Силен спад на заразените с Covid в болница, 194-има починаха за ден

Броят на излекуваните е двойно повече от новорегистрираните случаи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

някой почитател на коронавируса се заричаше, че във вторник ще са над 4000, а аз му репликирах, че ще са под 2000.

Е как няма да има спад на тези в болница - те половината са починали... Странно е друго - от 194 починали, 22-ма са в интензивно отделение. Останалите - на принципа - всеки се оправя както може. Страхотно я управлявате пандемията, некадърници.

Болниците ще поддържат, колкото могат висока бройка. Това са си пари.

Сега ще спадне още по драстично процента на заразените като почнат да се тестват здрави хора за да ходят по Гърция за майските празници и Великден.

Не са за един ден! Ако някой ми даде логично обяснение защо в неделя отчитат 33, а днес 194, мога и да повярвам, че са починали за един ден. Но не са! Така е всеки вторник.Точка!

Всеки дрънка каквото си иска. Нали знаете, че 'дума, дупка не прави'.

Като гледам до момента измежду всички проблеми-стаден имунитет, здравна криза, политическа криза добре се справяме само с едно-стадната или колективна смъртност.Дето се вика-а бе мре си стадото и това е.

Дали има ли спад или не никой не знае, защото играта с тези числа е живо тото. Знам обаче, че медицински фашисти не заслужават и 500 лв заплата. Всички с малки изключения са се скрили и лекуват само по телефона и в същото време, никой не носи отговорност, за това. Който се разболее от тази глупост трябва да се спасява сам.

Май само 5-6 държави ни бият, и то по абсолютно число... направо рекордьори в световен мащаб

Къде го видяхте тоя спад бе, продажници!? ГРОБаджииски сайт собственост на бойко българоубиец!

Kak къде Славун каза че няма вирус и се скри.

Най-добре е да се уеднакви терминологията.Ако ще говорим за стаден имунитет тогава да говорим за главен овчар, не за главен инспектор или министър и т.н.

Това е геноцид над българския народ за който един ден днешните управници ще бъдат съдени! Спрете учениците поне, училищата са развъдници на вируса!

Това е изключителто висока смъртност! Повечето от тези хора стигат ли изобщо до болнично лечение?

Бийте шибаните жълти маймуни дето ни натресоха този ужас, в Америка масово ги ритат и бият по улиците, Сената прокара специален закон за защита, защото на власт са толерастите демонкрати...

Ами ще са по- малко в имтензивното при 194 починали ... безобразие. Срам и мъка е тази висока смъртност, видя се че здравеопазване за всички няма

Бийте шибаните жълти маймуни дето ни натресоха този ужас, в Америка масово ги ритат и бият по улиците, Сената прокара специален закон за защита, защото на власт са толерастите демонкрати...

Странно, в интензивните отделения са 22-ма по-малко при близо 200 починали! Което означава, че над 80% от починалите изобщо не са стигнали до интензивното отделение! Защото изглежда места няма и до там стигат само избраните, хората на хората! Тоест за обикновения човек място за качествено лечение и шанс за живот няма! Обикновения човек е обречен да си умре като куче, без никаква качествена медицинска помощ! А, като цяло всички са идиоти, вчера парковете и градинките бяха пълни с хора, нагъчкани един до друг, като овце в кошара, без никакви мерки и дистанция! Тъпанари отвсякъде!

Нали си си прост, като американците, та...!

"Висок е броят на починалите - 194 души" Починали от короновируса или въобще починали??? НЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ.

ауууу яко ще се мре

аууу колко си дебилен

А черните, дето разпространяват ебола, африканска чума и марсилска треска, ще им се размине ли пак? Девизът на Махно е бил: Бей белых, пока не покраснеют, и красных, пока не побелеют.

тогава ги гледай на седмична база бе ОЛИГОФРЕН недоразбрал !!!!!!!!

Че като е "глупост", колко му е да се оправиш сам с чайчета и супички, а? Що питаш за лекарска помощ?

Оправих се, спокойно

Средната възраст на починалите със ковид, е същата като на починалите без ковид. И сега и преди две години. Та се пита, какво общо има ковида с умиранията, след като загубата на месеци човешки живот е нулева. Вярно, умряха много хора, но защото нямаше начин да отидат на лекар да си лекуват болестите като спряха болничният прием освен по пътечките.

Сега наблюдаваме спад, защото обслужващия персонал на леглата в търговските дружества се готви да излиза в седмична ваканция. А с по-малко персонал, хотешиерите знаят -- по-по малко гости в хотела. Изобщо, вируса е идеален партньор на съдружници търговци (бивши лекари), политици (и даже е бивши такива), диктаторски и диктатори, производители на ваксини и подобни...

Да ходи в Гърция, за да може да излезе два пъти на ден до магазина със СМС? Хайде нема нужда. И тук има агнешко.

Не бе умнико, има новозаразени, които са постъпили в болница.

Споко, гърците наложиха мерки за празниците (което е разумно, за разлика от тук, където всичко е разпуснато и на самотек), така че няма да има много пътуващи. извън страната, но пък за сметка на това из милата рОдина ще епълен цирк...а след това и нова вълна.

Не бе умнико, има новозаразени, които са постъпили в болница.

Силен спад на тези в болницата викате. Ми то при толкова умрели, повечето в болницата, нормално...

ЗА разлика от хоспитализираните, тролският натиск намая много отдавна. Паниката се премести основно под политическите новини за Русия, на тролче, му ъпгрейдват изкуствения интелект. Анонимните, които пишеха по над 50 коментара под различни имена, сега пишат по 2-3, някои ги заведоха на принудителна евта... ъъъ... ваксинация и не ги върнаха повече, защото така става при ваксините.

Те щото от интензивното само излизат, няма как човек да попадне там...

Кирчо, Още ли ти се препълва мозъкът с тази корона? Сменяй измервателния уред, че като му избие пружината, на кого ще ни оставиш?

В 5-и клас не сте ли решавали задачи за тръби и басейни? Защо не минеш един опреснителен курс?

Останаха още много будали, които все още гледат днвеен брой и затова вторниците все им идват нагоре, а дните около неделята - все надолу. Плаващото средно за 7 дни е с 4 души по-малко, отколкото вчерашното. Най-вече защото миналия вторник, който днес вече отпадна от сметката, бяха 217.

Абсурдно заглавие! Близо 200 починали, но рязко се подобряваме! Няма значение за колко време са починали хората 24ч., 72ч., факт е, че смъртността от ковид в България е висока, както е и факт, че тя е такава заради НИСКАТА ЗДРАВНА КУЛТУРА И ЗАНИМАРЕНОТО ЗДРАВЕ НА ХОРАТА, ПРИ ТОВА ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ!

Явно и в България се намират наивници, които вярват на всичко написано в американските медии. Насилие към всякакви хора в САЩ си има редовно, просто сега удобно се подбират конкретни случаи за да се манипулира обществото.

Я се пръждосвайте с тъпия портал в който всеки пише каквото и когато си ще. Спирайте се вече с тия глупости.

194 са умрелите, ама през уикенда и понеделника. Днешните данни са постъпили вчера - понеделник. През събота и неделя постъпват много малко данни, затова всичко се струпва в понеделник

Очаквайте по-късно информация за общата смъртност. Дали е спаднала до 60% завишена смъртност?

Пример как може да се постигне: починали в реанимация 194 (със сигурност е по-малко, надали всички стигат до реанимация за съжаление), новопостъпили в реанимация 172 (преместени от ковид отделение или директно докарани с линейка).

В същото време Португалия - 0 починали, Великобритания с 67 милиона население - 6 починали. На първо място в Европа сме!

Смъртността в България от коронавирус е най-висока в света ( след Унгария, на наглия малоумник Орбан ) , много по- висока от Англия, Германия , САЩ, Бразилия, дори от Индия. Причините са няколко: 1. Българите не спазват почти никакви мерки, мешат се безразборно и по- възрастните умират в сравнително голям процент. 2. Ваксинациите се правят по- най порочния и идиотски начин: не се спазва правилото да се ваксинират най- застршените групи първо , а след това и останалите, а всеки както му скимне, без ред и причина, типично по български. И така застрашените хора са без ваксини, заразяват се и смъртността е висока. 3. Медицината и лекарите ни са най- лошите в света - влезеш ли в болница ( ако не плащаш за специални отделения, в часни болници ) си смъртник.

Израел, 10млн. население Активни случаи: 1 666 Новозаразени: 83 Починали за последното денонощие: 1

Сакам да те питам : КОЙ е виновен за това ? Оти , че ти кажем че е народо, изпростел и заглупел като добитък, ни знае кой избира ни за какво.

Я да се постегнем малко - какво казва премиерът в оставка - винаги първи! Една Унгария ще ни се пречка към мечтното първо място по смъртност в СВЕТА! Сваляйте всички Ковид-ограничения и дружно, без партийни пристрастия, да постигнем заветната цел - ПЪРВИ, винаги ПЪРВИ!

Ваксинирани: Брой: Процент от населението: . Израел: ? ? България: ? ?