останат при тях. Представяте ли си, ако ние ги докараме до гръцката, румънската или сръбската граница и ги пуснем да ходят там. Правителството трябва да обърне внимание на Турция по този въпрос, а не да се правим на много добри. От трета страна, голяма е вероятността сред бежанците да има потенциални терористи, които да застрашават нашата сигурност. По отношение на участието на България към сирийския проблем, мнението ми е да бъдем неутрални или в най-добрия случай да участваме само в такива мероприятия, за които България да не плаща нищо, защтото ни стига издръжката на хилядите бежанци.

Е и се чудя защо ги допускат през границата ни, а не ги оставят на турска територия? Турция драпа с нокти да започне атаката срещу Сирия. Да поеме и негативете.

Смяяях. Малкото нищо България ще обсъжда поведението на САЩ. Те дори не са ни уведомили за предстоящите действия, защото ние сме отбор продажни русофили. А тук пишещите плямпала, гласувайте за БСП, ДПС, ГЕРБ и Атака и гледайте как децата ви отиват в САЩ и Европа.

Плевелът: На американските ми кукловоди ще кажа, че съм за войната в Сирия, а на немските ми кукловоди ще кажа, че съм против войната в Сирия!

Българският Парламент, ще одобри позицията на САЩ, която е: Ако в Сирия, комисията на ООН установи, че е използвано химическо оръжие, трябва да се свали правителството и Президента Асад, независимо кой е употребил отровният газ! Мотивите са: Ако Правителствените войски са го употребили, правителството е виновно и трябва да се накаже! Ако, терористите са го употребили - Правителството е виновно, че е допуснало терористите да употребят химическо оръжие и трябва да бъде наказано!

Сирийците треперят от страх, защото нашият върховен главнокомандващ, плевела, ще им изпрати фрегатата "Дръзки"! Ако потопят "Дръзки", плевелът ще изпрати за Сирия кораба "Калиакра" от язовира в Кърджали! Ако и това не помогне в битката за демокрация, ще изпратим на бойното поле бистришките тигри! Начело с пожарникаря! С надеждата, че от там няма да се върнат!

И какво ще обсъждат хора, които изоставиха собствения си народ и го натикаха в блатото на бедността и нищетата? Да воюваме със Сирия ли? С какво? С двата самолета и с бременните войнички, облекли униформата заради едната заплата? Ама, че президент имаме?

Ей, тоя е най-опасен. С глупостта си. Пълен льольо. Бойко поне имаше по-мъжкарски вид(макар че се видя как може да се скрие за отрицателно време в болницата),а Станишев и другите си трайкат хитро. Ама тоя горкия хал хабер си няма понятие от геополитика. Пич, това не са ти паркингите за тирове по Германия където си спал през половината от живота си.

наи после президент та президент! умен и морален и на европеиски говори! гордея се !

О, свещена простота!

е вашата.

Плевнелиев, не си отклонявай вниманието! Имаш да сваляш правителство, да разпускаш Народно събрание, да назначаваш служебно правителство. Като главноизпълняващ довърши поставената ти задача за разгром на България. Комундета (не става дума за мен), мафия (червените боклуци), оставка и онова нещо, за което сам се досещаш - това е арсенал, с който жълтите павета ни помагат самоотвержено.

нещастни русофили мразите го само защото е от европа и не се храни с помия като вас, хора без морал

защо не погледнем как се мацхат старите и как гягат младите и как да оправим нешатта а се делим боко моко и все такива , какво е истината и добре за бг това е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

президента на продажните гербери явно се чуди в коя чужда банка да си укрие милионите , долен изменник и ренегат

е как не вие е срам, да доиде един дето си е направил парите не с крадене в бг и да се опитва винаги да защитава народните интереси като президент както си трябва и вие да го маскарите?? каде отива това?? тои ви казва не на мафията вие го плуете, ами да изядат тогава.

ТИ ДА НЕ СИ КУКЛОВОДА МУ,ЧЕ ДА ЗНАЕШ КАК Е ЗАБОГАТЯЛ ЖАЛКА ПОДЛОГА! КАКВА "ЧЕСТНОСТ",КАКВИ 5 ЛЕВА,БЕ!

Прав си първите си милиони не ги е откраднал в България,но ги е откраднал от български работници в Германия,а точно в това не виждам голяма разлика.

Тъпи комуноидни драскачи.Какво ви е сторил Човека че само ринете лаѝна отгоре му.Оправяѝте си скапаната партия че вече краят и иде.

Той сам се зарива.

А този на снимката защо не свика Консултативния съвет за национална сигурност, ами казва какво да правят в Народното събрание? Той се страхува да не би Сидеров пак да започне с въпросите си за офшорките му.

изказ,рано,рано е защитен от цензорите на Дир.,сякаш друг му е сложил глупостите които дрънка в устата.Гадна държава със самозабравили се нахалници,тотълно стремящи се да контролират всичко в угода на,статуквото,олигархията и техния представител .

Абе Плевел смотан, що не те "адресират" при помаците и да се махнеш. На всички ни писна от твоите неадекватни и тъпи изказвания От теб нищо не става, недоразумение нешастно.

Доро и да е помак, ( а той не е ) какво от това? 100 пъти по-добре отколкото турци и цигани и руски подлоги, каквито ни управляват в момента.

странно е че докато говореше подскачаше сякаш му се ходи до тоалетна.

Да това от всички се забелязва и не само,че подскача.Прави впечатление,че кима с глава насам натам,сякаш сам не си вярва на това ,което говори :) ?

Да, бе! Аз не се чувствам сигурен у дома си и в страната си, пък ще ходим света да оправяме!!!

Нека да си припомним, че Гоце си беше приятел със сириеца Асад , като дори му беше приготвил орден ' Стара планина ' ! След като Гоце е искал да награди Асад с най - високото ни държавно отличие , това ще рече, че той е подкрепял действията и режима му . Това е истинският Гоце , който си е марионетка на кукловодите от ДС Л. Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов и който сега отново се опитва да го играе като ' алтернатива ' . И сега същият този Гоце тръгнал да коментира президента Плевнелиев . Не е ли нагло това от страна на Гоце ?

ти си сащо една марионетка само че роб с мромит мозак и не ти е отредено да преминеш на по горно ниво на пирамидата така че продаляваи да си вярваш

Оставете тая Сирия. Дай първо да оправим България... Офанзивата със Сирия е инициатива на САЩ. Така неше с Кувейт, така беше и с Афганистан и Ирак. Като бяхме толкова загрижени са Ирак И Афганистан какво ни донесе това - млади хора в ковчези, като даже участието на наши войски беше занаша сметка... Държавите които имаха външен дълг към нас и в които отидоха наши военни така и не ни върнаха парите - Щатите им опростиха дълга към нас, но нашия външен дълг не ни опростиха даже и отчасти. Зарежи американските мераци, ами дай да стягаме зимата, че дърветата започнаха да цъфтят през август.Назима досегашните протести майтап ще им се видят на нашите политици...

Бързото и мирно решаване на конфликта в Сирия е в интерес на България. Не трябва ли оттам да започнем?...

ЖЛЪК ИДИОТ.ЗАТВАРЯЙ СИ КРИВАТА УСТА,МЪРЛЬО НЕНОРМАЛЕН.НЕ ВКАРВАЙ БЪЛГАРИЯ В БЕЛЯ.

Ситацията около Сирия е ясна, няма какво да й обсъждат в парламента. Ще подкрепим Америка в борбата й за избухването на демокрация в Сирия !

Искаше да кажеш "Да подкрепим с избухването НА ТЕЖКИ АВИОБОМБИ И РАКЕТИ демокрацията В сИРИЯ"...

това е наъ тапя и корумпиран президент на балгаря и то от комунистически род!две думи не знае да сварже!и ти си като него! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Президента трябва да се имунизира че щял да пътува с Янето до Сирия - вече са си приготвили каските и манерките !!!!

Винаги казва нещата с точните думи и на точното място. Няма по-дързък и открит президент който да си служи с истината, а не с разни низки подмолни и фалшиви смрадливи игрици като на предишния -тайния агент в името на един мезонет примерно. Човека си е изкарал парите извън границите на България а не като някои които въртят парите държавните за лични далаверки. Евала на президента Плевналиев. Шапка му свалям ...и не съм от ГЕРБ като послепис

интересно как ги е направил и сас чии пари е започнал??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

може да е започнал, но не не е продължил ...

Не го харесвам хич този, НО не мога да не подчертая факта че все пак той не изрази "обосновано предположение", т.е. не уточни кои точно са виновните и кои трябва да бъдат наказани.така че, четете преди да плюйте.

РОСЕН ПЛЕВНЯТА ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН НЕЗАБАВНО ЗА ОНЕЗИ ОФШОРНИ МИЛИОНИ СПЕСТЕНИ В КИПЪРСКИ БАНКИ,ЗА НЕЗАКОННОТО ИМЕНИЕ НА БРЕГА НА МОРЕТО ДО ЧЕРНОМОРЕЦ.........АХ,КОМСОМОЛЕЦО РОСКА,КАКЪВ НЕЩАСТЕН АГЕНТ СИ ТИ УРОДЕ НА ЦРУ-МОСАД-МИТ....

Коментари - Плевнелиев призова парламента да обсъди ситуацията около Сирия | Днес.dir.bg

Плевнелиев призова парламента да обсъди ситуацията около Сирия

Президентът Росен Плевнелиев призова парламентa да проведе заседание по повод кризата в Сирия, да активира дебат и да се вземат отговорни решения.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев призова парламента да обсъди ситуацията около Сирия | Днес.dir.bg

Коментари

Този индивид открито е за участие на България в евентуални действия в Сирия! Този индивид се изживява все едно се намира в президентска република! Този индивид е най-некомпетентния, зависим и некадърен президент на Република България!

Ако имаме Армия , тогава да се правим на голяма работа ....но сега по-добре да си налягаме парцалите и да не надаваме глас....ПАРЛАМЕНТА ИМА МНОГО ПО-ВАЖНИ НЕЩА ЗА РЕШАВАНЕ !ИДЕ БУНТОВНА ЗИМА !

А бе защо този като се опитва да говори мъжки ми звучи смешно???

Роско очевидно е ненадминат кретен. Някой да е чул за заседание на парламента на Финландия, на Швейцария, Австралия. Канада. И да не изреждам. Този идиот се опитва да ни наблъска във война. Има ли желаещи българи да ходят на война с такъв главнокомандващ. Аз, като българин, пръста си няма да помръдна. Дори ако дойдат тук, лично ще ги заведа при него. Лична да отговаря за безумията които твори. Бойко Борисов, ти ни натресе този идиот. Обуздай го. Няма нужда да заставаме на губещата страна. Три национални катастрофи ни стигат. А Плевнелиев, ако продължава така, по-добре да си търси място за живеене в чужбина. Бог да пази България от такива като Росен Плевнелиев.

абе муульо,стига си се правил на американски президент.забрави ли как щеше да се изтъркаляш като тиква в министерството като имитираше обама. знаеш ли ти бе грък долен колко невинни убити ще има от умните американски бомби и безпилотните самолети които не правят разлика кой какъв е. англичаните като хитреци вкараха Франция в убийствена война в северна Африка и близкия изток да свършат мръсната работа на американските убийци. докога нашият чифутин ще обикаля телевизиите и ще лъже като дърт мангал?

Да фактите сатакива, но пропусна да отбележиш, къде са сега същите тези общества. Колко много са еволюирали и са се еманципирали от всички изброени предразсъсъци и спирачки пред взаимния им прогрес и къде сме ние ,продължаващи здраво да ближеме руския, турски и какъвто и задник да ни се поднесе. Всякакви простотии приемаме,продават ни политиците ни за жълти стотинки и ние пак тях избираме. Срамота е за нас,че не си оправяме дъжавата. Най-бедни в Европа и посмешище за всички.Другите не ги мисли.

Президентът сам дава поводи за подобни писания. В България ежедневно влизат от Турция бежанци без документи или с фалшиви такива. Опасността да се промъкнат и фундаменталисти хич не е за пренебрегване. Погледнете Гърция, там границите се пазят.

До драскачите платени които са едни и същи двама или трима най-много, я кажете какво ви обещаха че ще ви дадът за да пишете гнусотии по президента от сутрин до вечер в дира?

ТОЯ ЧОВЕК НАИСТИНА Е СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!! Толкова се е компрометирал със всичките си действия , че се чудя как има очи изобщо да се появява пред Хората а още повече да менторства в типичния за простака стил..... ВЪН , ВЪН , ОСТАВКА докато не ни е навлякъл огромна беля с всичко , което говори и прави

Болен и платените му драскачи са срам за България не президента

За щастие мнението ви не е меродавно. Само простак не би оценил качествата на президента ни-фин, образован, принципен и способен човек с европейско мислене и действия. Със сигурност много, много нива над вас пишещият/та подобна гнус.

Марче, Иванова, ти ли си ма

Тоя не става за домоуправител, камули за президент.

Значи ООН още не са потвърдили дали е ползвано химическо оръжие, наш Плевньо обаче иска да посочва виновни ...

Дебат около участие на България в този конфликт не може да има, защото ние нямаме работа там

Ох завалията те всички големи държави вече прекроиха света той тепърва ще прави дебат.

Ейй, ще го съсипете този човек психически. То бива злоба, то бива алчност, то бива лъжи то бива писачи и драскачи по партийна линия. Вярно е Атака и Бсп, както и новите с начело от Орлов мост движението сте много. Сигурно докато чакате да се освободят свободните работни места сте решили тук да си запълвате времето оплювайки президента. Аз го харесвам много и мога само да му пожелая да не обръща внимание на злобните коментари, защото интелигентния човек си остава и такъв въпреки цялата напаст от празноглави лизачи и интересчии.

Не слушайте празноглавеца президент, подкрепете декларацията за мир, внесена от Атака!!!!

никога повече БОЛЕН

Каква е разликата между Плювньо и к-урвата: К-рвата дава след като и поискат.

Няма защо господин Многознайко да се прави на Обама, защото зад Обама стои военно-промишления комплекс на САЩ и еврейските интереси. А зад нас българите стоят само крадливи кариеристи.

Винаги този който казва истината и си служи с нея е бил тооолкова много оплюван и мразен, винаги...защото пречи

Едно време баба ми на село казваше- "миризливо лайно, колкото повече го ръчкаш, повече мирише". Въпросът е: кой е лай-ото?

Лай_ата са в правителството и парламента и мно-о-о-го силно миришат.

Президентът ни е хитър пълшок, заградил задничето си с лукс на гърба на... /знае се на чий гръб/. Единственото нещо, което се иска от него е да брани интереса на нашия има,няма останал седем милиона народ в родината. Ако и това не може ... поне да си мълчи!

на чий гръб, за не знам.....бил е зет на някакъв от партията и после е работил в Германия....Не съм чувал да е лижел задник на партийните глашатаи навремето да влиза в партията и да се изкачва по стълбицата на партийната линия за директор. Умен да, но лизегъзец не, ето затова го мразите толкова много.

Не зет, а син на първия секретар на окръжния комитет на БКП в Благоевград, след това е бил Първи секретар на Комсомола в Благоевград (платена длъжност), заминава в Германия като един от първите удостоени от министър Емилия Масларова с възможността да изнасят работници за строителството в Германия и т.н. А понастоящем трябва да му се възхищаваме на сълзливите глуави и заучени реплики пред медиите.

Офшорлиев да не дава акъл на НС какво да прави, защото ако не е знаел БГ не е нито премиерска (както беше по времето на БУДА, когато Роско беше един послушко), нито президентска (както вероятно се иска на кукловодите му в момента) република, а е парламентарна. И когато се изказва по тези въпроси и ръси малкото си мозък трябва да знае, че БГ има достатъчно институционална практика по въпроса как да реагира. Той вместо да изразходва не многото си акъл нека да свика КСНС и да предприеме някаква своя инициатива за допълнително синхронизиране на БГ институции. Но как да го стори като вече не смее да събере на едно място хората, които сам насила разделя?

България е най-бедната страна в ЕС, а за хилядите бежанци се отделят милиони за година. Това е едната страна на въпроса. Другата е, да се изясни въпроса, как тия бежанци изминават 1600 километра през Турция, без да бъдат забелязани от турските власти. Остава да се предположи, че Турция преднамерено организира доставянета на бежанците до нашата граница, за да не останат при тях. Представяте ли си, ако ние ги докараме до гръцката, румънската или сръбската граница и ги пуснем да ходят там. Правителството трябва да обърне внимание на Турция по този въпрос, а не да се правим на много добри. От трета страна, голяма е вероятността сред бежанците да има потенциални терористи, които да застрашават нашата сигурност. По отношение на участието на България към сирийския проблем, мнението ми е да бъдем неутрални или в най-добрия случай да участваме само в такива мероприятия, за които България да не плаща нищо, защтото ни стига издръжката на хилядите бежанци.

Е и се чудя защо ги допускат през границата ни, а не ги оставят на турска територия? Турция драпа с нокти да започне атаката срещу Сирия. Да поеме и негативете.

Смяяях. Малкото нищо България ще обсъжда поведението на САЩ. Те дори не са ни уведомили за предстоящите действия, защото ние сме отбор продажни русофили. А тук пишещите плямпала, гласувайте за БСП, ДПС, ГЕРБ и Атака и гледайте как децата ви отиват в САЩ и Европа.

Плевелът: На американските ми кукловоди ще кажа, че съм за войната в Сирия, а на немските ми кукловоди ще кажа, че съм против войната в Сирия!

Българският Парламент, ще одобри позицията на САЩ, която е: Ако в Сирия, комисията на ООН установи, че е използвано химическо оръжие, трябва да се свали правителството и Президента Асад, независимо кой е употребил отровният газ! Мотивите са: Ако Правителствените войски са го употребили, правителството е виновно и трябва да се накаже! Ако, терористите са го употребили - Правителството е виновно, че е допуснало терористите да употребят химическо оръжие и трябва да бъде наказано!

Сирийците треперят от страх, защото нашият върховен главнокомандващ, плевела, ще им изпрати фрегатата "Дръзки"! Ако потопят "Дръзки", плевелът ще изпрати за Сирия кораба "Калиакра" от язовира в Кърджали! Ако и това не помогне в битката за демокрация, ще изпратим на бойното поле бистришките тигри! Начело с пожарникаря! С надеждата, че от там няма да се върнат!

И какво ще обсъждат хора, които изоставиха собствения си народ и го натикаха в блатото на бедността и нищетата? Да воюваме със Сирия ли? С какво? С двата самолета и с бременните войнички, облекли униформата заради едната заплата? Ама, че президент имаме?

Ей, тоя е най-опасен. С глупостта си. Пълен льольо. Бойко поне имаше по-мъжкарски вид(макар че се видя как може да се скрие за отрицателно време в болницата),а Станишев и другите си трайкат хитро. Ама тоя горкия хал хабер си няма понятие от геополитика. Пич, това не са ти паркингите за тирове по Германия където си спал през половината от живота си.

наи после президент та президент! умен и морален и на европеиски говори! гордея се !

О, свещена простота!

е вашата.

Плевнелиев, не си отклонявай вниманието! Имаш да сваляш правителство, да разпускаш Народно събрание, да назначаваш служебно правителство. Като главноизпълняващ довърши поставената ти задача за разгром на България. Комундета (не става дума за мен), мафия (червените боклуци), оставка и онова нещо, за което сам се досещаш - това е арсенал, с който жълтите павета ни помагат самоотвержено.

нещастни русофили мразите го само защото е от европа и не се храни с помия като вас, хора без морал

защо не погледнем как се мацхат старите и как гягат младите и как да оправим нешатта а се делим боко моко и все такива , какво е истината и добре за бг това е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

президента на продажните гербери явно се чуди в коя чужда банка да си укрие милионите , долен изменник и ренегат

е как не вие е срам, да доиде един дето си е направил парите не с крадене в бг и да се опитва винаги да защитава народните интереси като президент както си трябва и вие да го маскарите?? каде отива това?? тои ви казва не на мафията вие го плуете, ами да изядат тогава.

ТИ ДА НЕ СИ КУКЛОВОДА МУ,ЧЕ ДА ЗНАЕШ КАК Е ЗАБОГАТЯЛ ЖАЛКА ПОДЛОГА! КАКВА "ЧЕСТНОСТ",КАКВИ 5 ЛЕВА,БЕ!

Прав си първите си милиони не ги е откраднал в България,но ги е откраднал от български работници в Германия,а точно в това не виждам голяма разлика.

Тъпи комуноидни драскачи.Какво ви е сторил Човека че само ринете лаѝна отгоре му.Оправяѝте си скапаната партия че вече краят и иде.

Той сам се зарива.

А този на снимката защо не свика Консултативния съвет за национална сигурност, ами казва какво да правят в Народното събрание? Той се страхува да не би Сидеров пак да започне с въпросите си за офшорките му.

изказ,рано,рано е защитен от цензорите на Дир.,сякаш друг му е сложил глупостите които дрънка в устата.Гадна държава със самозабравили се нахалници,тотълно стремящи се да контролират всичко в угода на,статуквото,олигархията и техния представител .

Абе Плевел смотан, що не те "адресират" при помаците и да се махнеш. На всички ни писна от твоите неадекватни и тъпи изказвания От теб нищо не става, недоразумение нешастно.

Доро и да е помак, ( а той не е ) какво от това? 100 пъти по-добре отколкото турци и цигани и руски подлоги, каквито ни управляват в момента.

странно е че докато говореше подскачаше сякаш му се ходи до тоалетна.

Да това от всички се забелязва и не само,че подскача.Прави впечатление,че кима с глава насам натам,сякаш сам не си вярва на това ,което говори :) ?

Да, бе! Аз не се чувствам сигурен у дома си и в страната си, пък ще ходим света да оправяме!!!

Нека да си припомним, че Гоце си беше приятел със сириеца Асад , като дори му беше приготвил орден ' Стара планина ' ! След като Гоце е искал да награди Асад с най - високото ни държавно отличие , това ще рече, че той е подкрепял действията и режима му . Това е истинският Гоце , който си е марионетка на кукловодите от ДС Л. Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов и който сега отново се опитва да го играе като ' алтернатива ' . И сега същият този Гоце тръгнал да коментира президента Плевнелиев . Не е ли нагло това от страна на Гоце ?

ти си сащо една марионетка само че роб с мромит мозак и не ти е отредено да преминеш на по горно ниво на пирамидата така че продаляваи да си вярваш

Оставете тая Сирия. Дай първо да оправим България... Офанзивата със Сирия е инициатива на САЩ. Така неше с Кувейт, така беше и с Афганистан и Ирак. Като бяхме толкова загрижени са Ирак И Афганистан какво ни донесе това - млади хора в ковчези, като даже участието на наши войски беше занаша сметка... Държавите които имаха външен дълг към нас и в които отидоха наши военни така и не ни върнаха парите - Щатите им опростиха дълга към нас, но нашия външен дълг не ни опростиха даже и отчасти. Зарежи американските мераци, ами дай да стягаме зимата, че дърветата започнаха да цъфтят през август.Назима досегашните протести майтап ще им се видят на нашите политици...

Бързото и мирно решаване на конфликта в Сирия е в интерес на България. Не трябва ли оттам да започнем?...

ЖЛЪК ИДИОТ.ЗАТВАРЯЙ СИ КРИВАТА УСТА,МЪРЛЬО НЕНОРМАЛЕН.НЕ ВКАРВАЙ БЪЛГАРИЯ В БЕЛЯ.

Ситацията около Сирия е ясна, няма какво да й обсъждат в парламента. Ще подкрепим Америка в борбата й за избухването на демокрация в Сирия !

Искаше да кажеш "Да подкрепим с избухването НА ТЕЖКИ АВИОБОМБИ И РАКЕТИ демокрацията В сИРИЯ"...

това е наъ тапя и корумпиран президент на балгаря и то от комунистически род!две думи не знае да сварже!и ти си като него! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Президента трябва да се имунизира че щял да пътува с Янето до Сирия - вече са си приготвили каските и манерките !!!!

Винаги казва нещата с точните думи и на точното място. Няма по-дързък и открит президент който да си служи с истината, а не с разни низки подмолни и фалшиви смрадливи игрици като на предишния -тайния агент в името на един мезонет примерно. Човека си е изкарал парите извън границите на България а не като някои които въртят парите държавните за лични далаверки. Евала на президента Плевналиев. Шапка му свалям ...и не съм от ГЕРБ като послепис

интересно как ги е направил и сас чии пари е започнал??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

може да е започнал, но не не е продължил ...

Не го харесвам хич този, НО не мога да не подчертая факта че все пак той не изрази "обосновано предположение", т.е. не уточни кои точно са виновните и кои трябва да бъдат наказани.така че, четете преди да плюйте.

РОСЕН ПЛЕВНЯТА ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН НЕЗАБАВНО ЗА ОНЕЗИ ОФШОРНИ МИЛИОНИ СПЕСТЕНИ В КИПЪРСКИ БАНКИ,ЗА НЕЗАКОННОТО ИМЕНИЕ НА БРЕГА НА МОРЕТО ДО ЧЕРНОМОРЕЦ.........АХ,КОМСОМОЛЕЦО РОСКА,КАКЪВ НЕЩАСТЕН АГЕНТ СИ ТИ УРОДЕ НА ЦРУ-МОСАД-МИТ....