Пуснаха от ареста сина на избягалия Пелов

Синът на избягалия от Централния софийски затвор Владимир Пелов беше освободен от ареста, където вчера беше задържан за 24 часа.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха от ареста сина на избягалия Пелов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гордея се, че има мъже, които носят с чест имената на бащите си и не стават предатели. Ако имаше нещо по- позорно от това да се изплъзне през централния вход на централен затвор един затворник, то е властта да принуждава близките му да го предадат. Това е дъното на една власт. Няма по- голям срам да кажеш , че си гласувал за хората на БКП- БСП, ДПС и ГЕРБ. Няма такъв позор.

смях , задържали го ... той мълчал ... и го пуснали

ujabg

сега да съди държавата...

Хи хи, бг локум..... По евтино му било изкара двама от затвора отколкото да го прави да му мисли в затвора..... Да бе да. - я по добре кажете как разпродават е в момента та българия или теглите заеми и ни занимавате с поредните пионки

Ама и вие сте едни... Стига сте ги пришпорвали! След празниците чистачката се връща от отпуската и ще разкрие престъплението. Спокойствие - ГЕРБ ще оправят нещата :)

1. "От полицията уточниха, че е била установявана неговата съпричастност към бягството на баща му." 2. "срещу него не са открити никакви доказателства, така че МВР няма основания да го държи по-дълго." Какво става в тази държава?

Как какво става ?! Ти да не падаш от Марс?! РазБойко и Цвъки са на власт в тая кочина! Така ще е докато не ги свалим!

Министър председател иска оставки....после сам ги отказва....какво става в тази държава?

Не смятам, че някой в тази държава би сътрудничил доброволно на милиционерите. Поне три пъти съм се нуждаел от помощта им (разбирай - да си свършат работата както трябва) и никога не се е случвало. Е, те защо очакват, че аз ще върша тяхната работа?

А сега не този младеж а Цецка Ц. Трябва да е в ареста

Ако бащата на това момче наистина е изнудвал бившия си "работодател" е повече от ясно, че вече е заровен на някоя полянка . Направо да викат Цецо и с багера да ходят да копаят, както се хвалеше преди време бат Бойко.

Е Аз казах ли Ви, че нема такава "държава" !!!!

1, бизнесмена дава поръчки на пелов 2, пелов влиза в затвора 3/ пелов заплашва бизнесмена или да го извади или пропява 4/ бизнесмена вади пелов 5/ пелов гледа много отблизо как расте тревата

Този е като партизанин на разпит - нищо не казва. Явно крушката не пада по-далече от дървото.

Нашите ченгета надминаха ингилизките с глупостите и действията дето втори ден ни показват..Поне ще ни се нбоси славата че през парадния вход на затвора са избягали убийци и са подгонени само от хигиенистката:)))Такъв ташак с властващи до сега не е имало в света..

Всичко се знае, само не се знае къде са избягалите затворници.Т.е. нищо несезнае.

Мутрекистан, не България се казва тази държава. Поне да имаше трохи и за нас, бедните, жалките, без попечители и мизерстващите. Живот, благосъстояние, нормален стандарт са отдавна погребани ..и ние.