Ердоган пя пред турски военни на границата със Сирия

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган пя популярна турска песен по време на посещение при военнослужещи на границата със Сирия в турския окръг Хатай.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще спя спокойно тази нощ, щото видях тато Ердоги...

Hе знам какво е пял или пригласявал, но им каза ясно и точно: бъдете готови за нови операции и нови дестинации! Tерористите, които си сменят имената през ден - всичките от котилото на "пкк" и управлявани от същата ще бъдат ликвидирани.

Kолко евра ти дават в Hемско - за да тролиш постоянно по Tурция? Mного ли си обиден на Tурците? Oще ли те обиждат пакостниците?

Голям страх ги тресе турците от ПКК. Ердоган на сядане и ставане, все те му са в устата. Кюрдите не са турци, той го знае и иска да ги смачка, но неговата няма да стане, не случайно САЩ са зад кюрдите и Ердоган е бесен. Кюрдите са последния народ останал под турска власт, след разпада на Османската империя, всички други народи са се освободили. Рано или късно ще се отделят от Турция, те не са турци.

Tова че Tурците ни е страх от кюрдите - сигурен ли си? или хеи така си плямпаш колкото да не заспиш и си искараш някои цент или рубла ... или наи-вероятно грико - евро?!!? Kюрди има в Aрмения, Aзербаиджан, грузия, иран, ирак, Cирия, Yзбекистан и Tаджкистан!!! Xа познаи - къде живеят наи-добре и ги има във всички ниши на управление и държавни учреждения? B твоята любима Cирия - сатрапският клан Aссад - дори не им даваше гражданство!

15 милиона са кюрдите в Турция, ако не и 20. В другите държави Ирак, Иран и Сирия са много по-малко. Прочетете колко са в другите изброени от Вас държави? Юджелан защо е в затвора, защото искаше да се отделят? Турция е наследила проблема и той съществува независимо от нея дали го иска или не го иска. Повтарям, кюрдите не са от племето на османските турци, те не са турци и никога няма да бъдат.

Турците стоят здраво на земята си, за разлика от булгаристанските гяури. /донесение до централата/

Този тип дано скоро запее пред аллах.

..по-скоро ..скоро и в Кърджали ! ?

приятелят на путин ще запее песента на адолфо от 1945

Mокри мечти, блянове и сънища само....нищо друго!

Тато Ердоги е нашият..Бащица!

Радваме се за успехите на Падишаха!

Да живей! Настъпваме не само на Балканяка, ами и на Юг!

докато настъпите мотиката!

"границата със Сирия в турския окръг Хатай. " .. в бившата сирийска територия Хатай, сега вече турски окръг след референдум ..

който пее зло не мисли..!?

Пял,пък не бил пял.Български новини.изсмукани.

Поп или ходжа да ти пее за последно

Скоро щял да играе кючек на Меркел :)))

И какво Ви учудва че ЕрДоган пял турска песен, той и на Бойко на ушенцето пя турска песен.

тоя е всестрано развита личност. има едно малко клипче в тубата как се катери да поязди кон, конят го хвърля и му тегли един къч направо в главата. вижда се ясно вече, че това не е останало без последствия... гугли-erdogan falls from horse

Като истински ГРУЗИНЕЦ от Батуми сигурно е играл Сухиашвили Кавзка пленица танц сьс саби по Хаджитурян обле4ен в традицицни черкезки одежди рунтав калпак черна риза и крив нож

Deus Vult

Когато един президент се появи облечен с военна униформа (и то не парадна) - той изпраща съобщение към света: Ние ще вземем със сила това, което си поискаме!

Същият смешник, като Путин.

Същият смешник като американския президент и чорлавия британски външен министър!

Ще си вземе, но преди това ще се задави. Той и визуално прилича на Хитлер...

Ох, няма отърване! Стига сте ни занимавали с анадолски теми!

Турската армия от 600,000 стана 400,000 след преврата. Въпреки това, много скоро няма да има с какво да плащат на аскера. Турция няма нефт, или газ, за да живеят на него, а за останалото, американците ще се погрижат да секне. До редакторите - може би, нямаше да е лошо да кажете няколко думи за Добрата партия - какви са целите и, каква е по характер. Само Добра патрия - нищо не говори на читателите.

този си е циркаджия и артист

Някакъв ъпдейт за нашата армия?

С всеки изминат ден и всяка тъпа изява на мустакатия на снимката, се чудя как е още жив! Как, така наречените Велики Сили не са го изпратили в Рая? Мисля че с поведението си той дразни абсолютно всички. Хока САЩ, изнудва Запада, заплашва Балканите, свали руски самолет и се дърви на Израел. Не мога да се сетя за некоя друга държава по света чиято политика и действия отблъсква всички. Даже Бате Ким си има поне един приятел в лицето на Китай. А тоя?

Явно е прекалено силен все още и може да си позволи такова държание.

Много често взеха да публикуват новини, доста от които без никакво значение за нас, но споменаващи Ердоган. ДИР-а, защо бря ?

Пропаганда и това се чете.

темата е "Сине, сине", сещай се снахо"

Дай Боже да не запее пред нашата граница , че тогава жална ни Майка...

Спокойо Нато ще ни пази,нали затова влязохме в него.

Кое Нато ще ни пази от турското Нато?

Надявам се , че го казваш с ирония . В противен случай си за психиатър :))

Ьовиги

Не. Няма да те опази. Това визираш нали? САЩ ще разреши целият съюз да се разпадне като разреши на 1 от съюза да превземе друг от съюза и така да подкопае доверието в него и да зарадва враговете си. Нали? Трябва да си много тъпо парче за да мислиш че САЩ биха допуснали такова нещо. И да те спре в началото: Занчи ако още един път чуя за Кипър честно ти казвам ще повърна! Моля ви се разберете че Кипър никога не е бил част от НАТО и всъщност САЩ спрая по голяма война между тюркието и гърция. Ако тези 2 държави не бяха в НАТО, претенцийте и на двете страни към Кипър щяха да доведат до война!