Силен спад на заразените с Covid в болница, 194-има починаха за ден

Броят на излекуваните е двойно повече от новорегистрираните случаи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо никой не пита и никой не дава обяснения за причината за високата смъртност в нашите "болници" !!!! КОВИД протокола им е--лежиш ,приемаш някакви антибиотици без значение дали ти понасят после минаваш на кислородна маска и ако бог е рекъл ....ПЪЛНА ПАРОДИЯ е нашето мило "здравеопазване"

по висока смъртност от в нашите болници е имало само по време на ХОЛОКОСТА в газовите камери !!!

начи при най-добро стечение за една година няма да има даже един милион ваксинирани с двете дози.... а 5 милиона кога?

Ще има спад...половината от него са в статистика починали...

Ботоксовия хомосексуалист, дето не спря да лъже колко добре управлявал кризата, осирайки се до ушите /както само той си може/ да излезе и да поеме вината! Костадинке, да управляваш не е като да лапаш ку..., каквото си правил цял живот. Видя докъде ни докара твоето управление...в топ 3 по смъртност в света. Или пак са ти виновни хората. Тед Бънди, Луис Гаравито, Андрей Чикатило могат пасти да ядат в сравнение с теб. Всеки ден отлита по един Бойнг 737 при Свети Петър, заради теб. Колко спестихте с тулупа от отказаните през ноември месец ваксини на Пфаайзер. На кой беше идеята да поръча предимно ваксини от АстраЗенека? Излез мишко и кажи как успяхме да сме последни в Европа по ваксиниране и в топ 3 по смъртност в света. Излез и разкажи на хората как си висял в гейсайтовете да си търсиш компания. Разкажи на хората как се 5 операции си станал професор по хирургия. Разкажи за 6 години управление с колко дългове остави Александровска болница! Що мълчиш? К.. в устата ли държиш! СЕДНАЛ ДА ОБЯСНЯВА КОЙ ЗА КАКВО СТАВАЛ И НЕСТАВАЛ ВЧЕРА.

Israel's pandemic response coordinator, Nachman Ash, said that a preliminary study showed "tens of incidents" of myocarditis occurring among more than 5 million vaccinated people, primarily after the second dose of Pfizer . Координаторът по пандемията Нашман Аш съобщи от предварително проучване за появата на десетки случаи на миокардит сред 5-те милиона ваксинирани с Пфайзер предимно след втората доза. Most of the cases were reported among people up to age 30. Повечето от случаите са хора над 30 години.

До 30 години......

Кое е по-зле , десетки миокардити на 5 милиона или 200 починали само за ден и общо над 30 000 , колкото е излишната смъртност над средната у нас през епидемията?

ако си от тия няколко десетки.... а искаш ли да разбереш дали си от тях? еми... ваксинирай се

UP TO 30 означава ПОД 30 а не над 30.... което вече е лощо

Изборите минаха и заболеваемоста падна.

16 хиляди загубени човешки живота заради некадърността и алчността на управляващите мутри ! Повечето от тях можеше да бъдат спасени, ако от 5,1 млрд. лв. откраднати от герП бяха закупили линейки и осигурили болнични легла ! Грозно и непростимо ! Жалко за невинните хора !

Линейки и легла има ! Лекари няма!

Ами лошото е, че освен лекари - няма и линейки и легла ! От личен опит пиша !

16 хиляди са само констатираните от КОВИД смъртни случаи , смъртността над средната , наречена излишна смъртност, от недиагностицирани случаи или от недолекуване поради претоварване на здравната система, е двойно повече над 30 хиляди души. Горе -долу дотук бройката е все едно сме изгубили цялата си армия без война .

че то сегашната армия няма и 3000... а едно време беще над 300 000; а само между другото, средната смъртност в бг в последните години е около 130 000 на година та ковида е само една (и то малка) част

Над 300 000 е била само ПСВ и ВСВ. Дори в разцвета на бай Тошо със все вътрешни войски и гранични войски не минаваше 125 000...

Идват празници. Очаквайте скок. Той вируса не чете конспирации, не пита дали си "мурзилажа" или "Козяк", не брой лайкове в Инстаграм от Малдивите и разни дестинации, не пие ракия и не жули салата. А най-вече не слуша чалга и не гласува.

А купува ли линейки, осигурява ли болнични легла и адекватно лечение ? Защото не е скъпо, просто е необходимо, но никой досега не го направи ! А до Малдивите едва ли са отишли повече от 100 човека, но пък твоето любимо правителство на герП изхарчи 5,1 млрд. лв. за пандемията и не можа да купи и една линейка с тях !

"""Силен спад на заразените с Covid в болница, 194-има починаха за ден"""", и силен ръст на починалите

Данните за 15та седмица: 79% надвишена обща смъртност спрямо 2020г. същата седмица.

Барцелонски каза" матрялът " е зле -

Ами наскоро чух, че в Сф искали по хилядарка от БП, а да намерят място в болница - 5к. Нямам представа за на частно или държавна е ставало дума...

аз не знам, ама бате ми каза, че е гледал как един е ял и е казал, че е много вкусно...

Не приемат в болница до последно пациенти в тежко състояние. После казват - идват много късно да търсят помощ. Мед. помощ е много зле.

Точно така се получи с чичо ми, който почина днес сутринта!!! Три пъти му отказват болница, докато не го закарахме в частна болница и лично платихме 200 лв за скенер на бял дроб. Вече беше много тежко положението - с тази снимка пак извикахме бърза помощ и вече го приеха, защото имахме документи черно на бяло. 10 дни беше интубиран до днес...

Жалко за човека, съболезнования - но не сте единствени ! Имахме подобен случай ! Просто убийците от НОЩ разпореждат - без пневмония да не се приема, а когато един човек над 70 е с пневмония - какъв му е шанса ! Тотално е сгрешена системата, нарочно убиват старите хора - приемането трябва да става още при първите сипмтоми - висока температура и ниска сатурация ! Но не го правят - от некадърност, от безразличие, от арогантност и от алчност !

НОЩ действат по инструкции на СЗО и техните мекерета от Брюксел. И доста смекчават между другото. Защото има страни с инструкции например: ако някой в старчески дом е болен със симптоми, не се влиза в стаята. Та ако са двама в стая единия да вдигне температура и умре, от каквото е вдигнат температура, другия ако не може да става от леглото умира от жажда за три дни. Добре че етиопеца още не е намерил начин да взема въздуха и не само водата.

Силен спад на приетите в болница, защото ги оставят да умират по домовете. Най-добре да изпишат всички и ще си решат проблема .

Това не беше ли обикновено грипче? Мангъров ви каза да си пиете чайчето вкъщи.

Обикновено грипче си е ! Лекуват го по телефона !

Я да се постегнем малко - какво казва премиерът в оставка - винаги първи! Една Унгария ще ни се пречка към мечтното първо място по смъртност в СВЕТА! Сваляйте всички Ковид-ограничения и дружно, без партийни пристрастия, да постигнем заветната цел - ПЪРВИ, винаги ПЪРВИ!

Израел, 10млн. население Активни случаи: 1 666 Новозаразени: 83 Починали за последното денонощие: 1

Ваксинирани: Брой: Процент от населението: . Израел: ? ? България: ? ?

Смъртността в България от коронавирус е най-висока в света ( след Унгария, на наглия малоумник Орбан ) , много по- висока от Англия, Германия , САЩ, Бразилия, дори от Индия. Причините са няколко: 1. Българите не спазват почти никакви мерки, мешат се безразборно и по- възрастните умират в сравнително голям процент. 2. Ваксинациите се правят по- най порочния и идиотски начин: не се спазва правилото да се ваксинират най- застршените групи първо , а след това и останалите, а всеки както му скимне, без ред и причина, типично по български. И така застрашените хора са без ваксини, заразяват се и смъртността е висока. 3. Медицината и лекарите ни са най- лошите в света - влезеш ли в болница ( ако не плащаш за специални отделения, в часни болници ) си смъртник.

Сакам да те питам : КОЙ е виновен за това ? Оти , че ти кажем че е народо, изпростел и заглупел като добитък, ни знае кой избира ни за какво.

Средната възраст на умрелите с ковид и тези без ковид е една и съща. Та какво общо има ковида, след като няма загуба на месеци и години живот за хората? Вместо да умре от сърце с грип, умира с ковид. Е, безплатно погребение, пътечки и какви ли не благинки за докторите. И в Германия ако броеха така случаите -- всеки с положителен тест както в България, а не Ковид като основна причина, умрелите щяха да са много.

Имаме завишена обща смъртност! И по този показател за 2020 България е на второ място! За 2021 се целим в първото място за съжаление. #flattenthecurve

В същото време Португалия - 0 починали, Великобритания с 67 милиона население - 6 починали. На първо място в Европа сме!

Нали ревете, че сме все последни. Кой сега е номер едно?

Великобритания е на второ място по ваксинации в света, а локдауните им са сериозни и продължителни!

Очаквайте по-късно информация за общата смъртност. Дали е спаднала до 60% завишена смъртност?

194 са умрелите, ама през уикенда и понеделника. Днешните данни са постъпили вчера - понеделник. През събота и неделя постъпват много малко данни, затова всичко се струпва в понеделник

Както и да го пишеш дали за 1, 2 или 3 дни, това не променя факта, че са починали хора!

Я се пръждосвайте с тъпия портал в който всеки пише каквото и когато си ще. Спирайте се вече с тия глупости.

Абсурдно заглавие! Близо 200 починали, но рязко се подобряваме! Няма значение за колко време са починали хората 24ч., 72ч., факт е, че смъртността от ковид в България е висока, както е и факт, че тя е такава заради НИСКАТА ЗДРАВНА КУЛТУРА И ЗАНИМАРЕНОТО ЗДРАВЕ НА ХОРАТА, ПРИ ТОВА ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ!

ЗА разлика от хоспитализираните, тролският натиск намая много отдавна. Паниката се премести основно под политическите новини за Русия, на тролче, му ъпгрейдват изкуствения интелект. Анонимните, които пишеха по над 50 коментара под различни имена, сега пишат по 2-3, някои ги заведоха на принудителна евта... ъъъ... ваксинация и не ги върнаха повече, защото така става при ваксините.

Силен спад на тези в болницата викате. Ми то при толкова умрели, повечето в болницата, нормално...

ауууу яко ще се мре

аууу колко си дебилен

"Висок е броят на починалите - 194 души" Починали от короновируса или въобще починали??? НЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ.

Кирчо, Още ли ти се препълва мозъкът с тази корона? Сменяй измервателния уред, че като му избие пружината, на кого ще ни оставиш?

Странно, в интензивните отделения са 22-ма по-малко при близо 200 починали! Което означава, че над 80% от починалите изобщо не са стигнали до интензивното отделение! Защото изглежда места няма и до там стигат само избраните, хората на хората! Тоест за обикновения човек място за качествено лечение и шанс за живот няма! Обикновения човек е обречен да си умре като куче, без никаква качествена медицинска помощ! А, като цяло всички са идиоти, вчера парковете и градинките бяха пълни с хора, нагъчкани един до друг, като овце в кошара, без никакви мерки и дистанция! Тъпанари отвсякъде!

Не бе умнико, има новозаразени, които са постъпили в болница.

В 5-и клас не сте ли решавали задачи за тръби и басейни? Защо не минеш един опреснителен курс?

Пример как може да се постигне: починали в реанимация 194 (със сигурност е по-малко, надали всички стигат до реанимация за съжаление), новопостъпили в реанимация 172 (преместени от ковид отделение или директно докарани с линейка).

Бийте шибаните жълти маймуни дето ни натресоха този ужас, в Америка масово ги ритат и бият по улиците, Сената прокара специален закон за защита, защото на власт са толерастите демонкрати...

А черните, дето разпространяват ебола, африканска чума и марсилска треска, ще им се размине ли пак? Девизът на Махно е бил: Бей белых, пока не покраснеют, и красных, пока не побелеют.

Явно и в България се намират наивници, които вярват на всичко написано в американските медии. Насилие към всякакви хора в САЩ си има редовно, просто сега удобно се подбират конкретни случаи за да се манипулира обществото.

Не ти ли става гнусно от самия себе си?

Ами ще са по- малко в имтензивното при 194 починали ... безобразие. Срам и мъка е тази висока смъртност, видя се че здравеопазване за всички няма

Те щото от интензивното само излизат, няма как човек да попадне там...

Бийте шибаните жълти маймуни дето ни натресоха този ужас, в Америка масово ги ритат и бият по улиците, Сената прокара специален закон за защита, защото на власт са толерастите демонкрати...

Нали си си прост, като американците, та...!

Това е изключителто висока смъртност! Повечето от тези хора стигат ли изобщо до болнично лечение?

Това е геноцид над българския народ за който един ден днешните управници ще бъдат съдени! Спрете учениците поне, училищата са развъдници на вируса!

Най-добре е да се уеднакви терминологията.Ако ще говорим за стаден имунитет тогава да говорим за главен овчар, не за главен инспектор или министър и т.н.

Къде го видяхте тоя спад бе, продажници!? ГРОБаджииски сайт собственост на бойко българоубиец!

Kak къде Славун каза че няма вирус и се скри.

Останаха още много будали, които все още гледат днвеен брой и затова вторниците все им идват нагоре, а дните около неделята - все надолу. Плаващото средно за 7 дни е с 4 души по-малко, отколкото вчерашното. Най-вече защото миналия вторник, който днес вече отпадна от сметката, бяха 217.

Дали има ли спад или не никой не знае, защото играта с тези числа е живо тото. Знам обаче, че медицински фашисти не заслужават и 500 лв заплата. Всички с малки изключения са се скрили и лекуват само по телефона и в същото време, никой не носи отговорност, за това. Който се разболее от тази глупост трябва да се спасява сам.

Че като е "глупост", колко му е да се оправиш сам с чайчета и супички, а? Що питаш за лекарска помощ?

Оправих се, спокойно

Аз се автоваксинирах. Може да е техника от 16 век в Китай ама си работи. И наскоро се ваксинирах и само за 4 дни с антитела, при отрицателен титър преди ваксинацията. Т.е. изкарал съм го и автоваксинацията си работи. И при това ме водят много рисков. Това си е яка настинка, която се третира напълно неправилно от лекарите. Единственият въпрос е дали се третира така е умишлено. Защото да се дава метформин с пневмония си е престъпление. Или токсични дози хинин или антибиотици.

Като гледам до момента измежду всички проблеми-стаден имунитет, здравна криза, политическа криза добре се справяме само с едно-стадната или колективна смъртност.Дето се вика-а бе мре си стадото и това е.

Май само 5-6 държави ни бият, и то по абсолютно число... направо рекордьори в световен мащаб

Не са за един ден! Ако някой ми даде логично обяснение защо в неделя отчитат 33, а днес 194, мога и да повярвам, че са починали за един ден. Но не са! Така е всеки вторник.Точка!

тогава ги гледай на седмична база бе ОЛИГОФРЕН недоразбрал !!!!!!!!

Сега ще спадне още по драстично процента на заразените като почнат да се тестват здрави хора за да ходят по Гърция за майските празници и Великден.

Да ходи в Гърция, за да може да излезе два пъти на ден до магазина със СМС? Хайде нема нужда. И тук има агнешко.

Споко, гърците наложиха мерки за празниците (което е разумно, за разлика от тук, където всичко е разпуснато и на самотек), така че няма да има много пътуващи. извън страната, но пък за сметка на това из милата рОдина ще епълен цирк...а след това и нова вълна.

Е как няма да има спад на тези в болница - те половината са починали... Странно е друго - от 194 починали, 22-ма са в интензивно отделение. Останалите - на принципа - всеки се оправя както може. Страхотно я управлявате пандемията, некадърници.

Болниците ще поддържат, колкото могат висока бройка. Това са си пари.

Сега наблюдаваме спад, защото обслужващия персонал на леглата в търговските дружества се готви да излиза в седмична ваканция. А с по-малко персонал, хотешиерите знаят -- по-по малко гости в хотела. Изобщо, вируса е идеален партньор на съдружници търговци (бивши лекари), политици (и даже е бивши такива), диктаторски и диктатори, производители на ваксини и подобни...

Средната възраст на починалите със ковид, е същата като на починалите без ковид. И сега и преди две години. Та се пита, какво общо има ковида с умиранията, след като загубата на месеци човешки живот е нулева. Вярно, умряха много хора, но защото нямаше начин да отидат на лекар да си лекуват болестите като спряха болничният прием освен по пътечките.

Не бе умнико, има новозаразени, които са постъпили в болница.

някой почитател на коронавируса се заричаше, че във вторник ще са над 4000, а аз му репликирах, че ще са под 2000.