Дянков отваря ”данъчните досиета”

В момента отваряме така наречените „данъчни досиета”, като се извършват проверки с 10-годишен период назад.

Обратно в новината

Коментари - Дянков отваря ”данъчните досиета” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво дянков,на прав път сте,само че пипайте по бързо.

Длъжнисте да отворите икономическите досиета,эа да видим кой кой е и да си получат местата в съда по ред,а эаедно с тях и эадграничните дружества с вагони беэоотчетни пари и предприятия оставени от държавата на тия които са ги стопанисвали до тоэи момент эад граница.

пич прави си ме е 5 години , ама има вратичка аз съм адвокат това го знам , абсолйтната давност е 10 години и ХХЛ може би това иска да каже , ама има една тънкост че 10 години е ако е прекъсвана или спирана иначе си супре прав че е 5 години давност, и 5 години се пазят счетоводните документи после я камилата я камиларя така че ако имаш 10 годи казваш нямам документи за последните 10 имам само за 5 назад така , че ако могат да докагжа данъчно задължение няма проблем ще си го оспориш и ще падне в съда затова са адвокатите нали ?!Но има дург проблем , който никой не ви го казва , че местинете данъци са незаконосйобарзни и противоричат на европейското законодателство и това като го разлберат хората ще стане страшно , но по тази тема толкова че може да стане супер опасно има нещо гнило в дания нали знаеш как е .

На проверяващите данъчните досиета САМО 10-годишег период назад им е изгоден за проверка. Ами нали комунистите,социал БСП-арите не действат от 10 г. Насам !!! Ако проверявате и търсите истината за вс. кризи в Б-я, тя не е в последните 10 г.... Давайте, както му е ред : Най- напред, аперитив със салата, после , I-во - супа топчета, II-ро - мешена скара, III-то - десерт и т. н.....

Пожелавам да потече чисто злато от твоята чешма, ако спреш да пишеш глупости.

досиетата на някои от депутатите от ГЕРБ, Атака, СК, на някои от министрите, включително своето? Другите и без досиета ги знаем. Въпросът е не само тези, които не са във властта да опират пешкира.

В долния ми постинг следното изречение да се чете така: да изкарат финансовото разузнаване от националната сигурност ДАНС и да го сложат в изпълнителната власт, под шапката на министър Дянков и неговото МФ

Този да вземе да напусне България и крака му да не стъпва повече тук. Както се изказваше началника му ББ, кризата в икономиката се преборва ВЪПРЕКИ действията на сегашния кабинет, защото толкова големи закъснения с плащането на задълженията на държавата към фирми до сега не е имало, да не говорим за десетте процента, които ограбват бизнеса. Кризата в бюджета ще се задълбочи, освен ако не спрат съвсем капиталовите разходи, което от своя страна съвсем ще попречи на излизането на икономиката от кризата. За безработицата няма да коментирам, но септемрийската кампания за насърчаване на заетостта не бе проведена, сега няма да има и мартенска, така че ако фирмите /пак ще ползвам цитат на Вожда слънце/ ВЪПРЕКИ правителството не излезат от кризата, безработицата ще върви нагоре, а не надолу! Да ни е честит финансовия гений Дянков! Три пъти ура!

Дянков да мисли НЕ за данъчните досиета, а за произхода на капиталите на всички забогатели през прехода от началото на 1989 г насам. Защото сме сигурни, че в данъците те са изрядни, но не и в началния си капитал- в първия милион. Оказва се, че България -най-бедната страна в Европа има най-много милионери на глава от населението. само не се знае как е придобит 1-вия милион Дянков трябва да приеме закона, действащ в почти всички европейски страни и е главна директива на ЕС, т.н. закон за проучване на произхода на влизащите и излизащи капитали.-така само той ефикасно ще се бори с мръсните капитали. Така ще блеснат голите задници на крадците на държавна собственост през прехода.Но явно не желае да го прави това, понеже ГЕРБ-овото правителство първото нещо което направи бе да изкарат финиковото разузнаване от националната сигурност ДАНС и да го сложат в изпълнителната власт, под шапката на министър Дянков и неговото МФ. ideyazabulgaria.org

Г-н Дянков, запознайте се с бъгарското законодателство. Даже да проверявате 10 години назад, давностният срок е 5 години. Така, че всяко нещо което се е случило след изтичане на 5 годишния давностен срок след обжалване автоматично отпадат актовете. Освен ако се надявате фирмита да са некомпетентни, но за радост те са по-компетентни от много български политици. Сверете си часовника с нормативната база

Г-н Борисов да не бида се се сдоби ли с още един министър на МВР, и ако е така поне да бяхте го обявили.

Мистър Дянков,гледа ли снощи шоуто на Иван и Андрей?Имаш много поздрави от Стефан Софиянски.Поздрави на Костов и Фъфлю.

Този да почне да се занимава най-сетне с икономиката и финансовата политика за увеличаване на жизнения стандарт на населението ,а не да мисли за дреболии,които не пълнят хазната и да вика не давам една стотинка за Белене, защото скоро ще провали цялото правителство .За данъчни проверки и за нарушения на закони има други органи да си изпълняват задълженията ,а не той да мисли кое перо да съкрати ,на кои болни да не плаща лекарствата ,та да умрат по-бързо, да ръси глупости като най-невъзпитан ученик на американски жаргон и да се снима в новия си кабинет,където свалил портретите на всички министри преди него ,като че ли света започват от Дянков.Икономиката трябва да работи ,за да се излезе от криза ,това и децата го знаят ,но явно не го знае прочутия в цял свят финансист,а тя ще заработи ,ако държавата й помага активно ,а не да й удържа 10% и да го удря на пазарлъци с държавните фирми,които са се закрепили над водата и сега и тях ще потопи мастития ни финансов министър!

На това момче му има нещо,мърдат му куртаците и му разбъркват мозъка,избива някакви комплекси.Из глежда осхте като ученик е ма4кан от по силните физически.Много излишни приказки казва.Повече да работи и по малко да приказва, досега умна приказка не е казал.Държи се като недоносен невръстеник.И се канят да разкрият само мошенниците дето им пре4ат ,а не всички от 89 год. досега.

Много горчиви вопли и неистови крясъци ще предизвикват камъните в блатото, които хвърля Дянков. Овъртолените в гнус свински черва ще вонят убийствено. Желая му успех! Дано да издържи напора на оплювките, които никога няма да спрат, дори да потече чисто злато в държавата.

ЩЕ ИМА ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА СЕРИАЛА И ЩЕ ВЗЕМАТ ФЛИГ ЗА ТАМ!ТЪРПЕНИЕ И ТОЯ НЕНОРМАЛЕН ГЛАВОЧ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ! ТРЯБВА ДА ПРОВЕРЯТ КРЪГОВЕТЕ НА БОКО,ЦУЦИ МАВЪРА,СИ БАНК,ЛЮБИМИЯ НА ДЪЩЕРЯ МУ,САШО СТАЛИЙСКИ И Т.Н.,НО ТОВА ЩЕ СТАНЕ ОТ ДРУГИ А ТАКИВА ЩЕ ИМА,НЕЗАВИСИМО ОТ ПРЕСЛЕДВАНИЯТА НА ВЛАСТТА!

Да започнем с досиетата на членовете на правителството и обкръжението му от приятели и роднини.Говореше се че ББ имал 500 милиона.Я да видим как ги е натрупал.И той ли е спестявал от банички както преди години се изгаври едно гадно седесарче.Ще бъде полезно към тези досиета да има и инфо какви са били кръговете на влияние и сценариите които са прокарвали пътя за такова невероятно за обикновен човек забогатяване.Я да чуем как дръгливата любовница на ББ стана най-богатата жена у нас.Кой я сложи начело на банката.Същото важи и за другата дето купи вилата на Самоковеца.

Ако имам внуче от мъжки пол ще го кръстя инвестотор. За да е обичливо и обгрижено.

Отвори и досиетата за умствено ограничени,сигурен съм,че ще откриеш името на сина на майка ти!

Ти като даваш акъл защо не си в България?Вземете си Дянков бързо обратно,докато не ни е унищожил напълно,малцината оптимисти останали в Родината!

икономиката да излезе от кризата и това ще стане в следващите два-три месеца. ... нормален ли е

ГЕРБ обяви конкурс за стажанти в ЕП. Търсят се подлоги.Да те серат както си искат.Ти да го приемаш като парфюм.Да мислиш, че маркуча е телескоп, да мислиш че полицая е Гьоте/Щурците/, да мислиш дето не може да си го помислиш. Фунн или Фън по ждипси. Ол/All/ Райт от/from/ Банкя Таун.

Искаме и проверка на чиновниците от администрацията, които взимат по 500-800лв заплата, а ходят на почивки извън България за по 4-5 хиляди лева!

Боже - ама не Боко, а другия. Може ли нормален човек, особено икономист да каже: Симеон Дянков коментира и финансовата криза, като прогнозира, че излизането на страната от кризата ще стане на три етапа. Първият е икономиката да излезе от кризата и това ще стане в следващите два-три месеца. След това е ред на хазната и данъците, като приходите там ще се увеличат след четири-шест месеца. Последно ще се реши проблемът с безработицата, като очаквам процентът на безработните да спре да се увеличава в период от шест до девет месеца, обясни Дянков..

Аферата Сапио на Костов ще се разглежда ли? Или битият бит, еаният еан и готово...

Уважаеми форумци, нека не наричаме Хер Флик - Дянков !

И тия са като предните. Докато не махнат плоския данък и не го заменят с прогресивен, да не ми се правят на интересни. Посетете този сайт: partiia.dir.bg

И тия са като предните. Докато не премахнат плоския данък и не го заменят с прогресивен, да не ми се правят на интересни.

Всички бледнеят пред Тройната ламя ! ЗАТОВА !!!!!!!!

бла... бла... бла....

Да му мислят повече от половината , съдии и прокурори в Търговищка Област!

Малоумникът си ти - данъците се погасяват с изтичане на петгодишна давност, която започва да тече от 1.1. на следващата година, за която се дължи данъка. Но проверките се правят така, че да не може нищо да се разкрие за ББ - светлия вожд и учител. А Дянков колко данъци е внесъл в българската хазна за последните 10 години??!!??!!??!!??

ne 10, 20 godini nazad za da lasnat vsi4ki.kostov i sofianski i dr.mnogo nalapaha s podstaveni lica.vsi4ko se znae,samo triabva da se dokaje.sega decata im sa biznesmeni,vartiat firmi s milioni.haide otvariaite gi tezi ikonomi4eski dosieta.

С действията си дянков НЕ задълбочава кризата и след 2-3 месеца ще излезем от кризата

С действията си дянков НЕ задълбочава кризата и след 2-3 месеца ще излезем от кризата

Защото толкова е погасителната давност в ДОПК, малоумник! И така е откакто е приет кодекса! Дайте ви само да плюете.

kak 6te priwle4e investitori. ta te o6te predi 2 godini izgoniha vsi4ki drebni i sredni inwestitori ot BG zaradi prostotiqta i korupciqta. s tezi promeni v dana4nata systema, oswen da osere ne6tata, drugo njama da naprawi bokluka amatjor

Sega e momenta sled kato trqbvat pari da se vzeme v predvit i jilishtata koito se davat pod naem ,no ne sa registrirani v obshtinite i ne se plashtat danaci a tova sa mnogo pari koito bqgat ot darjavnata xazna a ne samo kmetovete da revat ,che nqmat pari za ylici i drygi.

nai golemite dalaveri sa parvite 15.g.ot natschaloto na demokraziata s kufarite na lukanov i kostov te sasdadoha hasarta i novobogataschite mutri bravo na djankov tova sa cibank zvetelina borisova i servitiora slattscho bankata sa 1 dolar ot i.kostov priatela na slavtscho i mnogo dr.dalaveri kreditnite milioneri segaschnite bogataschi i t.n. vandalisama besche 15 g.sega sa sigurni nali sa bogataschi i mogat da si pravat kakvoto si iskat s podkupite sa 1 milion pretenz.tsche si plaschali danazite ami milionite rasprasnati po rodata im tsche do maikite im po selata kak se okrite kakto valo toploto maika mu imala 8 miliona taka i novobogataschite po firmite po rodninite i t.n.sa okrili mnogo milioni no kradeni ot bg.ot naroda proverka na bogataschite i sche iselese istinata na svetlina ne mojesch da sabogateesch sa 15 g.s potschetenna rabota absurt no s krajbi i dalaveri mojesch

Стига с тоз цирк, хайде да ходим на театър http://www.r

С действията си дянков задълбочава кризата и при това говори че след 2-3 месеца ще излезем от кризата .

Kak sa opredeleni dana4ite za 2010 g. ne e iasno.Gili4a s ednakva kvadratura v edin i sa4i vhod imat golemi razliki v na4islenite danatchi...Za4o ne e iasno...

И без тези досиета се знае кои са преялите :разните там:Бановци,Герговци са винаги в светлината на прожекторите.Парадир с нестихващи партита,с яхти,пари..Няма ли кой да ги пита от къде са ??

Спирането или забавянето на Белене си е чиста държавна измяна.Но ние нямаме дори и президент,който да сезира Конституционният съд за това предателство.Къде живеем?

Защо само 10 години назад, Дянков, за да не разкриеш на Костов, че и на ББ, Славчо със СИБанк, Цветелинка и много други присвоили като бащиния държавно за свое, ли? Далаверките са най-големи в първите 10 години - тъмно и мътно беше всичко тогава, голямо грабене, див вандализъм!

мерси ,Дянков! по добре 16 вместо 20...най добре - 0.

Защо са тез звеждички бе Пич аният еан и готово. Нещо ти е срамно ли. Та да се появиш на белия свят са се ебали и е имало пичка и не само такава ами пишка/хуй, кур/. Ама защо така се срамуваме от там от дето сме излезли и с квото са на направили.Абе много сте деликатни вашта мама. Не. Вие сте серсеми и общо взето помияри. Гледате по цяла вечер с пуканки американски , о обърках се фикрет филми. Онази вечер гледах такива ,като вас в Дон Домат - на една салата и една бира стояха цели 3 часа. Само и само да са на Заведение. Еба си снобщината.И какво е това Rambler, да би да си педеруга.

Симеоне , ами къде пропускаш първите 10 години 1989-1999, Или Биби ти е казал да си мълчиш за тях???/