Силно земетресение разтърси Румъния

Епицентърът на 79 км северозападно от град Бузау

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох, то и към нас ще дойде. Ако е станало в тяхната Вранча. Току виж сринало отново Свищов и въобще Североизточна България. А тоя техен град съм го чувал, те го наричаха мисля БузЪу. Обаче къде е, дали до Вранчата.

ако беше 6.8, тогава можеше да кажем силно

Може да не ви се вярва, но точно преди няколко дни един български астролог беше предупредил, че някъде по тези земи се очаква подобно нещо в скоро време! И, познайте, никой не му повярва! Е, ето, че ние българите отново се оказваме прави за всичко, но никой не иска да ни чуе! Това докога ще е така?

Все ще е така, но скоро ще започнат силно да ни чуват.

Мога да ти кажа, че това ще е толкова силно, колкото и ти не можеш да си представиш...

Главният град на областта Вранча е на 70 км по шосето на север. В този район Карпатите правят завой. Плоещ също е на 70 но на запад. Галац на 100 на изток, а Букурещ е на 100 км на югозапад. Русе е на 170 км/повтарям по шосето/, Болград и Тараклия около190-200

Земетресението е в района на Вранча. Подведох те, защото прочетох само написаното в dir.bg. Оригиналът на Националното радио посочва 79км северозападно от Бъзъу, т.е. Вранча. https://bnr.bg/post/101451299/silno-zemetresenie-v-rumanioa Земетресение с магнитуд 4,8 бе регистрирано в югоизточната част на Румъния в петък, съобщи Европейско-средиземноморският сеизмологичен център. Според него епицентърът на трусовете е бил разположен на 79 км северозападно от град Бузау с население от около 130 000 души. Огнището на труса е било на дълбочина 80 км. Няма съобщения за жертви или разрушения.

Вулкани, земетресения...така се започва, появата на Нибиру ще бъде скоро, трябва да се приготвим към още по-големи катаклизми.

добре е Вранча да се улабва переодично! въпроса е защо е толкова плитко,обикновенно там са над 100 км ,има даже на 180 кв глибоко?