Силно земетресение разтърси Румъния

Епицентърът на 79 км северозападно от град Бузау

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре е Вранча да се улабва переодично! въпроса е защо е толкова плитко,обикновенно там са над 100 км ,има даже на 180 кв глибоко?

Вулкани, земетресения...така се започва, появата на Нибиру ще бъде скоро, трябва да се приготвим към още по-големи катаклизми.

Все ще е така, но скоро ще започнат силно да ни чуват.

Мога да ти кажа, че това ще е толкова силно, колкото и ти не можеш да си представиш...

Може да не ви се вярва, но точно преди няколко дни един български астролог беше предупредил, че някъде по тези земи се очаква подобно нещо в скоро време! И, познайте, никой не му повярва! Е, ето, че ние българите отново се оказваме прави за всичко, но никой не иска да ни чуе! Това докога ще е така?

ако беше 6.8, тогава можеше да кажем силно

Ох, то и към нас ще дойде. Ако е станало в тяхната Вранча. Току виж сринало отново Свищов и въобще Североизточна България. А тоя техен град съм го чувал, те го наричаха мисля БузЪу. Обаче къде е, дали до Вранчата.

Главният град на областта Вранча е на 70 км по шосето на север. В този район Карпатите правят завой. Плоещ също е на 70 но на запад. Галац на 100 на изток, а Букурещ е на 100 км на югозапад. Русе е на 170 км/повтарям по шосето/, Болград и Тараклия около190-200

Земетресението е в района на Вранча. Подведох те, защото прочетох само написаното в dir.bg. Оригиналът на Националното радио посочва 79км северозападно от Бъзъу, т.е. Вранча. https://bnr.bg/post/101451299/silno-zemetresenie-v-rumanioa Земетресение с магнитуд 4,8 бе регистрирано в югоизточната част на Румъния в петък, съобщи Европейско-средиземноморският сеизмологичен център. Според него епицентърът на трусовете е бил разположен на 79 км северозападно от град Бузау с население от около 130 000 души. Огнището на труса е било на дълбочина 80 км. Няма съобщения за жертви или разрушения.