В Белия дом обсъждат силата на удара срещу Сирия

Президентът Тръмп и неговите съветници са обсъдили каква да бъде силата на атаката срещу силите на Башар Асад в отговор на употребата на химическо оръжие.

Обратно в новината

Коментари - В Белия дом обсъждат силата на удара срещу Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майтап на гол задник.

Ако гащите паднат съвсем , братята първо ще ударят американската ПРО в Румъния която е на един х.. място от АЕЦ Козлодуй! Тогава даже и в Банкя да остане някой друг оцелял, работата ще бъде страшно смрадлива...

Абе какво стана с химическото оръжие на Саддам Хюсеин в Ирак? Намериха ли го? Така, от любопитство питам, че не разбрах.

товаришчи, гледам люто сте се натопорчили и страшно сте се нахъсали щатите да борите! а ваш вова апять се е покрил в дън московските дълбини, съща като след резила д вагнеровци, атаките на израел срещу руските бази, и се надява и този път да му се размине! може ида му се размине, ама като се покаже след пет дни, с 1000 рубли ще може да си купи стаканчек квас!

за шкалик горiлка и парче сланина да замезиш, злобно бандеровче? чиба оттука!

Май скоро пак ще мирише на памперси...

Само да не ви потънат гемиите малко предварително? Със се томахавките...

Страхотен повод , САЩ да опраскат ЕС с още някой милиард , ''уж'' за ''отбрана''...

Русия обеща да сваля всички ракети които са изстреляни по Сирия.Готви се Русия,защото ракетите ще полетят,нови,умни,качествени.

Нашите отношения с Русия сега са по-лоши от когато и да е било,даже и във времената на Студената война.Няма никакъв резон в това положение,тъй като Русия има нужда от САЩ за да получи помощ в икономиката си.Необходимо е всички нации да работим заедно.Да спрем надпреварата във въоръжаването. ... КАКВА СТАНА ТЯ.МЕК,МЕК МНОГО МЕК.ОТБОЙ!

Не е лошо , от време на време , САЩ и РУСИЯ да премерят силите си , както на времето САЩ и ЯПОНИЯ /ПЪРЛХАРБЪРт/.

както в Корея,както във Виетнам.Някои бързо забравят уроците на историята и пак ще трябва да духат супата..

абе маймуно на 11 септември 2 самолета ви е.... м ........та и една седмица не знаехте на кой свет сте. това ли искаш пак???? ще си го получиш

Стига глупости това си е тяхна рабата..за тях живота е жълти стотинки.

САЩ няма да чакат никого и ще нанесат унищожителен удар по Сирия, а Путкин да му мисли!

''Поживем , увидем '' !

Защо след като свалиха Кадафи от власт , тия които го свалиха , ''УЖ'' да седнат на неговото място , отидоха в Европа да живеят ??? Защо трябваше да свалят Кадафи тогава ?

Много холивудски филми гледаш тъпако.

Ей, как може да стане трета световна война ей така от нищо. Аз не вярвам Асад или Русия да им се налага да използват химическо оръжие дори и да имат. Не виждам елементарна причина това да се налага кат повече народ може да убият с конвенциално. А да са мазохисти да настройват целия свят срещу себе си не виждам елементарна логика. Никой малоумник няма да реши да трови Скрипал с химическо оръжие, нито да пуска такова в Сирия нито пък да сваля Малайзиййския самолет насред конфликта в Украйна. Очевадно е че това са провокации с цел есклация на напрежението и търсене на повод САЩ да се намесят в процесите и да спрат Русия. И покрай тази игра умишлено или не ще влезем във война.

а знаеш ли, че някой идиоти си мислят че земята е плоска и не виждат причина да е кръгла защото океаните ще се разлеят!

Немисля че ще има война... то е ясно че САЩ и Русия играят заедно в сирия 2 супер сили да не могат да се справят с маймуни биещи се с калашници в пустинята...

сега се сещам за предсказанието на ВАНГА за воината (още сирия не е паднала)

Защо не наложат Американците своята демокрация в Турция на Ердоган, както в Ирак, Либия и т.н...както сега искат да я наложат и в Сирия, макар че едва ли ще успеят? Защо не могат да я наложат на Русия и Турция тази тяхната демокрация. Ако някой отговори защо, аз ще стана евроатлантик-подписвам се и давам клетва при отговор правилен.

Една или две години и Ердоган ще олучи демокрация

Турците са си Турци, ако държавата им стане правова....това означава , че те няма да са Турци....Вари ги печи го Турчина си е Турчин.

Париж се уплаши от разстоянието, на което прелетяха руски самолети до фрегатата му в Средиземно море. При това единият бил и въоръжен, ти да видиш...!?! Било "агресивен акт". А Париж дали си дава сметка, че фрегатата му може да отиде и на дъното, ако се наложи???? Вероятно още не, но постепенно започва да го осъзнава. Мей вече го осъзна и почна да иска доказателства за хим. атака на Дамаск в САР... Путин мълчи и това ги побърква! Руши плановете им. Според тях досега той трябваше да се огъне и да потърси контакт, да иска преговори. Нищо подобно! Изпраща доп. сили в Средиземно море, ще използва ИРИ за операциите на ВКС... Май някой започва да осъзнава, че блъфът му не минава и че Путин не се е шегувал когато говореше за мигновен отговор...

така да си направят плановете че да са в обсега на C-400

7 години не могат да свалят законния Управник на Сирия и вече са РЕШИЛИ да използват оръжия за масова война -само и само да наложат "Демокрацията" си в Сирия, както напеавиха в Ирак и знаете кои държави още. И България , ако излезне от Американската демокрация и нас ще бомбандират. Някой ден Амерка или ще бъде съдена, или ще бъде заличена от картата на света, ама този ден е все по близо с политиката на Тръмп!

абе мишки,с една Куба не можете да се оправите 100 години,дето вие на 100 километра,айде почвайте,че нещо стана скучно да се посмееме и ние

"Според президента на Франция Макрон цел на военния удар... ще бъдат обекти ,свързани с производството на химическо оръжие в Сирия. " Като например болници, сватби и други. Справка - Белград, Сирия, Афганистан.

ТРЪМП И НЕГОВИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПОДСТИЛКИ ОТ ЕС НЕ РЕШАВАТ НИЩО ЗА СЛУЧАЯ С КАТОЧЕЛИ ВОЙНА РЕШАВАСЕ ВСИЧКО ОТ "ИЗБРАНИТЕ " БАНКИРИ . ИМАТ ЗА ИДИОТИ ЗА ДА СМЕ ЗАВИСИ ОТ СМИ

Англичанките с Мей, сами си го набу.... а. С тоя новичок и с тая безрезервна подкрепа от сша и франсетата, сега им го връщат. Сега и от англичанките се иска безрезервна подкрепа. както не доказаха че чувеко е отровен от Руснаците, така и няма да се докаже че Сирия е използвала химическо оръжие. То и Ирак още го доказват - хахахаха - само измишльотини за да си пробват оръжието. Да де, но сега ако направят втора грешка, не само на мей ще и олекне поста, а и на цялата Англия. Щото от миротворец -при втора грешка ще си стане чист терорист нейно височество Кралицата.

Това е много хубаво, че нямаме бойни самолети. Защото американците, без да им мигне окото, щяха нас да ни пратят да бомбардираме Сирия. И тогава, вместо по САЩ, ответния руски ядрен удар, щеше да бъде нанесен по България!

най-добре е да сме със свалени гащи, защото ватниците са мързеливи и да не се морят много.

Психопати!Вас само Йелоустон ще ви излекува.

ОСТАНА ОЩЕ МАЛКО - ЩЕ ПОЧАКАМЕ

В момента към Тартус се движат военни китайски кораби с демонстрация на поддръжка към руснаците.

ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ ВСИЧКИ ВОЙНИ РЕ РЕШАВАТ ОТ БАНКИРИТЕ ОТ ИЗБРАНИТЕ НИКЪВ ТРЪМП НЕ МОЖЕ ДА ОБЯВИ ВОЙНА НА РУСИЯ - КОЙ ЩЕ СЕ РЕШИ ДА СИ ЗАГУБИ ПАРИТЕ ПРОСТОТИЙ - ЗА СМЕ ЗАВИСИМИ ОТ ОТ СМИ

за ДА сме зависими от СМИ - ЧЕТЕТЕ ТАКА ПОСЛЕДНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ

Простотийте как да ги четеМЕ?

всички русофилистици знаете всичко! за това се акцентирате в еднствената непозната за други народи област - говноскулптуринга.

По евтино е в Сирия да си пробваш военната мощ, отколкото да си ползваш полигоните. Тук имаш обекти от всякакъв род и живи хора...всичко е в реална среда. Докога това ООН ще допуска военщината по света. Събират се като банда малоумници...говорят за война, но не и за мир. Накрая всичко остава за сметка на обикновените хора, а малоумниците си живеят живота....

малко им бяха двете кули, дето им ги сринаха посред бял ден на тия американци...искат още

Обувайте железните гащи.

ако мислиш, че на теб ще ти се размине, в дълбоко заблуждение си.

" Взгляд: Руската авиация е безсилна пред Доналд Кук " Спокойно товариши русофилистици! РФ потъва и вода ще има за всички ви!!! Колкото и да се пънете, колкото и да обиждате, нищо няма да направите. Защо ли? Защото САЩ са гигант а вие хлебарки в краката им. Дори не ви забелязва.

Гигант? Русия - 17 098 242 m2 САЩ - 9 629 091 m2 ... При това САЩ са сбирщина от 50 щата, някои от които искат автономия :))

ха-ха-ха санкциите не работят. наздаровие с игристое за Трампа.

Абе, 518 то и с Хитлер, с Наполеон и с Мамай Хан беше така, ама виж после каква стана...

а пък александър невски си е резнал кожичката в чест на златната орда и се заклел във вярност пред хана, като доказателство е отрязал главата на брат си християнина неверник.

Ти пък си муха без глава.

Тия хора още търсят химическото оръжие на Садам и все не могат да го намерят. Но доведоха страната до пълна разруха и проляха реки от невинна кръв! Сега същите приказки. Как не могат да измислят нещо ново?! Не, че им трябва повод да сеят смърт и разруха с празните приказки за демокрация! Някак си разсада им не върви никъде,само граждански войни!

Eвреите направиха разузнаване с бой. Два F15 изстреляха 8 управляеми самолетни бомби "въздушен снайпер" по Т4. Сирийската ПВО унищожи 5 . Въздушният снайпер се разгонва до 3,5 М и е много трудна мишена. Въпреки това "панцирите" сбиха 5 от 8, резултат много, много добър. "Томахавките" летят съвсем бавно и като оръжие са безнадеждно устарели. Това умуват американските генерали. Мъка. Мъкаааа.

По принцип " Панцир" са прихванали всичките, но са оставили последните 3 " въздушни снайпера" с най- външна крива за изометрично калибириране на системите си на разстояние 0- 10 метра! По принцип така се прави реално калибриране на системата, гадно е- понякога има минимален брой жертви, но е полезно след това за " Панцирите" в реална обстановка!

" Според президента на Франция Макрон цел на военния удар на коалицията САЩ - Франция - Израел - Великобритания ще бъдат обекти ,свързани с производството на химическо оръжие в Сирия. " Казано на нормален език: " Макаранчо е заявил, че ще ударят маркучите за пръскане с вода и снимачната техника на белите каски на Сорос" Щото в Сирия, никой друг освен " белите каскети на Шорош" не произвежда клипове за химическо оръжие! И клиповете са все в територии окупирани от терористи! Така Макаранчо и бай Дончо ще подпомогнат руснаците, турците и иранците в борбата им срещу тероризма в Сирия!

Не ми дреме нито за САЩ, нито за Русия. Ако евентуалната война , която кръжи във въздуха, засегне само върхушките в двете страни, да се свършва! Но за съжаление основно ще пострадат народите на двете страни, а покрай тях и такива като нас, които нито започват, нито водят войни. В края на краищата Тръмп даде ясно да се разбере, че не са му необходими никакви доказателства - той, господаря на света, може да накаже всеки, който не върви по гайдата му. И на това му викат демократична държава? Путин пък има горещото желание да премери силите си със САЩ, за да натрие носовете на Тръмп, Макрон, Мей, а и на Меркел. И на него не му пука има ли или няма доказателства за химична атака. С голямо удоволствие ще гръмне по ракетите на САЩ - зер само в бойни действия може да се изпробва нова му бойна техника. Жалко за света! Много жалко.

света е такъв, какъвто си го направиш. в миналото хората са давали живот за идеи, ние само чукаме по клавиатури и се правим на засегнати

Разликата между мненията на Макрон и Т Мей се обяснява просто - Франция, като страна, за която Сирия е бивша нейна колония, имаше идеи да участвува във възстановяването на Сирия, а го елиминираха напълно. Сега Макрон иска да използува САЩ за това, което сам не може...а Англия такива мераци няма, вижда само негативите. Интересно, дали Тръмполино вижда френските игрички....

Началото на края на краварите и западните им дупеблизци. Този път ще има потопени кораби. Май ще излязат верни предсказаниеята на американците Едгар Кейси и Инджърсол Локууд, че Трамп ще бъде последният президент на САЩ.

То направо е като в някакъв крайно извратен виц: "САЩ обмислят колко хиляди човека да убият в отговор на ПРЕДПОЛАГАЕМО нападение с химическо оръжие, каквото Сирия няма, потвърдено от САЩ при унищожаването му".

Знае се, кои ще бъдат обектите. Болниците, електроцентралите и училищата. Евентуално и някое водохранилище. Този сценарии сме го гледали много пъти. И, няма как да бъде по друг начин. Тръмп си го каза - ще го направим, защото можем. Никаква друга причина не им трябва и никога не им е трябвала.

Което идва да покаже, че от времето на дивия Запад нищо не се е променило в манталитета им; само претенциите са нарастнали неимоверно - от това да господстват на американския континент до това да са господари на целия свят. И понеже една страна в света им се противопоставя, затова тя днес е обявена за враг номер едно. Проблемът им обаче е този, че няма вечни империи, че всички опити за световно господство са завършили с катастрофа и че междувременно тихо и кротко една друга държава набира сили и в един момент неприятно ще ги изненада.

руснаците се кроят в миша дупка,че товарите за Москва могат да тръгнат.

Без да съм военен експерт знам какво ще стане: Путин и тръмп са се чули по тел. Удари ще има. По треторазрядни обекто в сирия представени ни като жизнено важни. Координатите откъдето ще минат ракетите са дадени на руснаците за да им е по-лесно да свалят 30-40% от тях. После Тръмп ще се бие в гърдите че е смазал асад, Путин ще се бие в гърдите че пво-то е свйршило перфектна работа. Войната ще продължи и т.н. Защо така: защото тръмп каза че ще смазва сирия, путин каза всеки който стреля по сироя ще се третира като враг вкл. носителите. Кой иска да излезе слабия. Това което описах е едиснтвения логически изход - и вълка сит и агнето цяло.

и руснаците си остават с мизерни доходи, американците си живеят охолно живота и те така... кучетата лаят, керванът си върви

Охолно, ама се задава нов дълг от 805 млрд.- 1 трлн. в края на годината! Мани това охолство! То се пресели на друго място на изток от САЩ през Индийския океан! Ната се насочват, вече младите и кадърни азиатци, напускат с хиляди САЩ! Чети статистиката за стотиците хиляди мозъци напускащи САЩ в посока Китай и Азия! САЩ просто са на доизживяване! Но ти се кефиш на чипс, Кока Кола, смартфон и ливайски! Това ще го има и без САЩ, споко!

И агнето ще продължи да граби и източва Русия, да финансира американския държавен дълг. За едното погалване по главичката и потупване по рамото.

Народна мъдрост:"Дай на простият човек власт и му гледай сеира!"

Първо- Усещам как ДИР тъничко ми трие коментари и то подкрепени с факти. Второ - По темата. Забавянето на удара също ме кефи! Няма по страшно за нашите русофили от ОЧАКВАНЕТО!!! Треперете продажници!

Пич няма ли да те прибира вече кораба майка, за да престанеш да ръсиш "акъл"

Те не бавят удара, просто събират повечко ракети, за да не повторят резила от миналата година ... да загубиш 34 ракети от 59 си е сериозна работа :) Само дето този път и към тях вече са насочени ракети ... ей така, профилактично :))

Батко това кой ти го каза? Верно си дете.

От пазарите ли,а?!

Оооо, верно, бехме го забравили тоя резил с 59-60 ракети на говедата - само неколко паднаха, другите ги изгубиха - смеееех! Резил! А за тия дето не знаят или непризнават - четете бре, има го нета и не е фейк.

Трижди проклети да сте военолюбци. Също и тези които с гласа си ви дадоха власт да убивате.

Аххх, Тереза Мей искала отсрочка и доказателства ... а цял свят трябваше сляпо да вярва, че Путин лично е наливал Новичок в устите на Скрипалови. Интересно какво е наговорил вчера руския посланик на Борис Джонсън, за да се стигне до този обрат.

ЗА новичока има доказателства, маруло, ако и за химическото оръжие се докаже, вервай ми ще има наказание.

Ама вЕрвам ти, разбира се, щом ти казваш :)) Даже съм почти сигурен, че ти лично ще определиш наказнията на доказаните виновници :)) А сега - марш в леглото, че тези лелки в детската градина много лошо бият.

Хиимците от комшийската военна лаборатория казаха, че не можели да установят кой е произвел химикала. На тях ли да вярваме или на теб?

За Скрипал се оказа, че имат разузнавачи на наша територия и затова са толкова наясно какво сме правили, затова нашият президент Путин изхвърли няколко висши генерали онзи ден. Но след като се наложи да дават доказателства - шпионската им мрежа е разкрита. Следвашия път като отровим някой предател ще имат доказателсвта на куково лято.

Абе като си мисля и смятам, на тия умници им стигат има-няма две ракетки и светът ще миряса. Така де, едната по Белия дом докато обсъждат силата на удара срещу Сирия, а другата по Пентагона, докато чакат инструкциите от Белия дом за силата на удара. За Путин обаче нищо не мога да сметна, че като гледам Русия на картата сигурно и господ не знае къде може да е хвърлил въдиците.

Ако всички имаха умствения капацитет на ТРъмп, да беша пламнала войната отдавна. Даже и Ким се оказа по-сдържан от тоя - нямам достатъчно обидно дума, а и ще ме изтрият).

Да обсъдят и рикошета.

Някой нормален човек,да спре рижият каубой, докато не е късно.

странно нещо са съвпаденията - пак Доналд Кук, пак 10 април, но не 2014 г., датата 12 април тепърва предстои. американците са доста злопаметни и нищо чудно да започнат тогава, за да се реваншират за случилото се през 2014 г. (преди 4 години, а оттогава техниката реб се развива). какво би се случило, ако още по-нова система за радиоелектронна борба (РЕБ) с кодовото наименование "Хибини" хикс игрек зет бъде задействана и обезсили носителите на томахоук, и те също като навремето на 12 април, в Деня на космонавтиката и 3 дни преди празника на войските за РЕБ, засекат уса самолета с прехвалената система "Иджис" и вдигнат екипажа на учебна тревога. Нещата вървят като по книга: радарите фиксират курса на сближение с целта, "Иджис" управлява системите за насочване. И изведнъж всички екрани угасват, вижда се някаква мътилка. "Иджис" спира работа, ПВО комплексът "Фаланг" не може да получи целеуказване. През това време СУ-24 прелита ниско над палубата, прави боен маньовър и имитира ракетна атака. Противодействие никакво. Повтаря номера. После още 10 пъти. Опитите на моряците да съживят "Инжис", за да може ПВО-системите да бъдат насочени към целта, остават неуспешни. " Ами ако има система, която действа на разстояние и не се нуждае от прелитане на самолет над Доналд Кук?

"Специалистите по РЕБ твърдят, че "Хибини-У" може да изчисли местоположението на радиоелектронните средства на противника, да повреди всякаква вражеска апаратура, да ослепи чуждите радари, да задръсти ефира с радиосмущения и на направи невъзможна работата на противниковите системи за управление на огъня."

Браво бе специалист. И как така мобилните телефони на екипажа останаха включени и си направиха селфита с нископрелитащия су24...хахах това явно е убегнало на руските агитационни сайтове,за да се стигне до там,че днес електронния ,,Взгляд" пише как руските ВВС немогат да се противопоставят на разрушителя Д.Кук при евентуален конфликт в Средиземно море.

или селфи, както предпочиташ. ютуб филмчето от телефоня не ти е свързано със система за управление на огъня. снимали са се, понеже е трябвало да имат доказателства за пред шефовете.

Театър на абсурда: Любимата жертва в Сирия .... малко снимки от Гугъл